7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Ragamofi
    de olyanom meg nincs:/
  • xido
    sima hosts nem az imhosts
  • Ragamofi
  • Grr1234
    Mit ír ki pontosan?
  • Ragamofi
    lmhosts ezt kitöröltem de még mindig ugyanaz
  • Grr1234
    Innen C:\WINDOWS\system32\drivers\etc töröld ki a hosts nevű fájlt. Biztonsági mentés legyen.
  • Ragamofi
    Sziasztok!Amikor elinditom a launchert kiad egy internet connection hibát és nem enged bejelentkezni!Vmi ötlet??:)
  • Rage47
    van vagy 4 féle exe
  • Ragamofi
    Sziasztok!Valaki elküldené nekem az eredeti (NEM CRACKELT) .exéjét (amivel indítod a játékot)....
  • RatBaG #7161
    mi a geci van már megint ezzel az ubi fossal?!
    ma már másodjára adja elő ezt, hogy konkrétan sehova se akar becsatlakozni, 2-3 emberrel itt várunk már 20 perce... FUUUU
  • RatBaG #7160
    ja, csak akkor legalább lenne értelme, ösztönözne valami.
  • Hoz_Hun
    Arra minek achivement. Egyszerűen csak nem használod őket és kész.
  • RatBaG #7158
    az a furcsa, hogy a szünetem előtt én alig másztam tetőkre, lent lapultam mindig (túlságosan is), és szidtam a tetőfedőket. ehhez képest tegnap állandóan fentről leskelődtem, nem is értem... bár lehet a wall runner perk újbóli használatának van egy kis köze hozzá

3 hét single után most a multi irányítása tűnt rohadtul furcsának. kellett két meccs mire rájöttem, hogy nincs semmi elrontva, ez ilyen volt, csak elszoktam tőle.
    végre beadott nekem is egy jó kis 1350 pontos killt, annyira meglepődtem, hogy screenshotot se nyomtam...
  • RatBaG #7157
    az ilyen küldetések full egyszerűek, szerintem a játék is túl könnyű lett emiatt.
    szóval én is felmásztam a hajó oldalán, egyet le is rántottam, aztán mondom ne szarozzunk, call assassins. simán lemészárolnak mindenkit, te meg csak állsz kicsit távolabb, sose lepleződsz le.
    vagy mikor olyan kritérium van, hogy ne sérülj, akkor is eltakarítanak mindent. amikor vagy 8-10 bruteot kell 30 sec(?) alatt megölni, csak nyomtam egy "nyílzáport"
    berakhattak volna valami extradurvabonus achievementet/jutalmat arra, hogy tanoncok nélkül teljesítsd a küldetéseket.

a raiden skin meg hát ööö... magassarkú topánka
  • ratgab
    Mostanában ha van egy mód van rá, akkor ismerősökhöz próbálok belépni!
  • ratgab
    Az azért eléggé nehezen kivitelezhető! Kell hozzá szerencse is!
  • ratgab
    Pedig az az egyik legjobb dolog: Támadót smokeolsz , stunnolod, majd fókusz, végül méreg! És végig a földön fekszik mivel benyelte a smoke-ot!
  • ratgab
    Lövöldözők menjenek cod-ozni ez nem az a játék! Ez számomra a noobság jele (tudja, hogy úgysem tud utolérni, ezért biztosra megy....küzdőszellem 0!)
  • elitehun
    Azt viszont nem mondta hogy hol született.
  • Atkamon
    Ezt az első rész legelején mondja Vidic-nek.
  • elitehun
    Én ezeknek a nagy részét a wikiáról szedtem
  • Metontour
    Aha.Ezt egyébként mikor mondja?Gondolom az AC-ben mivel abban nem volt felirat így nem sokat értettem belőle.
  • elitehun
    Desmond egy sivatagi assassin búvóhelyen/kiképzőtáborban született. De 16 évesen elszökött mert meg akarta tudni hogy mi van a világ többi részén. Ezért mondta hogy többé már nem assassin. De tudott a templomosokról meg szinte mindenről.
  • Metontour
    Az AC-ben mondja hogy hagyják békén mert ő csak egy mixer ,csapos ilyesmi bár azt is mondja később hogy már nem Assassin többé.
