7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
xido #1943 megnéztem a videót gyorsan..nem estem seggre tőle..még mindig a másik kettő szebb és impozánsabb:) -
#1942 Auditore Editont láttátok már? -
#1941 ja vágom, ez olyan gondolom mint a CoD-ban a hacker perk, ami később oldódik fel, és arra van h minden ellenséges robbanószert láss. :) -
#1940 Egyébként HozHun is rendelkezik ilyen extrákkal, csak ő még titkolja
Ő is nagyon pro -
#1939 Hát ugyanúgy, mint a többi képességet: szintlépéssel. -
#1938 és hogy lehet megszerezni? -
#1937 nos bevallom, ez így igaz :D -
ratgab #1936 Hehehe -
Hoz_Hun #1935 Ja nála igen. CroftManort a legforróbb vulkánban kovácsolták az ördögök, s oda pedig az istenek köpték le legnagyobb dühükben. Azóta is öldököl és tucatszám szedi áldozatát mindenhol Itáliában és azon túl, bosszúból hogy megszületett!
IGEN!
Neki ez alap fícsőr!! -
Hoz_Hun #1934 Nem és csak 5mp jó, utánna egy perc töltődés. -
#1933 az alap fícsör? -
#1932 Ha préda vagy akkor nincs kék kör. -
#1931 Nem a prédát nehéz kiszúrni, hanem a huntert. De hála a beépített templar visionnak én mindig kiszúrom. ;) -
#1930 CoD-ban ez úgy néz ki h hallod a lépteit az ellenfélnek, és attól függ ki éli túl, h ki vesz észre előbb, és ki nyit először tüzet. :) Tom teljesen más a két multi, de vannak hasonlóságok, vagyis MPre általánosan jellemző dolgok. -
Hoz_Hun #1929 A iránytű egyre szélesebb körben mutat irányt. Kb 10 m körig használható, azon bellül.... nos az már rád van bízva. Ha az ellenfeled ügyes, az iránytűvel semmit sem érsz. Ha még ráadásul ő szúr ki előbb téged, pórul is jársz, neki ugyanis van suttogása, míg rajtad az iránytű már nem segít. -
#1928 akk talán mégse olyan nehéz őket kiszúrni. :D -
xido #1927 facebook-os szöveges játék,amolyan mellékága a Brotherhoodnak,ami oda vissza előnyöket ad,ha Uplay-en keresztül az ember párosítja őket -
#1926 Bocs ha hülyeséget kérdezek de miez a legacy amit többen is emlegetnek? -
#1925 thx -
#1924 Igen az mutatja merre van tőled a célpont. Ha teljesen kékre vált akkor a közvetlen közeledben van. -
#1923 ja arra gondolok -
xido #1922 az a kék változó?
szerintem a célpont távolsága,iránya..nem látok egyéb HUD-ot:) -
#1921 multiban a képernyő alján középen mi az a karika?? arra még nem jöttem rá -
#1920 Tegnap kezembe akadt a gamestar és ott márc 25öt irnak. A hellequin (Caha) a nő, a harlequin (Cahin) a férfi. Vagy 10 próbáltam elküldeni, mozgó vonatról kissé nehéz ezek szerint... :) -
Hoz_Hun #1919 Először én is azt hittem, hogy a Hellequin csak az Ubisoft ferdítette, de nem, az is létező és olyan mint a Harlequin, csak kevésbé ismert.
A játékban a Harlequin és a Hellequin egy testvérpár, név szerint Cahin és Caha.
Hellequin -
#1918 Biztos. :) Kösz az infót. De jó lenne, ha már márc. 18 lenne. :P -
xido #1917 az az eredeti na..abból ferdítették:) -
#1916 No és a "Harl" ? xD -
xido #1915 jó kérdés,én is azt hittem csak elírja itt mindenki:)
tipp,a Hell név-szójáték,mivel genya,ezért "pokoli":) -
#1914 Hellequin meg Harlequin között mi a kül.? Az egyik nő a másik férfi v mi? xDD -
xido #1913 bőven...pláne ha még erre a Legacy cuccosra is rámész,onnan is csurran cseppen:) -
#1912 gondolom achikból összejön... -
Hoz_Hun #1911 A Hellequin csak úgy nyitható meg. 40 Uplay pont. De megéri. -
ratgab #1910 uplayen úgy látom a Hellequin megnyitható pontokkal is! -
ratgab #1909 Jöhetne az is egyébként... :-D, de akkor már más lenne a játék neve: Assassin's Creed Witcherhood... :-D -
Hoz_Hun #1908 Gyűjtőiben van benne, meg talán az előrendelőiben is. -
Hoz_Hun #1907 Párszor én is megszívtam. Azt tudom tanácsolni, hogy érdemes a területekbe fektetni, mert akkor nem lesz pénz probléma. Főleg Róma költséges. A végén 1.000.000 kell hajót vásárolni, 11 db-ot (összesen 11 milla). -
ratgab #1906 A Trajan marketet vagy az Aquadect-et lehet az Uplay-en keresztül pontokért megvenni vagy csak a Gyűjtői kiadásból szerezhetőek be? -
xido #1905 na már csak a kockapóker hiányzik -
Hoz_Hun #1904 Lesznek. Sokra nem jó, csak eladhatod őket, meg a Shopquestekhez kellenek.