Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
szerintem nincs elájulva tõle senki se. egyedül ezt a stun-targetelõs mókát próbáltuk kielemezni <#vigyor3>
a többi jelenetben nincs sok különlegesség, vagy mi is megcsináljuk, vagy látványosan bénák az ellenfelei...

Per Aspera Ad Inferi.

Lag sajna. Amirõl lemaradtál az a naked stun lehetett (szembõl). Néha elõ szokott fordulni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én meg multkor bejelöltem egy csávót... már kezdte a gép a kill animációt (smoke-ot nem dobott), amikor hirtelen a földön teremtem és a következõ másodpercben megmérgeztek... És az a fazon volt, akit ki akartam nyírni... mindez szembõl!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mint írtad. 1x jött össze. Bug. Smoke hatása alatt (elvileg) sem lockolni sem releaselni nem lehet, ahogy mozogni sem. De hát olyat is láttunk már, hogy fél percen keresztül ugrálunk el a vadász elõl.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Hoz_Hun velem is ugyanez történt a múltkor, kipróbáltam amit a videóban láttam. Jött a noble, belockoltam, nyomott egy smokeot, stunnolt volna, lockot kinyomtam. Ö stunnolt a levegõbe, gyors lock vissza és méreg. 😊 Nincs ebben semmi vágás.

Nothing is True, Everything is Permitted

5:16-nál a stunjából kill lesz... érdekes (bug ez is)!

Egyesek beállított jelenetek! 07:11-nél látszik, hogy csak ketten játszanak! 08:15-nél is látszik! 9:10-nél is 2-en vannak!

A többi nem rossz (azért konzolon sok olyan elb...ás van, ami pc-n nincs... sok esetben ilyen támadásokat kivédenek pc-n... persze nem akarom a konzolosokat megsérteni!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem kell magyarázni. Bocsánatkérés elfogadva. 😄

MerlinW
Nem kell értened mitõl vagyunk elájulva (nem vagyunk, csak meg mertem jegyezni, hogy ügyes - én kérek elnézést). Nekünk tetszik, neked nem, ennyi. Hadd ne kelljen elmagyarázni😊

[merlinw.org]

MerlinW
Olyat akkor csinál, mikor támadnál, de még idõben kapsz egy elterelést (mint smoke). Ilyenkor ugye nem kill animáció van hanem félreugrás/botlás.

[merlinw.org]

Egyáltalán nem értem mit vagytok úgy elájulva tõle. Most nem Croftot akarom fényezni, de kb 50 perc ilyen videót összeollózhatnák a már feltett videóiból. Amit meg nem látunk, kb 20x jobbat. Mégis mennyire életszerû az, hogy aki utána fut nem lockolja be és õ befordul a sarkon, disguist alkalmaz, a szerencsétlen noob meg elfut mellette, hogy õ hátulról stunolhassa (Velencén a tér közepén). Semennyire. 20-ból 1. Õ meg azt az egyet levideózta és bevágta. És wow, mindenki el van ájulva. Az ellenfelei többsége vagy rohan vagy éppen mással van elfoglalva.

MerlinW
Lehet, bár többször is ellövi a videó során.

[merlinw.org]

Akkor nekem a 0:42-0:43 ugrást magyarázd el a videóban, mert nekem ilyet nem csinál.

Nekem inkább bugnak tûnik...

Hát nem. Készül megölni, erre a thief smoke és félreugrik, próbál stunnolni aztán mintha vágás lenne a videóban (gondolom lag) és azt látjuk amit.

MerlinW
Prüszkölt is, viszont a stun kimozdította a fuldokló animációból. A stun animáció végére pedig elmúlt a hatása. Nézd csak meg figyelmesebben😊

0:40-0:46-ig 6mp perc van. Ebbõl az elsõ 2 amig hatni kezd a smoke, 0:42-tõl 0:43-ig fuldoklik, 0:44-ig stun animáció, 0:45-töl (elmúlt ugye a smoke hatása) viszonzás.

