7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • xido
    megnéztem a videót gyorsan..nem estem seggre tőle..még mindig a másik kettő szebb és impozánsabb:)
  • Kongy
    Auditore Editont láttátok már?
  • Kongy
    ja vágom, ez olyan gondolom mint a CoD-ban a hacker perk, ami később oldódik fel, és arra van h minden ellenséges robbanószert láss. :)
  • CroftManor
    Egyébként HozHun is rendelkezik ilyen extrákkal, csak ő még titkolja
    Ő is nagyon pro
  • CroftManor
    Hát ugyanúgy, mint a többi képességet: szintlépéssel.
  • tommygear
    és hogy lehet megszerezni?
  • CroftManor
    nos bevallom, ez így igaz :D
  • ratgab
    Hehehe
  • Hoz_Hun
    Ja nála igen. CroftManort a legforróbb vulkánban kovácsolták az ördögök, s oda pedig az istenek köpték le legnagyobb dühükben. Azóta is öldököl és tucatszám szedi áldozatát mindenhol Itáliában és azon túl, bosszúból hogy megszületett!

IGEN!

Neki ez alap fícsőr!!
  • Hoz_Hun
    Nem és csak 5mp jó, utánna egy perc töltődés.
  • Kongy
    az alap fícsör?
  • CroftManor
    Ha préda vagy akkor nincs kék kör.
  • CroftManor
    Nem a prédát nehéz kiszúrni, hanem a huntert. De hála a beépített templar visionnak én mindig kiszúrom. ;)
  • Kongy
    CoD-ban ez úgy néz ki h hallod a lépteit az ellenfélnek, és attól függ ki éli túl, h ki vesz észre előbb, és ki nyit először tüzet. :) Tom teljesen más a két multi, de vannak hasonlóságok, vagyis MPre általánosan jellemző dolgok.
  • Hoz_Hun
    A iránytű egyre szélesebb körben mutat irányt. Kb 10 m körig használható, azon bellül.... nos az már rád van bízva. Ha az ellenfeled ügyes, az iránytűvel semmit sem érsz. Ha még ráadásul ő szúr ki előbb téged, pórul is jársz, neki ugyanis van suttogása, míg rajtad az iránytű már nem segít.
  • Kongy
    akk talán mégse olyan nehéz őket kiszúrni. :D
  • xido
    facebook-os szöveges játék,amolyan mellékága a Brotherhoodnak,ami oda vissza előnyöket ad,ha Uplay-en keresztül az ember párosítja őket
  • rayman12
    Bocs ha hülyeséget kérdezek de miez a legacy amit többen is emlegetnek?
  • tommygear
    thx
  • CroftManor
    Igen az mutatja merre van tőled a célpont. Ha teljesen kékre vált akkor a közvetlen közeledben van.
  • tommygear
    ja arra gondolok
  • xido
    az a kék változó?
    szerintem a célpont távolsága,iránya..nem látok egyéb HUD-ot:)
  • tommygear
    multiban a képernyő alján középen mi az a karika?? arra még nem jöttem rá
  • CroftManor
    Tegnap kezembe akadt a gamestar és ott márc 25öt irnak. A hellequin (Caha) a nő, a harlequin (Cahin) a férfi. Vagy 10 próbáltam elküldeni, mozgó vonatról kissé nehéz ezek szerint... :)
  • Hoz_Hun
    Először én is azt hittem, hogy a Hellequin csak az Ubisoft ferdítette, de nem, az is létező és olyan mint a Harlequin, csak kevésbé ismert.
    A játékban a Harlequin és a Hellequin egy testvérpár, név szerint Cahin és Caha.
    Hellequin
  • Kongy
    Biztos. :) Kösz az infót. De jó lenne, ha már márc. 18 lenne. :P
  • xido
    az az eredeti na..abból ferdítették:)
  • Kongy
    No és a "Harl" ? xD
  • xido
    jó kérdés,én is azt hittem csak elírja itt mindenki:)
    tipp,a Hell név-szójáték,mivel genya,ezért "pokoli":)
  • Kongy
    Hellequin meg Harlequin között mi a kül.? Az egyik nő a másik férfi v mi? xDD
  • xido
    bőven...pláne ha még erre a Legacy cuccosra is rámész,onnan is csurran cseppen:)
  • Kongy
    gondolom achikból összejön...
  • Hoz_Hun
    A Hellequin csak úgy nyitható meg. 40 Uplay pont. De megéri.
  • ratgab
    uplayen úgy látom a Hellequin megnyitható pontokkal is!
  • ratgab
    Jöhetne az is egyébként... :-D, de akkor már más lenne a játék neve: Assassin's Creed Witcherhood... :-D
  • Hoz_Hun
    Gyűjtőiben van benne, meg talán az előrendelőiben is.
  • Hoz_Hun
    Párszor én is megszívtam. Azt tudom tanácsolni, hogy érdemes a területekbe fektetni, mert akkor nem lesz pénz probléma. Főleg Róma költséges. A végén 1.000.000 kell hajót vásárolni, 11 db-ot (összesen 11 milla).
  • ratgab
    A Trajan marketet vagy az Aquadect-et lehet az Uplay-en keresztül pontokért megvenni vagy csak a Gyűjtői kiadásból szerezhetőek be?
  • xido
    na már csak a kockapóker hiányzik
  • Hoz_Hun
    Lesznek. Sokra nem jó, csak eladhatod őket, meg a Shopquestekhez kellenek.