Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hoppá😄

every damn day

elitehun
"Az lenne klassz, ha utasíthatjuk õket bérgyilkolásra, és ezzel szereznek xp-t"

Pont ezt mondta Ratgab is 😊
köszi😄
Én is csak most hallom, ez állati
Remélem nem olyan szar lesz mint a mass effectben, hogy nem csinálnak semmit. Az lenne klassz, ha utasíthatjuk õket bérgyilkolásra, és ezzel szereznek xp-t
Meg h mi választjuk ki hogy pl 50 npc-bõl melyik legyen az a 12

every damn day

Pontosan! Kicsit alul voltam informálódva és csak most pótoltam a lemaradást, de hátha valaki még nem hallott ezekrõl. Gondoltam leírom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Atkamon
Igen, ez mind elhangzik a videókban, köszönjük😄 A 12 tag meg ámeneti szám, még dolgoznak rajta.

jelenleg 12 guild tagot vehetsz fel, akik a guild házában lesznek!

A küldetések melyekre küldheted õket európában vannak és a templomos-bérgyilkos konfliktushoz lesz közük!

A kiküldött bérgyilkosok nem feltétlen járnak sikerrel, ha elbuknak meghalnak és ezután nem lehet már õket visszahozni

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát emberek az elõbb megnéztem egy E3-as trailert és mit mondott benne a muki?

Megalakíthatjuk a SAJÁT bérgyilkos guildünket az egyjátékos módban. Ahogy csináljuk a küldiket, kisegítünk npc-ket, õk beállnak a guildbe.

Innen küldetésekre küldhetjük õket más helyekre, ahol ha sikerrel járnak xp-t kapnak, fejlõdnek, felszerelhetjük õket cuccokkal és akár segítséget is kérhetünk tõlük küldetéseinknél.

Emellett hiába pusztul el a saját kisvárosunk a játék elején, rómában vehetünk, felújíthatunk épületeket, szóval a játék eme sokak által kedvelt menedszer része megmarad. Komolyan mondom majdnem kicsordult a könnyem a gyönyörûségtõl, saját bérgyilkos guild.

Neverwinter nights 2 óta nem volt saját vár menedzsment jól megcsinálva játékban itt meg még guildünk is lehet. Egyszerûen csodálatosan hangzik!

Bocs az ömlengésért, de annyira megörültem, hogy ihaj!

elitehun
Az átvezetõ videóknál egyszerûen kirázott a hideg és ez az új harcrendszer meg az új kombók egyszerûen kúrvajó lesz<#vigyor>
Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Atkamon
A wanted módban egy adott célpontod van, meg te is célpontja lehet akár egy, vagy több embernek is.

tommygear
nagy pofátlanság lesz ugynaazt eljáccani
hmm
multiban akkor meg lehet tenni, hogy nem 1v1, hanem csapatokra bontják õket?
Ha meg nem, akkor csak ölhetsz mindenkit, vagy csak célpontot?

every damn day

Kongy
Jó neked. Én is megtenném, de az 50 hz-es tévémmel aligha lenne élvezetes a ps3azás... A HDTV meg 100 körül van plusz a PS3 is 100 körül... és így nincs rá keret. Vagy az egyiket vagy a másikat veszem meg. Szal elõbb inkább a HDTV, aztán majd jöhet a PS3.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Én már megtettem pont ez miatt 😛

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Nyugi lesz az õsz folyamán éppen elég remek játék, amivel el lehet ütni az idõt!

Újabb multi-gameplay videó! KATT
Kongy
A kurva istenit mostmá. Veszek 1 Ps3-at komolyan...

elitehun
Nyugi lehet hogy a later csak 1-2 hét<#vigyor5>
Atkamon
Heh, na, el is szólta magát az egyik fejlesztõ az egyik interjúban gametrailers-en...
Link
"It's gonna be out on Play Station 3, XBox 360, AND LATER ON on Pc..."

Basszák meg...

Atkamon
Tavaly ilyenkor, amikor bejelentették a második részt is mindenhol ugyanaz a dátum volt PC-hez írva, mint konzolokhoz, szeptember végén jelentették be, hogy késik 4 hónapot a játék...

Tévedés! Amazonon November 16-a a Pc-s megjelenési dátum jelenleg.

Kongy
Ja, sztem ez abszurd meg aljas húzás is...

Atkamon
Ez a "teljesen átalakulok egy másik karakterré" elég hülyeség... Magyarul ha egyszer elvesztem az üldözõmet, akkor már tuti, hogy sosem talál meg...

The Protector
Javasolnám a kettõt egyszerre😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

tommygear
nekem se jön be annyira, inkább maradjon a minõségi single
tommygear
nagyon elvágnák magukat ha megint késne fél évet, szal jobb ha belehúznak
ismerõsöm inkább vett egy boxot, hogy játszhasson😄😄

every damn day

Atkamon
Tudom, nem is azért, tuti nem adtak el belõle annyit, mint konzolokon, csak talán ahhoz eleget adtak el, hogy ne kelljen csúsztatni a megjelenést😄

legjobb esetben is csak negyedannyit adhattak el, mint boxra

every damn day

Atkamon
Reménykedhetünk, hogy kijön PC-re is most egy idõben, vagy csak egy pici késéssel, nem 4 hónappal... Kíváncsi lennék, hogy milyenek lettek a PC-s eladásai a második résznek.

óh
de ha már ilyen jól állnak, hátha sikerül nekik hamarabb átírni pécére
nem értek hozzá, de szerintem nem tart majdnem fél évig egy ilyen munka😊

every damn day

Kongy
ja, én 2011 tavaszára tenném a megjelenést.

"Assassin's Creed Brotherhood - Xbox 360/PS3 - 2010 Q4, PC - 2011 Q1

én harmadszorra nézem;D
am ha már gyakorlatilag minden kész(látom menük is kész vannak, meg már lehet játszani folyamatosan) akkor kb még mennyit fognak ezzel dolgozni?
Remélem minél hamarabb
azt mondják, novemberre lesz kész, akkor pc-re megint márciusig várhatunk?

every damn day

Kongy
Jó trailer, de már láttuk.😊

every damn day

ELÉGGÉ...

every damn day

Atkamon
Én valszeg meg is fogom, bár csak UK-be szállítanak, meg pár másik országba, úgyhogy ismerõsön keresztül kell ezt is, mint az AC2 Black Edition-ömet... Csakhát ez is elég drága... 70 font azért elég sok.

ezért külföldrõl is megrendelném😄

every damn day

Codex Edition exkluzív in-game tartalma: KATT
xXtamasXx
nemhiszem, h 1 játékmóddal dobják ki az áhított multiplayert....

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Atkamon
Hát igen, ez azért így elég gyorsan el tud unalmasodni.

elitehun
Jaja de azért remélem még beledobnak vmi más játékmódot is
Atkamon
Jónak néz ki😊 Jó kis izgalmas és epikus üldözések jöhetnek ki ebbõl😊

elitehun
Jó lesz ez lesz ez 😄
hmm
még meg se jelent a játék, de ennyien multiznak😄😄😄

every damn day

Kongy

uff a büvös ...
Kongy
kurvanagy. 😄

tommygear