Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[merlinw.org]
Kumiho #2179
Nothing is True, Everything is Permitted
az idegel, amikor beállsz valami árus elé, akinek az üvöltözésétõl nem lehet hallani a suttogást, úgyhogy a voice-t is lejebb vettem, de kezdem má azt gondolni, hogy a suttogás az sfx voice music keveréke : D
Kumiho #2179
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Illetve visszatettem music-ot maxra, többit olyan 5-ösre, a suttogás visszajött, valaki azt írta, sfx közé tartozik, akkor most melyik? : D
Kumiho #2179
Amúgy én a Hellequinnel vagyok így. Nekem nem nagyon tetszik az a csukja, ami az elit felszereléshez jár. Ezért nem azt állítottam be. Illetve a színekben pedig ez a sárga alapszín tetszik nagyon.
A kurtizánnál is az a bajom az elit cuccal, hogy rárakja azt a maszkot. A nélkül jobb.
Hamarosan elkészül az új vidim, márcsak idõ kérdése h találok e megfelelõ jeleneteket hozzá.. 😊 már a fele kész van.
A hajós küldi azért jó, mert a nõt ez az ellenséges tolvajbanda rabolja el. Így a hajón tulajdonképpen azok a zsiványok vannak. Pont ugyanazok a cuccok esnek belõlük, mint az utcai zsiványokból.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
De a hajó jó tipp, azoknál talán lesz pár szajré.
Amúgy bárhol elõfordulhattak, vagy csak az olyan kerületekben , amiket még nem vettünk át a Borgia kapitányoktól?
dátum szerint az alap játék után játszódik, nem?
Per Aspera Ad Inferi.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Most elsõ lettem, úgy, hogy miközben írtam ide, elkezdõdött a játszma és már 3 perc eltelt...
Megint vacak az UBI szerver 😞
Ha jól ment, akkor annyi üldözõm volt, hogy nem volt az istennek se annyi smokebombja ami elegendõ lett volna! Assassinate-ben ezek azért többnyire 1vs1 elleni küzdelmek szoktak lenni!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Párszor megfektettük egymást (õ többször engem), de egy szép alkalommal a nyakába hullottam :Ð
Mi ez a stun utáni fókusz dolog?..Tegnap éjjelig abban a hitben voltam,hogy ha stun után kicsit várok és lockolom...az már az,de a végén a táblázatban 0db fókuszom volt..
Annyira nem vagyok jó, hogy megérje görcsölnöm bármilyen mutatószám miatt. A co-op módot is ezért hanyagolom, nem akarok agyvérzést másoknak.