Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a hajára utal. Azt hiszem tényleg róla mintázták a borbélyt a játékban. A Dokit pedig a hasfelmetszõ Jack-rõl.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Atkamon
Hát õk nem éppen hasonlítanak... 😄 Minden barber-nak ugyanilyen pengéje van...

A pap feje eléggé UFOsra sikeredett, amúgy meg ezek alapján ki hinné, hogy milyen veszett vérengzést tudnak mûvelni! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Grr1234

Atkamon
😄

böröczk
kis cukikák

Kumiho #2179

MerlinW
Kámóóóón, minden nõnek szelektív a hallása.. használd ki😊

[merlinw.org]

böröczk
mert zavarnak a játék bizonyos hangjai : D

Kumiho #2179

MerlinW
Mi lenne, ha mindenre ugyanannyi hangot adnál, és mixerben csökkentenéd külön a játék hangerejét?😊 Akkor hallanál mindent. Játékot is és ts-t is, de ezt már mondtam neked😊

[merlinw.org]

böröczk
de ha meg leveszem a voice-t, ugyanúgy nem, vagy csak nagyon gyengén hallani a suttogást..

Kumiho #2179

CroftManor
Ja az tök szar mikor az árustól nem hallasz semmit, én ezt különösen mont st michel pályán utálom. Akkor csak a megérzésedben bízhatsz.

Nothing is True, Everything is Permitted

böröczk
-.-"
az idegel, amikor beállsz valami árus elé, akinek az üvöltözésétõl nem lehet hallani a suttogást, úgyhogy a voice-t is lejebb vettem, de kezdem má azt gondolni, hogy a suttogás az sfx voice music keveréke : D

Kumiho #2179

<#finom>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Atkamon
Nekem az abszolút kedvencem a Hellequin Elite Gear-je, szerintem iszonyat jól néz ki vele.

CroftManor
Ami mellesleg elég sexi 😊

Az már meg vólt. 😄 Csak van rajta egy ilyen sort szerûség. 😊

Fabio Capello
Nembaj az Brigi, max megsüketülsz, és aztán VÉGKÉPP nem fogod hallani a suttogást. DE MÁST SE! 😄

böröczk
úristen, kóckák.. don te állat : D

Thief mindörökké

Kumiho #2179

böröczk
De igen, és épp ezért zavar, hogy most nincs.
Illetve visszatettem music-ot maxra, többit olyan 5-ösre, a suttogás visszajött, valaki azt írta, sfx közé tartozik, akkor most melyik? : D

Kumiho #2179

Fabio Capello
hát nem rossz a kisasszony 😄 De tudom ám hogy te a kurtizán szoknyája alá kukkantanál be 😄

A Hellequnt multiban már kiválasztottuk a bal oldala felöl kamerázva kissé hátulról és alulról, frankón a legjobb szög, hogy a kisszoknyája alá lássunk. 😄

Fabio Capello
Hellequin <3

Nekem az advenced gear jön be nagyon, jól áll az a kis extra a maszk oldalán 😊

CroftManor
Nekem pont a maszk miatt tetszik, az olyan menõ 😄 Meg alapból jobban áll neki ez a fekete ruha, mint az alap piros-fehér. A hellequint már megszoktam ebben a csukjában, nélküle olyan fura a feje xD

Ahhoz a karakterhez én bottal sem nyúlok hozzá, úgy hogy alpfelszereléssel áldigáll ott. Na jó a fõjátékban rááldozok egy nyílvesszõt, vagy golyót. Annyit megér, hogy megszûnjön létezni. 😊

Amúgy én a Hellequinnel vagyok így. Nekem nem nagyon tetszik az a csukja, ami az elit felszereléshez jár. Ezért nem azt állítottam be. Illetve a színekben pedig ez a sárga alapszín tetszik nagyon.
A kurtizánnál is az a bajom az elit cuccal, hogy rárakja azt a maszkot. A nélkül jobb.

CroftManor
Egyébként sztem a Footpad elég béna abban a "sapkában" ami a fején van. Így én inkább azt állítottam be neki, amin csak egy kötés van a haján. Az sokkal jobban áll neki.
Hamarosan elkészül az új vidim, márcsak idõ kérdése h találok e megfelelõ jeleneteket hozzá.. 😊 már a fele kész van.

Elméletileg bárhol. Gyakorlatilag a Borgiai tornyok közelében este. Ha egy tornyot lerombolsz, akkor már nem nagyon támadnak meg ott. Ez a Footpad multis karakter (név szerint Lanz) tolvajbandája (Cento Occhi), akik a Borgiaknak dolgoznak. Ezért tûnnek fel a Borgia torony közelében. A te szövetségesed a La Volpe és az õ tolvajbandája. Tehát egy torony lerombolása után az a terület a La Volpe féle banda fennhatósága alá kerül.

A hajós küldi azért jó, mert a nõt ez az ellenséges tolvajbanda rabolja el. Így a hajón tulajdonképpen azok a zsiványok vannak. Pont ugyanazok a cuccok esnek belõlük, mint az utcai zsiványokból.

