7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • tommygear
    jaa értem, hát nemtom én simán körbeforgatom 360ba bármelyik tps-ben
  • CroftManor
    Hát azért, mert ha épp el akarsz bújni valaki elől, akkor nyílván folyamatosan forgatnod kell a kamerát, h kiszúrd ki követ. :)
  • tommygear
    de miért kell 360 fokban elforgatni? :D hát akkor ugyan oda kerülök ahol voltam :D
  • CroftManor
    Már úgy értem multiban. Mert nem tudod 360 fokban körbeforgatni az egeret mert eltörik a csuklód xD
  • tommygear
    szaggatottan?
  • CroftManor
    Kíváncsi leszek PCn hogy fogják megoldani a gyors kamera körbe forgatást az egérrel, mert ugye azzal szaggatottan lehet ide oda forgatni. Boxon simán megoldom a körbeforgatást Biztos lehet majd állítani az egér érzékenységén vagy nem tom.
  • Kongy
    Mondjuk PC-n alapból ott lesz a Da Vinci DLC, szal nem lesz ez olyan rövid (remélem. :P)
  • ratgab
    Engem is a single (Saját assassin guild OH my GOD!) érdekel elsősorban, de tuti, hogy multizni is fogok!
  • CroftManor
    Kb ugyanannyi bár én a kettőt hosszabbnak éreztem.
  • Kongy
    hmmmm.... ez izgisen hangzik, tolni fogom majd, tuti. :)

Bár főleg a single miatt veszem én is, ha nem lenne multi akk is megvenném, mint az ac2-t.
    Single játékideje ugyanannyi mint a 2-nél? vagy kb annyi?
  • rayman12
    Hát nem tom én a singli miatt veszem meg első sorban, nekem ez a multi túl összetett meg zavarosnak tünik (codos múlt) de majd bíztos felkukkantok és megnézem.
  • CroftManor
    Hát ez erről szól :D ha nagyon ügyes vagy, akkor ki tudod szúrni illetve nem tom figyelted e, de amikor jön a huntered, akkor egy halk suttogás hallatszódik a háttérben. Enélkül még nekem is nehezebben menne a kiszúrás
  • Kongy
    Azt h nem tom megkülönböztetni annyira az NPC-ket a playerektől, és ha ők szúrnak ki előbb, akk jön az anyázás. Mert láttam azért van h a nyakadba ugrik 1-1 gyerek.
  • CroftManor
    Hát sztem nem nehéz, max az elején lehet nehéz amikor még semmilyen képességed nincs. Mi az amit nem látsz egyszerűnek?
  • Kongy
    Codex Edition nekem többet ér.
  • Prince23
    Csak ha bezsákolod a Deluxe editiont :(
  • Kongy
    Da Vinci DLC-ben nem lesz új kari?
  • Hoz_Hun
    Szerintem mire kiadják PC-re lesz még 2 újabb karakter.
  • Kongy
    Codex-el tehát 17. fain, még 3 hét.
  • ratgab
    Köszönöm a gyors választ!
  • Hoz_Hun
    Összesen 17 db. Alapban 14, +1 az Uplayel (Hellequin) és +2, ha extra kiadásod van meg.
  • ratgab
    Ennyi multis karakter van???? (nem gondoltam volna, hogy ilyen sok) Tudnál nekem egy pontos számot mondani, hogy összesen hány?

Jó videó egyébként!
  • ratgab
    Pc-s verzióban már hálisten gyárilag benne lesz
  • Kongy
    nehéz belejönni? vidik alapján nem tűnik oan egyszerűnek.
  • CroftManor
    Igen mindketten 50en vagyunk. Tavaly novemberben kezdtem és decemberre lettem level 50. Ha nagyon rá kattansz a témára, akkor 1 hónap alatt meg tudod csinálni. Meg tudod nézni h hány meccset játszottál le eddig, én most 800 valamennyinél járok.
  • Hoz_Hun
    Mindketten 50-esek vagyunk. Nem emlékszem meddig tartott. Elsőre léptem vagy 15 szintet aztán elkezdett belassulni a fejlődés.
  • Hoz_Hun
    Aha, a kinézetüket. Fölpakolnak még ezt-azt a ruhájukra, illetve a színét is lehet variálni. Semmi különösre nem kell gondolni. Azért találták ki hogy ezzel is lehessen menőzni, mekkora magas szinten van az ember (elit cuccot csak 50-esen unlockolja).
  • CroftManor
    Úgy értem a ruháját kiegészitőkkel.
  • destiner13
    egyébként mindketten 50-es szintűek vagytok, Croft? te is meg Hoz_hun is? és Croft, te mennyi idő alatt fejlődtél fel 50-es szintre? kb. hány órát játsztottál hozzá?
  • elitehun
    A kinézetét?
  • Kongy
    EZ jó ötlet, bár semmit nem tehetek az ügy érdekében. :S Házigazdaságot mikor kap az ember?
  • CroftManor
    Egyébként sztem lassan ideje lesz egy FAQ-ot csinálni, mire kijön a PCs verzió. Mert így csak ismétlődnek a kérdések.
  • CroftManor
    Minnél több pontot szerzel egy meccs alatt, annál hamarabb lépsz szintet. Öszesen 50 szint (level) van. Szint lépések során kapsz különböző eszközöket, amiket már lejjebb leírtunk. Illetve a karakterek kinézetét is lehet fejleszteni.
  • elitehun
    A fejlődés?
    Úgy fejlődsz hogy XP-t kapsz a killekért stb.
  • xido
    oó..fejleszthető karakterek multiban?:)
    nyamm:)
    itt jönne a képbe a Legacy-tréning szinkronizálása vagy ez is olyan,hogy minél több sikeres multi-meccs eredménye?
  • Solid Snake
    Igen, akkor ezé gyanúsak a videói biszog csaló
  • CroftManor
    Ez így van :)
  • Hoz_Hun
    Mondjuk CroftManor barátunk alapból rendelkezik beépített Templar Visionnal, neki nem kell gépi segítség. 800 ember közül simán kiszúrja kit is kell lebökni. :D
  • Hoz_Hun
    Nekem még nem tűnt fel hogy lennének. Azért az átlag júzernek nehezebb csalni konzolon, mint PC-n. Sajna igen, PC-n könnyen megjelenhetnek a csíterek, de remélni kell hogy okossan szűrik majd őket.
  • CroftManor
    Én néha akkor is használom ha hunter vagyok és mérgezni akarok.
    új vidi