7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
ratgab #1743 Dobtam is rá egy értesítő kérést! -
#1742 Az is igaz. =P -
xido #1741 codex dobozba is belefér mind a 3..tokkal együtt:) -
#1740 Az előrendelés csak arra jó h ne vigyék el előled. -
#1739 sztem nem kell külön, amúgy meg a megjelenés napján v előtte már lehet rendelni a honlapról, és ott hamarabb jelenik meg a megrendelés, minth értesítenek, emailben! Tavaly is ez volt az AC2-vel, tapasztalat! Jó, mondjuk volt 1 max negyed óra különbség, de az is számít. :D -
#1738 Ja és amúgy ezt muszáj megszereznem :D -
#1737 És szerintetek hogyha ezt akarom megvenni a CD galaxisból akkor erről is kérjek értesitést? Csak mert más brotherhood-ot nem láttam -
#1736 "Minden PC-s Assassin's Creed Brotherhood játékban megtalálhatóak a következő tartalmak:
- ACB PC alapjáték
- Animus Projekt frissítés 1.0
- Animus Projekt frissítés 2.0
- Da Vinci eltűnése (The Da Vinci Disappearance)
A Da Vinci kiegészítő konzolokra március elején fizetős tartalomként érkezik, a PC-s játékosok viszont ingyenesen juthatnak hozzá."
Forrás: CD Galaxis
Fincsi. Amúgy a Day 1 Edition is marha jó főleg gyűjtőknek, ha esetleg nem kapnék Codex Edition-t (ami remélem nem következik be) akkor vigaszként jó lesz a Day 1 is. :) Mind3 AC játékot bele lehet tenni a fémtokjába... Már rohadtul várom, maga a játék is király lesz. :)
-
ratgab #1735 Úgy értettem, hogy:
Digit Disztrib piacon monopol helyzetben lesz a Steam (minden más digit disztribes oldal háttérba szorul)
-Dobozosok piacán (ha megmarad az a piac egyáltalán), akkor a játékok nagy többsége Steam exlusive lesz (tehát Steames védelemmel, oda beregisztrálandó verzió)! -
felegyi #1734 A Steam valahogy nagy név lett... nem is csoda, hisz több profitot termel mint az Apple vagy a Google! -
#1733 Vannak dobozos játékok, amik nem mennek Steam nélkül (pl. Just Cause 2), szerintem ezekre gondolt :D -
Hoz_Hun #1732 Jah, ezt én úgy értettem, hogy a dobozos, meg digit disztrib piacon a Steam-é a jövö. Ergo a dobozos meg az egyéb el fog bukni a Steam talpa alatt. Majd ratgab barátunk helyre tesz benünket. :) -
#1731 "És egyre jobban úgy érzem, hogy a Steamé a jövő mind a dobozos,mind a digit disztrib piacon!" -
Hoz_Hun #1730 Igen? Akkor én értettem félre. -
#1729 ratgab jóslatában szerepelt a dobozos verzió is, ott csak a DRM a lényeg. -
Hoz_Hun #1728 Még igen, de ha ratgab jóslata bevállik, akkor csak Steam. :) -
#1727 Ja, én is mindenből inkább dobozosat veszek. Dehát attól, hogy Steam-re mennek még kiadják dobozban is, csak kell a Steam a játékhoz. -
#1726 Ja, hát főleg a Codex Editiont -
Hoz_Hun #1725 Még szerencse, hogy Xboxon vagyok, ott legalább kénytelenek kiadni dobozos változatban. Nekem kell a papír meg egyéb anyag, szeretem érezni az ujjaimközött a cuccot. :) -
#1724 Jó, de ezzel szembe köpik a dobozos vásárlókat, akikből nyilván 2 milliónál több van :D
monnuk én is már digitális vásárlást tartom a legideálisabbanak. ala steam powa :D -
ratgab #1723 2. még most is vehető steamen!
A 2. rész óta azért a Steam még inkább megerősödött és komoly eladásokat generál!
Sok eddig más védelemmel ellátott játék is áttért a Steamre: Fallout 3 után a Fallout New Vegas, Dow 2/Chaos Rising után most a Dawn of War 2 Retribution is Steames lesz, így nem csoda, ha az Ubi is be akar szállni ebbe az igenis működő rendszerbe!
És egyre jobban úgy érzem, hogy a Steamé a jövő mind a dobozos,mind a digit disztrib piacon!
