7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
xido #1903 még én is csak 25-26 körül mocorgok,csak néha az összes AP-met elcsesztem érctermelésre meg favágásra,aztán craftoltam a drágán eladható fegyvereket:)) -
Hoz_Hun #1902 Más helyszínek elvétve. A Leonardo küldijeiben (nem az új DLC, hanem amit Leonardo ad a játékban), máshova utazik Ezio. Illetve a végén és elején is vannak más helyszínek. De nem kell aggódni, mert Róma rohadt nagy, és folyamatosan nyitja meg a játék történetében haladva.
Kincset vadászni, zászlót, tollat, fesményt lehet. Sőt még külön bolt küldetések is vannak (úgy hogy a talált tárgyakat nem eladni!), meg guild küldetések, Templar agent vadászat, aréna ökölharc, stb.... -
ratgab #1901 tényleg lesznek ilyen gyűjtögethető mütyűrök? -
ratgab #1900 Én nemrég kezdtem, csak 21-es vagyok: Italian wars-ból márcsak az utolsó chapter van hátra! -
xido #1899 városokról nem olvastam még semmit..Rómán kívül vannak még más bejárható helyszínek itt is?..meg kincsvadászat térképpel,festmények vétele,fegyverek,páncélok vétele? -
Hoz_Hun #1898 Pénzt kapsz értük a Brotherhoodban. Hogy meg is adja-e magát az épületet a játékban azt nem tudom, mert mire Legacy-t importáltam már minden épületet megvettem.
De ha meg is adta, nem gond, mert az csak a 20 percenkénti bevételedet növeli valamennyivel. -
xido #1897 de mint az őrült és szintén várom az AP-t,az épületek már mind megvannak mindhárom helyszínen -
#1896 persze hogy nem, nem is tudom miért van téma ilyesmiről igazából -
ratgab #1895 Te is rászoktál a Legacy-ra???
Most is azt toltam, csak elfogyott az AP-m... -
xido #1894 Na meg azt mondd meg nekem,te,aki úgy rémlik,hogy Legacy-t is tolod..
Róma minden egyes épületének megvételekor feljött kis ablak,hogy ezért bónusz jár az ACB-ben..remélem ezzel nem előre már megvettem a fő épületeket és nincs semmi dolgom velük,mert nem szeretném a single-t ekkora előnnyel kezdeni majd:) -
Hoz_Hun #1893 Szerintem ezzel az egér dologgal nem lesz probléma. Beállítás kérdése. Ha olyan érzékeny és egy kicsit meglököd az egert 8x körbefordul. -
#1892 mér a multiban máshogy kell körbenézni? -
Hoz_Hun #1891 Az a "normál" épületek (Colosseum) renoválása illetve a guildhalok-é (azokat a földtől újraépítik). A kovácsműhely meg ezek, csak kicsit pofásitanak ott nincs állványozás. -
Hoz_Hun #1890 Engem eredetileg csak a single része érdekelt. Elég annyi hogy végül csak e-milat fizettem elő a LIVE Goldra, hogy a neten játszahassak. :) -
Hoz_Hun #1889 Nagyjából ugyan úgy. Csak itt egy romhalmaz az egész bedeszkázva. Aztán lehet szépen renoválni. -
xido #1888 én a renoválás mennyiségére és mértékére lennék kíváncsi:)
egyik videóban már-már tycoon-i szintű állványozást és felépülést láttam,tetszene,ha random épületeket lehetne vályogházból palotává varázsolni,hogy sarkítva fogalmazzak:) -
ratgab #1887 Egyébkén egyik kedvenc feature-öm a 2. részben hogy van egy saját városunk, amit pénzt termel (minden játékban imádom az ilyen dolgokat: egy alapvetően harc alapú tps-ben vagy rpg-ben építesz egy épületet, ami hasznot hoz) -
ratgab #1886 Renoválás ugyanúgy működik, mint a 2. részben vagy van valami + követelmény (leszámítva a Borgia tornyot) is pl. az említett kovács műhely esetében? -
ratgab #1885 Jól hangzik! -
#1884 Egyébként sztem a single is nagyon hangulatos. Ha pl egy kovács műhelyt akarsz renoválni, akkor előbb a hozzá kijelölt Boriga tornyot kell felrobbantanod, amiket persze katonák őriznek + a torony őr.. Talán 9 ilyen torony van összesen. Van egy pár Leonardo küldetés is, amiket az Ő találmányai segítségével kell végrehajtani. Itt vannak még az új assassinok is pl, akiket különböző küldetésekre küldhetsz el és pénzt kapsz a sikeres küldetésekért. Van hogy egy küldetésre legalább 3 assassint is el kell küldened a nehézségi fokozat miatt. Harc közben is lehet őket hívni, ha éppen nem küldetésen vannak, bár én nagyon ritkán hívtam őket, hisz Ezio is egymagában le tud gyűrni mindenkit.
