Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
mivel már csak arra nem jelent meg ezért igen
rayman12
Mármint a pc megjelenés?

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Elkezdõdött😞( Már március 25-re irják február 11 helyett. Mindig ez van.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

CroftManor
keress rá googleban 😊 pl ac brotherhood multiplayer characters. Kb 10 választható karakter van. A kedvencem a Hellequin, a borbély, kurtizán és a Footpad. Ezen kivül van még két úgymond vip karakter ami a kódex editionban van benne. Harlequin és Officer.

Nothing is True, Everything is Permitted

szabii98
uhhhh de várom már😛
választható karakterekrõl van valami féle leírás?😊

I met God. She's black

Atkamon
Hát ha konzolon ingyenes, akkor tuti, hogy PC-n is az lesz...

Kongy
ha meg nem akk elmehetnek a tudjátok hova...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tommygear
valszeg igen
CroftManor
igen.

rayman12
Ez PC n alapból benn lessz?

CroftManor
na itt van <#nezze>

CroftManor
Hát egyelõre nem túl át látható ez az új játékmód. Kb olyan mint a manhunt, csa épp beletettek pluszba egy 3 ládát is. Naggyábból annyi a lényeg hogy ha vadász vagy, akkor a ládákat örzõ protectorokat meg kell ölni, így pontot szerzel a csapatodnak, ha pedig protector vagy, akkor a ládák közelében maradva, el lopod azokat, és stunnolod a huntereket és így pontot szerzel a csapatodnak. majd teszek fel videót

CroftManor
nekem meg olyan volt multiban, hogy valaki megölt és mikor újra betöltött a pálya, a hátam mögött maradt aki megölt xD és mintha hozzám volt nõve mindenhova jött utánam, pontosabban siklott utánam 😄 mint valami szörf deszkán a vizen 😄D

Ha volt már, bocs.
ACB Glitch a lóval
A csávó Air assassinated valakit a lovon és beleesett (ez nincs rajta a videon). Innentõl õ maga a . Frankón fut utánna az õr, meg lovagol rajta. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A fórumokon írják, hogy kijavították a szerverproblémát és újra megy a multi. Ráadásul épp most került fel az új DLC is.

Én csak este tudok felnézni. Ha kipróbálod és minden oké, írd meg légyszi.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
nem. Csak egy patchet adtak most ki hétfõn, ami blokkolja a multit... Az új dlc map valamikor a hétvége folyamán lesz letölthetõ (szerintem). Remélem addigra orvosolják ezt a patch problémát.

Prince23
de ha helyre áll az xbox live akkor gondolom már le lehet

CroftManor
pontosabban lesz 😊 mivel még nem lehet letölteni.

Prince23
nagyon jó lett ez is.

CroftManor
egyébként itt van az új dlc map

DarkSector
igen ez valós probléma, csak boxon!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CroftManor
Na ahogy látom nemcsak nálam van ez:
A játék hivatalos fórumain egyre többen panaszkodnak, hogy a legújabb frissítés után képtelen felcsatlakozni az Assassin's Creed: Brotherhoodd szervereire. A hibát valóban az új javítás okozza, azonban elhárításán még mindig dolgozik a Ubisoft Montreal. A bug ráadásul kizárólag Xbox 360 rendszeren ütötte fel a fejét...

CroftManor
folytatásképpen valami csoda folytán fel tudta tenni a frissítést, viszont most meg nem tudok belépni live-ra. kiírja h teszteljem a net kapcsolatot. ahhoz meg ki kell lépni a játékból, a vicc csak az, ha visszalépek dashboardba, egybõl belép liveba... :S csak valamiért a játékban nem megy a live

CroftManor
ez tuti nem az új játékmód, mert betettem más multis játékot és annál ugyanezt csinálta. Kiírta hogyha elakarom kerülni a frissítést, lépjek ki a live-ból. kiléptem, de mivel multihoz meg kell a live, visszaléptem, amire persze rögtön megint felhozta a frissítést...

Sztem ha nem PC-s gameplay lenne, akkor mondjuk nem lennének a menüben grafikai beállítások. Szal tuti, h az 😊
Milyen igaz! Most el is nyomom azt.

Atkamon
Nem nagyon szoktam õket használni... Néha a "Regenerate all APs" jól jön.

Az nagyon jó. Pont folytathatom is. 😊
Egyébként te használtál ilyen Mnemonics-okat? Én csak egyet, emiatt a hajóvásárlás miatt (amivel 20 óráig 100% plusz pénz jött a területeim után).

Atkamon
Most fog a napokban kijönni egy új fejezet elvileg 😄

Na hétvégén sikerült összszednem a 11 hadihajót. Igaz több mint a felét felépítettem. Megint nincs gondom a florins-al (nem is tudtam, hogy a magyar forint is ebbõl a szóból ered). A partra szálló hadsereget is kiképeztem, sõt már partra is zsáltam és ott ténykedek. Ez a fejezet is érdekes eddig. Alig van már hátra valami. 😊

Lehet az új játékmód jött ki, csak sokan akarták egyszerre lehúzni. A napokban fel akarok nézni én is.
Azért írd meg ha már jó. 😊

Nem sok spoiler van a videóban, megnézheted.

Kongy
Enyhén furcsa h xbox kontroller kiosztás van a játékban (meg a menüben is) és egérrel navigál... aham, persze.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
Tegnap este nem lehetett multizni. Egyfolytában egy frissítést akart leszedni a játékhoz, de nem lehetett, letöltötte, újraindult a játék és megint update-elni akart. <#fejvakaras>

rayman12
Én eddig nem láttam mert nem is akartam spoilert!

grebber
Éppen ezt mondom hol éltél te eddig? Játékok megjelenése elõtt már jóval szoktak lenni ilyen videók!

Next PC upgrade: 2022

rayman12
Akkor szopják ki!

rayman12
Ugyértem pc re...

tommygear
mert még nem adtak el eleget xboxra
grebber
LOL ezt te sem gondold komolyan remélem!

rayman12
Ezt most nem értem, ha van gameplay róla meg midnen akkor mérnem lehet még kapni?

szabii98
Faszás lesz(Y)
Ha lesz Codex, akkor tuti elõrendelés 😛

I met God. She's black

tommygear
ja de azért ott van, hogy PRESS B 😄
mondjuk lehet kontrollerrel nyomja
KollerN
Pc gameplay elvileg:

CroftManor
önmagában az AC 1 nem rossz..... ha ritkán veszed elõ 😄

Kongy
de kb az elsõ 5 perc után nagyjából megtudjuk az ac1 történetének lényegét. 😄

rayman12
Énis ugyan igy vagyok, miután játszotam a 2 vel, már nem tudnék az 1 el, de sztem senki se kezdje mingyárt a 2 vel mert a történetet meg sok midnent még az alapoz meg.

Kongy
az 1 -el én remekül elvoltam, bár manapság már egy percet sem játszanék vele. Nagyon monoton. Grafikában és játékmenetben is rávert az AC2.

grebber
Tudom 😄

Az AC-bõl csak elsõ unalmas, a 2 qrva jó.