Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
de az 1 is késett! és akk még nem tudták milyen eladások lesznek PC-n!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
Õk is máshogy álltak volna a dolgokhoz hidd el, ha ugyanolyan szarul teljesített volna pc-n a Witcher mint az AC. Bár utóbbit meg is értem 2x óra tömör unalom.

Next PC upgrade: 2022

Kongy
na de nem biztos, hogy minden konzolos witcher-fanatikus, mert eddig nem is volt Witcher konzolra. Viszont a Crysis 2-re még várhattok, hehe 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Akkor végülis ugyan ott vagyunk. Te várod az AC:Bt, én meg majd várhatom a Witchert hogy megjelenjen arra a platformra amin játszok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Ha fontos lenne nekik a PC nem vakarnák a faszukat félévig és nem késleltetnék az AC PC-s verzióit. Vehetnének példát a CD Projekt Red-rõl. Õk azt mondják jelenleg az a fontos nekik h a PC-s Witcher 2 kijöjjön, majd aztán jöhet szóba a konzolport. Csak h egy ellenpéldát mondjak.

tommygear
akkor ne fél évvel késõbb adják ki basszameg
elitehun
Mivan már azt is tudod ki mikor hazudik?
destiner13
itt azt írják,hogy az Ubisoft számára még mindig nagyon fontos platform a PC

jah, kb. annyira fontos mint a PSP vagy a Nintendo DS vagy az Iphone, köcsögök... nem értem miért kell így kamuzni :-(

elitehun
Mintha magamat hallottam volna 😛
rayman12
Hát jah én pl azzal a két kis pöcökel (analog) bíztos nem tudnék játszani, Mondjuk én vílágéletemben pc n játszotam, bár ha nagyon akarnám meg tudnám szerintem tanulni aztis, de minek ha nincs is konzolom 😊

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Kongy
TPS-ben szerintem kis konzolos elõny van, de személy szerint én billentyûzettel is legalább olyan jó vagyok mint kontrollerrel 😄

Egérrel villámgyorsan lehet ám fordulni, célozni, gyorsabban mint kontrollerrel. Csak tessék nézni CoD multis videókat xboxon, szemmel látható a különbség.

CroftManor
Akkor jó helyen vetted 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

elitehun
Mért ne? Én pl az egérrel gyorsabban meg tudok fordulni mint más egy analóg karral ^^
Tps-ben nem valószínû, de fps-ben biztos a PCs nyer.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ne viccelj már, én 16.900 vettem a Limited Codex Edition (Platinum shop)!!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
nem olyan biztos az

Kongy
ezt mondom én is 😄

rayman12
Szerintem is, vagyis fps be bíztosan.

tommygear
pc-sek szétdarálnák a konzolosokat
CroftManor
Hát nem is lehetne összeereszteni 😊 de én nem is vágyok rá hogy pcn is multizzak. Így is csak felidegesít néha a többi baromsága. Pl amikor csapatban kell játszani, nemhogy összejátszanának, széthúzzák a csapatot.
Vagy nem figyelnek a hunterekre, csak a saját célpontukra, aztán csodálkoznak ha hátba szúrják õket hirtelen xD

Kongy
Hát nyilván. De a konzolosok és a PC-sek nem lesznek összeeresztve multiban szal ez tök mind1 😄

Ha már a konzol PC multinál tartok, kiváncsi lennék egy CoD MW2 multi meccs milyen lenne pl. 😄 Egérrel lehetne pwnolni a konzolosokat 😄 Igaz, hogy õk is jól tolják, de azért az egér egy icipicit precízebb. És én tapasztalatból tudom, ha hozzászoksz az fps irányításhoz konzolon, akkor az egérrel nem tudsz majd bánni, és fordítva.

na de nem is tom miért tértem el a témától ennyire 😄

CroftManor
Hát igen. Ennek csak az a hátránya hogy mire ti megkapjátok, addigra mi szarrá játszuk magunkat és elunjuk. Jó mondjuk ennél a multi azért fenntartja az érdeklõdést, de azért 2 hónap után azt is el lehet unni.

Kongy
Ja, ennyi tökölés után ez a minimum. Amúgy a PC-seknek is 1 évet kell várni a folytatásra meg a konzolosoknak is, de a konzolosok mindig elõrébb járnak.

tommygear
fél év pofátlan várakoztatás után helyeslem is
CroftManor
akkor PCn olcsóbb lesz. Mert boxon kb 20é lehetett kapni.

Kongy
Milyen mák h már hónapokkal ezelõtt elõjegyeztem rá hehe 😄

tommygear
"Az Assassins Creed Brotherhood Codex Edition, korlátozott példányszámú, gyûjtõi kiadás elõjegyzésben már elkelt. (várható internetes ára: 15990 Ft). Erre már nem lehet elõjegyzést leadni, hanem a normál kiadásra."
CroftManor
Hiába regeltem ebayra. Nem tudok licitálni rá, mert az eladó, nem "postázza" az árut európába. Fasza. Csak egy e mailes kód kéne...