De lényeg a lényeg, hogy az Ass. Creed Brotherhood Steames védelemmel jön az csak jó nekünk (ha még lesznek jó kis Steames achik is az már csak a hab lenne a tortán)! -
#1722 De nem a Steam védelme volt rajta. -
xido #1721 de a 2.is vehető volt a steam-en,nem?..akkor az még nem a tudatosság része volt? -
ratgab #1720 Steamre vonulnak ők is! Ez egy jó döntés! Játék multi része miatt többen fogják pc-re venni, mint a 2. részt szerintem!
Ez a kettő együtt jó üzleti döntés lesz, majd meglátjátok és megelégedvén a rendszerrrel Ubi át fog térni teljes egészében a Steam és továbbra sem fogja hanyagolni a Pc-t mint platformt!
Valaki írja fel a jóslatom és majd emlékeztessen amikor bevált!! -
#1719 Ubisoftban korábban felmerült az a kérdés hogy ők is maradnak konzoloknál és csak ritkán adnának ki PC-re játékot, szal ezzel a lépéssel nem lennék nyugodt a helyedben :D
A HAWX 2-t máig nem törte fel egy menő rls csapat sem. szal tényle nem értem Ubit most.
Konkluzió: PC port mellőzése a későbbiekben??? -
#1718 Én azt tartom viccesnek hogy van egy ugy néz ki eddig feltörhetetlen védelmük és ezt eldobják.
Létkérdésük a warez ennyi:D Csináltatok is I love ubisoft-os pólót!
Sokunknak nagy kő esett le a szívéről! -
#1717 Tehát lényegében kell a Steam :D a steam pont internet barát XD
de amúgy tök hülyék. a Brotherhood ugye már online multiplayer tartalmakkal jön ki és PONT MOST nem jön folyamatos net kapcsolat igényléssel? vicc
-
xido #1716 steam és uplay egyszerre vagy hogy?:) -
ratgab #1715 Sing hallelujah! Steammel már barátibb viszonyban vagyok! -
#1714 "A kiadó ugyanis a tegnap esti órákban végre bejelentette, hogy a legújabb Assassin's Creed epizód PC-s verziója nélkülözni fogja a folyamatos internetkapcsolatot igénylő védelmi metódust, és helyette a lényegesen barátságosabb Steam-et használja majd." -
Hoz_Hun #1713 Turbózhatod ott. Nem kell hogy a Brotherhood menjen, ez benne a szép. Turbózod, mikor meg bekapcsolod a Brotherhoodot leszinkronizálod és már kapod is a jóságokat a Legacyban végzett melóért. -
ratgab #1712 Ez vicces, mert én is rákattantam... -
xido #1711 Jaja..azt láttam:)
csak azt reméltem/hittem,hogy mikor nem vagyok játék közelben,turbózhatok itt,aztán majd szépen húzom elő a cilinderből a dolgokat egy mozdulattal..na majd kiderül:) -
Hoz_Hun #1710 Tréningezheted az Assassinjaidat a Legacybe, a területek után, küldetések után kapsz egy csomó lóvét. Ha bizonyos dolgokat teljesítesz, kapsz két (semmire sem jó) köpenyt, meg ilyenek. Vagy pl addig a Contracts missionokkal nem tudsz haladni a Legacyban, míg azt a Brotherhoodban meg nem csináltad, stb.
A #1623-ba tettem be két képet is erről. Az a Legacyban van, de a Brotherhoodban összeszedet Assassinjaim láthatók. -
#1709 Hoz_Hun-t kérdezd, ő már importált dolgokat a konzol verzióba :D -
#1708 látom Hoz_Hun jó ízlésed van, mondani is akartam hogy őt barakhatnád, de ha már alapból ő az akkor minek. -
xido #1707 mennyi lesz importálható majd a játékba ebből?:)
az a baj,hogy már beleélem magam,hogy nemcsak single gyilkolás lesz a játék,hanem némi ingóság managelés is félrpg módra:) -
#1706 Nem, a nagyon jó:P Én is rákattantam, csak én meg már végigvittem azt, ami eddig kinnt van, úgyhogy most csak várom, hogy jöjjenek új fejezetek... :D -
xido #1705 ez?:)
hamarabb gondoltam volna egy fiatal Monica Belucci-ra:)
amúgy gyerekek..mivel pc-re még csak várom az ACB-t,azt vettem észre magamon,hogy nagyon rákattantam a facebook project legacy-ra..az gáz?:)
-
ratgab #1704 Ez a francia forradalmas helyszín jól hangzik! Nekem Oroszország is szimpatikus!