7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#7210 Lehet, bár többször is ellövi a videó során. -
Hoz_Hun #7209 Akkor nekem a 0:42-0:43 ugrást magyarázd el a videóban, mert nekem ilyet nem csinál. -
ratgab #7208 Nekem inkább bugnak tűnik... -
Hoz_Hun #7207 Hát nem. Készül megölni, erre a thief smoke és félreugrik, próbál stunnolni aztán mintha vágás lenne a videóban (gondolom lag) és azt látjuk amit. -
#7206 Prüszkölt is, viszont a stun kimozdította a fuldokló animációból. A stun animáció végére pedig elmúlt a hatása. Nézd csak meg figyelmesebben:)
0:40-0:46-ig 6mp perc van. Ebből az első 2 amig hatni kezd a smoke, 0:42-től 0:43-ig fuldoklik, 0:44-ig stun animáció, 0:45-töl (elmúlt ugye a smoke hatása) viszonzás. -
Hoz_Hun #7205 Na akkor azt áruld el nekem, hogy annál a jelenetnél dobott a thief egy smokot (lévén hogy az emberünknél poison és az Assassinateben rendkívül fontos disguise van). Az hogy az UbiSoft szent se**lyukára nem hatott rá?? Mert az függetlenül attól ki-kit lockol ott kellett volna prüszkölnie. Az meg járkál benne mintha az övé volna. Na ezt magyarázza el nekem valaki, utánna rátérhetünk az egyébb mágikus locktrükökre. -
#7204 áhhá, szóval mielőtt nyomná neki a sztánt, azelőtt szedi le a lockot, így nem bírja arcba csapni, értem.. azért pörög a gyerek rendesen -
#7203 Pont ezt irtam, h nem engedi el Y-ra. Múltkor LT-re engedte el, de azóta egyszer sem jött össze...de most nem is izgat különösebben, most leköt a 100% szink. :D -
#7202 Xantos nem feküdt, csak a Thief. Na akkor mégegyszer a 0:40-es jelenet:
1. Thief belockolva.
2. Thief füstöt dob
3. Thief stunt nyom
4. Xantos leveszi a lock-ot = pofon a levegőbe, hiszen ha nincs lock, ő nem támadó.
5. Thief ezt észreveszi, ezért belockolja (de későn)
6. Xantos nyom egy stunt, hiszen ő van lockolva
7. Xantos fókuszt vár, majd mérgez.
Ha az 5. pont nem teljesül, akkor újra belockolhatta volna és rögtön megölhette volna. -
#7201 akkor sem értem, a szmokos sztánt hogy lehet kivédeni : D -
#7200 A második dal már jó:) -
#7199 szóval amikor rádobja a füstöt, ő kilockolja, majd miután felkel, gyorsan vissza és kinyiffantja? -
#7198 csak a zenét kellett lenémítani, de tényleg frankó, köszi :D -
#7197 Figyeld csak meg: 0:40-nél dob egy smoke-ot a célpont, hogy stun-olhasson. Mikor elkezdi, az emberünk leveszi a lock-ot, ez látszik a radaron, így elhajol előle, majd stun-olja 0:44-nél, és megöli. Ha a célpont nem vágja le és nem lockol be ő, akkor újra lockolhatod a sikertelen stun után. -
Hoz_Hun #7196 Hmmm, szóval ez nektek mutat valamit? -
#7195 Ebből a videóból rengeteget lehet tanulni. Szuper:)
Lockolási technikát, a füst bomba elleni légitámadást, hogyan használjuk szakszerűen a disguise-t, mérget, fókuszt, stb. -
Hoz_Hun #7194 Erről jut eszembe, Manhunton figyeltem és nálam mindig megjelent az "Y" a respawnhoz. Egyszer még próba ként rá is nyomtam. Alliancén nem jelenik meg ott lehet szívni, de Manhunton mindig. -
Hoz_Hun #7193 Hát én béna vagyok Assassinate-hoz és ebből a videóból én nem vettem ki semmi furát. Azt sem értem te mit írsz. Az elengedés dolgot meg csak meg kell nyomnod a "Y"-t. A videón PS3 tolja a csákó és látszik, neki a háromszöget kell megnyomni a release-hoz. -
#7192 Itt van az a videó. Mikor megpróbálná leütni valaki, elengedi a lockot, így az illető a levegőbe stunnol xD aztán gyorsan megint belockolja és ő stunnolja le. Bár nekem ez eddig csak egyszer jött össze, mikor smokeot kapok, nem bírom elengedni a lockot, már próbáltam Y-al is (HozHun). A srácnak a videón meg simán összejön. -
#7191 Úgy semmi kihivás nincs benne :) -
#7190 Ja jó, csakmert láttam egy videót, amiben így csinálta meg valaki azt a küldit. Majd megpróbálom mégegyszer. -
#7189 nem kell közéjük állnod, nincs szükség rájuk. borgia tornyoknál, vagy a francia táboroknál őrködő katonákat kell lenyilazni jó távolról, ennyi. -
#7188 Biztos a fókuszra mennek. Az plusz 150 pont.
