Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor valami gikszer lehetett. Én egy idõben nagyon menedzseltem a saját kill/death ratiómat. Egészen biztos vagyok benne, hogy - normál esetben - elszámolja függetlenül attól, hogy mikor lépsz be. A lényeg, hogy a végén benn kell lenni. Utóbbi idõben nem foglakozom ezzel mert már kb 150+ van a killem. (Croftnak meg vagy 1000+? Vagy 1500+?)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hehe, ilyen nekem is volt. Esetemben is én voltam a gyorsabb :Ð

Hoz_Hun: végig bent voltam a játékban, láttam az összesítést is, ezért írtam.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Én már jártam úgy, hogy kezdéskor konkrétan egymástól 1 méter távolságba rakott be engem és egy másik játékost! Én kapcsoltam hamarabb és meg is kaptam a first bloodot!<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Veled már volt úgy, hogy beléptél Wanterde és egybõl meghaltál? Úgy értem még a mozgást sem kaptam meg a játéktól. A múltkor mire megjelent a kép épp azt láttam, hogy rámugrik valaki. Szerintem a gép már berak bennünket a pályára már akkor, amikor minálunk még menü van.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem lehetetlen az csak idõigényes! Nekem is 80 %-ék volt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Azt csak akkor pontozza, ha a VÉGÉN mikor 00:00 ér az idõ akkor még benn vagy. Ha az utolsó 2 percben lépsz be akkor is el kell, hogy számolja.

Multiban a legjobb ölés/halál arányt csak annak pontozza, aki a játék elejétõl bent volt a pályán? Engem akkor rakott be, mikor kb. 4:40 volt a hátralévõ idõ. Csak a középmezõnyben végeztem, de összehoztam egy 7/0-t és nem kaptam érte semmit 😞 Pedig, ilyen jó arányom soha nem volt még. Folyton 2-5 vagyok, néha 6-7 (ha azokat a teljesíthetõ dolgokat akarom megcsinálni, ami nem csak XP-t, hanem plusz dolgokat ad. Pl.: rapid gun)

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Ahhá! Azért szopok mindig mikor counter smokolsz. Nekem az 1m-rel nagyobb hatósugarú van. Gondoltam, hogy át kéne állítanom. 😊
A reset cooldown tényleg jó. Nálam is be van állítva.

Fabio Capello
manhuntban ha préda vagyok, kedvelt szokásom hogy egy széna mellett ácsorgó csoportot átmorfolok, én meg besuttyanok a susnyásba, 10/9 kapásból elkezd npc-t gyapni 😄

CroftManor
Én a Long lastingot. Egyébként manhuntban prédaként nagyon hasznos a reset cooldown funkció. Ahányszor meghalsz, újratöltõdnek az abilitik. Nem kell arra várni h mikor tölt már vissza a smoke.

Nothing is True, Everything is Permitted

Már rég meg akartam kérdezni, melyik Smoke Bombot használod?

Atkamon
Na hát azt tényleg xD Kb 85%-nál feladtam 😄

elitehun
Ja 100% persze 😄
Próbáld meg a Just Cause 2-t 100%-as végigvinni 😄 most megmondom hogy lehetetlen XD
Tetõrõl jut eszembe, hogy az elõbb egyszerre 4-en másztunk a falon egymás után, mint a mókusok (üldözõk és üldözöttek csapata)... röhejes volt!<#nevetes1>

Az elõbb jól felhúztak! Assassinet látom teli a kör, tehát közelben van az áldozat, de nem látjuk egymást... hallom a kés húsbavágó hangját és smoke dörejét... átrobogok az ajtón, amin eddig féltem átmenni... a "gyõztes" épp felém mászik már lockolt is... dobom a smokoet, ami el is éri... stunnolom és gyorsan beadom a mérget, mert tudom, hogy többen lesik az alkalmat a hátam mögött, hogy megöljenek!

Épphogy beinjekciózom áldozatom már kapom is a feszület rejtett pengéjét a tarkómba, de párhuzamosan egy kézifegyver dörrenését is.

