7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • lolSL
    ez fals hír, semmilyen steam támogatás nincs a játékhoz bejelentve azon felül hogy ott is meg lehet majd venni.
  • Kongy
    CoD: Black Ops, L4D1-2 is Steamen van meg, és azoknál is csak 1-szer kell beírni a CD kulcsot és vagy töltheted le a Steam szerverről v DVD-ről teheted fel rögtön. Aztán többször már nem kér cd kulcsot soha.
  • Kongy
    Márc. 18-án jönnek majd a Codex Edition képeim, lehet készülni. :P
  • ratgab
    Én 13-nál járok... nagy részét a karácsonyi akcióhullámban szereztem!
  • ratgab
    Achievement az uplay-en keresztül fog menni!

Tessék:
    CSak egy szimpla Steame aktiválást kér az Assassin's Creed Brotherhood
  • rayman12
    Nekem cod6, cod7 meg serious sam hd van meg rajta.
  • elitehun
    Én is imádom a steamet, van vagy 8 steames játékom
  • ratgab
    Nekem nincs vele problémám! Amennyire Steam ellenes voltam még 1 évvel ezelőtt is, annyira megszerettem ezt a rendszert!
  • Prince23
    nem lesz steam exkluzív.

akkor steamen az adatlapján közölnék ezt. achievement támogatással stb.

csak single és multi van.
  • elitehun
    Oké csak mondom hogy én nem használnám úgy mert nekem valahogy nagyon gagyinak tűnik úgy
  • ratgab
    Nekem magyarra van állítva...
  • elitehun
    Tuti hogy nem fog senkinek se gondoöt okozni a steam, pláne hogy mostmár van magyarul is (bár én sosem használnám úgy:P)
  • ratgab
    Lehet én is ránézek, mielőtt hozzák a 1st day kiadást...
  • ratgab
    Steamet már most bekészítheted neki, ha eredetit veszel: google-be beírod azt, hogy Steam... ott leszeded a steam klienst és készítesz egy accountot (nagyon jegyezd fel a jelszót és a felhasználó nevet, mert okozhat kellemetlen perceket, ha elfelejted, mert akkor nem tudsz bejelentkezni)!

Én se vettem még Steam exluzív játékot, de szerintem mindent elmagyaráz majd a telepítő (azt hiszem, hogy csak a cd-kulcsot kell beírni és már települ is)!

Steamet olyan helyre telepítsd, ahova a játékokat is raknád, mert a Steam mappába települ minden steames játék (Ergó ha sok játékod van helyigényes)!
  • elitehun
    Én tuti hogy nem. Kevés játékot veszek meg/várok ennyire mint az assassin's creed részeket ezért ezeknek megvárom a megjelenését :D
  • ratgab
    Tévedés, mert Steames (steam exkluzív) lesz!
  • Kongy
    Hogyha Márc 18. előtt kijön a warez ACB, akk tuti letöltöm, mint 1 demót. :)
  • Kongy
    No, ez Steames lesz, és meg is mondom miért: Multiplayer.
  • DarkSector
    DRM nem lesz a játékban ezt már rég megmondták, sőtt elbúcsúztak tőle egy nemrégi hírben, mondván hogy a felhasználók életét akik megvették nem szeretnék ilyen védelmekkel megnehezíteni, mivel a warez ellen nem nyújt sok védelmet úgy nyilatkoztak, hogy többet egy játékban sem lesz.
  • Kongy
    hmm... lehet benne vmi. :)
  • KollerN
    "március 18-án érkező PC-s Assassins's Creed: Brotherhood egy szimpla Steam-es aktiválást kér csupán, majd ha ez megtörtént, jöhet a korlátlan móka, ha van internet, ha nincs internet." Ilyeneket lehet olvasni minden felé és speciel itt olvastam : http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/nem_a_ubisoft_drmjet_hasznalja_majd_az_assassins_creed_brotherhood
  • tommygear
    nem lesz steames
  • Kongy
    Eleve Uplay-be kell beírni a CD kulcsot, ami játékhoz jár. Steamen ez nyilván máshogy lesz, de sztem a 2 verzió különböző.
  • Kongy
    WTF?! Nem steames lesz a játék (mármint a dobozos verzió) tudtommal.
  • elitehun
    Illetve akkor ha a játékhoz muszáj steam (pl mw2 esetében) de itt nem tom hogy muszáj lesz-e
  • elitehun
    A játékkal együtt települ a steam.
  • lolSL
    dobozos nem steames
  • KollerN
    Helló
    Egyszer már kérdezősködtem ilyen téren és kaptam kielégítő válszokat úgyhogy mivel felmerültek azóta új információk megint zaklatom a hozzáértőket:
    Ez a Steam-es dolog hogy is lesz? Konkrétan a telepítése érdekel a játéknak, nem nagyon vágom a Steam-et azon kívül hogy lehet rajta vásárolni játékokat
    Tehát ha dobozosan vásárolom majd a játékot akkor a telepítéskor regisztrálok a stem-en vagy azt is telepíteni kell és akkor ott adod meg a dobozban talált kódot hogy bizonyítsd a játék eredetiségét vagy hogy is van ez?

