Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gary: Elméletileg igen engem is érint, na majd megnézem h enged e multizni 😊 Köszi.
Nothing is True, Everything is Permitted
Flawless all Weapons-ben védekezés+space-el ugrok el mindig a lándzsások elõl. Úgy csinálom, hogy elõször karddal ölök mindenkit, az elsõ két csoportban nem használok muníciót. Amikor jönnek az elsõ lándzsások, akkor már karddal + pisztollyal dupla killezek, amikor meg még többe jönnek, akkor tõr + dobókés... Így jött össze nekem a 79.
[merlinw.org]
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A lándzsásokat rühellem én is, mert a 3. támadásuk védhetetlen. Velük úgy taktikáztam, hogy próbáltam elugrálni és várni, hogy egy másik (ne lándzsás) támadjon és a következõ célpontnak a lándzsást jelöltem ki. Nem mindig jön be sajnos 😞
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Kill Streak: Megölöm az egyik ellenfelem, majd nyomvatartom a támadás gombot és úgy az iránygombokat vagy elengedem a támadásgombot és utána nyomom egyszer egyszer, amikor irányt benyomtam vagy hogy van ez?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Olyat se tudok csinálni, hogy az egyik karaktert leszúrja a másikat lelövi, vagy megdobja dobókéssel... Néha sikerül véletlenül, de azon kívül tudatosan nagyon ritkán! Lándzsások ellen meg nem lehet védekezni, azok mindig eltalálnak! Ezek nélkül is végig tudtam játszani a játékot, de azért idegesít, hogy ezeket nem tudom kivitelezni!
Na jó asszem ha mindenhol érmet kapsz, akkor ad a játék egy Raiden Skint, ami bûn ronda. Egyszer sem raktam fel Eziora.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
2x mentem meg a hitvány életét:
1. csinálok smoke-al és 2 stun-al duble escape-t magamnak illetve õ túléli és elfuthat (igaz az 1iket meg is ölhette volna ááá de neki nem kell a pont 😄)
2. szintén megmentem az életét smoke-al hogy ne tudja megülni az ellen de ugye jön a mi targetün az is dob 1 füstöt csak sz.rul engem nem ért el megmérgezem a targetet stunolom az ellent hogy tudjunk mind2-en szökni erre mit csinál a nagyokos leöli a megmérgezett targetemet XD
hát kösz b+ XD
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
bár felfogni nem tudom hogy a másodikban az elugrálásokat hogy siokerül kivitelezni az emberkének ... ez valamilyen bug lenne ?
nem úgy mint a khm pénzhajhász ea vagy activision
csak akkor 3-4. próbálkozásra azért ki tudtuk nyírni...
Per Aspera Ad Inferi.
a legjobb az amelyik 0.01-al lett csak jobb mint az enyém XD
Két érdekes példa, ami velem történt (lehet, hogy föl kellene venni - na nem a csodás játékom miatt, csak az ilyen esetek bemutatására):
Az egyik a San Donato-i pályán történt azon a részen, ahol az a sok apró romos épület van. Még nem töltött vissza a smoke és hallom a suttogást, épp kiérnék a szabadba egy épületbõl, elõttem senki, hát futás... egyik kis épület mellet el, a másikon át, majd épp kettõ között vagyok, mikor eltávolodik a kamera, majd visszaugrik ahhoz az épülethez, amelyikbõl elõször kifutottam a suttogás miatt és ott a bejárat fölötti kiálló gerendáról hullok alá holtan. Mikor már minimum 10 másodperce futottam!
A másik példa, megyek, balra tõlem a két boltíves párhuzamos átjáró, tervezem, hogy ott átmegyek, mielõtt befordulnék jön velem szembe kicsit jobbról egy áldozat, kiszúrom, lock-ol, de még smoke-nyi távolságra sincs a közelemben, így én balra elfutok az átjárón, de a még át sem érek rajta, mikor lejátssza nekem az animációt, hogy a sarkon a nyakamba ugorva lemészároltak. Ez remek, 3-4 métert átugrik úgy, hogy a levegõben fordul be a sarkon.
Ma már nem jó a Gold-od?
Na ha valaki olvasta a Fiora Cavazza fordításomat ez az a lista, amit Fiora írt és ad át az õrnek (az õr Machiavellinek, Machiavelli Ezionak). A játékban innentõl lehet vadászni a Templar ügynökökre.
http://www.kettlebelledzes.hu/
ilyenkor megjelenik a piros háromszög a feje felett, és be is mondja, hogy leleplezted az üldözõdet.
Per Aspera Ad Inferi.
Újdonsült ACB tulaj lettem, MM-ben vettem. Szeretnék játszani vele online, csak az istenért sem tudok vele mit kezdeni. :S ------->
Internet access problem.
Unable to access the internet. Please verify your connection.
Kb. itt meghalt a dolog, azóta letöröltem az Avirát is, hátha azzal van a gond.
Elõre is nagyon szépen köszönöm a segítséget. <3
otthon simán megy a multi routerrel
Ezt írja ki mikor a multis játékot akarom el indítani! Mit jelent ez?