    Akkor tehát most mi van?
  • Hoz_Hun
    Nem. Az azért jár ha minden tréningben szerzel érmet. Asszem még csak aranynak sem kell lennie. De az összesben.
  • CroftManor
    Az még nincs, az pontosan miért jár? Gondolom a full 100% szink után. Nekem már csak a dlc van hátra plusz a guild challengek. Mondjuk fura mert így is csak 81,1 %on vagyok.
  • Hoz_Hun
    A Raiden szerelése a poén. Az megvan?
    Raiden Skin
  • CroftManor
    Oké, majd megpróbálom. Köszi! :) Lehet majd teszek fel egy Desmondos ugra bugrát a városban. xD
    Ez tavaly november környékén lett volna poén, ha így tettem volna fel a single részeket. Biztos sokan megkérdezték volna, hogy most mi van? :D
  • Hoz_Hun
    A hajó oldalán a víz felől mássz fel és a felső fedélzetnél kezd "lerántani" az őröket (ne középen), mikor a korláthoz mennek. Onnét fejtsd vissza őket és mindig csak a hajó oldalán mássz. Asszem ketten őrzik a képet. Azok mögé sétálj be és dupla assassinate.
  • CroftManor
    Ma megszereztem Desmond skinjét is a singleban :D Tök poén. Ha a sequence 8at teljesíted 100%ra, akkor kapod meg. Kissé elszórakoztam azzal a résszel, mikor csak az alma van nálunk és a kritérium az, hogy ne veszíts egyetlen életkockát sem! Hát kb ötödikre sikerült, mert hacsak leugrasz egy tetőről és sérülsz, már akkor is buktad az egészet. Na mindegy, jól kitalálták ezt ubiék. Most viszont a dlcben szenvedek, mikor az a kritéirum, hogy ne lepleződj le azok előtt a csuklyás emberek előtt, addig megy is a dolog, míg Duciót laposra verem, de utána mikor a hajón kell a festményt megszerezni, azt még nem tudom hogy csináljam meg anélkül h lelepleződnék, ugyanis kb 5 ilyen csuklyás faszi védi.
  • Hoz_Hun
    Arab és olasz származású. Nem ámerikai.
  • elitehun
    Nem tudni mivel egy sivatagi Assassin kiképzőhelyen született
  • snowkid16
    Az a Seusenhofer páncél :)
  • Metontour
    Csapos volt a lelkem.
    Amúgy Desmond angol vagy ámerikai?
  • MerlinW
    Ratgab volt aki betévedt:)
  • Fabio Capello
    könnyen jön, sok pont. Miért is ne? :) Persze nyilván, sokkal izgalmasabb, amikor dunsztod nincs mikor, ki és hol tette mindezt veled. :P
  • böröczk
    legyen boldog a 100 pontjával, én úgy vagyok vele, hogy letojom, persze biztos az állandó lövöldözés idegesítő, de az is, amikor valaki végig a tetőn rohangál, onnan kiles, én pöpecül blendben vagyok, támadnék, erre a tetőről rámveti magát a TÖMEGBE 1050 pontért, nos ez szerintem bosszantóbb : D vagy a füsttel is vannak érdekes dolgok (legalábbis pc-n), besztánol, amikor bőven idő előtt dobja a füstöt, bebuggol, aztán a földön fekve megmérgez, na az a legszánalmasabb : D a mérgezésnek van stílusa, de nem az, hogy a földön fekvőket mérgezzük ezer pontokért..
  • CroftManor
    A kovácsnál nekem is jó sokáig már csak a Shunken head hiányzott és az utolsó előtti ládikában találtam meg egy erdős részen. Érdemes megvenni a kincses láda térképeket, ha az még nincs meg.
  • CroftManor
    Hát inkább ugorjon rám valaki a tetőről, mint 2 percenként lelőjenek. Én utálom ha lelőnek. Vannak olyanok, akik kb 2 méter távolságból lőttek le, sőt a múltkor assassinateban amikor lestunnolt a hellequin, fekvő pozíciómban lőtt le. Vicces volt.
  • elitehun
    Csapos