Tekintetem elsötétülése közben elsuhan elõttem az állnok pap önelégült képe, aki leszúrt és felharsan a Target lost a hangosbemondóból, majd megcsap a letargikus érzés mikor megpillantom az = 50 feliratot a képernyõn (megöltém a mérgezett ellenfelem <#boxer>)

CroftManor
Nekem van olyan vidim, ahol lelassít dobó késsel, de mire odaér, dobok egy smokeot xD Olyan is volt már h mire felért a tetõre, elmúlt a tõr hatása én meg éppenhogy megtudtam lógni elõle.

Ilyet velet is szoktak, aztán meglepõdik a delikvens, amikor az arcába robban a smoke...

A Legacy-ban meg már fél éve csak "comming soon" az új fejezet. Azt reméltem húsvétra kinn lesz, de nem. Bánatomban vettem megint egy raklap területet, így az összes most pont 10x van meg. 😊

Croft a legújab divat szerint, menekülés közben belémhajítja a tõrét. Aztán kényelmesen leöl. Jó szar érzés ott botorkálni késell a válamban. Mondjuk csak akkor futok, ha nincs éppen Smoke, de akkor különösen rosszul esik egy tõr.

Lol, a múltkor velem is többször elõfordul ugyan ez a marhaság. Lestunnoltam is IGAZI Noob módjára nem tudtam rendesen belockolni (vagy belockoltam és újra ki). Felállt és kinyírt. Vagy (ami néha elõfordul) nem aktiválta a mérget. Hú de idegesítõ.

Látom használod a wall runner perk-et... szerintem is nagyon hasznos... fõleg üldözéskor, amikor a célpont mászik felfelé a falon, de õ arra nem gondolt, hogy én ennek a perknek hála kapásból 2 szintet futok fel a falra, így hamarabb érek a tetõre, ahonnan leugorva már meg is hal a delikvens!

Erre kifejlesztettem egy módszert: AMikor az egyik üldözi a másikat, akkor mindig megvárom, míg az egyik megnyeri a párharcukat és a gyõztest ölöm meg! Arra is sokszor ráfaragtam már, hogy a menekülõt kaptam el kiszolgáltatott helyzetében és az üldözõje meg helyette engem ölt meg.

Ám a kedvenc mozdulatom mostanában, amikor a célpontom leül egy padra minimum +1 hasonló npc társaságában abban a hitben, hogy mivel van fölötte egy belógó tetõrész, ezért a tetõrõl védve van... de arra nem számít, hogy ha az ember a tetõ szélére lép és lelóg onnan, akkor a ponyva alatti emberre is rá lehet esni és kinyírni... <#eplus2>

És a kill+incognito (nem számít rá a szerencsétlen és a smokekal se megy semmire))+ drop kill-nek egyenlõ 550 pont! Majdnem egy kill+incognito+poison pontszáma ami nem rossz!

Egyébként én azt szoktam mostanában elcseszni, hogy lesmokeolom az áldozatom és a fókuszra várva nem ölöm meg (mérgezni akarnám a fókusz után) és addig várok, míg észhez tér és lestunnol...

Azt én is szoktam csinálni... sõt fellököm, lesmokeolom.... és tudod, hogy miért.... hogy felfedezzék és kinyírják õt is<#eplus2> Bosszúm örökké üldözi!!! Még a halálból is <#eplus2>.

RatBaG
vagy hidden blade-el tudod counterelni.

Per Aspera Ad Inferi.

Fabio Capello
Faszán toljátok, a vége egyszerûen epic 😄

Ezt a naked stun, amit mûveltek velük, csak arra alapul, hogy minél többen vagytok ott, annál kevésbé tud mindenkire figyelni, és valakinek csak sikerül lecsapni?

Ne nekem is volt olyan,látom hogy valaki épp stunnol valakit,szaladok oda,mondom ha már kiszúrtam,megölöm..véletlenül a földön fekvõt lockoltam,így azt rúgtam fejbe,a másik meg csak ott totyorgott szerencsétlenül,aztán õ is elhalálozott😊
Én azt szoktam bírni, hogy mikor bemérgezem akkor jön utánnam és krákog. Mintha tudna valamit tenni. 😄

CroftManor
Volt olyan is tegnap, hogy miután leütöttem így dance-al valakit, utána fölkelt és õ is megpróbált engem utánozni. xD

CroftManor
Ja, az eléggé lutri, hogy van e valakinél hidden gun, mert akkor szívás lett volna <#idiota> Viszont mikor a legvégén leugrottam a bokorba, akkor valaki becélzott de szerencsére nem talált el.

