Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
ha renkidet játszok, miért nem számolja a pontokat? még mindig 0.

Kumiho #2179

blackxlay
Sziasztok,

Gondolom van más is akinek realtek hangkártyája van. Ugye az a probléma áll fennt, hogy a punkbuster és a hangkártya miatt szétfagy a gép. Ugye mindenhol írnak dolgokat de egyik se oldja meg. Sokan már új hangkártyát vettek mert ez megoldja. Na és az a lényeg, hogy van aki esetleg itt talált erre megoldást? Driver frissítés nem segít stb...

Elõre is köszi ha valaki tud megoldást.

elitehun
Ja én is emlékszem 😛
Rémik nekem, hogy esetleg te voltál anno aki AC2 miatt vett boxot. Sõt az is rémlik, hogy mikor hazavitted, volt valami gáz asszem a vidókábellel, vagy a TV-vel. De aztán megoldódott. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Hát letöltöttem a warez verziót, kicsit toltam a singleval. Annyi a különbség, hogy pcn gyorsan, folyamatosabb. Boxon csak 30 fpsel mennek a játékok. Nekem 60 fpsel ment pcn full grafon.

Nothing is True, Everything is Permitted

Fabio Capello
Te próbáltad/játszottad egyáltalán a PC-s verziót, vagy csak boxon csapatod?

CroftManor
Én az AC 2 miatt vettem xboxot, mert nem tudtam várni a pcs megjelenésre 😊
A brotherhoodra a konzol megjelenés elõtti napon mentem a launch partyra, hogy már kipróbálhassam milyen is 😊

most már én is😊
nálam úgy nézett ki,hogy 1.rész virágbolt..pötyögés..nemtörõdés...árzuhanás megvevés,polcon rohadás..😊
2..virágboltosság..belenézés..nemtörõdés..árzuhanás..megvevés..😊
ac1 elõvevés,tisztességesen végigjátszás..ac2 elõvevés,beleszeretés azonnal...és pont úgy idõzítettem,hogy 1-2 hétre rá acb azonnali megvevés és teli torokból élvezés😊)..és november várás😊
CroftManor
Már alig várom a novembert 😊

nem csodálom...a 2.után biztos tábora lett szerintem,akik vakon megvették,ahogy megjelent..és a következõt is meg fogják..
CroftManor
Igen az összes achivement megvan. Ez az il principe 100G-t ad a full szinkronizációért. A raiden skin nincs meg, de nem is izgat, nem tetszik.

Akkor már megvan minden? Összes achivement?
Raiden ruhát megszerezted?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Prince23
CroftManor
Ma megcsináltam a tankost is, hát én egy kicsit más taktikát alkalmaztam a végén xD ACB 100% synch videó

Biztos a másik is örült, hogy valaki ennyit "keresett" a halálával. XD

Kongy
Tankoshoz tipp: a 2 tanknál izomból rusholj rá a messzebbire, és aztán körözz körülötte. Nem fog eltalálni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
Ma kaptam elõször 2000 pontot mérgezését 😊 Igaz score 2 volt... 😊 de jó érzés volt 😄

RatBaG
ma ismét lehalt... <#zavart2>
szerencsére player matchbe nagy nehezen berakott. duelle-nek beadtam ezt a stun-trükköt, mikor a sarok mögül akart gyorsan elkapni. kicsit hangoskodott a mikrofonba, aztán kilépett <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

Fabio Capello
99%-on van, már rég belepusztult, és zombiként próbálja az utolsó 100% syncet megcsinálni.

Utána Left 4 Dead, a zombik szerepében Crofttal 😄😄😄😄:😄

CroftManor
99,5 %. Már csaknem xD

böröczk
úristen, csak bele ne pusztulj <#banplz>

Kumiho #2179

A tankos beleszámít a 100%-ba. Lehet akkor már csak az hiányzik.

Grr1234
Úgyérted, hogy Sequence 4? 9db Sequence van.

BoneDragon
Igen, de a 4. fejezetben van. Onnan még hány fejezet?

