Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Hát igen, olyan csúnya dolgokat írtam pü-ben, h nem is lehet rá mit mondani <#taps>
Nektek sír a szátok? Amikor a pcs-be benne volt a két dlc pálya? nekünk meg külön meg kellett venni a játékon kívül? Na erre inkább nem mondok semmit <#violent><#guluszem1>

Nothing is True, Everything is Permitted

darkerlomy
láttam küldtél pü-t na erre inkább nem mondok semmit. <#violent><#guluszem1>

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Atkamon
PC-re igen, konzolra egy hónap.

CroftManor
oksa <#taps>

elitehun
Inkább maradj csendben azzal az 1 hónappal mert ideges leszek<#banplz>
darkerlomy
érdemes!!! pár 1000-rel drágább csak és kapsz hozzá római codexet leírást két bónusz szereplõt multihoz. És római térképet én biztos azt fogom megvenni. Amúgy mi az hogy márcsak egy hónap én azt olvastam cd galaxison hogy 2011-ben fog megjelenni! Vagy nem?

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Atkamon
Nem igazán a játékbeli plusszokért éri meg a gyûjtõi... Én a 2-bõl a Black editiont a szép doboz és a figura miatt vettem meg.

CroftManor
már naon várom, márcsak egy hónap 😊
sztetek érdemes a gyüjtõit venni? Tudom h jár hozzá két bónusz pálya, de nem tom..megéri e most csak azért.. A kettõbõl is a simát vettem.

Atkamon
Harlequin videó

Érdemes subscribe-olni az Assassin's Creed channelhez, most a napokban egész sok ilyen videó kijött új karakterekrõl, akiket eddig nem láttunk.

Gideon Wieth
Van aki esetleg játszik a bétával PS3-on ?? Nekem az a gondom, hogy kaptam kódot, de az ubi honlapja nem megy, így nem tudok reggelni :S

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

grebber

Next PC upgrade: 2022

elitehun
Fõleg úgy hogy rájuk ugrasz a tetõrõl 😄
Atkamon
Nekem a duplapengés gyilkolások tetszenek legjobban😊 Egyszerre két embert megölni...

gfreak
pedig az nagyon jóóóó xD

Racism is a weapon of mass destruction!

xXtamasXx
nah konkrétan az az egyetlen gyilkolási mód amit jó ha egyszer használtam <#bee1>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

elitehun
Elsõre nekem sem esett le hogy ironikus voltál és majdnem beírtam vmit XD
gfreak
legközelebb megjegyzem majd a hsz alján hogy vigyázat: irónia! xD

Muttley
Én az 1. részt 1/4-énél eluntam.
A 2. már nagyon bejött.
A Brotherhoodban meg látványosabbak lesznek akciójelenetek, ja.
Remélem, hogy azéééé meghagyják a szénakazalból kinyúlok és behúzom-leszúrom akciót. 😊

Just do it :)

Atkamon
Ennyi erõvel a 2 és az 1 között sem volt túl sok változás...Csak ilyen kis apróságok, minthogy més helyszín... De amúgy ugyanúgy sétálgatsz a tömegben, meg tettek hozzá még egy hidden blade-et...

gfreak
jaja, de azt írta Muttley is...elitehun-nal csak kiegészítettük miylen szóra sem érdemes, hangyabokányi kis csip-csup különbségek lesznek 😄DD

darkerlomy
lesz multi ami azért elég nagy változás ...

gfreak
de ezektõl az apróságoktól,meg a bevetésre váró társainktól eltekintve nem változik semmi..<#bohoc>

elitehun
Nehezen lesz ugyan az a helyszín mivel ez Rómában játszódik ^^
Ja és igen a sztori (ami a lényeg) is tovább halad
Muttley
Tényleg,
akartam is kérdezni: Láthatóan a helyszínek ua. lesz, mint az AC2-ben, szereplõk detto, grafika is ugyanolyan szép.

