7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#1863 jaa értem, hát nemtom én simán körbeforgatom 360ba bármelyik tps-ben -
#1862 Hát azért, mert ha épp el akarsz bújni valaki elől, akkor nyílván folyamatosan forgatnod kell a kamerát, h kiszúrd ki követ. :) -
#1861 de miért kell 360 fokban elforgatni? :D hát akkor ugyan oda kerülök ahol voltam :D -
#1860 Már úgy értem multiban. Mert nem tudod 360 fokban körbeforgatni az egeret mert eltörik a csuklód xD -
#1859 szaggatottan? -
#1858 Kíváncsi leszek PCn hogy fogják megoldani a gyors kamera körbe forgatást az egérrel, mert ugye azzal szaggatottan lehet ide oda forgatni. Boxon simán megoldom a körbeforgatást Biztos lehet majd állítani az egér érzékenységén vagy nem tom. -
#1857 Mondjuk PC-n alapból ott lesz a Da Vinci DLC, szal nem lesz ez olyan rövid (remélem. :P) -
ratgab #1856 Engem is a single (Saját assassin guild OH my GOD!) érdekel elsősorban, de tuti, hogy multizni is fogok! -
#1855 Kb ugyanannyi bár én a kettőt hosszabbnak éreztem. -
#1854 hmmmm.... ez izgisen hangzik, tolni fogom majd, tuti. :)
Bár főleg a single miatt veszem én is, ha nem lenne multi akk is megvenném, mint az ac2-t.
Single játékideje ugyanannyi mint a 2-nél? vagy kb annyi? -
#1853 Hát nem tom én a singli miatt veszem meg első sorban, nekem ez a multi túl összetett meg zavarosnak tünik (codos múlt) de majd bíztos felkukkantok és megnézem. -
#1852 Hát ez erről szól :D ha nagyon ügyes vagy, akkor ki tudod szúrni illetve nem tom figyelted e, de amikor jön a huntered, akkor egy halk suttogás hallatszódik a háttérben. Enélkül még nekem is nehezebben menne a kiszúrás -
#1851 Azt h nem tom megkülönböztetni annyira az NPC-ket a playerektől, és ha ők szúrnak ki előbb, akk jön az anyázás. Mert láttam azért van h a nyakadba ugrik 1-1 gyerek. -
#1850 Hát sztem nem nehéz, max az elején lehet nehéz amikor még semmilyen képességed nincs. Mi az amit nem látsz egyszerűnek? -
#1849 Codex Edition nekem többet ér. -
#1848 Csak ha bezsákolod a Deluxe editiont :( -
#1847 Da Vinci DLC-ben nem lesz új kari? -
Hoz_Hun #1846 Szerintem mire kiadják PC-re lesz még 2 újabb karakter. -
#1845 Codex-el tehát 17. fain, még 3 hét. -
ratgab #1844 Köszönöm a gyors választ! -
Hoz_Hun #1843 Összesen 17 db. Alapban 14, +1 az Uplayel (Hellequin) és +2, ha extra kiadásod van meg. -
ratgab #1842 Ennyi multis karakter van???? (nem gondoltam volna, hogy ilyen sok) Tudnál nekem egy pontos számot mondani, hogy összesen hány?
Jó videó egyébként! -
ratgab #1841 Pc-s verzióban már hálisten gyárilag benne lesz -
#1840 nehéz belejönni? vidik alapján nem tűnik oan egyszerűnek. -
#1839 Igen mindketten 50en vagyunk. Tavaly novemberben kezdtem és decemberre lettem level 50. Ha nagyon rá kattansz a témára, akkor 1 hónap alatt meg tudod csinálni. Meg tudod nézni h hány meccset játszottál le eddig, én most 800 valamennyinél járok. -
Hoz_Hun #1838 Mindketten 50-esek vagyunk. Nem emlékszem meddig tartott. Elsőre léptem vagy 15 szintet aztán elkezdett belassulni a fejlődés. -
Hoz_Hun #1837 Aha, a kinézetüket. Fölpakolnak még ezt-azt a ruhájukra, illetve a színét is lehet variálni. Semmi különösre nem kell gondolni. Azért találták ki hogy ezzel is lehessen menőzni, mekkora magas szinten van az ember (elit cuccot csak 50-esen unlockolja). -
#1836 Úgy értem a ruháját kiegészitőkkel. -
#1835 egyébként mindketten 50-es szintűek vagytok, Croft? te is meg Hoz_hun is? és Croft, te mennyi idő alatt fejlődtél fel 50-es szintre? kb. hány órát játsztottál hozzá? -
#1834 A kinézetét? -
#1833 EZ jó ötlet, bár semmit nem tehetek az ügy érdekében. :S Házigazdaságot mikor kap az ember? -
#1832 Egyébként sztem lassan ideje lesz egy FAQ-ot csinálni, mire kijön a PCs verzió. Mert így csak ismétlődnek a kérdések. -
#1831 Minnél több pontot szerzel egy meccs alatt, annál hamarabb lépsz szintet. Öszesen 50 szint (level) van. Szint lépések során kapsz különböző eszközöket, amiket már lejjebb leírtunk. Illetve a karakterek kinézetét is lehet fejleszteni. -
#1830 A fejlődés?
Úgy fejlődsz hogy XP-t kapsz a killekért stb. -
xido #1829 oó..fejleszthető karakterek multiban?:)
nyamm:)
itt jönne a képbe a Legacy-tréning szinkronizálása vagy ez is olyan,hogy minél több sikeres multi-meccs eredménye? -
#1828 Igen, akkor ezé gyanúsak a videói biszog csaló -
#1827 Ez így van :) -
Hoz_Hun #1826 Mondjuk CroftManor barátunk alapból rendelkezik beépített Templar Visionnal, neki nem kell gépi segítség. 800 ember közül simán kiszúrja kit is kell lebökni. :D -
Hoz_Hun #1825 Nekem még nem tűnt fel hogy lennének. Azért az átlag júzernek nehezebb csalni konzolon, mint PC-n. Sajna igen, PC-n könnyen megjelenhetnek a csíterek, de remélni kell hogy okossan szűrik majd őket. -
#1824 Én néha akkor is használom ha hunter vagyok és mérgezni akarok.
új vidi