Atkamon
Hát, az mellékküldetés, amit kb az egész játék alatt bármikor megcsinálhatsz...

BoneDragon
Most tartok a leonárdó féle tankos résznél. Mennyi van még hátra a játékból? Remélem sok. 😊

CroftManor
Na megcsináltam a Truth-t, de sajnos semmivel sem lett több a százalék. Ahogy mondtam, azért "csak" külön acsi jár. De legalább jó tudni, h ezen is túl vagyok. Remélem a héten meglesz a 100%. Márcsak a tankos küldi van.

JethroHUN
Én már kb ezért nem játszok 1 hónapja ezzel mert semmit nem javítanak a szerverükön, nem csatlakozik, disconnect, meg a network üzenetek játék közben.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

RatBaG
na, megint lehalt ez a fos ubinet...

Per Aspera Ad Inferi.

miért nem enged multiban belépni?

every damn day

elitehun
Itt sem....
JethroHUN
"Updated binkw32.dll to prevent crashing while playing videos." ez a nagy javítás? Egyszer sem fagyott ki nálam a játék

Prince23
Úgy tûnik csak 9 részes. Cselekmény az van, épp most támadták meg a franciák õket. 😊
Inkább az hogy hová lyukadnak ki a maradék két részben. Szerintem sehova, csak félbehagyják ott ahol van. Gondolom mikor a pápa átveri a francia királyt. Mintha azt olvastam volna, hogy lesz 2. szezon és oda is kell esemény, ami úgy is ez után indul be.

JethroHUN
The Borgias sorozat tényleg csak 9 részes lesz összesen? Mert így a 7. rész megnézése után nincs benne túl sok cselekmény pedig 50 perc 1 epizód.

CroftManor
Tudom mire értetted. Ez csak olyan visszavágás volt 😊

Atkamon
Leginkább arra értettem, hogy lefotózod a képet pl... 😄

CroftManor
Hát ahhoz képest h "nem mennek" azért a 99,2 % nem olyan rossz, én úgy érzem 😛

Atkamon
Jézusom hallod, neked nagyon nem mennek ezek a 100%-ok 😄
A Truth amúgy beleszámít a 100%-ba természetesen, mint kb minden más a játékban.

CroftManor
Milyen logikus 😊 Ha lezuhansz az nem baj, csak ha eltalálnak 😄 Jól kitalálta ezt az ubi.

Úgy értem, az nem számit 100% szinkronizáció elvesztésének. 😄

CroftManor
Ki akar? 😄

Hogy ne találjan el. De lezuhanhatsz ha akarsz.

CroftManor
Most 99,01%on vagyok, szal nem hiszem. Azért külön acsi jár. Az assassination contrastot is megcsináltam. A war machines-bõl van még a tankos, meg a repülõs. A repülõsnél mi a kitétel? Hogy ne lõjjenek le, ne találjanak el?

The Truth megvan? Lehet az is beleszámít a 100%-ba.

CroftManor
Én úgy csináltam meg ahogy tanácsolták, nyílzáporral 😊 Amúgy az se rossz, amikor 2 perc alatt kell kiraknod azt a térképet xD jó párszor nekifutottam, a végén már lefotóztam mobillal hogy hogyan is kell kinéznie 😄 Aztán csak összejött az a 2 perc 😊
Ha minden igaz, márcsak 1-2 assassination contrast van hátra, megy 1-2 mercenerry challenge. Most 95%on állok.

Én most végeztem ezzel a Bon Voyage küldetéssel és úgy csináltam, hogy Ducio pofánverése után, a hajón lévõ csuhásokat a partól mérgezett tüskével takarítottam el. Odáig meg gondolával mentem :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Vannak nagyon tré napok. Ez a lépten nyomon megszakad a kapcsolat is az utóbbi idõben lett gyakori. Néha a hajam kitépem.

CroftManor
nálam nemcsak néha... 😊

Akkor jól van. Szerencsére nem lehet benneteket megvezetni. 😄