Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23

remélem ilyen részek lesznek majd benne. (Altair pajzs, vmint templomos kincsek)

Kongy
Egy idõ után minden multit el lehet unni. Én pl CoD Black Opsban felfejlõdtem 50-re, hogy aztán majd csak funoljak, és pont mire jönne a fun a legjobb gearrel, akkor unom meg. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
Tökre eluntam ezt a mulizást. 😞
Igazán betehetnének valami újítást. pl új képességek, vagy 1-2 új pálya.
Lehet lecserélem most az AC 2-re, az jobban bejött single részrõl.

Nothing is True, Everything is Permitted

szabii98
576ban is van 😊
Egyenlõre nem biztos, 16k-s áron

I met God. She's black

Kongy
Örülnék neki ha pl február elején jelenne meg, mindenképpen premier napján kéne megvenni a Codex Edition-t, mert elfogy.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Jó lenne, ha már február lenne. 😄 Érkezne a PC-s Codex edition-öm. 😊 Nem tudjátok, hogy lesz-e az 576ban gyûjtõi kiadás? Mert én csak a CD Galaxisban láttam.

tommygear
ja értem
Atkamon
A legtöbb bolt honlapján ez van kiírva. De most néztem a hivatalos fórumot, ott az egyik Ubisoftnál dolgozó valaki írta, hogy még nincs pontos dátum, a boltok csak azt írják, hogy körülbelül mikor fog jönni.

tommygear
de honnan szedte mindenki? 😄
Atkamon
Semmi sem biztos, csak valószínû... 😊

tommygear
minden oldalon ez a február 11es megjelenést írják
ez már biztos vagy mi?
CroftManor
Én most a Lara Croft GoL-ra leszek ráállva, azt is lehet coopban nyomni. vagy majd megint elõveszem a TRU dlcket.

CroftManor
jaja, sokan kilépegetnek, fõleg nálam szoktak, amikor privát mecsre hívom valamelyiket és nyerésre állok 😄
Most ráálltam a wantedra. Itt is produkáltam már elsõ helyet, de még mindig zavar az hogy rám vadásznak, van hogy egyszerre ketten is, szal ha az egyiket le stunnolom, a másik megöl. :S

Már értem miért van 2 büntetõpontod...
Ha a WoW-os hozászólásra reagáltál, teljesen felesleges WoW-os videot mellékelni, elég lett volna a szöveg. Végsõ esetben linket adj be az kissebb helyet foglal el. De ha mindenképp csatolsz videot legalább legyen Assassin's Creed-es. De ha már mind az összes eddigit figyelmen kivül hagytad, legalább legyen értelmes videó. Egy csóka úszkál két percig a vízben. Ez aztán nagyon érdekes. Mit is kéne látnom?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

xXtamasXx
most ettõl el kéne ájulni? 😊

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Egy normál mecs 10 perces. Ez szerintem nem tartana 5 percig se. Ha valaki kilépne, biztos nem az unalom miatt tenné, hanem mert ideg lesz. Többnyire most is amiat lépnek ki a játékból.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

lolSL

6 éve néztél róla utoljára képeket, mi? a játékot meg biztos nem ismered mélyebben ha azt hiszed hogy annyi jobb van nála 😊

robotnyk
kegyetlen unalom lenne az, én biztos nem ülném végig
Mondjuk ha jön valami új cucc, map vagy még inkább játékmód akkor biztos rögtön megyek.
Gondolkodtam rajta és igazándiból, egy "Last (Wo)man Standing Wanted" módnak örülnék a legjobban. Ergó nem lenne respawn. 8 játékos, mindenkinek kijelölve egy másik és aki meghalt az kiesett. Az utolsó kettõnél pedig az alacsonyabb pontszámú kapná meg célpontnak a magasabb pontszámút (vagy random, szerencse kérdése). Egy sikeres Escape vagy egy Stun-nal viszont fordulna a kocka.
Na egy ilyen játékmód igen király lenne. Rákényszerítené a jónépet, hogy óvatosabban mozogjon. A runnereket nagyon hamar lekapnák és mindenki jobban figyelne az inkognitójára mert effektive tétje lenne. A kiesettek pedig nézhetnék a vadász játékosokat (kizárólag a nem préda játékosét hud nélkül, hogy ne adja ki mikrofonon/telefonon havernak a játékos helyét, bár ennek csak a végén lenne jeletõsége).

