Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
aztakurva. 😄 mennyibe kerülhetett...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Atkamon
Atkamon
Assassinscreed.com -on multiplayer gameplay videó!!!!

Atkamon
Az Assassin's Creed sztori szerint ölték meg õk, nem a valóságban...

nyilván nem tudjuk pontosan, hogy ki ölte meg õket, de az biztos, hogy Caligulát "el tették láb alól"- õ volt a bolond, zûllött római császár

every damn day

xXtamasXx
Dareiosz volt a király 😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Kongy
Darius nem a perzsa király volt? 😄
Vagy az Dareiosz? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

xXtamasXx
am csak egy kis érdekesség (ha valaki nem olvasta volna el a menedéknél a szobrokat):
Qulan Gal - mongol bérgyilkos, íjával lõtte le Ghekhis Kán-t
Darius - perzsa bérgyilkos, rejtett tõrével ölte meg Xerxest
Wei Yu - kínai bérgyilkos, lándzsájával ölte meg Quin Shi Huang császárt
Amunet - egyiptomi bérgyilkos, egy kígyóval ölte meg Kleopátrát
Iltani - babilóni bérgyilkos, megmérgezte Nagy Sándort
Leonius - római bérgyilkos, törével leszúra Caligulát

1. Lehetséges, hogy valamelyik esetleg a leszármazottja volt? Mert akkor adott a hely bár ezt kétlem csak egy újabb agyszüleményem 😄
2.Ezek kitalációk (asszem a Kleopátrás igaz) vagy tényleg így voltak?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Atkamon
Tényleg, ezt a második részben említi is Mario, hogy hivatalosan 200 éve feloszlatták a templomosokat, de igazából ugyanúgy folytatták a munkájukat.

Piszkos  Fred
Altair elvileg ciprusba költözött, vagy mi.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Palinko
a francia vonalat ezio elõtt kellett volna bevezetni, mert 1307 ben francia király érte el a templomosok feloszlatását. ebbõl lehetett volna egy jó kis történet.

a japánost azért nem tudom elképzelni mert altair és ezio is hasonlít desmondra, japánba tudtommal nem volt külföldi ninja, sõt szerintem senki más külföldi abban az idõben 😄
de hát ennyire nem is fontos ragaszkodni a történelmi hûséghez.

a templomosok portugáliában alakultak újjá krisztus lovagrend néven, na ebbõl is lehetnek érdekességek.
Atkamon
Hát, mivel Ezio elõdjei is úgy vándoroltak Olaszországba, valószínû, hogy csak így lehetne... Mert Altair meg ugyebár arab volt...

nemár
japcsi felmenõje lenne desmondnak? ajánlom, hogy ne , max valami európai, aki kivándorolt japánba😊

every damn day

xXtamasXx
ezt a Japános dolgot énis hallottam, és szerintem abból még egész jó is kisülhet

Atkamon
Japán is felmerült már... Ugye ott is voltak elég jó bérgyilkosok... Illetve ugye a francia forradalom is lehet még... Annyit mondtak, hogy ugye az elsõ, meg a második rész is olyan idõben játszódik, amit még egy játékban sem igazán dolgoztak fel, szóval a harmadik is ilyenben fog.

Palinko
a modern idõket én is csak nagyon kötött játékmenettel tudnám elképzelni, ami megölné a játék lényegét...

de érdekes találgatni hol játszódhat a 3. rész, én amerikára gondolok.
Atkamon
Nem olyan biztos az, hogy Desmond-al leszünk a harmadik részben... egyrészt az elõttem említett okok miatt... Nem tudom, hogy oldanák meg, hogy olyanokat csináljunk a modern idõkben, mint amilyeneket a régi idõkben.