Ja ez a kód? Azt hittem figura.
Ha látsz valamerre Hellequin figurát szólj. Az érdekelne. <#finom>

Pedig érdemes mert megéri. Tényleg azok közül az editionok közül való, ami nagyon jól vannak összerakva és sok jófajta cuccot mellékelnek. És ami nem midegy, jó minõségû is. Mondjuk márcsak a kódexkönyv magában is megéri az árát.

CroftManor
úgy megvenném ezt a harlequint de tök drága, nem éri meg ennyiért <#rolleyes>

Kongy
Én codexeeeet akaroooooooooook
576nál még ott van, ki tudja meddig.
Most elkezdtem lelkesedni múltkor h febr 11 és már alig vártam, de most megint annyira közömbösnek érzem a játékot... ha belegondolok h milyen soká jön PC-re akk nem bírom kivárni, ezért inkább nem is gondolok a játékra. 😄

Külföldrõl tuti nem fogom megrendelni, szal ha 576ról is eltûnik én codex edition nélkül maradok :'(

CroftManor
oké, mindenképpen jelewnzi fogom ha kijön. Sztem amugy a hétvégén jön ki.

tommygear
<#idiota>
Húú, az a kis kép ütõs!!!<#eplus2>

tommygear
itt is 03.26 lett hirtelen

hát ez se holnap lesz
tommygear
valamit tudnak már a galaxisnál sztem...
Atkamon
Ahj basszus tényleg... Nemáár, nem akarom külföldrõl rendelni T_T

Kongy
De egyvalami biztos: Codex Edition eltûnt, úgyhogy lehet verni fejet a falba.

Atkamon
Még mindig nincs hivtalos dátum, úgyhogy ez is csak találgatás... A 2-t is volt, ahol áprilisra írták.

tommygear
március 26 <#wow3>
Az jó lenne.
Kedvet kaptam, belépek, elköltök pár AP pontot. 😊

Atkamon
Biztos folytatják majd, csak szép lassan akarják felfedni a sztorit...

A pénzel nekem sem volt eddig gondom. Csak most hogy a hajók darabja egy millába kerül. Ez is össze fog jönni elöbb-utóbb. Már van 3, holnap megint veszek meg építek. Inkább az AP pontok fogynak el hip-hop.
Hogy a szereplõkkel mi lett az késõbb se derül ki mi? Ezt viszont igen utálom. Néhány szereplõt tisza lehetetlen helyzetbe hagyják ott a sztoriban. (Legjobban Fiora érdekelne mert õ multis karakter)

Atkamon
Én már "végigvittem" azokat a részeket, amiket most lehet, de én mondjuk megjelenés napján kezdtem 😄
Nekem tetszett az Italian Wars is, azért voltak ott is érdekes dolgok. Pénzt meg én nagyon könnyen összegyûjtöttem, mondjuk én mivel korán kezdtem, ezért nekem még meg volt az a lehetõség, hogy annyi territory-t veszek magamnak, amennyit akarok (mostmár csak 10et lehet), én ebbõl meggazdagodtam, a pénzt nem is nézem soha, mert annyi van, mint az állat 😄 De mondjuk az Italian Wars-os territory-k így is jó pénzt hoznak azért. Várom már a következõ fejezetet.

Ha kijött a Brotherhoodhoz a 2. DLC írd be ide légyszi, mert akkor rögtön lehúzom majd. Egyébként nem tudom mikor nézek fel LIVE-ra. Bár mostanában tervezem, mert már rég multiztam.

Az Assassin's Creed: Project Legacy tolja valaki?
Én játszogatok vele egy ideje, de a Róma szinteréig (tehát az Italian Wars) tök unalmas, semilyen volt. Viszont Róma már nagyon jó. Épp most értem a 4. Chapterhez (kicsit durva 11 millát öszekaparni a 11 hadihajóra, egyet építettem meg már kettõt megvettem). Fiora Cavazza (a multiplayer kurtizánja) nagyon jó volt, aztán Giovanni Borgia története érdekes volt és Francesco Vecellio pedig megint csak nagyon jó lett. Ez a hajós a felnõtt Giovanni Borgia-val még nem tudom milyen lesz. Az nagyon fáj, hogy tulajdon képpen nem tudni mi történt az elsõ fejezetbe Fiora-val, meg azt se hogy Francesco Assassin társával a mestelövész Enu-val mi történt (túlélte? mert nem úgy tûnik, bár Francesco túléli). Azt az Assassin csajt (Tessa) sajnáltam.

elitehun
Nekem se
rayman12
Minden esetre már nagyon várom, most elõvettem újbol az AC2 öt hogy formába legyek már mire kijön 😊

rayman12
Nem tom nekem egyik AC sem szagatott be soha pedig jovan szarabb a konfigom, értelem szerüen kevesebb is volt az fps em de, különösebb teknikai gondom nem akadt velük.