7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Solid Snake
    Tényleg itt, mármint a konzolos multin nincsenek csalók? Mert sztem. a pc-n ez fogja "hazavágni" a multit, sajnos
  • Hoz_Hun
    Hú jót kérdeztél. Füstbombát csak védekezésre szoktam, használni. De szerintem is aki késöbb mert az NPC azonnal reagál.
    Március 10. Az nagyon jó. Várom. Még két hét.
  • CroftManor
    "de sztem ezt ne folytassuk, mert nincs értelme." ... de azért Te kezdted el.. :)

Egyébként HozHun te rájöttél már arra, hogy hogyan lehet megkülönböztetni az alteregót és az igazi prédát? Pl ha két egyforma áll egy körben és pl mérgezni akarsz és ledobsz egy füst bombát, akkor melyik az igazi? Amelyik előbb kezd el szédelegni, vagy amelyik később? mert sztem amelyik később, de nem mindig találom el :S

Ja és a Da vinci DLC hivatalosan márc 10.én lesz letölthető konzolra :)
  • Hoz_Hun
    Szerintem nem lenne túl jó, hogy ha lenne átjárás multiban a platformok között. A konzolokon, már pár hónapja tolják az emberek, van raklap 50-es, meg kocka, meg már klánok. Összengedni a friss PC-sekkel nem lenne túl etikus.
  • Hoz_Hun
    Szerintem se legyen konzol flém. Én nem bántom a PS3-mat, te nem bántod az XBox360 és egyikünk sem bántja a PC-t. Akkor mindenki örül. Egyébként a #1812 hozzászólástól nekem is kinyílt a bicska a zsebemben.
  • Kongy
    Megvan a véleményem az Xbox-ról, a Háló szériáról, és egyebekről...
    PS3 foreva. de sztem ezt ne folytassuk, mert nincs értelme.

Én is megyek majd multizni veletek, bár sztem először belekukkantok a single-be bemelegítésképp. :)
  • lolSL
    csak gfwl-el lenne lehetséges
  • ratgab
    Úgy néz ki veszem majd a 1st Day Kiadást... benne vagyok az sg-s multiban!
  • xido
    uplay és szerverek miatt külön multizás pc és xbox között vagy közös?
  • CroftManor
    ilyeneket nem kéne
  • destiner13
    most akkor kb. hán yember fogja PC-n nyomni? mikor megjelenik a játék kéne majd multizni egy nagyot, lehet hogy jobb egymással mint idegenekkel, akikkel nem feltétlen értjük meg magunkat bár nem mindenki van így ezzel.
  • Kongy
    Az a fostalicska még arra se jó. xD
  • tommygear
  • tommygear
    vótmá
  • DemonHunterW
    Új AC: Brotherhood videó!
  • rayman12
    XD jah...
  • xido
    eladtad?..nem normális vagy..pedig milyen jó pótolni a törött fotel lábat
  • xido
    ebben a Virtual training-ben nincs pályaszerkesztő?:)
    annyira adná magát:)
  • tommygear
    köszi
  • CroftManor
    wanted
    manhunt
    alliancechest capture
    csapatmunka
  • vzajcev
    Ennyi
  • CroftManor
    Vam wanted, manhunt, alliance, chest capture mód. Nekem a wanted és a manhunt a kedvencem. Wantedban mindenki vadászik valakire, majd amikor már az első, második vagy akkor egyszerre akár három embernek is ki vagy adva.
    A Manhuntban két csapat van, a hunter és a préda. Gondolom egyértelmű mi a feladat. Fél időnél cseréltek.
    Alliancéban ketten vagytok, úgymond coopban nyomjátok.
    Chest capture olyan mint a manhunt, csak itt ládák is vannak, amikre vigyázni kell. Ha a préda ellopja a ládát, akkor a pont oda megy, a vadásznak az a dolga h megölje a ládák közelébe próbálkozó prédákat.
  • vzajcev
    Lol, most jelentették be hogy mégse jön Pc-re Veheted vissza boxot......
  • david152
    végre jön pc-re
    el is adtam az xboxot
  • vzajcev
    Jóféle videók, tud a fiú
  • tommygear
    na azokat megnézem
  • Kongy
    Amúgy lehet h a Harlequint pl nem is fogom használni... lehet h lesz ami jobban tetszik. :D De rohadtul várom már, csak lenne 1 hónappal később... már rég multizni fogok jövő hónapban ilyenkor. :D
  • CroftManor
    Én vagy 20 videót belinkeltem ide....
  • ratgab
    Nekem például egyszerűen szükségem van rá, hogy választhatóak legyenek még akkor is ha nem használom őket (amúgy is lootbitch vagyok a játékokban, kell minden)!
  • Kongy
    olvass vissza. =P
  • rayman12
    Jah azt hittem valami + van bennük.
  • tommygear
    valaki meséljen már a multiról
    milyen játékmódok vannak, mi a lényege? öldöklés és kész vagy vmi taktikázós dolog is van benne?
  • Hoz_Hun
    A két extra karakter nem tud többet. Csak egyedibb a megjelenésük... illetve még az sem.
  • Kongy
    na ez az. Ugyanazt tudja, csak más fegyverekkel, meg kinézettel (gondolom). Tévedés ne essék, semmi cheat nincs benne, meg semmi god mode.
  • robotnyk
    nem jelent semmilyen gyakorlati előnyt.
  • robotnyk
    rájöttek, hogy tökmindegy
  • rayman12
    jó ok azt megértem hogy vannak gyüjtök akik nem sajnálják rá a 20k t, de víszont én azt szemétségnek tartom hogy a pénzért vett karakterel elönyt nyerhetünk a többi játékossal szemben.
  • Kongy
    "Az Assassin’s Creed: Brotherhood személyi számítógépes átiratára több hónapot kellett várnunk, ezt a késést azonban most elnézzük, hiszen a játék nem tartalmazza a játékosok körében komoly ellenérzéseket kiváltó, túlságosan is szigorú másolásvédelmet. Ezio római kalandját tehát folyamatos internetkapcsolat nélkül is élvezhetjük, ami mindenképpen egy jó pont az átirat mellett -- hát még az, hogy a játék tartalmazza az eddig megjelent két multiplayer frissítést (Abstergo Project Update 1.0-2.0) és a szólistamódot kiegészítő, konzolokon fizetős The Da Vinci Disappearance DLC-t, illetve kétféle extra kiadásban is meg lehet majd vásárolni. "

Hiszem ha látom.
  • Kongy
    A csomagból a multiplayer karakterek érdekelnek legkevésbé, sokkal jobban csábít az Artbook, meg maga a doboz.
  • Kongy
    Mert imádom a játékot, és rajongónak tartom magam, így nekem 20k-t megér egy AC-s doboz.