Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ragamofi
de olyanom meg nincs:/

Origin: Brandter55

sima hosts nem az imhosts
Ragamofi

Grr1234
Mit ír ki pontosan?

Ragamofi
lmhosts ezt kitöröltem de még mindig ugyanaz

Grr1234
Innen C:\WINDOWS\system32\drivers\etc töröld ki a hosts nevû fájlt. Biztonsági mentés legyen.

Ragamofi
Sziasztok!Amikor elinditom a launchert kiad egy internet connection hibát és nem enged bejelentkezni!Vmi ötlet??😊

Rage47
van vagy 4 féle exe
Ragamofi
Sziasztok!Valaki elküldené nekem az eredeti (NEM CRACKELT) .exéjét (amivel indítod a játékot)....

RatBaG
mi a geci van már megint ezzel az ubi fossal?!
ma már másodjára adja elõ ezt, hogy konkrétan sehova se akar becsatlakozni, 2-3 emberrel itt várunk már 20 perce... FUUUU

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
ja, csak akkor legalább lenne értelme, ösztönözne valami.

Per Aspera Ad Inferi.

Arra minek achivement. Egyszerûen csak nem használod õket és kész.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

RatBaG
az a furcsa, hogy a szünetem elõtt én alig másztam tetõkre, lent lapultam mindig (túlságosan is), és szidtam a tetõfedõket. ehhez képest tegnap állandóan fentrõl leskelõdtem, nem is értem... bár lehet a wall runner perk újbóli használatának van egy kis köze hozzá <#hehe>

3 hét single után most a multi irányítása tûnt rohadtul furcsának. kellett két meccs mire rájöttem, hogy nincs semmi elrontva, ez ilyen volt, csak elszoktam tõle.
végre beadott nekem is egy jó kis 1350 pontos killt, annyira meglepõdtem, hogy screenshotot se nyomtam...

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
az ilyen küldetések full egyszerûek, szerintem a játék is túl könnyû lett emiatt.
szóval én is felmásztam a hajó oldalán, egyet le is rántottam, aztán mondom ne szarozzunk, call assassins. simán lemészárolnak mindenkit, te meg csak állsz kicsit távolabb, sose leplezõdsz le.
vagy mikor olyan kritérium van, hogy ne sérülj, akkor is eltakarítanak mindent. amikor vagy 8-10 bruteot kell 30 sec(?) alatt megölni, csak nyomtam egy "nyílzáport" <#zavart2>
berakhattak volna valami extradurvabonus achievementet/jutalmat arra, hogy tanoncok nélkül teljesítsd a küldetéseket.

a raiden skin meg hát ööö... magassarkú topánka <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Mostanában ha van egy mód van rá, akkor ismerõsökhöz próbálok belépni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az azért eléggé nehezen kivitelezhetõ! Kell hozzá szerencse is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Pedig az az egyik legjobb dolog: Támadót smokeolsz , stunnolod, majd fókusz, végül méreg! És végig a földön fekszik mivel benyelte a smoke-ot!

Lövöldözõk menjenek cod-ozni ez nem az a játék! Ez számomra a noobság jele (tudja, hogy úgysem tud utolérni, ezért biztosra megy....küzdõszellem 0!)

elitehun
Azt viszont nem mondta hogy hol született.
Atkamon
Ezt az elsõ rész legelején mondja Vidic-nek.

elitehun
Én ezeknek a nagy részét a wikiáról szedtem
Aha.Ezt egyébként mikor mondja?Gondolom az AC-ben mivel abban nem volt felirat így nem sokat értettem belõle.
elitehun
Desmond egy sivatagi assassin búvóhelyen/kiképzõtáborban született. De 16 évesen elszökött mert meg akarta tudni hogy mi van a világ többi részén. Ezért mondta hogy többé már nem assassin. De tudott a templomosokról meg szinte mindenrõl.
Az AC-ben mondja hogy hagyják békén mert õ csak egy mixer ,csapos ilyesmi bár azt is mondja késõbb hogy már nem Assassin többé.
Akkor tehát most mi van?
Nem. Az azért jár ha minden tréningben szerzel érmet. Asszem még csak aranynak sem kell lennie. De az összesben.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Az még nincs, az pontosan miért jár? Gondolom a full 100% szink után. Nekem már csak a dlc van hátra plusz a guild challengek. Mondjuk fura mert így is csak 81,1 %on vagyok.

Nothing is True, Everything is Permitted

A Raiden szerelése a poén. Az megvan?
Raiden Skin

CroftManor
Oké, majd megpróbálom. Köszi! 😊 Lehet majd teszek fel egy Desmondos ugra bugrát a városban. xD
Ez tavaly november környékén lett volna poén, ha így tettem volna fel a single részeket. Biztos sokan megkérdezték volna, hogy most mi van? 😄

A hajó oldalán a víz felõl mássz fel és a felsõ fedélzetnél kezd "lerántani" az õröket (ne középen), mikor a korláthoz mennek. Onnét fejtsd vissza õket és mindig csak a hajó oldalán mássz. Asszem ketten õrzik a képet. Azok mögé sétálj be és dupla assassinate.

