Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No, ezzel van a baj. Nem látom meg, mire lendületet venne, azt látom, hogy támad, mire eljutok odáig, hogy védekezzek, már szúrt. Most a hídnál Catarina után 4 menetbõl kétszer sikerült csak ilyen 5-ös gyilkolást csinálni. Pedig olyan sokan vannak. Fehér, nyomom a támadást, az meg elugrik. Ha meg még a lovas is beugrik középre...
Sokszor elkaptak hátulról, ha egyet sikerül counterozni, akkor hogyan folytassam. Vagy nem akar kiszabadulni. De a legidegesítõbb, amikor elugranak, meg védekeznek. Van, hogy jó percig csak ugrálok utánuk, nekik sem tudok bevinnni szúrást.

Már kipróbáltam a farkasembereket is az elején,. ott több megy, de az öt velük sem jött össze. Pláne, hogy állandóan beragad, vagy eltûnik a kard, mire elõkeresem, hogy hová lett, meg felveszem...

Nem tudom, itt csupa szupermen van van, hogy átlagos embernek az ilyen nem akar összejönni? A videókon csak mennek ezek sorban, nekem meg sehogyan sem jön össze. Még a counter is nehezen.

Talán ez a hülye forgolódás lehet a titka, hogy a figura hová néz, én honnan néztem, és akkor most merre kell neki nyomni, melyik gombbal, hogy jó irányba menjen. Most a nekem balra esõ figura felé nyomjak balra, vagy a figura szerint nyomjam balra, ami nekem nem az, fõleg, ha felezõ égtájban áll, hogy kettõt kellene nyomni. Közben ide-oda ugrálva a katonák között a tereptárgyak meg megforgatják a képet, és akkor megint máshová kerülünk.
A játékban is ez a gondom az ugrálós akrobatikánál, amikor fix pontból ki kell találni, most neki balra nyomjam, vagy nekem, mert nem tûnik következetesnek az irányítás. Egyszer neki balra jön össze, másszor nekem balra.

Pedig annyira jó lenne ez a játék, csak néhol bonyolult. Nem tudták volna egyszerûbben megoldani kicsivel.
Kipróbáltam a hajós zsiványokat. Egyszer azok ellen sem tudtam 5 gyilkolást egymás után csinálni. Mindig védekeznek, elugranak, hátbaszúrnak. Többnyire védekeznek, nem tudok bevinni nekik szúrást.
Azután amit szereztem tõlük, az kilépve el is tûnt, így tõlük nem tudom megszerezni a cuccot.
Kongy
Most jutottam géphez. 😛 Problem?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

BoneDragon
Te nagyon le vagy maradva...😄

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Atkamon
Hát ez a nagy kérdése a játéknak, amire senki sem tudja a választ....

mert ha assassin lány és assasin fiú nemz utódokat,akkor felbomlik a téridõ kontinuum és megsemmisül a világegyetem..plusz nem akart még egy generációnak megjelenni a lusta disznaja😊
RatBaG
jó az világos, de mi volt vele a célja?
húú alig várom, hogy megérkezzen a folytatás <#buck>

Per Aspera Ad Inferi.

CroftManor
Minerva az a kettõben volt, meg a brotherhood elején.
Itt a hivatalos leírás Junóról.

Nothing is True, Everything is Permitted

I know..I know<#hehe><#hehe>
Rage47
<#eljen>
CroftManor
Juno

elitehun
Minerva 😊
CroftManor
Hogy hogy miért tette? Azért mert nem õ irányítja saját magát, hanem az a Nõ, aki beszél hozzá. A többit meg majd megtudjuk a folytatásból.

BoneDragon
Elkezdtem a játékot... Azt hittem nem fogja ütni az AC2-õt, de ez zseniális lett... 😮

RatBaG
btw, a játék vége még zavarosabb, mint a második részé. vajon desmond miért tette amit tett, és mi az áldozat valódi szerepe? <#wow2>
a dlc vége meg aztán hutyutyu, próbálom összelegozni, hogy mi lehet. talán inception? <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Ha már valamihez hasonlítani akarom akkor az a Knight of the Temple.

Prince23
Tudjuk hogy nincs köze, de a témája és környezete miatt sajnos az, egy bazi nagy koppintás 😊 jó most abban a gameben nem kell animusra gondolni. csak vannak több hasonlóságai.

pl Szent Grál = Apple

ja és nem mellesleg a végén hatalmas döntés elé állunk 😊 annyi plusszpoén még a végén 😄

Grr1234
Hopsz, ezt Revelations tápigba akartam. 😄

Kongy
A tényen nem változtat.

Grr1234
http://www.computerandvideogames.com/300103/news/next-assassins-creed-is-likely-another-brotherhood/

Köze nincs az AC-hez, se stílusban, se máshogy.

Kongy
OFF: The First Templar-t próbáljátok ki, gyenge AC copy. 😊

RatBaG
ja, kb.
ezért konkrétan csak ennyi. a zászlókért, tollakért, renoválásért ad külön-külön egy-két kacatot...

Per Aspera Ad Inferi.