Igen nekem bejön ez a dinosaur dance, akkor szoktam ezt eljátszani mostanság, mikor wantedban látom h jön felém a vadász, megyek felé a dinosaur danceval, erre elkezd hátrálni, de hirtelen/vagy jön felém kap egy szép smokeot és pounch.. xD aztán szépen körözök mellette így.... 😄 😄
Múltkor meg amikor eljátszottam az ajtó mögé elbújós trükköt és bejött gyanútlanul a doki, leütöttem..szépen visszaálltam az ajtó mögé, erre fölkel és nekem jött xD meg próbált fel lökni... aztán 2 perc után lenyugodott és kiment... 😄

Látom ez a roggyasztott lépkedés (tánc?) ez neked nagyon bejött. Mikor azon a kastélyos pályán játszottunk és elkezdtél körülöttem lépkedni körbe-körbe, aztán hirtelen megkaptalak célpontnak, hangosan felröhögtem. Muszáj volt kinyírjalak miközben táncoltál, nem tudtam megállni. 😄

A végén a pörgés a kereszten nagyon tuti. <#taps> Mákod volt, hogy nem volt senkinél pisztoly vagy dobótõr.

Ne is mond. A múltkor mikor együtt toltuk az Assassinatet, belockolt a bohóc. Kiszúrtam, kiütöttem, bemérgeztem. Látom valaki odarohan, kinyírja a bohócot. Végzek vele. Erre rám veti magát valaki és halálomban még láttam, hogy az illetõvel is épp végez valaki. Mindez az elsõ percben. Na az volt ám csak a mészárlás.

CroftManor
Ott a singleplayer is, az is nagyon jó szórakozás. 😊 Fõleg a 100% szinkronizáció. <#hehe>

snowkid16
Mostmár teljesen világos, köszi Croft 😊 Sajnos most nem elérhetõ az Ubisoft ACB szerver :\

CroftManor
persze, wantedban személyre szabott iránytû van, mindig csak egy ember irányát mutatja. Itt meg ugye mindenkit (jobb esetben) Már sokszor volt olyan hogy nem mutatott valakit az iránytû, így hirtelen ért a dolog és õ ölt meg engem, mert neki meg mutatott. Ami rossz ebben a módban, hogy ha megölsz valakit, akkor azzal felhívod magadra a figyelmet és addig mások belockolhatnak és megölhetnek.

snowkid16
Ááá 😄 értem már nagyjából, köszönöm 😊 Kerülni kell a feltûnést is. Az iránytû ebben a módban más kinézetû, gondolom akkor túl egyszerû lenne, ha ugyanolyan iránytû lenne, mint a Wanted módban, nem?😊

CroftManor
Aki elõbb lockolja be a másikat, az tudja megölni. Ez ellen tudsz védekezni is persze, ha benyomsz egy füst bombát és le stunnolod. Ezután te lockolod be õt. Ha viszont te lockolsz be valakit de õ nyom be füst bombát, akkor téged ütnek le és megölnek. 😊

snowkid16
Fiúk, nekem a multiban az assassin mód nem valami egyértelmû, nem mindig értem a dolgokat. Valaki tudna segíteni?😊

Multinevem: Babineni15

CroftManor
A lándzsásokra két taktika is van. Vagy megrúgod õket egyszer és nyomkodod a killt, vagy mikor megszúrna a lándzsával elugrasz elõle és nyomod a killt.

Egyébként tettemf el új manhunt vidit. San donatóban a templom tetején nem tudtak elkapni 😊

Assz'em csalás csak akkor van, ha DNS-bõl játszod újra valamelyik küldetést. Opconális cheat lehetõség van menübõl. Ám, hogy mik a kódok, vagy hogyan kell használni az passsz, piros. :Ð

Szerintem, a folyamatos ölés nem küldetés, csak teljesíthetõ feladat, így DNS-bõl nem játszható újra.

A virtual training-ben gyakorolható a kill-streak. A lándzsás õrök nekem is nagy kihívást jelentenek. Azt nem tudom, hogy a füstbomba használata utáni bökdösés folyamatos kill-nek számít-e a játékban. Úgy rémlik, a virtual training all weapons-nál büntetlenül bevethetõ.