[merlinw.org]

Na akkor azt áruld el nekem, hogy annál a jelenetnél dobott a thief egy smokot (lévén hogy az emberünknél poison és az Assassinateben rendkívül fontos disguise van). Az hogy az UbiSoft szent se**lyukára nem hatott rá?? Mert az függetlenül attól ki-kit lockol ott kellett volna prüszkölnie. Az meg járkál benne mintha az övé volna. Na ezt magyarázza el nekem valaki, utánna rátérhetünk az egyébb mágikus locktrükökre.

böröczk
áhhá, szóval mielõtt nyomná neki a sztánt, azelõtt szedi le a lockot, így nem bírja arcba csapni, értem.. azért pörög a gyerek rendesen

Kumiho #2179

CroftManor
Pont ezt irtam, h nem engedi el Y-ra. Múltkor LT-re engedte el, de azóta egyszer sem jött össze...de most nem is izgat különösebben, most leköt a 100% szink. 😄

MerlinW
Xantos nem feküdt, csak a Thief. Na akkor mégegyszer a 0:40-es jelenet:
1. Thief belockolva.
2. Thief füstöt dob
3. Thief stunt nyom
4. Xantos leveszi a lock-ot = pofon a levegõbe, hiszen ha nincs lock, õ nem támadó.
5. Thief ezt észreveszi, ezért belockolja (de késõn)
6. Xantos nyom egy stunt, hiszen õ van lockolva
7. Xantos fókuszt vár, majd mérgez.

Ha az 5. pont nem teljesül, akkor újra belockolhatta volna és rögtön megölhette volna.

[merlinw.org]

böröczk
akkor sem értem, a szmokos sztánt hogy lehet kivédeni : D

Kumiho #2179

MerlinW
A második dal már jó😊

[merlinw.org]

böröczk
szóval amikor rádobja a füstöt, õ kilockolja, majd miután felkel, gyorsan vissza és kinyiffantja?

Kumiho #2179

böröczk
csak a zenét kellett lenémítani, de tényleg frankó, köszi 😄

Kumiho #2179

MerlinW
Figyeld csak meg: 0:40-nél dob egy smoke-ot a célpont, hogy stun-olhasson. Mikor elkezdi, az emberünk leveszi a lock-ot, ez látszik a radaron, így elhajol elõle, majd stun-olja 0:44-nél, és megöli. Ha a célpont nem vágja le és nem lockol be õ, akkor újra lockolhatod a sikertelen stun után.

[merlinw.org]

Hmmm, szóval ez nektek mutat valamit?

MerlinW
Ebbõl a videóból rengeteget lehet tanulni. Szuper😊
Lockolási technikát, a füst bomba elleni légitámadást, hogyan használjuk szakszerûen a disguise-t, mérget, fókuszt, stb.

[merlinw.org]

Errõl jut eszembe, Manhunton figyeltem és nálam mindig megjelent az "Y" a respawnhoz. Egyszer még próba ként rá is nyomtam. Alliancén nem jelenik meg ott lehet szívni, de Manhunton mindig.

Hát én béna vagyok Assassinate-hoz és ebbõl a videóból én nem vettem ki semmi furát. Azt sem értem te mit írsz. Az elengedés dolgot meg csak meg kell nyomnod a "Y"-t. A videón PS3 tolja a csákó és látszik, neki a háromszöget kell megnyomni a release-hoz.

CroftManor
Itt van az a videó. Mikor megpróbálná leütni valaki, elengedi a lockot, így az illetõ a levegõbe stunnol xD aztán gyorsan megint belockolja és õ stunnolja le. Bár nekem ez eddig csak egyszer jött össze, mikor smokeot kapok, nem bírom elengedni a lockot, már próbáltam Y-al is (HozHun). A srácnak a videón meg simán összejön.

elitehun
Úgy semmi kihivás nincs benne 😊
CroftManor
Ja jó, csakmert láttam egy videót, amiben így csinálta meg valaki azt a küldit. Majd megpróbálom mégegyszer.

RatBaG
nem kell közéjük állnod, nincs szükség rájuk. borgia tornyoknál, vagy a francia táboroknál õrködõ katonákat kell lenyilazni jó távolról, ennyi.

Per Aspera Ad Inferi.