De ilyen erõvel az összes PCs multi player is pénzbe kerül, mert a netért magáért is fizetni kell. Hovatovább az áramért is. Arra akartam kilyukadni, hogyha valaki már megvette a GOLD-ot valami tök más okból egy hónapja, egy éve vagy még régebben, annak egy petákjába nem került a Brotherhood mulija. Asszem te is, de én mindenkép csak az AC:B miatt lettem GOLD-os, így nekünk közvetve pénbe került. Így most már más játékot is kipróbálhatok multiban "ingyen".

LIVE-on mikor leszek? Hát most hogy elértem az 50-es szintet kicsit eluntam a játékot. Biztos felmegyek majd, csak nem tudom mikor. Most igen bejött a BioShock 2 és másodjára viszem végig éppen. Aztán ott van még a Fable III. Az annyira unalmas volt hogy karácsonykor kb három óra játék után abbahagytam, pedig a Fable II tetszett nagyon. Valószinûbb hogy elõbb AC:B-zek mint ahhoz visszaüljek. Aztán most szilveszterkor akciós volt a LIMBO és elcsábultam és megvettem. Az nagyon ott van a szeren kb a felénél járok.
Szóval nem tudom mikor ugrom vissza a Brotherhood multiba.

Én ugyan nem így fogalmaznék, de egyetértek. Mindazonáltal tisztelem a WoW-ot, mert nagyn sok embernek okoz örömet és mint ilyen valamit jól csinál. Személy szerint nem rajongok érte.

CroftManor
ergo pénzbe kerül 😊
mikor leszel liveon?

szabii98
A WoW az emberiség legrondább játéka.Egy olyan játékért, aminél vannak 100szor jobbak, pénzt elkérni, az egész világ történelem legkapzsibb dolga.Ennyit a WoWról.

I met God. She's black

Például a WoW? Vagy az nem számit mert az mmo?
Hehe csak kötekedek. Kizárt hogy a AC:B pénzbe kerülne PC-n. XBox360-on sem fizetõs, csak maga LIVE GOLD kerül pénzbe.

DarkSector
jah.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
a coop részhez van egy fizetõs DLC de azon kívül ingyenes

DarkSector
nekem nem ment ingyen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Az miért ne lenne ingyenes?

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Splinter Cell Conviction?

CroftManor
hát én honnan tudjam? sosem játszottam pcn multival.

Atkamon
Még jó, hogy ingyenes lesz... Melyik multiplatform játéknak nem ingyenes a multija PC-n?

grebber
Megveszed a játékot és ennyi.Ez nem MMO 😄

CroftManor
Fú már nagyon unom a multit. Ha lejár a goldom 18.án, most nem is veszek újat. Vajon PCn a multi része ingyenes lesz?

elitehun
Nem írtam oda mert gondoltam hogy evidens ha az elõzõ hsz-ben leírták a jelentését 😊
Atkamon
Ja, tévesen... 😊

elitehun
Az emberek már régóta hívják az idegeneket ufóknak...
szega96
am az ufo jelentése : azonosítatlan repülõ tárgy ,ezzel ellentétben desmondot tudjuk h kicsoda , és tudtommal nem repülget 😄

szega96
Na de komolyan 😄

szega96
Biztosan 😄

lolSL
jaj bocsi töröljétek

így jó:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
desmond ufo

lolSL
desmond ufo

szega96
Leirná nekem valaki PM-ben a játék végét? mert nemnagyon értem

robotnyk
Rómában lehet, de az Animust már nem hagyhatod el.
sziasztok az lenne kérdésem h ha végigviszem a játékot akkor utána lehet szabadon korborolni?

DarkSector
egy recevier tök könnyû elképzelni. 😊

CroftManor
Egyébként el nem tudom képzelni PCn ezt a multit. Boxon tök kényelmesen és gyorsan körbeforgatom a kamerát hogy jön e a hunter, na de PCn majd érdekes lesz... <#idiota>

CroftManor
Büszkén jelenthetem hogy eljutottam az 50es szintig <#nyes>

Azért nem mindegy a számozás, mert megtévesztõ lehet a tartalmat és terjedelmet illetõen. De értem mire gondolsz; sajna nem tudom magyarul hol van leírva. Én meg most lusta vagyok rövid összefoglalót írni.<#whatever>

Jó neked. Én fülhalgatóval is alig hallom.

grebber
3 db kiadott game az nekem 3 rész tökmindegy mi a neve!