Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin: Brandter55
Origin: Brandter55
ma már másodjára adja elõ ezt, hogy konkrétan sehova se akar becsatlakozni, 2-3 emberrel itt várunk már 20 perce... FUUUU
Per Aspera Ad Inferi.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
3 hét single után most a multi irányítása tûnt rohadtul furcsának. kellett két meccs mire rájöttem, hogy nincs semmi elrontva, ez ilyen volt, csak elszoktam tõle.
végre beadott nekem is egy jó kis 1350 pontos killt, annyira meglepõdtem, hogy screenshotot se nyomtam...
Per Aspera Ad Inferi.
szóval én is felmásztam a hajó oldalán, egyet le is rántottam, aztán mondom ne szarozzunk, call assassins. simán lemészárolnak mindenkit, te meg csak állsz kicsit távolabb, sose leplezõdsz le.
vagy mikor olyan kritérium van, hogy ne sérülj, akkor is eltakarítanak mindent. amikor vagy 8-10 bruteot kell 30 sec(?) alatt megölni, csak nyomtam egy "nyílzáport" <#zavart2>#zavart2>
berakhattak volna valami extradurvabonus achievementet/jutalmat arra, hogy tanoncok nélkül teljesítsd a küldetéseket.
a raiden skin meg hát ööö... magassarkú topánka <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Akkor tehát most mi van?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nothing is True, Everything is Permitted
Raiden Skin
Ez tavaly november környékén lett volna poén, ha így tettem volna fel a single részeket. Biztos sokan megkérdezték volna, hogy most mi van? 😄
Amúgy Desmond angol vagy ámerikai?
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Most végre ez is megvan. Direkt vadásztam mindenfelé a kapucnisokat, de mindig csak számomra haszontalan cuccok voltak náluk. A katakombákban jött tõlük egy Nutmeg, hogy befejezhessem a doktor bolt kérést. Már csak a kovács van hátra egy nyavajás Shrunken head-del. Az bezzeg nem jön sehol. Persze most a küldöncnél is Nutmeg volt. Majd megint megnézem a hajósat, hátha lesz náluk.
esetleg "ratgab" <#idiota>#idiota>
mi a franc történt, amíg nem multiztam? minden második ember pisztollyal/dobótõrrel mászkál... <#wilting>#wilting>
Per Aspera Ad Inferi.