CroftManor
Biztos a fókuszra mennek. Az plusz 150 pont.
Na feltornáztam magam singleban 91,9%ra 😄 Jóformán az összes sequence kész van 100%ra, márcsak a DLCbõl maradt hátra az utolsó memória, meg az assassnate és guild challengek. Mondjuk azt nem értem, hogy van egy olyan kurtizános feladat hogy közéjük állva, blendelve a nyílpuskával szedjek le 20 õrt. (legalábbis én így értelmezem) Na már most kinyírtam így vagy 4et is, de megnéztem a DNAban és nem számolja hozzá 😞
Meg egy két résznél már felment a pumpa, mikor pl a Thief assigmenteket csináltam és olyan volt, hogy 2 perc alatt menstek meg valakit, közben meg 3 nyílpuskás vigyáz rá... Na jó persze megcsináltam, csak azért itt ott el tud durranni az ember agya, fõleg hamár 5. éjre próbálja ugyanazt. Vagy ezek a versenyek: 1 perc alatt csináld meg! Hát kb 10. sikerült is... xD Mert közben a tetõkön meg nyilaznak az õrök... Mindenesetre el lehet lenni vele, még fél év után is... 😊

Atkamon
Hát Wantedban nekem sokszor még sima killhez is dobnak füstöt... 😄 Hülyék... 😄

MerlinW
Hoz_Hun arról beszél, hogy mint támadó dobsz füstöt mérgezés elõtt. Ha célpont vagy, akkor logikusan kell a stun/smoke.

[merlinw.org]

Fabio Capello
én tegnap csináltam egy ilyet, de csak azért, hogy meglegyen a mérgezés az áldozatomra, és lestunnolhassam a seggemben lévõ üldözõmet. össze is jött, kaptam érte egy ezrest 😄

Az a lényeg, hogy jól érezd magad. 😊

MerlinW
Nemrég kifogtam egy kellemes 50-es társaságot, nem a pontra játszottak. Volt olyan assasinate körünk, mikor az elsõ helyezettnek is alig 2000 pontja volt. Végig állóháború, türelemjáték volt, senki sem mert mozdulni illetve csak nagyon óvatosan😊 Semmi templar, semmi pisztoly vagy charge csak pure vadászat. Utolsó lettem, de élveztem nagyon😊

Ma én is toltam két partit ability-k, nélkül top 3-ban végeztem mindkét alkalommal😊 Mondjuk szerencsém is volt többször. Meg kell várni amíg az emberek elérik az 50-et, utána kicsit lenyugodnak, nem az XP-t hajkurásszák, elkezdenek normálisan játszani.

[merlinw.org]

Hja, és ez már begyûrûzött a wantedra is azzal a különbséggel, hogy ott nincs stun. Nemegyszer találkoztam olyannal, aki smokot dobott aztán mérgezett. Assassinateban megértem, de wantedben nagyon láma dolog. Számomra azt mutatja, hogy az illetõ nem tudja a mérget normálisan használni, és dupla akcióra van hozzá szüksége mert láma. Ez az én szememben lejjebb van mint a pisztolyosok.

MerlinW
Aki téged kerget, azt egy picit nehezebb sunnyogva megmérgezni😊 Az megint más, hogy szép dolog a sunnyogás, de fele annyi pontot ad, mint a lent írt kombo😊

[merlinw.org]

böröczk
Igen, de azért elég csicska dolog úgy mergezni, én is szoktam, de mégis menõbb és nehezebb, amikor a közelébe sunyulva teszed mindezt. 😛

Kumiho #2179

RatBaG
ja, vágom, csak meg akartam nézni megint, mert nekem eddig vagy kétszer jött be eddig csak...
most a legutóbb még a mikrofonba is dumált az áldozat, nagyon ki volt akadva 😄DDD

Per Aspera Ad Inferi.

MerlinW
Annyi, hogy mikor támad az célpont leveszed a lock-ot, és õ a shift-et kalapálja céltalanul, majd újra lock-olod. Miután mindkét fél látja a lock állapotát, elég figyelmetlennek kell lennie a másiknak ahhoz, hogy bevegye, de egy próbát megérhet.

[merlinw.org]

RatBaG
pár napja valaki linkelt egy videót, amiben a tag a targeteléssel trükközött stunoláskor, valami ilyesmi...
nem tudjátok, hol is van az a komment kb?

Per Aspera Ad Inferi.

CroftManor
Tegnap eszembe jutott egy ötlet... ami elég poénos lehet...de nem lövöm le a poént, nézzétek meg xD
Who is Desmond? <#taps>

Valakinek csak kell!

OK!

4000 FT

MerlinW
Van egy eladó CD kulcsom a játékohoz! Tájékoztató könyv hátulja nincs lekaparva! 5500FT ért odaadom!

akinek kell az írjon!

rejtett file-okat tedd láthatóvá