Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És PCre is elõ lehet rendelni codex-et?
every damn day
16k az elég olcsó, elkezdek gyûjteni: semmit nem veszek addig😄😄
every damn day
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Galaxison elõrendelhetõ a Limited Codex Edition. Várhatóan 16k lesz, ha megjelenik november 19-én. Én tutira megveszem, nagyon ízléses az a fadoboz amiben van. Már elkezdtem gyûjteni. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De ezt minden játéknál eljátszák most olvastam hogy a Hawx 2 is csúszik PS3 on és pc-n de ott is a ps 3-as hamarabb jön mint pcn
én nem egy game miatt vettem boxot, látom nem tudod felfogni. Azóta már egy csomó játékom van boxra és ne kezd hogy képes vagyok megvenni boxra, mért nem csippelem ki...
Nothing is True, Everything is Permitted
énis ki fogom most simán bírni mivel jön vagy 5 game ami érdekel
egy game miatt venni egy boxot... hááát nemtudom 😄
esetleg ha azt mondták volna hogy soha nem jön pc-re akkor talán elgondolkozok rajta
egy game miatt venni egy boxot... hááát nemtudom 😄
esetleg ha azt mondták volna hogy soha nem jön pc-re akkor talán elgondolkozok rajta
Engem maga a hangulata fogott meg de amiket te mondtál sem elhanyagolható tényezõk 😊
Amúgy a 2 miatt mondtam hogy ezentúl minden AC játékot meg fogok venni 😄
Amúgy a 2 miatt mondtam hogy ezentúl minden AC játékot meg fogok venni 😄
engem a zenék nagyon megfogtak, meg az hogy külön páncélok vannak, amiket lehet fejleszteni, meg felfedezhetõ katakombák, Meg a fõ sztori alatt folyamatos küldetések. Sztem ettõl lett olyan nagyszerû az 1hez képest.
igen nem bírtam ki és lássuk be nagyon jó játék lett, sztem össze sem lehet hasonlítani az 1el. Én ma is toltam vele. <#kacsint>#kacsint>
Jó mert te már az AC2 késését se bírtad ki ezért vettél egy box-ot.<#beka3>#beka3> De én pl simán kibírom azt az 5 hónapot addig játszok mással<#vigyor3>#vigyor3>
hát igen, csak cirka 5 hónappal elõbb játszhatok vele, mint ti 😊
mindennek van elõnye és hátránya
mindennek van elõnye és hátránya
figyu tényleg iszonyít szar hogy má megint szívatnak minket,de egy és csak EGY jó még ebben is van, a dlc-ket (mert azokat is ígértek) valószínûleg mi ingyenmegkapjuk míg a konzolosoknak külön kell megvenniük, azért ez így mégis jó.
már az AC 1 is 2007 õszén jelent meg boxra, PCre csak 2008 tavaszán.
Hát, igazából annyit kell teniük, hogy vlahogy titkosítják a kódokat, amikkel továbbenged a játék... De hallottam olyat is, hogy olyan DRM lesz, hogy ezek a kódok mindig változnak, szóval ha egyszer kiszeded õket, akkor nem fognak másodszor is mûködni... Ha ezzel kezdenek valamit, akkor nem tom hogy fogják feltörni... Skidrow is csak ezeket a kódokat használta, nem szedte le a DRM-et.
valaki kitalálta hogy DRM nekünk rossz, de miért is lenne az? Szerintem semmi baj vele, de a 3. részre már csak kifejlesztenek valami jobbat...
every damn day
jó több fogy arra, de az ubin kívül nem sokan csinálják ezt a pofátlanságot
crysis 2 is késik oké, de ott legalább az összes platformra, ezek meg csak szopatják a népet a drm-tõl kezdve
crysis 2 is késik oké, de ott legalább az összes platformra, ezek meg csak szopatják a népet a drm-tõl kezdve
Hát... Az eladások azt mutatják, hogy JÓVAL több fogy konzolon, szóval arra adják ki elõször... ilyen egyszerû. Én is PC játékos vagyok, dehát ez van...