#182: Jade Raymond nem is hagyta ott a Ubit... Az AC-vel nem nagyon foglalkozik már, de õ a vezetõje a Torontói stúdiónak...

xXtamasXx
és majd Desmonddal a felhõkarcolókon ugrálunk (Prototype style), vagy hogy valósítják majd meg? Erre kiváncsi vagyok <#hehe>

Kongy
Az AC3-ban nyilván dDsmonddal megyünk majd végig. Ugyanis már a 2-ben is kezdi átvenni Ezio tulajdonságait, nyilván lesz egy kis ugrabugra, és talán még fegyveres harc (gy.k.:lövöldözés) is. 😊

elitehun
Érdekességek. A Ubisoft egyik producere, Patrick Plourde leszögezte azt, amit sejteni lehetett: a Brotherhood nem az Assassin's Creed 3, hanem csak egy folytatása a második résznek. Plourde szerint a számozott részek mind új környezetet és történelmi érát kapnak majd. Végül egy rossz hír: Jade Raymond és Clint Hocking után egy harmadik neves dizájner is ott hagyta a Ubisoftot, konkrétan Patrice Désilets, az Assassin's Creed elsõszámú dizájnere döntött úgy, hogy visszavonul.

Forrás: Gamekapocs
xXtamasXx
ááá de jó lesz , alig várom <#wow1>

Atkamon
Szerintem biztos nem lehet majd Mo-on kapni, a Black Edition-t sem lehetett, azt is play-com-on vettem én is. Ezt is ott lehet amúgy, 70 font, ami nagyon nem kevés😄 Kezdek is gyûjteni asszem😄

Kongy
Nagyon brutál a gyûjtõi, lehet azt veszem majd ha lehet Mo-on kapni. 😄

Ki akarja látni a Brotherhood Gyûjtõi Kiadását? Itt megnézheti: KATT
Palinko
de ha lesz róma, meg pár új város, új küldetések, azért van ezzel is munka... de igazad van sok minden megállja a helyét amit már elkészítettek, szóval kevesebb lesz a munka, ezért remélem hogy tényleg nem fog annyit késni most a pc verzió.
nembaj😄

de ugy látom, a srác már rendesen nyomja konzolon, akor már kész kell h legyen több mint a fele!

every damn day

Rage47
nem sokat kellett dolgozniuk rajta sztem, ugyanaz a graf, modellek, mozgások (+pár új) olyan mint egy kieg. 😄
Kongy
Ja. 😄

azt a büdös élet, hát már ennyire "kész van"???

every damn day

Kongy
Nagyon durva, Ezio Mario villájából menekül. 😄

Kongy

JethroHUN
Nekem ez a videó nagyon nem tetszik... fõleg a 20. semmibõl lenyilazott õr után, a végén meg az a versus mod... nyílt utcán, 4 assassin kontra 30 katona :S Ne hogy elmenjenek ilyen irányba h az legyen a lényeg h 100-200 katonákkal co-op ba harcoljunk.... egy assassin játék könyörgöm... lopakodás nem várostrom

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Atkamon
Na gametrailers-en már hivatalosan is kinn van😊

Kongy
nem bizony. 😄

Atkamon
Nem igazán... De látom, te viszont élni sem tudsz nélküle...

Kongy
Titeket nem zavar h nincs fejléc am? 😄

tommygear
Atkamon
Simá csinálhatna a Ubi amúgy egy hosszabb ilyen CGI filmet... Eddig mind a három játék CGI trailere eszméletlen jó.

Atkamon
Ez most épp jó... De gyorsan nézd meg, mielõtt leszedik😄

na, most fenn van valahol?😄

every damn day

Kongy
Nem baj, én 2x is végignéztem. 😄

elitehun
Több mint valószínû
Atkamon
Hát ezesetben ezt jól elcseszték... Az egész világ tud már róla😄 Ma este lesz a Ubi Press Conference E3-n, valszeg arra tartogatták.

elitehun
Azért mert ez a ubisoft tulajdona és lehet még be se akarták mutatni csak kiszivárgott vagy mittomén
Atkamon
Na már ezt sem lehet megnézni...😄

Kongy
De ez akkora szar. Mi az, hogy csak a júbiszaft tölthet fel trailereket?

Atkamon
Na közben találtam egy másikat, hát húúú😊

Feltöltötték vagy 100-an, de a kedves youtube 100at le is tiltott😄 Nem értem, mi értelme van ezt csinálni...

Most még egyenlõre nem kezdek el tinilányként sikongatni, tavaly túl nagy érvágás volt ez a csúsztatás PC-re T_T

tommygear
Atkamon
Van mási videó? Csak mert ezt törölték és én nem láttam még:S

tommygear
nagyon igérgették, hogy most nem fog késni
persze ez semmit nem jelent :S