Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ubisoftnál a következõ szériában vki kitalálhatná, h Ezio vmi mellékági elõdje japán volt, történetesen mondjuk egy NINJA
és csinálhatnának egy hasonló részletességgel kidolgozott középkori Japánt, véres háborúkkal, szamurájokkal, hatamotokkal, daimyokkal, shogunnal.
Eziot pedig végigkísérhetnénk, ahogy felnõ és egy kilenc élettel rendelkezõ, macskaügyességû árnyék harcos válik belõle - egy ninja.
és csinálhatnának egy hasonló részletességgel kidolgozott középkori Japánt, véres háborúkkal, szamurájokkal, hatamotokkal, daimyokkal, shogunnal.
Eziot pedig végigkísérhetnénk, ahogy felnõ és egy kilenc élettel rendelkezõ, macskaügyességû árnyék harcos válik belõle - egy ninja.
Just do it :)
Hát, attól, hogy költöztek, még ugyanaz az Animus lesz. Legalábbis a menük dizájn-ja ugyanolyan, meg a fehér mátrixos stílus is marad. Multiban lesz szerintem az elsõ részbõl ismert kékes kémiai jeles stílus, mert az ugye az Abstergo-nál fog játszódni.
Nem azért de nekem azt írja ki hogy támadó weboldal <#fejvakaras>#fejvakaras>
Amúgy itt egy új trailer
Amúgy itt egy új trailer
ne félj, asszem PCre megkapunk minden extrát😊
Ja, és #442: Animus valószínûleg más lesz kicsit, mer' tudod, elköltöztek Deziék, remélem új dizájnt kap😊
Ja, és #442: Animus valószínûleg más lesz kicsit, mer' tudod, elköltöztek Deziék, remélem új dizájnt kap😊
every damn day
Olvastam, hogy két karaktert csak akkor lehet megszerezni, ha az überdobozos verziót veszem meg, illetve 1-1 lehet különbözõ boltokból (gamespy, etc). Volt már arról hír, hogy ezeket a karaktereket sima verzió megvételekor késõbb külön meg lehet vásárolni honlapról, vagy valami hasonló?
Benne van, de nem az egész város, csak épp egy kicsi terület. Dizájnra meg persze, hogy ugyanaz, mivel ugyanaz a korszak, ugyanaz az ország, ugyanaz az Animus... De azért lesznek itt új dolgok bõven.
Hát a multi biztos megmenti. mert valóban full ugyanaz mint a kettõ. Dizájnra fõleg.
na meg lesz nekünk egy Róma is, ha jól tudom ac2-ben nem volt benne.
bár végig kéne már vigyem azt a gémet is :S
na meg lesz nekünk egy Róma is, ha jól tudom ac2-ben nem volt benne.
bár végig kéne már vigyem azt a gémet is :S
így a videókat elnézve, nem nagyon fog különbözni a kettõtõl. Ami önmagában nem baj, de lehet nem lesz olyan nagy érdeklõdés iránta, mint a kettõ iránt. Aztán persze ki tudja...
Nothing is True, Everything is Permitted
Még jó, hogy nem az arcáért szeretjük, de van benne valami, de csak az elsõ képsoroknál utána jónak tûnik.
tegye fel a kezét, aki Eziot gumiembernek tartja😞(
szerintem az elõsõ részben szebb volt az arc
szerintem az elõsõ részben szebb volt az arc
every damn day
még fél év
every damn day
Elég a videókból, jöjjön a teljes játék😄DD
every damn day
<#eljen>#eljen>
every damn day
...boxra
FFFFUUUUU
FFFFUUUUU
every damn day
De jó, hogy engem mind a kettõ hidegen hagy!
Én a Fallout New Vegas-t, Darksiders, Arcania Gothic Tale és Two Worlds 2-t várom!
Én a Fallout New Vegas-t, Darksiders, Arcania Gothic Tale és Two Worlds 2-t várom!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
a battlefield bad company 2 nem idén jelent meg? 😊 Azt kitoltam.
Call of Duty tarolni fog mindenki fél tõle! Egyedül a Medal of honor amit rámernek ereszteni.
Next PC upgrade: 2022
Na neee!, már megint?! ezt nem hiszem el!
De jó hogy minden játékot áttolnak 2011-re. (Crysis 2, Dead Space 2, Fear 3, Batman 2, Test Drive U2).
A végén már nem jelenik meg idén, már megint semmi.
Pedig jó évnek néztünk elébe.
<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#duhos2>#duhos2><#ijedt>#ijedt>
De jó hogy minden játékot áttolnak 2011-re. (Crysis 2, Dead Space 2, Fear 3, Batman 2, Test Drive U2).
A végén már nem jelenik meg idén, már megint semmi.
Pedig jó évnek néztünk elébe.
<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#duhos2>#duhos2><#ijedt>#ijedt>
hát, nem rossz. de nem sok változás a kettõhöz képest. Max más ruhában van és más a helyszín de kb ennyi. Bár igaz a kettõ után elég nehéz még újabb újításokat beletenni.
én úgy vagyok vele, hohy belegondolok h pc-re csak fél év múlva jön el is megy a kedvem az egésztõl
A második résszel adtak ki egy könyvet, de az csak a második részt meséli el egy-két plussz dologgal.
PC, mert jön DLC, de box is, mert hamarabb jelenik meg...
every damn day
Hát én annyira nem... nem tetszik, amikor minden felirat a dobozban magyar, valahogy "eredetibbnek" tûnik, ha minden angolul van rajta.
naná, angolul a játék szintjén tudok elég jó, de én ilyen hazafi vagyok😄😄
every damn day
Hát akkor nem éri meg nagyon :/
every damn day
A könyv meg a film magyarul lesznek a codex-ben?
every damn day
helyesbítek, csak pc-re lehet, de cseszhetjük, mert úgyis késõbbre fog megérkezni, a honlapra meg nov. 19 van írva, szóval...