Miben lesz másabb?
Lesz sok új fegyver és gyilok mód, látom. (a nyílpuska lesz a kedvencem) Emiatt a lopakodás kicsit háttérbe szorul, látom. Új küldetések, látom. Új multiplayer funkciók, látom. Várható-e még valami újdonság?

darkerlomy
tényleg ez eszembe se jutott pedig élõben is láttam már párszor ezt 😄 <#taps>

Ez az a multiplayer karakter a tetõn, csak Székesfehérvárott😄DDD

every damn day

elitehun
Jaja
xXtamasXx
ez a "strike first , strike fast" harcrendszer elég jó lesz végre nem kell arra várni hogy támadjanak, hogy visszatámadhassunk(counter attack)😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Atkamon
Basszus ez nagyon durva, hogy miket beleraknak😄 Ejtõernyõ b*zmeg 😄 Elég jó lesz...

destiner13
itt a link: http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=12293&news=1

destiner13
megérkezett az új fejlesztõi napló, és a végén kiderül Spanyolországban is írthatjuk a k*cs*g templomosokat.

Tudjátok, hamár Pécére fél évet késik az AC:B, legalább a bétát megkaphattuk volna. Szemét bagázs

every damn day

Atkamon
Hát ez így volt az elõzõ részekben is.

Muttley
Sirály lesz. 😊
Egy dolog nagyon nem pálya, bár én keveset fogom úgyis használni:
3:53-tól, amikor mayhem közelharc van, csak mindig 1 ellenség támad, függetlenül attól, hányan veszik éppen körbe Eziot. Egy támad, a többi meg NÉÉÉÉÉZ. Vár a sorára... 😉

Atkamon
Midnenképpen gyûjtõi, már a 2-bõl is azt vettem.

darkerlomy
fúú de megijedtem amikor elõször néztem a videót 😄 azt hittem egy komplett tank lesz majd benne (és eszembe jutott dehogy hogy kerülne ide 😊 aztán szerencsére ezt a fából eszkábált hülyeséget adta 😄 már várom a játékot. Ti a gyûjtõit vagy a simát veszitek meg?

elitehun
Alig tudom kivárni
xXtamasXx
az a tank nagyon durva 😄

gfreak
pontosan..meg ha figyelmesen elolvasod Altair kódexét, ott taglalja hogy a régi szokásokkal szakítva nem lesznek egy kupacon hatalmas erõdítményekben, inkább megbújnak a sötétben és a háttérbõl, észrevétlen operálnak..egy ilyen 'szervezet' esetében meg elég nehéz megsaccolni a tagok számát...és tuti vannak még, hiszen a társaság akikkel a 'jelenkorban' operálunk sem ennyi fõbõl áll

Atkamon
Poén "trailer" 😄

És a video description-ben van egy link egy cikkhez, és ott képek. Na vajon hol fog a jelenkori szál játszódni?😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudtam én, hogy Olaszországban vannak... a 2-ben is minden felirat olaszul van a búvóhelyen.

elitehun
Ja igen Masyaf 😄 Már öszekeverem egy másik városal😄 kösz még1szer,hogy ezt elmondtad😊
Atkamon
Öh, Masyaf volt a városuk neve 😄
Ott assassinok éltek, akkoriban még sokan voltak, de aztán amikor Al Mualim elárulta õket, akkor nagyon sokan meghaltak, a többiek meg felhagytak a régi életükkel. Altair volt az egyetlen egy-két emberrel (pl Malikkal) aki próbálta újjá éleszteni a csoportot, meg ugye õ fejlesztgetett elég sokat az alma segítségével. Szóval azután is ment tovább a csoport, csak sokkal sokkal kevesebb emberrel. Ezio korában is vannak azért páran, ugyebár az összes ember, aki Eziot segíti assassin volt, illetve szerintem a világ többi részén is éltek akkoriban assassin-ok, csak lehet, hogy nem is tudtak egymásról.

De az 1-be az a város vmii amathine vagy nemtom már a nevét,ott assasinok éltek,ugye? De ha jobban belegondolunk sok assasin élhetett még a templomosok elõtt. Lehet akkoriba õk voltak ott az õrök,ki tudja😄 Meg még egy csomó várusok is lehetett,meg templomok.
Oké,köszi😊
Atkamon
Hát nem tudunk róla, hogy lenne, de most Ezio épp egy ilyen tábort fog magának toborozni.

Amugy több Asassin nem létezik a játékba? Igaz,hogy nem szerepeltek egyik részben sem,csak az 1-ben,de akkorse voltak vmi sokan... de azért ugy a világon szerte nincsenek aféle assasin városok vagy táborok?
elitehun
Már csak az kéne