7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#6850 Van egy olyan érzésem hogy attila97 nevű fórumozó társunknak rengeteg kellemetlen percet fog okozni az ACB -
#6849 Ez egy teljesen korrekt ész szerű magyarázat. Elmélkedtem a topikjában, nem írom le ide is. majd látogasd meg :) -
xido #6848 Viszont még 2 dologtól félek...vagy Altair,ahol hagytuk,onnantól csak az almával fog lézerezni vagy megcsavarják azzal feleslegesen,hogy elcsórják tőle és vissza kell szereznie...vagy simán talál más magánakciókat..
Mondjuk arra kíváncsi lennék,hogy szerzi meg a fekete páncélját és az hogy kerül Monteriggione-ba?( -
xido #6847 Mondjuk ha ezt megcsinálják,akkor bejön a tippem és Desmond nélkül akármennyi bőrt le lehet húzni akárkiről,hiszen Desmond most ki van ütve,tehát Anymus nélküli kalandozás..sőt ha Altair megy tovább,akkor pláne,hiszen már megfogant az utód,tehát dns csatlakozás lehetetlen is Altairhoz..ennyi erővel Ezio-t is lehetne tovább folytatni Európa szerte..pl nála megnézném azt az 5 éves ugrást,mikor Cesare nyomára bukkan.. -
Metontour #6846 A 13.század se színtelen csak az épp a harmadik keresztes hadjárat közepén lévő Szentföld nem lehetett egy havaj-dizsi de egy Konstantinápoly igen.
Moszkvát én kizárnám a 13.században nem volt nagy durranás sőt. -
ratgab #6845 Miért ne lehetne akár több helyszín is? Párizs, Moszkva, Konstantinápoly! Időugrálás úgyis volt már nem kevés ebben a sorozatban! -
Metontour #6844 Xidonak igaza van Altair Eziohoz képest tényleg elég érzelem szegény valaki de lehet ez a rész változtat ezen.
Párizs szerintem is a 3.részben lesz vagyis remélem az 1789-es forradalom és Napóleon korszakában.
Konstantinápoly simán belefér a sztoriba hogy jön a 4.keresztes hadjárat 1204-ben és a templomosok titkos felbujtására elfoglalják Konstantinápolyt a velenceiek
-
ratgab #6843 Az imént igazi régi fényemben csillogtam egy Assassinate meccsben:
Alhambra nappal 8500 pont 19 kill 5 halál! -
ratgab #6842 Támogatnám az ötletet! -
ratgab #6841 Igazad van! Hülyeséget írtam... Moszkvát akartam írni! -
Reg5 #6840 Mert az AC1 szarul lett megcsinálva. Én mondjuk legjobban annak örülnék, ha az AC1-et kiadnák még egyszer de ezúttal AC2-es színvonalon. Bár ha lesz kis szerencsénk akkor a Revelations pont ilyesmi lesz. -
#6839 Nemsokára lesz :) -
xido #6838 Mondjuk csendben megjegyzem..utálom Altair-t,egy sótlan kis pöcs Ezio-hoz képest és színtelen a kora az 1500as évek Olaszországához képest..
meg Ezio se csajozott még be..azt vártam,hogy a 2esben megismert kiscsaj lesz a mátkája:) -
#6837 Dettó -
xido #6836 Párizs a 3.részben lesz és 1700as évek..kétlem,hogy máris azt reklámoznák,ráadásul arab írással:) -
#6835 Rómát már ellőtték kétszer is. kizárt. -
peete #6834 Tisztelet!
Olyan kérdésem lenne hogy nincs valahol valami leírás vagy "tutorial" a multihoz-modokhoz meg ilyen tippek-trükk?
