7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • böröczk
    úristen, csak bele ne pusztulj
  • Hoz_Hun
    A tankos beleszámít a 100%-ba. Lehet akkor már csak az hiányzik.
  • Grr1234
    Úgyérted, hogy Sequence 4? 9db Sequence van.
  • BoneDragon
    Igen, de a 4. fejezetben van. Onnan még hány fejezet?
  • Atkamon
    Hát, az mellékküldetés, amit kb az egész játék alatt bármikor megcsinálhatsz...
  • BoneDragon
    Most tartok a leonárdó féle tankos résznél. Mennyi van még hátra a játékból? Remélem sok. :)
  • CroftManor
    Na megcsináltam a Truth-t, de sajnos semmivel sem lett több a százalék. Ahogy mondtam, azért "csak" külön acsi jár. De legalább jó tudni, h ezen is túl vagyok. Remélem a héten meglesz a 100%. Márcsak a tankos küldi van.
  • JethroHUN
    Én már kb ezért nem játszok 1 hónapja ezzel mert semmit nem javítanak a szerverükön, nem csatlakozik, disconnect, meg a network üzenetek játék közben.
  • RatBaG #7242
    na, megint lehalt ez a fos ubinet...
  • syberia2
    miért nem enged multiban belépni?
  • elitehun
    Itt sem....
  • JethroHUN
    "Updated binkw32.dll to prevent crashing while playing videos." ez a nagy javítás? Egyszer sem fagyott ki nálam a játék
  • Prince23
    Patch 1.03
  • Hoz_Hun
    Úgy tűnik csak 9 részes. Cselekmény az van, épp most támadták meg a franciák őket. :)
    Inkább az hogy hová lyukadnak ki a maradék két részben. Szerintem sehova, csak félbehagyják ott ahol van. Gondolom mikor a pápa átveri a francia királyt. Mintha azt olvastam volna, hogy lesz 2. szezon és oda is kell esemény, ami úgy is ez után indul be.
  • JethroHUN
    The Borgias sorozat tényleg csak 9 részes lesz összesen? Mert így a 7. rész megnézése után nincs benne túl sok cselekmény pedig 50 perc 1 epizód.
  • CroftManor
    Tudom mire értetted. Ez csak olyan visszavágás volt :)
  • Atkamon
    Leginkább arra értettem, hogy lefotózod a képet pl... :D
  • CroftManor
    Hát ahhoz képest h "nem mennek" azért a 99,2 % nem olyan rossz, én úgy érzem :P
  • Atkamon
    Jézusom hallod, neked nagyon nem mennek ezek a 100%-ok :D
    A Truth amúgy beleszámít a 100%-ba természetesen, mint kb minden más a játékban.
  • CroftManor
    Milyen logikus :) Ha lezuhansz az nem baj, csak ha eltalálnak :D Jól kitalálta ezt az ubi.
  • Hoz_Hun
    Úgy értem, az nem számit 100% szinkronizáció elvesztésének. :D
  • CroftManor
    Ki akar? :D
  • Hoz_Hun
    Hogy ne találjan el. De lezuhanhatsz ha akarsz.
  • CroftManor
    Most 99,01%on vagyok, szal nem hiszem. Azért külön acsi jár. Az assassination contrastot is megcsináltam. A war machines-ből van még a tankos, meg a repülős. A repülősnél mi a kitétel? Hogy ne lőjjenek le, ne találjanak el?
  • Hoz_Hun
    The Truth megvan? Lehet az is beleszámít a 100%-ba.
  • CroftManor
    Én úgy csináltam meg ahogy tanácsolták, nyílzáporral :) Amúgy az se rossz, amikor 2 perc alatt kell kiraknod azt a térképet xD jó párszor nekifutottam, a végén már lefotóztam mobillal hogy hogyan is kell kinéznie :D Aztán csak összejött az a 2 perc :)
    Ha minden igaz, márcsak 1-2 assassination contrast van hátra, megy 1-2 mercenerry challenge. Most 95%on állok.