haggyukmár ezt az álszent dumát, hogy a pc-sek a rosszak mert ettõl hányingerem van
konzolon úgyanúgy van warez, ne mondja nekem senki, hogy ott más gondolkodásmód van és mindneki veszi sorra a játékokat
konzolon úgyanúgy van warez, ne mondja nekem senki, hogy ott más gondolkodásmód van és mindneki veszi sorra a játékokat
Aki warezolni akar annak tökmindegy mikor jön.PC-sek lennének fer-ek akkor máshogy lenne!
Next PC upgrade: 2022
ja
csak utána ne csodálkozzanak, hogy lewarezolja majd mindneki, ezek után énis
még tavaly elnéztem, oké, de hogy ugyan azt eljátszák pontról pontra már pofátlanság
csak egyszer lenne fer a pc-sekkel az ubi, de nem
csak utána ne csodálkozzanak, hogy lewarezolja majd mindneki, ezek után énis
még tavaly elnéztem, oké, de hogy ugyan azt eljátszák pontról pontra már pofátlanság
csak egyszer lenne fer a pc-sekkel az ubi, de nem
Mivel a konzolból jön nekik a zsé egyértelmû,hogy azt adják ki elõbb amivel tömhetik a zsebüket.
Next PC upgrade: 2022
Na, mostmár tényleg hivatalos a PC-s csúszás😊 Nem tudni mikor jelenik meg.
link
link
Firenzénél 3x nagyobb... Dehát gondolj már bele az mekkora... Most ez az egész egy map-en lesz, nem kell átmenni másikra... Firenze is p*csanagy volt, hát akkor ez mekkora lesz...
#356 Te ne rémisztgess már, amíg nem tudod minimum egy linkkel igazolni a hírt.
#356 Te ne rémisztgess már, amíg nem tudod minimum egy linkkel igazolni a hírt.
"Róma alsó hangon is háromszor nagyobb, mint az Assassin's Creed 2 Firenzéje."
Most akkor Firenzénél 3x nagyobb, vagy összességében 3x nagyobb? Mert ha csak Firenzénél, akkor ugyanakkorát kapunk mivel abban is volt 3 fõ város nem is beszélve a kicsikrõl.
Most akkor Firenzénél 3x nagyobb, vagy összességében 3x nagyobb? Mert ha csak Firenzénél, akkor ugyanakkorát kapunk mivel abban is volt 3 fõ város nem is beszélve a kicsikrõl.
Én meg arról tudok, hogy a testvériség single végigjátszása 15 órába fog telni. Ja és jön béta is, csak PS3-ra :S
http://twitter.com/assassinscreed
http://www.facebook.com/#!/assassinscreed?ref=ts
utánajártam, semmi hír ilyenrõl
ha meg igaz lenne linkelj vmit ami bizonyítja
http://www.facebook.com/#!/assassinscreed?ref=ts
utánajártam, semmi hír ilyenrõl
ha meg igaz lenne linkelj vmit ami bizonyítja
mennyit?
every damn day
hivatalosan is bejelentve:csúszik a pc-s verzió, megint, aki nem hiszi járjon utána
utóirat rövide:csesszék meg, ha folytatnám szerintem mute-olnának.
utóirat rövide:csesszék meg, ha folytatnám szerintem mute-olnának.
jah akkor azt láttam
remélem hogy azért nem az egész game annyiból áll majd hogy "csett" és minden õr halott😊 Vagy csak küldetésekkor használhassuk, vagy ez is olyan legyen mint a 3 típusú segítõk az elõzõben
remélem hogy azért nem az egész game annyiból áll majd hogy "csett" és minden õr halott😊 Vagy csak küldetésekkor használhassuk, vagy ez is olyan legyen mint a 3 típusú segítõk az elõzõben
every damn day