Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nektek sír a szátok? Amikor a pcs-be benne volt a két dlc pálya? nekünk meg külön meg kellett venni a játékon kívül? Na erre inkább nem mondok semmit <#violent>#violent><#guluszem1>#guluszem1>
Nothing is True, Everything is Permitted
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
sztetek érdemes a gyüjtõit venni? Tudom h jár hozzá két bónusz pálya, de nem tom..megéri e most csak azért.. A kettõbõl is a simát vettem.
Nothing is True, Everything is Permitted
Érdemes subscribe-olni az Assassin's Creed channelhez, most a napokban egész sok ilyen videó kijött új karakterekrõl, akiket eddig nem láttunk.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Racism is a weapon of mass destruction!
A 2. már nagyon bejött.
A Brotherhoodban meg látványosabbak lesznek akciójelenetek, ja.
Remélem, hogy azéééé meghagyják a szénakazalból kinyúlok és behúzom-leszúrom akciót. 😊
Just do it :)
Ja és igen a sztori (ami a lényeg) is tovább halad
akartam is kérdezni: Láthatóan a helyszínek ua. lesz, mint az AC2-ben, szereplõk detto, grafika is ugyanolyan szép.
Miben lesz másabb?
Lesz sok új fegyver és gyilok mód, látom. (a nyílpuska lesz a kedvencem) Emiatt a lopakodás kicsit háttérbe szorul, látom. Új küldetések, látom. Új multiplayer funkciók, látom. Várható-e még valami újdonság?
Ez az a multiplayer karakter a tetõn, csak Székesfehérvárott😄DDD
every damn day
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
every damn day
Egy dolog nagyon nem pálya, bár én keveset fogom úgyis használni:
3:53-tól, amikor mayhem közelharc van, csak mindig 1 ellenség támad, függetlenül attól, hányan veszik éppen körbe Eziot. Egy támad, a többi meg NÉÉÉÉÉZ. Vár a sorára... 😉
És a video description-ben van egy link egy cikkhez, és ott képek. Na vajon hol fog a jelenkori szál játszódni?😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott assassinok éltek, akkoriban még sokan voltak, de aztán amikor Al Mualim elárulta õket, akkor nagyon sokan meghaltak, a többiek meg felhagytak a régi életükkel. Altair volt az egyetlen egy-két emberrel (pl Malikkal) aki próbálta újjá éleszteni a csoportot, meg ugye õ fejlesztgetett elég sokat az alma segítségével. Szóval azután is ment tovább a csoport, csak sokkal sokkal kevesebb emberrel. Ezio korában is vannak azért páran, ugyebár az összes ember, aki Eziot segíti assassin volt, illetve szerintem a világ többi részén is éltek akkoriban assassin-ok, csak lehet, hogy nem is tudtak egymásról.