Achivementet meg egy virtuális vállonveregetést, semmi mást.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Renjike
valamit kaptál a 100% on? mert 90% os mentést letöröltem az új rendszerrel -.- " <#boxer><#conf><#csodalk><#pias>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

RatBaG
GAME OVER!
végeztem! minden 100%, yippi-k-yay! <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

befejeztem..tényleg k.anyját már a rendszernek,lockoolás vagy nem lockolás,hogy szaladok elõle és 3 méterrõl visszaránt..rohadt idegesítõ ám😊
MerlinW
Semmi gond😊

[merlinw.org]

CroftManor
Manhuntban nem elsõre enged respawolni, csak kb 2. 3. leütés után. Amúgy találtam egy új tehetséges playert. 😊 Manhuntban egy rugóra jár az agyunk, ha valakit leütök, õ már jön és felváltva stunnolunk, mint a videómban. Nem is értem egyesek mi a francot gondolnak, szét szórodnak a pályán ahelyett, hogy összefognának. Vicces hogy amikor mi 4en vagyunk, õk meg hárman és nem bírunk el velük, csak azért mert mindenki rohan elbújni valahová.

Egyébként már egy csomószor elõfordult velem, hogy mikor kiírja hogy: escape from your hunters, akkor ugye értelemszerûen préda profilt állítasz be, csak néha jön a szívás, mikor elkezdõdik a mecs és jön a kiírás: Find and kill your target! Na mondom ez fasza, mert védekezõ profilt állítottam be, ergó mérgezés kizárva. Veletek nem fordult még elõ ilyen?

MerlinW: Bocs', hogy hívatlanul bepofátlankodtam a játékotokba, de olyan sokat kellett várni, hogy szétnéztem és Hozzátok sikerült bejutni.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

<#eljen> Mondtam én. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

RatBaG
már majdnem beírtam, hogy egyszerûen nincs sehol se jel a mapon. ááh csak megnézem még egyszer...
hát a rohadék nem rápakolt egy galambkeltetõt?! <#duma> észak-keleten a map csücskében volt, bank meg szabó is mellette, de a galamb fullra kitakarta. (már tegnap is kikapcsoltam az ikonokat, de az pont bent maradt)

Per Aspera Ad Inferi.

böröczk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gékettõpléjen kizárólag MA óccsóé lehet venni acb-t, akinek még nem lenne meg: http://www.g2play.net/store/Assassin-s-creed-Brotherhood-Retail-CD-Key.html

Kumiho #2179

Grr1234
Várd végig.

Hi all!

A Story Mode -ban hogyan tudod vissza menni Rómába? Desmonddal vok s a végén már készítõk listáját adja ki ...

Tuti kihagytál egy ládát. Becsapós lehet a térkép, van hogy egy másik jelet "fõlé rak". Olyankor rá kell közelíteni és akkor látszik. Nézd át a térképet közelrõl.

Sõt, emlékszem, gankeltünk mi együtt is. 😊

Wantedben meg ilyen nem is, de a Manhuntban biztos engedi az "Y"-t. Pont-e miatt tették be. Nálam legalább is mindig megjelenik. Biztos emlékszel még, de bennem vastagon él, mikor még véresre szívtuk azt a bizonyost..., mikor belefutottunk egy ilyen bandába. Erre tették be ez a következõ update-nál (PCsek ezt nem tudják õk készen kapták a jóságot). Azóta engem nem is zavar, sõt én is gankelek ha lehetõség van rá. (Nem nagyon, mert a többség respawnol).

CroftManor
Ezt a héten vettem fel. Nem mindig enged respawolni de a manhuntnak amúgyis ez a lényege. Üsd le a vadászokat, mikor cseréltek õk is ugyanezt csinálják a túlélés érdekében.

RatBaG
nos, összeszedtem az összes ládát amit térképek alapján, meg eagle visionnel megtaláltam.
végeredmény: 143/144
AJÓÓKU...
na ilyenkor mi van? <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

BoneDragon
Nálam nincs játék közben hang! Az elején volt, mikor Desmond elmesélte az elõzõ rész történeteit, de utána semmi! Menübe se! Valaki találkozott már ilyennel???

Ezt még régebben vetted fel, vagy még jelenleg is vannak olyan barmok, akik nem nyomnak "Y" mikor látják, hogy gankelik õket?

böröczk
ez egy komédia : D
de amúgy nekik is bazisok eszük van, hgoy hagyják magukat, miért nem nyomtak kapásból egy respawnt..

Kumiho #2179

CroftManor
Ha összetart a csapat, akkor ezt nem nehéz megcsinálni. Ha széthúznak, mindenki szana-szét rohan akkor nem. 😊 Ezért érdemes mindig ismerõssel játszani.

Fabio Capello
inkább taníccsá meg játszani 😄

CroftManor
Na hogy ne csak mindig assassinate legyen... tettem fel megint egy kis manhuntot, ezúttal csak a préda részeket. Egy kis összeállítás. 😊

Mérnök meg mint valami füvészkertész...<#eplus2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A Márki ezen a képen pont úgy néz ki, mint a Kevin Costner féle Robin Hood filmnek Nothingham bírója...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Grr1234
Igen, a hajára gondoltam. 😊