Ugyanúgy vannak tomb assassination-ok mint a kettőben is, amiért a legvégén cserébe ha megvan mindegyik kulcs, megkapod a Romulus pajzsot. (ha jól emléxem)
Egyébként egy pár multis karakter benne van a singleban is, ezek templair agent formájában vannak jelen. -
#1883 Ezek fiktív pályák, szal nincsenek benne a singleban. A venice pálya az majdnem ugyanaz, mint ami a kettőben is volt. -
xido #1882 Amúgy a multiban fiktív pályák vannak,vagy a single városokból kiemelt kerületek?..Azaz ha az elejétől kezdve multizok,láthatok olyan környéket,amit single-ben csak később nyílik meg? -
#1881 Ahogy Kongy kolléga is megmondta nyilván az irányítás ugyan az lesz a single-ben mint a multiban -
#1880 Egyébként nem értem egyesek mit gondolnak. Ha egy manhunt meccset játszunk és préda vagy, fogják magunkat és szana szét rohannak, ahelyett h egy helyen maradnának, hogy ha jönnek a hunterek le tudjuk őket ütni. Eleve esélytelen győzni ha már az elején mindenki más hova bújik, sőt vannak olyanok is, akik csak úgy simán elkezdenek sétálgatni.. én nem tom mit gondolnak egyértelmű h egyből kiszúrják és megölik... -
#1879 csak h lezárjam a témát, gondolom a multi meg a single irányítása ugyanaz, tehát ha mondjuk az ac2-ben körbe lehetett forgatni gond nélkül, akk valszeg a Brotherhood multiban is körbe lehet majd. Ha meg nem, aminek szinte semmi esélye sincs, akk meg a többiek sem fogják ezt megcsinálni, ha nem kontrollerrel játszanak, és sztem pc-n azért többen vannak akik bill+ egér kombóval fogják tolni, köztük én is. -
#1878 Mért a kettőben volt multi? de sztem ne erről vitatkozzunk már. -
#1877 Ez már kiderült a 2-nél -
#1876 Hamarosan kiderül :) -
#1875 Értem én ^^
Amúgy szerintem is minden gond nélkül körbe lehet fordulni egérrel is. Teljesen zökkenőmentesen és kényelmesen -
#1874 Költői eszköz: túlzás. De azért tényleg elég érzékeny ahhoz h ezt simán meglehessen csinálni vele. -
#1873 Akkor valamit elronthattál mert nekem is ilyen egerem van és nem fordul körbe a legkisebb érzékenységen XD -
#1872 olyan mintha egy gta-t irányítanál semmi probléma nincs itt -
#1871 -
#1870 Hát Ac1 be meg ac2 be semmi gond nem volt pc s írányítással, haveromnál jácotam ps3 an és az roszabb volt szerintem. -
#1869 Oks, am kipróbálnám a PCs multit is egyszer. Majd valaki ajánlja fel xD -
#1868 -
#1867 az én egerem (aláírásomban) a legkisebb érzékenységen ha egy centit mozdul már körbeforgott a kamera szal nem lesz gond. :D am meg van x360 kontrollerem pc-hez, de én bill + egér kombót jobban szeretem, AC-ben is. :) -
#1866 ez nagyon könnyed mozdulatokkal megoldható egérrel :D -
xido #1865 usb kontroller azt csókolom:)
el se tudnám ezt a játékot képzelni egérrel meg billentyűvel szöttyögve:) -
#1864 itt egy példa az első 30 másodperctől nézd