7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#1783 Mert van aki nem csak a játékot szeretné például...
És mi ezen a kapzsiság? Az activision na az egy kapzsi cég hogy van pofája elkérni 14 eurót 5 mapért úgy hogy ebből kettőt csak átraktak cod4-ből... -
#1782 Meg ezeket a különleges multis karaktereket sem értem minek kellet beletenni, jobbak mint az alap karakterek? mert ha igen akkor értem, kapzsiság. -
#1781 Én őszíntén szólva nem értem mi értelme van ezeknek a különleges kíadásoknak, én bőven beérném magával a játékal, elvégre azt várom már november óta hogy jácchasak vele. -
#1780 thx -
#1779 na ez az. Remélem lesz ehhez is extra méretű kartondoboz... tán csak... -
Hoz_Hun #1778 Meg az sem lenne jó ha utazás közben szétbarmolnák az Assassin reneszánsz ládikát. -
#1777 csak nemtom mibe raknak egy ilyen gyűjtőit xD mert nem akkora mint a normál, érti vki mire gondolok? :D -
#1776 De én már előrendeltem, szal nekem LESZ! -
Hoz_Hun #1775 Az olyan mint a AC2-ben az assassin sírok, csak itt nem sír, hanem Aqueducts építkezési a helyszín. Meg van még egy, valami Templaros pálya. -
#1774 de a galaxisnál nincs gyüjtői, sőt sehol -
#1773 azt én is tom, a normál kiadásoknál, de gyűjtőit még nem rendeltem. :P -
#1772 Rég rendeltem tőlük de emlékeim szerint egy elég masszív kartondobozba teszik -
#1771 kartondoboz -
#1770 am ha cd galaxistól rendelem házhozszállítással akk mien dobozt adnak a szállításhoz? adnak egyáltalán? -
#1769 Remélem sikerül elcsípnem nekem is. =P -
#1768 The Aqueducts egyjátékos térkép
ez am mi?? -
Hoz_Hun #1767 Volt amelyiknél nem használtam vakut, mert azt hittem úgy jobb, de nem. Már mindegy azért azt is felraktam. -
Hoz_Hun #1766 Assassin's Creed Brotherhood Codex Edition
Kép 1.
Kép 2.
Kép 3.
Kép 4.
Kép 5.
Kép 6.
Kép 7.
Kép 8.
Kép 9.
Kép 10. -
#1765 De :) Az arra jó, h aki meg akar ölni, azt leblokkolod 2 másodpercre. Így nem tud megölni és te leütöd. De akkor is jó ha a prédádat akarod megölni, mert akkor pl nem tud ledobni füst bombát. -
#1764 mute? :D az nem arra van h lenémítsd aki üvölt TS-be? XD -
#1763 Ja meg még van hidden gun és throwing knife. Illetve tudod fejleszteni a karakterek ruháját is. Biztos van róla leírás egyébként. -
#1762 Hát van egy jó pár "képesség". Van smoke bomb, mute, charge, decoy, morph, poison, disguise, firecrackers. Én most nem tudom leirni mi mire jó, de ezek vannak. -
#1761 Am a multiban a szintlépéssel miket lehet kapni? -
#1760 azt kéne. :D -
#1759 Már bánom h nem a kódex editiont vettem,de remélem idővel letölthetővé teszik a harlequint boxon is. -
ratgab #1758 Előkapod a Hidden Blade-t és az üzletek kapualjaiban várod az elhaladó tulajokat? -
#1757 de sztem meg ja, mert mivel már mindegyik elkelt előjegyzésben, így kegyetlen verseny lesz, és én nem kímélek senkit. :) Megszerzem. Bármi áron. -
ratgab #1756 Gyakorlatilag Magyarországon NINCS már Kódex kiadás... elővételben elfogyott!!
Magyarországi pc-s kiadású Kódex editionről infó -
Hoz_Hun #1755 Oké, estefele, ha hazamentem lefényképezgetem aztán felteszem a képeket. -
#1754 PC Story trailer -
#1753 Én az xbox verzióról beszéltem :) Ahhoz nem járt fémdoboz, csak sima tok. -
#1752 Nem tom, szerintem azért nem fog percek alatt elfogyni az összes Codex Edition... -
#1751 meg fémdoboz, meg elvileg a PC-shez jár majd a Harlequin. De gondolom ez a Codexben is benne van. :) nekem a codex edition-ön belül főképp az artbookra (magára a codex-re) fáj a fogam, az nagyon jól néz ki. :) -
#1750 jöhet -
#1749 Nekem Day 1 van és csak annyi, hogy benne van a trajan market meg az aqueducts templair lair pályák. -
xido #1748 jaaa..jaja..tudtam,hogy valamit kihagytam:) -
ratgab #1747 Én személy szerint megköszönném! -
Hoz_Hun #1746 Ha gondoljátok és érdekel, fényképezek a Codex kiadásról. A Day 1 Edition a cipőfűzőjét nem kötheti be. Egyálltalán, kevés extra kiadás közelíti meg. -
Hoz_Hun #1745 A lineage nincs papírtokba. Rendes DVD műanyag tokba van borítóval meg mindennek. Normál DVD tokal vonóval. :)
A másik papírtokos az a bonusz DVD. -
xido #1744 amúgy 2 dolgot ezekkel kapcsolatban csak..
Day1:utálom az egymásra lapolt lemezeket,filmek esetében is
Codex:mikor megláttam,hogy a zene meg a lineage papírtokban van,sírtam
3:nekem dobozból kiugró rugós Harlequin kell:)