  • Gary
    Én most végeztem ezzel a Bon Voyage küldetéssel és úgy csináltam, hogy Ducio pofánverése után, a hajón lévő csuhásokat a partól mérgezett tüskével takarítottam el. Odáig meg gondolával mentem :Ð
  • Hoz_Hun
    Vannak nagyon tré napok. Ez a lépten nyomon megszakad a kapcsolat is az utóbbi időben lett gyakori. Néha a hajam kitépem.
  • CroftManor
    nálam nemcsak néha... :)
  • Hoz_Hun
    Akkor jól van. Szerencsére nem lehet benneteket megvezetni. :D
  • RatBaG #7220
    szerintem nincs elájulva tőle senki se. egyedül ezt a stun-targetelős mókát próbáltuk kielemezni
    a többi jelenetben nincs sok különlegesség, vagy mi is megcsináljuk, vagy látványosan bénák az ellenfelei...
  • Hoz_Hun
    Lag sajna. Amiről lemaradtál az a naked stun lehetett (szemből). Néha elő szokott fordulni.
  • ratgab
    Én meg multkor bejelöltem egy csávót... már kezdte a gép a kill animációt (smoke-ot nem dobott), amikor hirtelen a földön teremtem és a következő másodpercben megmérgeztek... És az a fazon volt, akit ki akartam nyírni... mindez szemből!
  • Hoz_Hun
    Mint írtad. 1x jött össze. Bug. Smoke hatása alatt (elvileg) sem lockolni sem releaselni nem lehet, ahogy mozogni sem. De hát olyat is láttunk már, hogy fél percen keresztül ugrálunk el a vadász elől.
  • CroftManor
    Hoz_Hun velem is ugyanez történt a múltkor, kipróbáltam amit a videóban láttam. Jött a noble, belockoltam, nyomott egy smokeot, stunnolt volna, lockot kinyomtam. Ö stunnolt a levegőbe, gyors lock vissza és méreg. :) Nincs ebben semmi vágás.
  • ratgab
    5:16-nál a stunjából kill lesz... érdekes (bug ez is)!

Egyesek beállított jelenetek! 07:11-nél látszik, hogy csak ketten játszanak! 08:15-nél is látszik! 9:10-nél is 2-en vannak!

A többi nem rossz (azért konzolon sok olyan elb...ás van, ami pc-n nincs... sok esetben ilyen támadásokat kivédenek pc-n... persze nem akarom a konzolosokat megsérteni!)
  • Hoz_Hun
    Nem kell magyarázni. Bocsánatkérés elfogadva. :D
  • MerlinW
    Nem kell értened mitől vagyunk elájulva (nem vagyunk, csak meg mertem jegyezni, hogy ügyes - én kérek elnézést). Nekünk tetszik, neked nem, ennyi. Hadd ne kelljen elmagyarázni:)
  • MerlinW
    Olyat akkor csinál, mikor támadnál, de még időben kapsz egy elterelést (mint smoke). Ilyenkor ugye nem kill animáció van hanem félreugrás/botlás.
  • Hoz_Hun
    Egyáltalán nem értem mit vagytok úgy elájulva tőle. Most nem Croftot akarom fényezni, de kb 50 perc ilyen videót összeollózhatnák a már feltett videóiból. Amit meg nem látunk, kb 20x jobbat. Mégis mennyire életszerű az, hogy aki utána fut nem lockolja be és ő befordul a sarkon, disguist alkalmaz, a szerencsétlen noob meg elfut mellette, hogy ő hátulról stunolhassa (Velencén a tér közepén). Semennyire. 20-ból 1. Ő meg azt az egyet levideózta és bevágta. És wow, mindenki el van ájulva. Az ellenfelei többsége vagy rohan vagy éppen mással van elfoglalva.