Fabio Capello
Hallotta, csak aztán levette valamelyik hangot, és azóta nincs neki 😄

CroftManor
Nem hallottál még suttogást? Egy nõi hang kezd el szeszélyesen, halkan lágyan suttogni és minél közelebb van a vadász annál hangosabb a suttogás.

böröczk
2-3 körül leszek otthon, Te bérgyilkos,addig tedd hasznossá magad Te is 😄

Kumiho #2179

Fabio Capello
vagy mennyé dolgozni vagy gyere steamre 😄

böröczk
Mlevettem csutkára a musicot, és nem hallottam suttogást, ezért kérdezem, mert én is biztos voltam benne, hogy sfx

Kumiho #2179

Elvileg a Da Vinci DLC 1506-ban játszódik a játékban meg 1507-ben ölöd meg Cesaret
böröczk
Ez a mute hogy mûködik? Egyszer nem jött még össze.

Kumiho #2179

böröczk
Pont emiatt csinálom azt 3-4 üldözõnél, hogy beállok valami tömegbe (mióta megvan a blender), és onnan stunolom öket szépen. 😄

Kumiho #2179

Mármint az a gulid, amikor 20-szor kell a gerendára felugrani a lóról.
Nekem az egész játékban ritkán voltak utcai zsiványok. Inkább sötétben, de nem tudtam, hogy merre találom direkt õket. Azután egyszer volt egy akció, a vége felé, valamit mintha írt is volna hozzá, hogy valami megtisztult, vagy ilyesmi. Azóta nem láttam egyet sem. Azt hittem, az a támadás a rendes játékmenet része volt, feladat, nem pedig véletlenszerû.
De a hajó jó tipp, azoknál talán lesz pár szajré.

Amúgy bárhol elõfordulhattak, vagy csak az olyan kerületekben , amiket még nem vettünk át a Borgia kapitányoktól?
Próbálkozok, hehehe. Elméletileg minden pofon egyszerû, de az idõzítés... Nem tudom meddig ugráltam a lóról, mire sikerült elkapni azt a pillanatot, amikor fel is ugrik, nem csak a semmibe, és sikerült megcsinálni a 20 felugrást. Viszont a gerenda nem ugrik arrébb, nem szúr, az csak ott van. Akkor az én bénaságommal a mozgó õrök...
Rage47
végigjátszás után
RatBaG
a da vinci dlc-t ti mikor csináltátok?
dátum szerint az alap játék után játszódik, nem?

Per Aspera Ad Inferi.

Oké! Csak nekem is az van, amit Croft is írt, hogy a meccs után behal a szerver 😞

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Megyek is és leverlek!!!<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nah, ritkán kaptuk csak meg egymást célpontnak.
Most elsõ lettem, úgy, hogy miközben írtam ide, elkezdõdött a játszma és már 3 perc eltelt...
Megint vacak az UBI szerver 😞

Ne púderezz! Olyan szinten lealáztál, hogy nagyon! Nem szeressem én a wantedet, igazi életterem az assassinate!

Ha jól ment, akkor annyi üldözõm volt, hogy nem volt az istennek se annyi smokebombja ami elegendõ lett volna! Assassinate-ben ezek azért többnyire 1vs1 elleni küzdelmek szoktak lenni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hehe, most kergettük egymást ratgab kollégával :Ð
Párszor megfektettük egymást (õ többször engem), de egy szép alkalommal a nyakába hullottam :Ð

Grr1234
Ha kijelölsz egy karaktert, vagy csak a közelében vagy, akkor lesz fölötte egy kard, ekörül van egy vékony világos csík. Ha azután ölöd meg a célpontot, hogy ez a csík feltöltõdött, akkor kapsz Focus bónuszt.

Vagy az lenne,ami eszembe jutott,hogy lockoljam,de várjam meg,míg beadja targetként jobb felsõ sarokban a profilját?
Ja..tudjátok mit mondjatok meg nekem?
Mi ez a stun utáni fókusz dolog?..Tegnap éjjelig abban a hitben voltam,hogy ha stun után kicsit várok és lockolom...az már az,de a végén a táblázatban 0db fókuszom volt..
CroftManor
Az vajon miért van hogy pl csak át ugrok egyik tetõrõl a másikra, márris berezeg az egész. Tudjátok mikor a detektor mérõ kiakad és olyan mintha elkezdenéd rohanni a célpont felé. <#fejvakaras> Pedig nem, csak egy tetõ átugrásról van szó, vagy épp le bukfencezek a tetõrõl és ugyanez van és így leölöm max 150 pontért. :S

Lehet, mert korábban is volt már ilyen, hogy nekem volt a legjobb arányom és akkor kaptam érte pontot a végén, igaz, akkor kezdettõl bent voltam.
Annyira nem vagyok jó, hogy megérje görcsölnöm bármilyen mutatószám miatt. A co-op módot is ezért hanyagolom, nem akarok agyvérzést másoknak.

CroftManor
Velem még nem volt úgy, mert nekem jó netem van és gyorsan berak már kb 09:57kor. Assassinateban sokaknak csak ilyen 09:52 körül rakja be õket a pályára, de a karakterük addig ott áll, míg õ a menüt látja. Erre én már rég rájöttem 😊