Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Doboz is van, digit is van! 2 in one...XD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
van egyáltalán benne annyi "használható" extra ami miatt érdemes rá költeni?
[merlinw.org]
In medias res módon kezdtem 😊, mikor egyszer véletlenül megláttam x-boxon, és görcsöltem vele egy órácskát. Aztán lecsaptam rá PC-re. Persze nem is igazán tiszta a sztori, bár igyekeztem mindenhonnan infót szerezni, de elég zavaros, hogy mikor, kinek, a milyen múltjában, miért is kell turkálni.
Ha nem érdekel akkor ne vedd meg😊 Az irányítás nem változott semmit. (nem is kell, így tökéletes - max néhol a konzolos kamerakezelés a gáz, de az is elviselhetõ)
Mondjuk az elsõ rész óta ugyanez az irányítás. Remélem nem Brotherhood az elsõ AC játékod😊
[merlinw.org]
Mondjuk arra nem sikerült rájönnöm, a hugi miért lett assassin.
Gondolkodtam rajta erõsen, hogy beruházok az újabb részére, de kissé elbizonytalanodtam. Nem tudom, megérné-e, illetve az irányítása sem ejtett ámulatba, nekem nem ésszerû a high-profile vs. low profile rendszere, igen sokszor nem azt sikerül nyomni, amit igazából szeretnék.
Azóta már 14 kocka az életem, de a nehéz páncél miatt a ló nem igazán tud már vágtázni velem, és a futás is igencsak lelassult😞
Fõleg mióta vannak az assassinok, azóta szinte minden killt és küldit õk csinálnak (már ahová hívhatóak), én csak lootolok, meg toronyra mászok.
A rekord eddig az egyik toronynál 39 õr, én meg csak álltam, és néztem, javascript:document.newmessage.submit();ahogy a csapat bedarálta a konzervfejûeket. Látványos.
Az ejtõernyõ nem haszontalan, hidd el😊 A kesztyû sem, nyomj space-t és felugrik a magas párkányokra, a dupla penge pedig szintén nem nevezhetõ haszontalannak😊
[merlinw.org]
A Romolus küldibõl is csak 3-at adott be, és a sárga fej világít, de ahhoz meg még kell vagy kettõ, ha jól sejtem, mert a lejáratok megvannak, de azt írja, hogy nem mehetek le egyenlõre. DE a játék végére adja be a páncélt, amikor nem is lesz már mire használni? Mondjuk nincs is rá szükség igazából, csak fura, hogy már akkor is kaptam olyan küldit, hogy ne menjen le 10 kockát (vagy kocka alá???) az életem, amikor összesen 6 pöttyni volt az életem. Most kell nekifogni a Leonardó ostromgépes küldetéseinek? Utána engedi a többi tornyot is megtámadni? Leonardótól már megvettem mindhárom haszontalan cuccot, a kesztyûvel ugyan úgy nem tudok felmászni olyan helyekre, ahol szemmel látható a perem, vagy egy nagyobb repedés, amibe kapaszkodhatna.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Egyébként, a fórumban volt errõl szó, keress vissza. Vagy a youtube-on idevonatkozó videó keresése is megoldás.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Everything is true, nothing is permitted.
A sequence 7be itt akadtam el. Csak ez az egy felkiáltójel van a térképen de még kéne valamit csinálnom ezért a feladatért, de mit? Segítsetek
www.dreamerz.hu
[merlinw.org]
Nothing is True, Everything is Permitted
Akkor lehet benevezünk egyre, remélem lesz elég enemy, mert PS3-mon Revelations-t tolom, ott azért van játékos dögivel.
Egyhónapja volt egy hasonló kérdés, de én összességében érdeklõdnék, játszanak még a multiplayer részével PC-n?
Mert van egy nagyon jó kis akció itt: http://getgamesgo.com/category/assassins-creed-sale
Csak akkor érdekelne minket, ha aktív még a multi, mert akkor zúznánk mi is 😊
Köszi
2.nyomd t gobot le hosszan és minden ellenséget le lõnek
3.képezd magasabb szintre õket
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
1.assassin recruits signaled during a fight
2.arrow stroms
3.rucruts raised to the rank of assassins
a rejtek helyen a falon található táblán van és nem tom mit kel felük csinálni le is fordítotam de még úgyse
Szerintem, sok jól hasznosítható megoldás van a videódban! Nem csak kezdõknek!
Gary
Jah, a videó elején az a srác azt hitte, hogy majd mute-al jó leüt engem, de gyorsan elengedtem a lockot, majd gyorsan vissza.. 😊
Sajnos ezt a trükköt ACRben már nem lehet megcsinálni :/
Nem lettem volna FerretyWriter7 helyében! 😊
Machine #2 – War Plans
Full synchronization: Use the pistol go kill the overseer.
Localization: Campagna District
Go to the marked area and use your Eagle Vision to find the target <1>1>. When you will see her, follow her for some time and shoot in the proper moment <2>2>. After the execution, run to the marked area.