7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • xido
    10es szintig tudnak menni...fejlődnek a küldetések során is..harcokból talán,abban nem vagyok biztos,ellenben a Facebook játék során is van lehetőség fejleszteni őket...úgy emlékszem 4 óránként kapsz 75 pontot,
    amit szét tudsz osztani közöttük..amit aztán visszaszinkronizálva jóváír a játék..
  • SirArcheer
    Igen én!
    Munka és család mellett nem sok idő van rá és nagyon érdekel a játék.
    Lenne egy kérdésem hogy a többi bérgyilkost hogyan lehet a leggyorsabban fejleszteni?
    Mindig küldjem el őket küldetésekre, vagy a harcokban jobban fejlődnek?
  • JocheeDa996
    Cool. Akkor Jöjjön ki szépen, minél hamarabb, hogy beszerezhessem: )
  • Atkamon
    Spoiler taget esetleg használhatnád...

És amúgy mindenki annyit értett belőle, mint te, majd a következő részben kiderül, hogy mi miért történt.
  • destiner13
    szasztok, mindenki felvehet a multiban a haverjának, a nevem: Amurass
  • Rage47
    :DDDDD
  • Kongy
    WTF?! Ez milyen FullHD felbontás? :D
  • MerlinW
    Siess, mert 8 perced van végigjutni rajta
  • Atkamon
    Körbe kell mászni a falakon... Úgy tűnik, ez nem a te játékod.
  • CroftManor
    nézd meg ezt és tudni fogod. You tubeon érdemes videókat nézni, ha elakadsz valahol.
  • vida1996
    Nahh már megint elakadtamm:S Itt sem tudom mit kéne csinálni:S
  • CroftManor
    Egyébként pont írja is a képen: Catch the Thief.
  • vida1996
    Köszike:) Sikerült:D
  • Grr1234
    Ha a közelében vagy, futás közben nyomd meg a shiftet, és ráugrik.
  • vida1996
    Sziasztok!
    Nemrég letöltöttem a játékot egy ideig ment is, de most elakadtam nem tudom itt mit kell csinálni:/ Követtem azt az embert de hiába:S
  • JethroHUN
    Az a DLC-s knife belt, alapból csak 15-ig lehet fejleszteni, azzal lesz 20 és az nem látszik, ha jól emlékszem AC2ben sem látszott.
  • KollerN
    LOl én most vettem észre hogy a knife beltet hiába vesze meg nem látszik a ruhán (pc második végigjátszás)
  • CroftManor
    Ott 3:35-nél amikor elkezdtél rohanni a Dama Rosa felé és már üldöző "státuszban" voltál, olyankor fölösleges megmérgezni, mert csak 100 pontot kapsz a killért.
  • blackxlay
    Nem tudja valaki pc-n működik már a templar grade?:)
  • Kongy
    Működik a multi! :) Vagyis most fél perc alatt betesz, és van elég játékos. Mi van, mindenki rákapott újra a Revelations láttán? :D Vagy elkezdtek edzeni? :D
  • Prince23
  • MaRee
    Valaki tud megoldást a Machine gunos crashre? Lefagy a játék azon a pályán, de úgy, hogy újra kell indítani a gépen. Googleben rákerestem sok embernek van ilyen problémája, annyit írnak hogy vegyék le azon a pályán a grafikát.Hát én levettem mindent minimumra és mégis lefagy Ötletek?
  • CroftManor
    Ja bocs... Jó lenne ha tényleg egyszerre jelenne meg ősszel.
  • Grr1234
    :P
  • CroftManor
    Lassan lehetne nyitni AC Revelations topikot is. Megjelent már pár teaser és most itt az első gameplay is!
    E3 gameplay
  • CroftManor
    Tegnap beszéltem SeryHunnal, kérdeztem is tőle hogy tud e Rólad valamit... :)
  • Hoz_Hun
    Hú de rég multiztam. Menni kéne egyet nekem is. Teljesen leépülök. :)
  • xido
    azt vettem észre,pláne ha újrajátszol egy pályát,aztán visszatérsz a "jelenbe":)
  • CroftManor
    néha hirtelen magától is elfogy... xD
  • xido
    aztán meg a szabónál kell venni,ha elfogy
  • syberia2
    oké, köszi:)
  • Atkamon
    Vagy nem is, várj csak... Akkor kapod meg, ha megcsinálod az össze Leonardo's Machines mellékküldetést.
  • Atkamon
    Leonardo-tól tudod megvenni a főszál közepétől kb...
  • syberia2
    srácok ejtőernyőt hol és mikor lehet szerezni? Főszálat végigvittem és leesett hogy a trailerekben annyit szereplő ejtőernyő sehol!:D
  • MaRee
    Értem, köszi! Basszus, lejárt a bankkártyám múlthónapban pont, de jó
  • Atkamon
    Mostanában vannak emberek elég jól, mindig találok játékosokat, legtöbbször 8 ember is összejön egy meccsre. Már kijött minden DLC és új pálya, szerintem több már nem lesz.
  • MaRee
    Sziasztok! PC-n mekkora a multis játékosközösség? Van kivel játszani mindig? Mert megtaláltam most 4ezerre leárazva a játékot és gondoltam megveszem, videók alapján bejövős a multi :)

Ja, és vannak/lesznek ingyenes DLC-k új pályák meg ilyesmik?
  • CroftManor
    ez biztos valami cheater lehet. Összesen 16 meccset játszott eddig... és csak 2x nyert... Én megnéztem tegnap este, eddig 2028 meccsen vagyok túl xD Kills: 31248 összesen és 16325 deaths eddig. (értsd tavaly november óta)
  • Atkamon
    Pedig nem olyan nehezek... Meg is lepődtem, hogy magamtól rájöttem a legtöbbre, talán az utolsónál kellett segítség. Mondjuk én a képtekerőseket jobban utálom.
  • xido
    gyerekek én a Truth-ot nézegetem a neten,mert segghülye vagyok ebben a tekerőtárcsás kódos megfejtésben...nézem a videót és még így se látom át a logikáját és mocskosul bosszant ám:)))