7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • MerlinW
    Cheatengine... :/ Azt az állatot is fejbe lőném, aki készítette...
  • Atkamon
    Ehh...
  • Gary
    PC-n így néz ki a lista:
    All-Time Score

Az első helyezett profilja:
    nomadik2010

Sokat dolgozhatott rajta!
  • CroftManor
    Jelenleg a 25. vagyok a ranglistán :D Boxon olyan kemény assassinate meccsek mennek, hogy rankedben senki nem ússza meg 10-11 halál nélkül. Ha megölsz valakit, a többiek már ott vannak a nyakadban.. figyelnek mint a sas és lecsapnak.
  • ratgab
    Kissé hanyagoltam mostanában az ACB-t...
  • Atkamon
    Senki sem tudja, hogy miért történtek a játék végén a dolgok, majd a következő rész lezárja az egészet, és elvarrja az összes szálat.
  • Kongy
    Mondjuk spoilert illett volna használni.
  • browing
    Heló mindenkinek.
    Gondolom jó néhányan már végig vihettétek a játékot, na hát tőlük kérdeznék valamit.
    Végig vittem én is már, angol tudásom is van azért de azért van pár nehéz szó amit nem értettem. Szóval az lenne a kérdésem, hogy a sequence 9-ban miről beszélget Desmond azzal az istennel és a többi mért történik?? (nem akarom lelőni a poént azoknak kik még nem játszották végig ezért nem írok többet :D ) A választ akkor az a valaki ki majd válaszolni fog privátban küldje.
    Előre is köszönöm.
  • Kongy
    Egérkezelés nem a legjobb. :S A másik dolog pedig h ezt TV-ről vettem fel, úgy h közben a kanapén feküdtem és onnan irányítottam bill. + egérrel. :D
  • xido
    oóóó..a tervrajzos helyszín:)
    én ott az elején a várfalon kívül másztam végig,ahol nem volt tovább,bemásztam,aztán megint vissza:)
  • BoneDragon
    0:59-nél.
  • BoneDragon
    Tényleg nagyon elkeseredett lehettél, mert én azt a küldetést a végén 0 életvesztéssel csináltam meg. :D Amúgy, ha távol ugrasz és nem kapaszkodik meg semmibe automatikusan, akkor nyomd a shiftet folyamatosan.
  • Atkamon
    Ja, tényleg jó lenne, de kétlem, hogy így lesz, eddig sem volt közös szerver PS3 és Xbox között.
  • CroftManor
    Hát boxon azért jobb a helyzet, de sztem már ott is érezhetően kevesebben játszanak, mint eddig. Már én sem tartom annyira izgalmasnak, nem látok benne már kihívást. Viszont az nagyszerű lenne, ha őszre közös szerver lenne és akkor pc vs xbox is mehetne :)
  • CroftManor
    A végét éppen hogy túlélted egy életkockával :D
  • Kongy
    úgy tűnik a singlet jobban szeretik az emberek...

nagy elkeseredésemben csináltam egy videót xd

• RatBaG #7394
    előző hét elején még toltam, de már csak úgy ímmel-ámmal, aztán úgy felkúrt, hogy polcra tettem. tényleg kezd kihalni a multi, alig akart összejönni egy assasination meccs, ha nem tett be rögtön valahova.
    utána két nap alatt letudtam a félbe hagyott bulletstormot, 3 nap alatt szépen végigmentem a portal 2-n, most meg szerda óta dirt 3 megy ezerrel. alázok multiban
  • xido
    ha eszük lesz és a novemberi egyszerre jön ki,akkor multi multi lesz benne,all platform közös szerverek
  • xido
    kijött a Fable,a Witcher 2,a Dirt 3..soroljam?:)
  • Kongy
    És sokan megvették, mint ahogy az a fejlécből is látszik. Emberek hol vagytok??
  • Kongy
    Nagy kár, mert a játék még csak 2 hónapja jött ki PC-re. A 2009 eleji BioShock 2 multiban több játékos van, mert ott legalább pár perc alatt összejön egy meccs...
  • Atkamon
    Nagyon nincs mostanában ember multiban...
  • Kongy
    Halottak a multi szerverek.

Mondom, játszok egy kis ACB-t, mert rég toltam, erre várok fél órát, minden játékmódban, és semmi. Összejött a 6-ból 3 ember, aztán kiléptek, mert látták h reménytelen... Szal ez elég elkeserítő...
  • Armisael
    Kösz a tippet :)
  • xido
    azt is szeretem:)
    majdnem megvolt,csak a szokásos..videó után tuti,hogy más irányba nézek,mint ahogy érkeztem,aztán mentem a rossz irányba..és jéé..egy sose látott szoba zászlóval..na mondom oké,ez még jól is jött ki:)
  • Atkamon
    Oh, az még könnyű nagyon... Nekem ma lett meg végre a 100% sync-em, szenvedtem picit a tankos Leonardo küldetéssel :) Romolus küldikből az egyikkel szenvedtem, amit 8 perc alatt kell végigfutni...
  • xido
    Tegnap megint próbáltam kicsit kozmetikázni a 100% sync-eket...Hát kivagyok azon,hogy "ne veszíts 1 kockányit se az erőnlétedből",erre már akkor is bukom,ha csak jelzésképpen beröccen,majd visszatölti....ez annál a 13 romulusnál van és persze,hogy a videó a játékra nagy vakító szarsággal vált,minek következtében az első támadót mindig elbukom,mert nem is látok még semmit,nemhogy lockoljam és countereljem:)
  • elitehun
    Ja most láttam hogy Veronica mars-ban is játszott de azt se néztem ^^
  • MerlinW
    3 évadnyi Veronica Mars is élvezheted a kicsi fenekét, főszerepben:) Illetve a Hősök c. sorozatban is játszott egy évadot, asszem a harmadikban.
  • Hoz_Hun
    Én is ejtőernyőztem ott. Érdekes.
  • Hoz_Hun
    Na már megválaszolták. Igen, a törött hídon lóval kell átugratni. Máshogy nem lehet odajutni.
  • elitehun
    Jó eddig nem láttam egy filmben se, és ma láttam először a Fanboys-t ^^
  • wesker24
    Nekem már az AC1-ből ismerős volt a csaj hogy ez a Heroes-ban volt Elle a villámos csaj ! xD
  • xido
    sőt ő is adta neki a hangját:)
    azért 3 rész után rájönni szép reakció idő:)
  • elitehun
    Lol!
    Most nézem hogy Lucy-t arról a színésznőről mintázták aki a Fanboys c. filmben játszott, ezért volt olyan ismerős. Kristen Bell-ről
  • CroftManor
    pontos ugrásokkal hamar le lehetett jutni a csávóhoz. Az elején kapásból le engedtem magam egy szinttel lejjebb, onnan meg jól irányított ugrások..és már lent is voltam :)
  • xido
    bakker tényleg..éjjel én is ott köröztem,már kínomban ernyőt is vettem,de aztán nem fordultam vissza oda..:)
  • DarkJedi
    A törött hídon lóval át tudsz ugratni.
  • xido
    furi..én majdhogynem csak úgy tudtam jó idővel kezdeni onnan fentről lejutni a csávó mellé a porondra..
  • CroftManor
    nekem a colosseumi időre futós, gömb gyűjtögetős résznél nem engedett ejtőernyőt használni. :S