7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • elitehun
    Mert van aki nem csak a játékot szeretné például...
    És mi ezen a kapzsiság? Az activision na az egy kapzsi cég hogy van pofája elkérni 14 eurót 5 mapért úgy hogy ebből kettőt csak átraktak cod4-ből...
  • rayman12
    Meg ezeket a különleges multis karaktereket sem értem minek kellet beletenni, jobbak mint az alap karakterek? mert ha igen akkor értem, kapzsiság.
  • rayman12
    Én őszíntén szólva nem értem mi értelme van ezeknek a különleges kíadásoknak, én bőven beérném magával a játékal, elvégre azt várom már november óta hogy jácchasak vele.
  • tommygear
    thx
  • Kongy
    na ez az. Remélem lesz ehhez is extra méretű kartondoboz... tán csak...
  • Hoz_Hun
    Meg az sem lenne jó ha utazás közben szétbarmolnák az Assassin reneszánsz ládikát.
  • Kongy
    csak nemtom mibe raknak egy ilyen gyűjtőit xD mert nem akkora mint a normál, érti vki mire gondolok? :D
  • Kongy
    De én már előrendeltem, szal nekem LESZ!
  • Hoz_Hun
    Az olyan mint a AC2-ben az assassin sírok, csak itt nem sír, hanem Aqueducts építkezési a helyszín. Meg van még egy, valami Templaros pálya.
  • tommygear
    de a galaxisnál nincs gyüjtői, sőt sehol
  • Kongy
    azt én is tom, a normál kiadásoknál, de gyűjtőit még nem rendeltem. :P
  • elitehun
    Rég rendeltem tőlük de emlékeim szerint egy elég masszív kartondobozba teszik
  • tommygear
    kartondoboz
  • Kongy
    am ha cd galaxistól rendelem házhozszállítással akk mien dobozt adnak a szállításhoz? adnak egyáltalán?
  • Kongy
    Remélem sikerül elcsípnem nekem is. =P
  • tommygear
    The Aqueducts egyjátékos térkép

ez am mi??
  • Hoz_Hun
    Volt amelyiknél nem használtam vakut, mert azt hittem úgy jobb, de nem. Már mindegy azért azt is felraktam.
  • Hoz_Hun
    Assassin's Creed Brotherhood Codex Edition
    Kép 1.
    Kép 2.
    Kép 3.
    Kép 4.
    Kép 5.
    Kép 6.
    Kép 7.
    Kép 8.
    Kép 9.
    Kép 10.
  • CroftManor
    De :) Az arra jó, h aki meg akar ölni, azt leblokkolod 2 másodpercre. Így nem tud megölni és te leütöd. De akkor is jó ha a prédádat akarod megölni, mert akkor pl nem tud ledobni füst bombát.
  • Kongy
    mute? :D az nem arra van h lenémítsd aki üvölt TS-be? XD
  • CroftManor
    Ja meg még van hidden gun és throwing knife. Illetve tudod fejleszteni a karakterek ruháját is. Biztos van róla leírás egyébként.
  • CroftManor
    Hát van egy jó pár "képesség". Van smoke bomb, mute, charge, decoy, morph, poison, disguise, firecrackers. Én most nem tudom leirni mi mire jó, de ezek vannak.
  • elitehun
    Am a multiban a szintlépéssel miket lehet kapni?
  • Kongy
    azt kéne. :D
  • CroftManor
    Már bánom h nem a kódex editiont vettem,de remélem idővel letölthetővé teszik a harlequint boxon is.
  • ratgab
    Előkapod a Hidden Blade-t és az üzletek kapualjaiban várod az elhaladó tulajokat?
  • Kongy
    de sztem meg ja, mert mivel már mindegyik elkelt előjegyzésben, így kegyetlen verseny lesz, és én nem kímélek senkit. :) Megszerzem. Bármi áron.
  • ratgab
    Gyakorlatilag Magyarországon NINCS már Kódex kiadás... elővételben elfogyott!!

Magyarországi pc-s kiadású Kódex editionről infó
  • Hoz_Hun
    Oké, estefele, ha hazamentem lefényképezgetem aztán felteszem a képeket.
  • Prince23
    PC Story trailer
  • CroftManor
    Én az xbox verzióról beszéltem :) Ahhoz nem járt fémdoboz, csak sima tok.
  • Atkamon
    Nem tom, szerintem azért nem fog percek alatt elfogyni az összes Codex Edition...
  • Kongy
    meg fémdoboz, meg elvileg a PC-shez jár majd a Harlequin. De gondolom ez a Codexben is benne van. :) nekem a codex edition-ön belül főképp az artbookra (magára a codex-re) fáj a fogam, az nagyon jól néz ki. :)
  • tommygear
    jöhet
  • CroftManor
    Nekem Day 1 van és csak annyi, hogy benne van a trajan market meg az aqueducts templair lair pályák.
  • xido
    jaaa..jaja..tudtam,hogy valamit kihagytam:)
  • ratgab
    Én személy szerint megköszönném!
  • Hoz_Hun
    Ha gondoljátok és érdekel, fényképezek a Codex kiadásról. A Day 1 Edition a cipőfűzőjét nem kötheti be. Egyálltalán, kevés extra kiadás közelíti meg.
  • Hoz_Hun
    A lineage nincs papírtokba. Rendes DVD műanyag tokba van borítóval meg mindennek. Normál DVD tokal vonóval. :)
    A másik papírtokos az a bonusz DVD.
  • xido
    amúgy 2 dolgot ezekkel kapcsolatban csak..
    Day1:utálom az egymásra lapolt lemezeket,filmek esetében is
    Codex:mikor megláttam,hogy a zene meg a lineage papírtokban van,sírtam
    3:nekem dobozból kiugró rugós Harlequin kell:)