7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • ratgab
    Na ez az a játék, aminek a tört verziójának írmagja sem lesz a gépemen!!! CSAk és Kizárólag Eredeti verzió!!!! (Pedig régóta mekkora warezkirály voltam... mára meg már szinte csak eredeti... hiába... öregszem)
  • Atkamon
    Most lett meg rá a pénz xD
  • xido
    na..hirtelen miért?:)
  • Atkamon
    Na, jólvan, mostmár tuti, hogy én is Codex Editiont veszek, ha beledöglök, akkor is xD
  • destiner13
    az a baj, hogy nekem csak msn-em van skypeom nincs, de ezen még leht segítek majd ebben a három napban
  • Atkamon
    Elég régóta van már, de crack nincs.
  • xido
    nemzeti ünnep
  • balika16
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Assassin's Creed Brotherhood - CloneDVD (PC/2011/Multi 11)
  • CroftManor
    Persze h nem lesz olyan mivel mindenki nulláról kezdi. Igen van ilyen, morph-olt tömeg, de van ellene ellenszer: pl te is ezt használod és az npck átváltoznak a Te alteregóddá és az igazi meg úgy marad. Vagy van a charge, ami automatikusan "kikapja" a tömegből az igazit. Meg van még a templar vision, kéken világít az igazi célpont, de akkor te meg fehéren, így kiszúr téged is az ellen.
  • Kongy
    Ez oké, de attól még sztem nem mindig olyanokkal sorsol össze, tehát full 50-esek nem lesznek a meccsen úgy, hogy te közben 1-es vagy. :D Gondolom. Amúgy meg én tapasztaltam h 50-eseket is ki tudtam nyírni 5-ös szinten, bár mikor bement a tömegbe beszélgetni, és átváltoztatta a tömeget az ő klónjaivá az egy buzi húzás volt. :D És rosszat választottam, így civilt öltem meg. :D De ha szerencsém van, akk akár meg is ölhettem volna. :)
  • CroftManor
    boxon minden harmadik 50es. Ha nagyon jó vagy, egy hónap alatt megvan. Nekem decemberben lett meg.
  • Kongy
    Ja, nekem van mikrofonom, felőlem mehet a voice chat! Skype jólenne. :P

Az én kedvencem a hóhér. :) De a Harlequin-re nagyon kíváncsi vagyok, azzal nem volt alkalmam játszani.
  • Kongy
    Figyelj, PS3-on már november óta kinn van, és alig találkoztam 50-esekkel. Amúgy meg attól, hogy 50-esek még van esélyed ellenük. Oké, ő jobban el tudnak előled rejtőzni, de ha szerencséd van kiszúrhatod őket nagyon könnyen.
  • CroftManor
    Nekem több is van, a borbély, kurtizán, footpad, harlequin, hellequin, dama rossa, knight.
  • ratgab
    LOL
  • Hoz_Hun
    Nekem a Hellequin. :)
  • elitehun
    Ez a videó mekkora :D
    ...he took those suckers out. XD
  • elitehun
    Én mindenképpen a Harlequinnel fogom kezdeni. Már csak azért is mert a kedvenc ellenségem Joker és Ő emlékeztet rá
  • Atkamon
    Nekem is a Prowler a legszimpatikusabb, assassin-os kinézete miatt...
  • ratgab
    Neked mi a kedvenc karaktered Croft?
  • ratgab
    Kinek mi a kedvenc multis karaktere (Pc-seknek melyik karakter a legszimpatikusabb, akivel kezdeni fogja a multit)?

Nekem így első blikkre a Prowler egy nagyon szimpatikus karakter (nagyon sok jól eltalált van egyébként, nehéz választani), de a harlequin is sanszos lesz kezdő multis karakternek...

Nektek mi a "kedvenc"?
  • xido
    én csak attól félek,nem lesz idő single-re,különben mindenki elhúz 50-re:)
    pedig a single-t se 2 na alatt szabad végigrohanni:)
  • CroftManor
    Igen valóban van benne ilyen bunyós rész, bár én nem nagyon foglalkoztam vele. Fogadhatsz arra h levered az ellent. Nehezítésként időre megy. Minnél nagyobb tétet teszel fel, annál többet nyerhetsz vagy éppen bukhatsz. A multi annyira leköt még mindig, h csak egyszer toltam végig a singlet. A wantedet ajánlom, a manhuntot és az assassinate módot. :)
  • ratgab
    Vagy inkább elhúzni a másik nótáját!
  • xido
    pedig a multiban karaoke-zni kell:)
  • ratgab
    Nekem nincs mikrofonom.
  • destiner13
    sztem, ha összegyűlünk akkor azt úgy kéne, hogy kiírjuk az msn címeket, azt közben dumálunk, vagy valami, úgy a legpoénabb vagy mikor mindenki kész kiírja a felhasználó nevét, ide mert lehet, hogy macerásabb elküldeni mindenkinek aki PC-n nyomja azt így könnyebb, egyébként kinek van mikrofonja, hogy tudjuk hangchattel nyomni?
  • ratgab
    Nekem már tök mindegy, csak már játszanánk!
  • ratgab
    Jajj ne csigázz már... Imádom a játékokban a szerencsejátékot!
  • Kongy
    Én kipróbáltam már PS3-on mint mondtam. Toltam is 1-2 órát. :)
    Nagyon jó, de amúgy ja sokan összegyűlünk, akkor lehet megyek veletek/ellenetek. :) Én Wanted-ot javaslom, az nekem nagyon bejött. :D Az Alliance kevésbé.
  • xido
    és ne feledd a kockázást meg a virtual tréning sok szintjét:)
  • ratgab
    Úgy látom jó sok mellékküldetés lesz a single játékmódban?

Konzolos kollégák: Régebben láttam egy bunyózós részt.... az mellékküldetés vagy főküldetés része?
  • Atkamon
    Nem lehet hozzáférni a fájlokhoz.
  • ratgab
    Mármint Brotherhoodra értem... most olvasgatom a Wikia-t! Egyébként Project legacy-ban is van sok!
  • xido
    nem
    régen valami olyat olvastam,hogy nem tudják mivel megnyitni
  • xido
    jah..sokat képtelenség is elérni:)
  • Prince23
    Am készül AC2-höz magyarítás?
  • ratgab
    Azért jöhetnél egy-két meccs erejéig... Legalább kipróbálni ezt a multi dolgot!
  • ratgab
    Italian warsba már most 500k-t keresek 8óránként!
  • ratgab
    Witcher 2 prémium itt is befigyel, ha minden a terveim szerint alakul!