Utcai zsiványok vannak továbbra is csak rendkívül ritkák. Memóriában konkrétan így nincsenek benne, hanem az a memória ahol a bordélyház elõzõ tulaját elrabolják és egy hajón váltságdíjat követelnek és mikor odamész elvágják a torkát, na azok kommersz rablónak számítanak. Azt a memóriát szedd elõ aztán öldösd õket.

MerlinW
Pedig pofon egyszerû. Egyet leszúrsz, egérgomb felenged. Miközben megy az animáció irány gomb egy közeli ellenfél fele (hogy kijelölje fehérrel), majd bal gomb lenyom, felenged és így tovább.
Ha pedig látod hogy bárki támadni akarna (lendületet vesz), a bal klikk elõtt nyomsz egy jobb-ot is és ki fogod védeni. Így akár a végtelenségig mészárolhatsz.

[merlinw.org]

Meglett az a hidas küldetés. Háromszor futottam neki, az elsõ végén sikerült olyat csinálni, hogy beszámolta. Amúgy nem tudom, nekem nem megy. Amikor lassít, és nyomom a balt, és nyomom a másik felé, addig amikor kiér belõle rittig hátbaszúrnak. Meg továbbra is csak addig ér valamit ez a bal nyomva tartás, amíg így golyót lõ. Utána már a karddal nem csinál semmit. Most akkor kell nyomni, amikor lassít? Ha simán leszúr valakit, akkor normális, hogy arra csak balettozik, de nem támad?
Egyáltalán, vagy egy rész, amikor megszúrni nem tudom õket, hiába rúgok, miegymás. Akkor hogy a fenébe öljek meg egymás után ötöt, ha mindig védekeznek.
Meg beakad, egyszer fél percig csak hátrált, semmire nem reagált. Késõbb megragadott egy õr, és csak vitt, én meg nem tudtam szabadulni ( azt is most tanultam meg, hogyan kell ). Nagy nehezen a falhoz beszorulva megvágtak, akkor elengedett.
Nincsen ehhez csalás, egy nyomorult feladat a vagy 200 guild-bõl, de nekem lehetetlen.
Esetleg arra emlékszik valaki, melyik memóriában van az, amikor az utcai zsiványokat számoljuk fel? Azután már nincsenek.
A tréningben már néha összejött, de igazából még nem tudatos. Persze azt nem számolja. Az utcán meg nem jön össze sehogy. Hiába nyomom a gyilkolás közben a gombot, ráadásul mindig elhagyom a kardot valamiért, amíg nyomva tartom a gombot. M
eg a küzdelemben is sokszor hátbaszúrtak közben. Ennyire kihegyezni, hogy mikor nyomjuk a gombot, meg gondolom el is kell engedni, mert, ha nyomva tartom, sokszor csak megy felemelt fegyverrel, és semmi. A dupla tõrrel meg sehogyan, én nem tudom ti milyen reflexekkel, vagy ilyesmivel vagytok megáldva, hogy így megy.
Kissé túl van ez az egész komplikálva. Ha nem ezzel kel és fekszik az ember, nem jön ki. Nekem még kettõ is nehezen jön össze egymás után, nemhogy öt, és akkor abból tizet megcsinálni...

Hanyadik memóriában van hasonló, amikor szökünk az Angyalvárból a nõvel, és a hídon egy halom katonával küzdünk? Ott esetleg összejönne néhányszor annyi katonából. A rendesben nehéz öt katonát harcban összehozni. De a dárdásokon meg mindig fennakadok, azokat megölni is alig tudom, nemhogy zsinórban.
Tényleg az Auditore köpeny volt a titok. Azzal megint nincsen notóriusság.
Ez a része megy, a játék vége óta egy rakattal kinyírtam belõlük és lehet, hogy tényleg a köpenycsere miatt nem ugrott akkor senki, semmi notórius nem volt egészen mostanáig, és semmilyen falragasz nem volt. Most meg megint van. Most kereshetem megnit a köpenyt, hehehe.. Mire is kaptuk azt?
sfx
böröczk
a suttogás melyik hangok közé tartozik: voice, sfx, vagy music?
fontos lenne..

Kumiho #2179