7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • bajsz
    Én csak hétvégén leszek szal majd akkor csatlakozom!
  • ratgab
    Akkor neked is leírom: Idézett tőlem ( #2566-ban írtam) és berakta az állandó internetkapcsolatat igénylő játék feliratot (jobb alsó sarok a képen) tartalmazó dobozképet... szóval le volt maradva az infóval, nem hitte el amit írok!
  • ratgab
    Te meg olvass vissza, hogy mire válaszolt úgy, mielőtt leba....szol!

Cd Galaxisról való idézet:

"Fontos tudni: A játék egyjátékos módja online ellenőrzés után állandó internetkapcsolat nélkül játszható. A játékkal kapcsolatos technikai segítségnyújtást az An-Tec nyújtja, elérhetőségük a játék útmutatójában olvasható."

Tehát nem kell a singleplayerhez állandó internetkapcsolat, mint a 2. résznél... multihoz értelem szerint kell!

ő beszúrta erre, hogy a dobozképen rá van írva, hogy állandó netkapcsolatot igényel... ami már nem aktuális és valós információ!
  • Prince23
    Tökre ugyanazt írta:)
  • ratgab
    Már mi itt megbeszéltük a kollégákkal, hogy közösen multizunk! Pénteken itt gyülekező, aki benne van!
  • fucko
    Inkább Te értelmezd az Ő hozzászólását jobban, mielőtt te reflektálsz hülyeséget! :)
  • bajsz
    Amúgy sokan lesznek akik megveszik,mert jó lenne majd magyarokkal multizgatni valahogy:D
  • ratgab
    Állítólag már van működő törés!
  • bajsz
    Ha egymással valamilyen oknál fogva tudnak akkor sztm mind1:D
  • ratgab
    Biztos, hogy nem!
  • enlightened
    Én előrendeltem, pénteken megyek érte! A 2 is eredetiben van meg. Amúgy a warezolok szerintem nem fognak tudni multizni a rendes playerekkel.
  • bajsz
    Én már várom nagyon,főleg a Codex Editiont:D Nagyon jó lessz:D
  • ratgab
    A "Fontos Tudni" a lényeg!
  • ratgab
    Nézz utána mielőtt hülyeségeket írsz!:

Dobozkép alatt első mondat
  • DarkSector
    gg!
  • MerlinW
    "Egyszeri aktiválást igényel, utána net se kell neki.."

• rvn
    Mehetne a warez mert van crack.
  • Atkamon
    Wareztopic linket ki kéne ide rakni...
  • DarkSector
    Virágbolt ON
  • wesker24
    Ami késik nem múlik ! xD

Be lesz majd pótolva ha lesz rá idöm ami szerintem nem mostanában lesz mert jön a Crysis 2 itt a Dragon Age 2 ott a Dead Space 2 jön a Sims Medieval is ! xD
  • ratgab
    Súlyos hiba!
  • ratgab
    Lehet, hogy előbb végigtolom a Brotherhoodot és csak utána szinkronizálom a legacy-t... nem akarok indokolatlan előnyhöz jutni.
  • wesker24
    Nem volt rá idő mindig is akadt másik játék amivel lehetett játszani aztán feledésbe merült a dolog ! xD
  • ratgab
    Az csak opcionális!
  • xido
    ja..meg a másik..uplay és Legacy szinkronizáció:)
  • ratgab
    Tessék szépen bepótolni!!!
  • ratgab
    Egyszeri aktiválást igényel, utána net se kell neki... nem lehet valami nagy védelem.

Úgy vannak vele, hogy a multi miatt úgyis megveszik (és igazuk van)
  • xido
    meg ne lássunk a topikban addig:D
  • elitehun
    Ez nem a 3...
  • wesker24
    Én anno csak az 1 részel játszottam még a mai napig fent se volt az AC2 nem hogy a 3-ik rész ! :D
  • lolSL
    senki se tudja milyen védelme van amíg az ubitól nem jönnek le a védett inditófileok a megjelenéskor.
  • ratgab
    Pedig lepkefing védelme van ennek a résznek! Hamar fel lesz törve!
  • elitehun
    Vagy rendeld elő máshol, pl CDgalaxis
  • Jani21
    Én amióta regisztráltam az új oldalon nem tudok belépni. Új jelszót se küld (bár tudom, hogy jó jelszót adok meg), a felhasználónevem is jó. Telefonon már beszéltem velük még tavaly, azt ígérték továbbítják a problémát az illetékeseknek. Máig nem jó... Nem nagyon zavar a dolog, de ha te mindenképp ott akarod megrendelni a játékot, akkor regisztrálj egy új felhasználót (azt hiszem ez esetben másik e-mail címet kell megadnod, mint az előző regisztrációnál).
  • lolSL
    próbáld másik böngészővel
  • Laci82
    Sziasztok.
    Elő szeretném rendelni az 576-ban de nem tudok belépni.
    Másnak nincs ilyen gondja az oldallal?
  • xido
    ja várj..3.is van..rohadtul magába rántott az olasz vonal:)
  • xido
    én még nem vagyok szent...ritkán veszek 0 day játékot,persze idővel minden nagy kedvenc megvan..ennek 2 előnye van most:a 2.nél nem hiszem,hogy könnyebb és gyorsabb lenne a feltörése...multizni akarok:D
  • elitehun
    Ismerős :D
  • ratgab
    *régen