7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • elitehun
    Már annyi se :D
  • Kongy
    Az már nem sok. :D És ha úgy vesszük akkor 3, mert elvileg pénteken már toljuk. :D
  • ratgab
    Még 4 nap...
  • Kongy
    Meg azért egy 1080p FullHD tv-n azért feltűnik ha leesik a frame. :D
  • Kongy
    Sztem így lesz. nem hinném h lesznek dedikált szerverek, bár 4 hónap után illene....
  • CroftManor
    Én nem vettem észre különösebben szaggatást, néha a multi szokott beszaggatni, na az nagyon szar tud lenni, mert akkor könnyen megölnek. Multiban sok a bug, egy csomószor megszakad a host, van hogy egy normális meccset nem tudsz végignyomni ez miatt. Nem tudom pcn is így lesz e.
  • Kongy
    Hát nálam a low grafikán is ugyanúgy előjött a konzolon is tapasztalt jelenség. szal egyértelműen engine miatt van. A másik gond meg az árnyékok. Tiszta recések, még élsimítással is, ps3-on meg pc-n is. Én eleinte azt hittem h a vga-m miatt van, de mikor megláttam h ps3-on is ugyanez a helyzet, megnyugodtam.
  • robotnyk
    xboxon is ilyen.
  • xido
    ezt én se értettem soha egy fix hardveres konzolnál..
    gondolom a pc meg skálázható lesz rendesen az utolsó szögig,csúnya lenne,ha ennél kisebb gép csak mediumra lenne képes..
  • Kongy
    Amúgy PS3-on néha NAGYON le-leesik a frame! Pl mikor először gyújtjuk fel az egyik Borgia Towert, és utána lóval megyünk tovább, na akkor már-már szaggatott. Nem értem ez miért van, remélem PC-n egy kicsit jobb lesz a helyzet (megfelelő rendszerrel persze. :P)

Elvileg High grafhoz egy 4 magos proci, 4 GB RAM, meg egy HD4-5-6000-res videókari kell... PC Guru szerint. Hát majd meglátjuk.
  • Kongy
    Kár h nincs PS3-ad, tolhattad volna ellenem. :D
  • CroftManor
    Igen level 50 már december óta.
    így van, olyan mint a wanted, ha előbb lock-olod be az ellent akkor megölöd, ha Ő akkor Ő öl meg téged, kivéve ha leütöd és te ölöd meg őt. De erről is tettem fel videót
  • Kongy
    CroftManortól kérdezném: Az Assassinate módban minden úgy megy mint a Wanted-ben? Csak épp mindenki ölhet mindenkit? Kiszúrást a nyíl segíti középen? ja, és az miért más mint az eddigi játékmódokban?

Azért kérdem ezeket, mert barátomnak nem volt meg a Da Vinci DLC, és ezekkel még nem találkoztunk. :)
  • elitehun
    Rossz héten lettem beteg :P
  • ratgab
    Végülis szombaton hivatalos munkanap van, de nem hiszem!
  • Kongy
    MUHAHAHAHA! Nekem nincs suli szombaton. :D
  • Atkamon
    De ez viszont nem azt jelenti, hogy akkor szombaton is szállítanak, ha esetleg pénteken nem jön meg?
  • ratgab
    Hát akkor csak én fogok multizni szombaton...
    Se suli (már vagy 4 éve nincs hálisten), se munka!
  • elitehun
    De rossz!!! MOst jutott eszembe hogy szombaton meg suli :S
  • ratgab
    Meg nem is bírom már a várakozást... :)
  • ratgab
    Már csak 5 nap van hátra... szerintem vállalom az itthoni cirkuszt és itthonra rendelem már péntekre ... nem akarok hátrányba kerülni már az elején multiban... :-D
  • Kongy
    De am látod ha közelít feléd :D Te level 50 vagy igaz?
  • CroftManor
    Sztem nagy segítség ez a suttogó hang, nélküle nehezen szúrnád ki az ellent.
  • Kongy
    jaja, enyhén durva. :) Meg az is, mikor a közelben van a célpont, akkor ilyen szívdobogás hallatszik. :)
  • vzajcev
    Azt csak Te veszed észre
  • CroftManor
    nekem is kiszokta írni xD
    Nekem a kedvencem a borotvás, kurtizán, footpad, dama rossa, knight, harlequin.
    Az a jó a multiban h mindig tud meglepetést okozni ( pl megölnek az áldozat lecsapás előtt) xD
    Megfigyelted azt a suttogó hangot? Az jelzi, ha közelben van a huntered.
  • Kongy
    Ja és hóhér 4ever! :D Mekkora volt már, hogy belevágom a fejszét az ellenségbe, és kiírja a game, hogy discreet xD szakadtam :D
  • Kongy
    Kipróbáltam a játékot PS3-on, pontosabban a multit, de a single-be is beleszagoltam (1-2. sequence), és eddig hihetetlen jó a játék, pont amire számítottam. :) most mégjobban várom a pénteket. :D

KIcsit a multiról: nagyon addiktív, annak aki AC rajongó. Én 10 perc után le se tudtam róla jönni. :D NAgyon izgalmas, és élvezetes, és könnyű belejönni! Ja, és mindig van sikerélmény, ellentétben más multis játékokkal.Ütni fog ez pc-n is remélem. :)
  • rayman12
    jah ha majd teccik valakinek szívesen csínálok másnak is. De csak vasárnap tudom feltenni.
  • elitehun
    Naná hogy érdekel :)
    Majd adj linket
  • rayman12
    ha valakit érdekel elkészült a mókolt rejtett pengém. felrakom majd youtube ra mien.
  • elitehun
    Nehéz lejönni a szerről :D
  • Atkamon
    Ez már kb a harmadik utolsó ACB videód :D
  • CroftManor
    Nagyon brutál ez az assassinate mód. Aki előbb lockolja be a másikat, az győz xD
    Mivel pár nap múlva jön a PC verzió, így a kutya se lesz kíváncsi az én boxos videóimra, így úgy döntöttem ez lesz az utolsó videóm acb-ből. :)
    utolsó homályos assassinate videóm
  • xido
    16k
  • Atkamon
    Codex Edition mennyibe is fog kerülni pontosan?
  • elitehun
    Nekem nem kell a Codex Edition, tehát én már jó vagyok a Steelbook-ommal. Pénteken hozzák is :DDDDD
  • Kongy
    Persze, hogy szállít, ezt nem vontam kétségbe. Ráadásul ha délután 2 előtt rendeled, akkor már másnapra meg is érkezik!

Kíváncsi leszek, hogy csütörtökön kirakják-e rendelhetőnek a Galaxisnetre a Codex Edition-t. :) Sztem ez attól függ, hogy hányan rendelik meg szerdán, mert aki nem rendeli, annak nem tartogatják. :)
  • Atkamon
    Hát dehogynem... De ő a #2429re írta...
  • xido
    gls vidékre is szállít,nem?