Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokszor elkaptak hátulról, ha egyet sikerül counterozni, akkor hogyan folytassam. Vagy nem akar kiszabadulni. De a legidegesítõbb, amikor elugranak, meg védekeznek. Van, hogy jó percig csak ugrálok utánuk, nekik sem tudok bevinnni szúrást.
Már kipróbáltam a farkasembereket is az elején,. ott több megy, de az öt velük sem jött össze. Pláne, hogy állandóan beragad, vagy eltûnik a kard, mire elõkeresem, hogy hová lett, meg felveszem...
Nem tudom, itt csupa szupermen van van, hogy átlagos embernek az ilyen nem akar összejönni? A videókon csak mennek ezek sorban, nekem meg sehogyan sem jön össze. Még a counter is nehezen.
Talán ez a hülye forgolódás lehet a titka, hogy a figura hová néz, én honnan néztem, és akkor most merre kell neki nyomni, melyik gombbal, hogy jó irányba menjen. Most a nekem balra esõ figura felé nyomjak balra, vagy a figura szerint nyomjam balra, ami nekem nem az, fõleg, ha felezõ égtájban áll, hogy kettõt kellene nyomni. Közben ide-oda ugrálva a katonák között a tereptárgyak meg megforgatják a képet, és akkor megint máshová kerülünk.
A játékban is ez a gondom az ugrálós akrobatikánál, amikor fix pontból ki kell találni, most neki balra nyomjam, vagy nekem, mert nem tûnik következetesnek az irányítás. Egyszer neki balra jön össze, másszor nekem balra.
Pedig annyira jó lenne ez a játék, csak néhol bonyolult. Nem tudták volna egyszerûbben megoldani kicsivel.
Azután amit szereztem tõlük, az kilépve el is tûnt, így tõlük nem tudom megszerezni a cuccot.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
húú alig várom, hogy megérkezzen a folytatás <#buck>#buck>
Per Aspera Ad Inferi.
Itt a hivatalos leírás Junóról.
Nothing is True, Everything is Permitted
a dlc vége meg aztán hutyutyu, próbálom összelegozni, hogy mi lehet. talán inception? <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
pl Szent Grál = Apple
ja és nem mellesleg a végén hatalmas döntés elé állunk 😊 annyi plusszpoén még a végén 😄
ezért konkrétan csak ennyi. a zászlókért, tollakért, renoválásért ad külön-külön egy-két kacatot...
Per Aspera Ad Inferi.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Egyébként már egy csomószor elõfordult velem, hogy mikor kiírja hogy: escape from your hunters, akkor ugye értelemszerûen préda profilt állítasz be, csak néha jön a szívás, mikor elkezdõdik a mecs és jön a kiírás: Find and kill your target! Na mondom ez fasza, mert védekezõ profilt állítottam be, ergó mérgezés kizárva. Veletek nem fordult még elõ ilyen?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
hát a rohadék nem rápakolt egy galambkeltetõt?! <#duma>#duma> észak-keleten a map csücskében volt, bank meg szabó is mellette, de a galamb fullra kitakarta. (már tegnap is kikapcsoltam az ikonokat, de az pont bent maradt)
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kumiho #2179
A Story Mode -ban hogyan tudod vissza menni Rómába? Desmonddal vok s a végén már készítõk listáját adja ki ...
végeredmény: 143/144
AJÓÓKU...
na ilyenkor mi van? <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
de amúgy nekik is bazisok eszük van, hgoy hagyják magukat, miért nem nyomtak kapásból egy respawnt..
Kumiho #2179
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.