Tudom kicsit hosszú és értelmetlen a kérdéseim ,de aki tud és meg is válszolja annak nagyon köszönöm :)
  • lolSL
    tred
  • ratgab
    Ne aggódj, csak szivatlak! Project legacy Wiki a következőt írja:

"Finding and combining the Auditore Trail Mnemonic Set can be used to unlock Brotherhood content, and buying certain landmarks within both Project Legacy and Brotherhood (such as the Colosseo) will net you florins in both games. "

Olvasatomban ez azt takarja, hogy az épületek megvételével csupán pénzt kapsz, ha egyik játékban megveszed őket, attól még nem lesznek benne a másikban alapból!
  • xido
    ettől félek én is,de késő bánat:)
  • CroftManor
    Én is Angliára szavaznék. A hideg oroszország ötlete annyira nem tetszik. Biztos egy usánka lenne rajta meg egy szőrmés kabát xD
  • ratgab
    Csak nehogy meglepődj, amikor a Brotherhoodba belépsz, hogy már nem kell semmit renoválnod...
  • xido
    ha meg megvan minden épület,de tényleg mind,mindhárom helyszínen,akkor 8 óra alatt 200k minimum:)
  • ratgab
    Módszer eredménye: 45 perc alatt összecraftoltam 100k-t
  • ratgab
    Én is csak nézegettem, hogy mit lenne érdemes csinálni, hogy ömöljön a pénz (questekből valljuk be nem sok jön, hanem inkább megy), aztán akkor vettem észre, hogy bőven van hozzá nyersanyagom és jó áron is megy!

Assassin's Guildre gyűjtök az meg 100 000, questből mire összegyűjteném megőrülnék, így meg legyártok 8 ágyut és már meg is van!
  • ratgab
    Hát hallod ez az Anglia nem is rossz ötlet! De szerintem Oroszországnak nagyobb esélye van... Ott is vannak grandiózus és jellegzetes épületek!
  • xido
    jó tipp,eddig nem is kellett ágyú,eszembe nem jutott volna craftolni:)

közben eszembe jutott más,mennek itt a tippek,hol lenne jó a 3.rész helyszíne..hát megnéznék egy Angliát..megmásznék egy Big Ben-t,meg kiderülhetne,hogy a Stonehenge valami titkos bónuszos Peace of Eden-es hely:)
  • ratgab
    Project Legacy játékosok: Financiális problémákra az Italian wars 3. chapterétől kezdve craftoljatok ágyút... kevés nyersanyagigénye van és 12000 pénzt keresel vele darabonként!
  • Kongy

nekem ez a kiadás kéne, de GameStop exkluzív sajnos. én meg sajnos nem amerikában élek.