Válaszotokat előre is köszönöm -
#6833 Párizs lesz ;) -
ratgab #6832 Vagy Róma lesz vagy Párisz... fogadnék is erre! -
#6831 Nem volt Kínában, Cipruson volt, ott játszódik a Bloodlines. -
Metontour #6830 Az AC2-beli kódex tanúsága szerint Altair volt Kínában nem vagy lehet rosszul emlékszem.Lehet az lesz lekövetve hogy kerültek az Alair gyerekek Itáliába -
#6829 Majd a júbiszaft eldönti, nyugi! :P -
#6828 De én elképzelnék egy Konstantinápoly-i várost is. Tök jó lenne :D meg akkor ankarát is. de a két város baromi messze van. mondjuk akkor közzé ékelnék egy harmadik várost is. meg van oldva :D -
#6827 Arab írást kiveszek én belőle, ami arra utalna, hogy ismét a Közel-keleten leszünk... Altairrel talán. De minek térnünk vissza ismét Jeruzsálembe... akkor inkább menjünk Kairóba meg Alexandriába. az nagyon szép hely volt az ókorban és talán középkorban is -
xido #6826 Anymus 2.03
meg 2x ugyanaz a héber felirat..lehet igaz lesz itt a link,hogy még egy Altair kaland.. -
#6825 ÚJ AC Teaser Trailer-e Ti ki tudtok belőle venni akármit is?! -
xido #6824 az..tudtam,hogy a betűs:)
aprókat játszom csak,de ahogy a mesterek tanították itt a fórumon,szint élvezet beállni csak tömegbe és figyelni ki merről közelít..volt hogy vagy 2-3 is bejött,hogy ugyanabban a tömegben álltam csak..kill..visszaálltam..jött a másik,keresett melyik vagyok,smoke,sutty..:) -
#6823 alhambra. -
xido #6822 Na...kijelenthetem,hogy Assassinate módban utálom azt a pályát..ami ilyen keleties,világos,sok rácsos fal meg tető,emeletek..tudjátok melyik..
Sok futkározó meg falmászó idiótát láttam..
Aztán volt egy másik..az jó volt,de kemény..volt 2 elég jó gyerek,izzasztottak rendesen...és hát a sok előbb lockolásból járó anyázásom,mikor hallom a susogást,látom is ki az,ugranék a mélybe vagy futnék,de visszaránt és öl...grrr -
xido #6821 a dobókockás háta mögött a pult szélén az egyik oszlopba bele van állítva pár kés..az is villog valamelyik ilyen sequencben,mint küldetés indító -
#6820 AC: Revelations - Altair -
#6819 negatív.
pedig mikor bemegyek a házba, ilyen felkiáltójeles gyémánttal tölt egy kicsit, tehát lennie kéne ott valaminek -
#6818 egyedül a tábla világít a challengekkel... de azért megnézem. -
dregnarr1 #6817 Térkép nem jelzi, ha jól emlékszem, a hátsó szobában van mindig valamilyen tárgy, amit aktiválni kell (hordó, falba szúrt tőr, szék, stb). -
#6816 sequence 6 elején kiírta a game, hogy új thief-courtisan-mercenary küldetések vannak.
elmentem a mercenarykhoz, dumáltam a csajjal, adott küldiket, megcsináltam.
elmentem a kurvákhoz, dumáltam az anyjával, adott küldiket, megcsináltam.
megyek a thiefekhez, de sehol senki, csak a dobókockás tag csillog...
ez most vmi bug, vagy csak később a storyban haladva jönnek elő a tolvaj küldetések ismét? -
#6815 ja én ezért szoktam változtatni a karakteremet, a többiek ált. ugyanazzal mennek, így könnyen kiszúrom őket:D -
xido #6814 ez most jó volt..vagy mákom volt csak,1 lettem...volt egy srác,Supersoldier volt a neve,szegény anyázhatott már,mert megtaláltam vagy 4-5 alkalommal...másik meg totál mázli,megyek átjáróban,csak én..velem szemben csak a másik..gyorsabban kapcsoltam..aztán a kijárat előtt tetőről ugrik le elém a másik,potya ajándék:)
Nem hülyeség az elején a lobbyban gyorsan memorizálni,kiket választottak a többiek,nem mindenki a hasonlók között vegyül el:) -
#6813 célozgat a hóhér.. vegyülök a tömegben, próbálom az egyedülit belokkolni, miközben vonulok, persze, hogy kiszúrja az erőlködésem, és előbb rámlokkol : D -
#6812 tartsd nyomva, és akkor engedd el, ha a megfelelő ember van kiválasztva
persze, hogy nem azt fogja belokkolni, aki akarsz, mikor ezer ember van előtted - ezért mozgatni kell kicsit a célkeresztet, célozgatni, hogy pont arra irányuljon. -
#6811 mit? tök mindegy, mi a lokkolás,ha egyszer nem azt lokkolja elsőre, akire nézek, vagy akit akarok..