Na feltornáztam magam singleban 91,9%ra :D Jóformán az összes sequence kész van 100%ra, márcsak a DLCből maradt hátra az utolsó memória, meg az assassnate és guild challengek. Mondjuk azt nem értem, hogy van egy olyan kurtizános feladat hogy közéjük állva, blendelve a nyílpuskával szedjek le 20 őrt. (legalábbis én így értelmezem) Na már most kinyírtam így vagy 4et is, de megnéztem a DNAban és nem számolja hozzá :(
Meg egy két résznél már felment a pumpa, mikor pl a Thief assigmenteket csináltam és olyan volt, hogy 2 perc alatt menstek meg valakit, közben meg 3 nyílpuskás vigyáz rá... Na jó persze megcsináltam, csak azért itt ott el tud durranni az ember agya, főleg hamár 5. éjre próbálja ugyanazt. Vagy ezek a versenyek: 1 perc alatt csináld meg! Hát kb 10. sikerült is... xD Mert közben a tetőkön meg nyilaznak az őrök... Mindenesetre el lehet lenni vele, még fél év után is... :) -
#7187 Hát Wantedban nekem sokszor még sima killhez is dobnak füstöt... :D Hülyék... :D -
#7186 Hoz_Hun arról beszél, hogy mint támadó dobsz füstöt mérgezés előtt. Ha célpont vagy, akkor logikusan kell a stun/smoke. -
#7185 én tegnap csináltam egy ilyet, de csak azért, hogy meglegyen a mérgezés az áldozatomra, és lestunnolhassam a seggemben lévő üldözőmet. össze is jött, kaptam érte egy ezrest :D -
Hoz_Hun #7184 Az a lényeg, hogy jól érezd magad. :) -
#7183 Nemrég kifogtam egy kellemes 50-es társaságot, nem a pontra játszottak. Volt olyan assasinate körünk, mikor az első helyezettnek is alig 2000 pontja volt. Végig állóháború, türelemjáték volt, senki sem mert mozdulni illetve csak nagyon óvatosan:) Semmi templar, semmi pisztoly vagy charge csak pure vadászat. Utolsó lettem, de élveztem nagyon:)
Ma én is toltam két partit ability-k, nélkül top 3-ban végeztem mindkét alkalommal:) Mondjuk szerencsém is volt többször. Meg kell várni amíg az emberek elérik az 50-et, utána kicsit lenyugodnak, nem az XP-t hajkurásszák, elkezdenek normálisan játszani. -
Hoz_Hun #7182 Hja, és ez már begyűrűzött a wantedra is azzal a különbséggel, hogy ott nincs stun. Nemegyszer találkoztam olyannal, aki smokot dobott aztán mérgezett. Assassinateban megértem, de wantedben nagyon láma dolog. Számomra azt mutatja, hogy az illető nem tudja a mérget normálisan használni, és dupla akcióra van hozzá szüksége mert láma. Ez az én szememben lejjebb van mint a pisztolyosok. -
#7181 Aki téged kerget, azt egy picit nehezebb sunnyogva megmérgezni:) Az megint más, hogy szép dolog a sunnyogás, de fele annyi pontot ad, mint a lent írt kombo:) -
#7180 Igen, de azért elég csicska dolog úgy mergezni, én is szoktam, de mégis menőbb és nehezebb, amikor a közelébe sunyulva teszed mindezt. :P -
#7179 ja, vágom, csak meg akartam nézni megint, mert nekem eddig vagy kétszer jött be eddig csak...
most a legutóbb még a mikrofonba is dumált az áldozat, nagyon ki volt akadva :DDDD -
#7178 Annyi, hogy mikor támad az célpont leveszed a lock-ot, és ő a shift-et kalapálja céltalanul, majd újra lock-olod. Miután mindkét fél látja a lock állapotát, elég figyelmetlennek kell lennie a másiknak ahhoz, hogy bevegye, de egy próbát megérhet. -
#7177 pár napja valaki linkelt egy videót, amiben a tag a targeteléssel trükközött stunoláskor, valami ilyesmi...
nem tudjátok, hol is van az a komment kb? -
#7176 Tegnap eszembe jutott egy ötlet... ami elég poénos lehet...de nem lövöm le a poént, nézzétek meg xD
Who is Desmond? -
bajsz #7175 Valakinek csak kell!
-
bajsz #7174 OK!
4000 FT -
#7173 Menj 4800Ft alá:) -
bajsz #7172 Van egy eladó CD kulcsom a játékohoz! Tájékoztató könyv hátulja nincs lekaparva! 5500FT ért odaadom!
akinek kell az írjon! -
xido #7171 rejtett file-okat tedd láthatóvá