CroftManor
Ma megszereztem Desmond skinjét is a singleban 😄 Tök poén. Ha a sequence 8at teljesíted 100%ra, akkor kapod meg. Kissé elszórakoztam azzal a résszel, mikor csak az alma van nálunk és a kritérium az, hogy ne veszíts egyetlen életkockát sem! Hát kb ötödikre sikerült, mert hacsak leugrasz egy tetõrõl és sérülsz, már akkor is buktad az egészet. Na mindegy, jól kitalálták ezt ubiék. Most viszont a dlcben szenvedek, mikor az a kritéirum, hogy ne leplezõdj le azok elõtt a csuklyás emberek elõtt, addig megy is a dolog, míg Duciót laposra verem, de utána mikor a hajón kell a festményt megszerezni, azt még nem tudom hogy csináljam meg anélkül h leleplezõdnék, ugyanis kb 5 ilyen csuklyás faszi védi. <#fejvakaras>

Arab és olasz származású. Nem ámerikai. <#idiota>

elitehun
Nem tudni mivel egy sivatagi Assassin kiképzõhelyen született
snowkid16
Az a Seusenhofer páncél 😊

Csapos volt a lelkem.
Amúgy Desmond angol vagy ámerikai?
MerlinW
Ratgab volt aki betévedt😊

[merlinw.org]

Fabio Capello
könnyen jön, sok pont. Miért is ne? 😊 Persze nyilván, sokkal izgalmasabb, amikor dunsztod nincs mikor, ki és hol tette mindezt veled. 😛

böröczk
legyen boldog a 100 pontjával, én úgy vagyok vele, hogy letojom, persze biztos az állandó lövöldözés idegesítõ, de az is, amikor valaki végig a tetõn rohangál, onnan kiles, én pöpecül blendben vagyok, támadnék, erre a tetõrõl rámveti magát a TÖMEGBE 1050 pontért, nos ez szerintem bosszantóbb : D vagy a füsttel is vannak érdekes dolgok (legalábbis pc-n), besztánol, amikor bõven idõ elõtt dobja a füstöt, bebuggol, aztán a földön fekve megmérgez, na az a legszánalmasabb : D a mérgezésnek van stílusa, de nem az, hogy a földön fekvõket mérgezzük ezer pontokért..

Kumiho #2179

CroftManor
A kovácsnál nekem is jó sokáig már csak a Shunken head hiányzott és az utolsó elõtti ládikában találtam meg egy erdõs részen. Érdemes megvenni a kincses láda térképeket, ha az még nincs meg.

CroftManor
Hát inkább ugorjon rám valaki a tetõrõl, mint 2 percenként lelõjenek. Én utálom ha lelõnek. Vannak olyanok, akik kb 2 méter távolságból lõttek le, sõt a múltkor assassinateban amikor lestunnolt a hellequin, fekvõ pozíciómban lõtt le. Vicces volt.

elitehun
Csapos
böröczk
az még a jobbik eset.. assassinate-n tetõrõl ugrálós majmok sokkal izgalmasabbak.. ritkán lehet a napokban jó játékot kifogni

Kumiho #2179

The Protector
Nagy rajongók tudják-e hogy mi desmond miles civil szakmája?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nektek, én reménytelen eset vagyok. Azért fárasztottam egy ideje a jónépet, hogy hátha rossz kombóval megyek, vagy valami. De akárhogyan is rágják a számba, mit csináljak, a játékban nem akar kijönni. Most is a Leonardósban a barna csuklyások ellen alig sikerült néha countert csinálni. Valószínûleg lassú vagyok hozzá. meg amit itt mondtak, ha megvolt, nyomom a balt, meg nyomom az egyik irányba, fehér a figura, de nem éri el Ezio, csak toppant arra egyet, de nem szúr, messze van. De akkor miért lesz fehér?
No, jó, hogy ez is szóba került, azt hittem, ez azt jelenti, hogy újrakezdjük a játékot. Nem ott jöttünk be az elején?

Most végre ez is megvan. Direkt vadásztam mindenfelé a kapucnisokat, de mindig csak számomra haszontalan cuccok voltak náluk. A katakombákban jött tõlük egy Nutmeg, hogy befejezhessem a doktor bolt kérést. Már csak a kovács van hátra egy nyavajás Shrunken head-del. Az bezzeg nem jön sehol. Persze most a küldöncnél is Nutmeg volt. Majd megint megnézem a hajósat, hátha lesz náluk.
RatBaG
én biztos nem.
esetleg "ratgab" <#idiota>

mi a franc történt, amíg nem multiztam? minden második ember pisztollyal/dobótõrrel mászkál... <#wilting>

Per Aspera Ad Inferi.

szerintem az az,amihez shop questet kell teljesítened..
böröczk
múlt héten is betévedtél a játékunkba

Kumiho #2179

Grr1234
Hirtelen beestem a föld alá... <#whatever>

snowkid16
A Helmschmied Drachen Armor hogyan tudom megszerezni? 😊<#vigyor5>

RatBaG
kb 3 hétig nem multiztam. lássuk mennyire rozsdásodtam be... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.