7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Bhalage #7493 mondjuk en elsore a maszokesztyut vettem meg es nem is bantam meg, masodikra termszetesen a dupla penget -
#7492 Steamről már tölthető Mac re a brotherhood. -
#7491 Egyik főküldetésben találkozol majd Leonardo-val, onnantól veheted majd meg. -
simonl #7490 Sziasztok, a dupla "hidden blade" mikortól elérhető a játékban? Vagy kihagytam valamit?
Köszönöm a türelmes válaszokat.... -
#7489 Huu de pro vagy bazd hihetetlen... -
#7488 én víz nélkül csináltam meg, olyan pro vagyok -
#7487 Új karakterek, új pályák, esetleg új perkek és játékmódok talán, de ennél többet nem. Játékmenet szempontjából legalábbis sztem nem újítanak -
#7486 Nincs nagyon miről írni. Én atolom a multit napi rendszerességgel 1-2 órát, de valahogy már tényleg nagyon uncsi ez a dolog. Vajon a Revelations multija mennyivel fog többet mutatni? -
Hoz_Hun #7485 Na, ez jó hír. Köszi. :) -
#7484 DE! -
Hoz_Hun #7483 A Brotherhood regényt (vagy novellát) nálunk nem adják ki? -
#7482 Aktualitását vesztette. -
#7481 Kihalt a tápig. :< -
ratgab #7480 Kíváncsiságból felugrottam már 1 hónap kihagyás után Multira, hogy játszik-e még valaki a játékkal és azt tapasztaltam, hogy semmi perc alatt találtam játékot! Pedig azt hittem már teljesen kihalt! -
xido #7479 Újra aktiválni ott középen és megint előjön..köcsög kis ugrálós rész:) -
SirArcheer #7478 Elakadtam a játékban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A játékban a vége felé (?) amikor visszatérünk a jelenbe és a Colosseum alatti titkos UFO (?) kamrában megtaláljuk az almát egy nagy csarnokban. Ott rájöttem hogy időre kell körbe menni de a harmadik előtt éppen nem értem oda póznához. Mikor visszamennék az elejére akkor nincs ott az első pózna. -
#7477 hát igazából ez a lista kb a pc-s megjelenés óta van kint. Tehát olyan március-április óta. De folyamatosan bővült időközben. -
SirArcheer #7476 Thx.
A kettő nem következik egymásból nálam, mert lehet már régóta kint van a lista és nincs frissítve.
De ez jó hír, ha van egy aktív közösség.
-
#7475 hogy szoktunk e? A banner alatt olvashatod a multis neveket. Van egy pár. -
SirArcheer #7474 Lassan játék végére érek.
Szoktatok multiban játszani, vagy mindenki a negyedik részre vár?
-
gregtom6 #7473 Összesítve 45 százaléknál járok...Róma 97%-ig megvan:)
Kérdésem: Korábban volt már olyan, hogy Lucy eltűnt, ki kellett mennem megkeresni, és meg is találtam a ház mögött, a Holdat bámulva, kis szövegeléssel.
Most megint eltűnt, és most nem találom. Van egy vörös nyom, de a lépcső aljáig vezet csak, mégis hova tűnhetett? (talán ez a nyom korábban is ugyanígy ott volt)
Nem szeretnék lemaradni az ilyen "köztes" beszélgetésekről. -
#7472 Christina küldetéseket kapod százalékokért (összesítettben)
15%, 30%, 45%, 60%, és 75%-ok után nyílnak meg. -
xido #7471 dede..lehet..menüben bemész a dns szekcióba,kiválasztod és újra játszod.. -
SirArcheer #7470 Számít valamit ha a küldetések csak 50% szinkronációsra sikerednek.
Mert mindig van valami alfeladat (Csináld meg gyilkolás nélkül, észrevétlenül, sebződés nélkül, stb..) amit nem mindig olvasok el, és a küldés végén kiírja hogy full synchronization failed?
A küldetéseket meg nem lehet újra játszani. -
Zujik #7469 kösz,xido,de nem működött -
#7468 Jó, hát kinek hogy az egyszerűbb... nekem egyszerűbb volt 2x megnyomni a shiftet. -
#7467 Nem azt tudja mindenki, csak sok ember számára az az egyszerűbb, plussz úgy vettem észre, hogy a játék készítői is ezt a megoldást preferálták, mert ki is írja a játék, hogy elérhető a romolus lair, amikor megjavítod az aqueduct-ot. -
#7466 Mindenki csak azt az alternatívát tudja, hogy javítson meg egy aqueduct-ot és akkor majd elérhető lesz... van egy másik is: Ha szépen leereszkedsz és nyomogatod a kapaszkodást, akkor elkapja a kiálló peremet és onnan már csak be kell mászni. -
xido #7465 ötlet nincs,hogy miért..egy próba jutott eszembe,vedd ki a mentést,kezdd az elejéről,juss az első mentésig,lássuk ott is fagy-e..aztán annak a helyére tedd be az aktuális mentésedet.. -
Zujik #7464 hello
játszottam acb-dal, egyszer csak lefagy, azután indítanám el újra de nem megy mert bejön ez a hibaüzenet:
acbsp.exe működése leállt
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: ACBSP.exe
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4d5c55a3
Hiba – modul neve: ACBSP.exe
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 4d5c55a3
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0006d2f2
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
a mentéseket kimentettem, újraraktam a játékot, a mentéseket visszaállítottam,de megint kijött ugyanaz a hiba, de amikor a mentéseket kivettem, akkor már rendesen működött.
kérlek, nem tudjátok, hogy mi lehet a hiba? már tök sokáig eljutottam és nem szeretném elölről kezdeni és az is lehet ,hogy megint, majd késöbb bejön ez a hibaüzenet, előre is köszönöm -
#7463 egyszerűbb volt megjavítani 2 pillért :D
bár most meg egy befalazott ajtó állja az utamat :D de azt majd később :) -
#7462 Van egy kilógó tégla, azt el tudod kapni. -
#7461 ahh kössz :) -
#7460 Javítsd meg az odavezető aqueduct-ot, akkor magasabb lesz a víz, és oda tudsz úszni. -
#7459 háj!
gyors kérdés :)
ide hogy lehet bejutni?
sehogy sem akar összejönni -.-
-
#7458 Változatosabb azért. Főleg az 5 csillagos küldetéseknél már nem mindig elég 3 ember a 100%-hoz, főleg ha nem mind 10es.
#7455: én is így csinálom, és mindig az utolsó 7-8. sequence körülre éri el midnenki a 10-es szintet, így értettem, hogy ki van számolva. -
xido #7457 tapasztalat...nincs változatosság már 10es szinten..sőt addig sincs,mert sajnos nem játszhatod le a küldetéseket "fizikailag"..de szép is lenne:) -
SirArcheer #7456 Erre van valami tapasztalat?
Vagyis 1* küldetés 1 ember
2*-3* küldetés 2 ember
4*-5* küldetés 3 ember
Vagy ez azért sokkal változatosabb. -
#7455 miért lenne kiszámolva? én pl amíg a mellékküldetéseket és egyéb dolgokkal szöszöltem, simán felfejlődtek sorban 10. szintre. folyton mentek küldetésre, meg se álltak. az a jó mikor már 2-3 assassinnal el lehet intézni a sokcsillagos megbízásokat, így fejenként elég szép xp-t kapnak. -
#7454 Küldetésekkel a leggyorsabb, de ki van számolva elég jól, hogy a játék végefelé éri el mindenki a 10es szintet. Harccal is kapnak XP-t, de azzal nem olyan sokat szerintem.