Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Hát nagy segítség a suttogás bizony. Nélküle nehezen szúrnám ki a vadászt mert nem tudnám mikor figyeljek.
Késdobást régebben alkalmaztam de inkább csak prédáknál. Mondjuk elég frusztráló tud lenni, mikor mászol fel egy falon és valaki dobókéssel "leránt" a földre és halál 😄

Mondjuk a legelsõ meccs, ami Pienzában volt, ott egyszer sem tudtál elkapni, kár hogy nem videóztam le 😛

Ezzel a csatlakozással az a gond, hogy mikor rámegyek a ranked match-re, egybõl felurgik 6-7 fõre, szal nehezen tudlak behívni manhuntba vagy chest capture-ba, esetleg wantedban van esély, vagy advanced wantedban. Mondjuk egyszer valaki meghívott így manhuntozni és 4en nyomtuk és mind a 4en egy csapatba kerültünk automatikusan minden meccsnél.

Nothing is True, Everything is Permitted

Tegnap kérdeztem tudsz-e valamit errõl az új "Templar Grade"-ról. Biztos észrevetted, hogy megjelent egy kis ikon a neved mellett és más játékosoknál is láthatsz ilyet-olyat. Na ez egy új pontozási rendszer, amit gondolom azért vezettek be, mert lassan már nagyon sokan elérték az 50-es szintet és kellet valami újítás. A pontod alapján besorol a templomosok hierarhiájába:
A PIRAMIS
01 - Grand Master
02 - Master
03 - Seneschal
04 - Advisor
05 - Commander
06 - Preceptor
07 - Knight
08 - Warrior
09 - Cleric
10 - Disciple
(értelem szerûen a 10-es a piramis alja, abból vannak a legtöbben)
A kiszámolását nem nagyon értem, de ha jól vettem le akkor hetente változik a rangod az eredményedtõl függõen. A mérvadó pontszámot pedig a 3 legjobb pontszám átlagából kalkulálja és viszonyítja. Nem vágom hogyan. De nem is nagyon érdekel.
A lényeg hogy 3 különbözõ rangot kapsz játékmódtól függõen; Wanted = Free for All; Alliance = Co-op; Manhunt/Chest Capture = Team
Ebben mindben különbözõ az adott piramisban elfoglalt helyed és asszem van egy összesített is.
Amennyire tudom, ez nem befolyásol semmit csak azt mutatja ki mennyire kocka. A magas rang nem garantálja a jó játékost.
Amúgy néztem; nálam (de nálad is) a Co-op piramisban benne se vagyunk. Lévén te se én se mentünk még egyet se. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Legközelebb azt próbáljuk ki, hogy mikor rendes játékhoz csatlakoznál (pl ranked-ben) akkor a legfelsõ opciót választod ki. Akkor asszem nyitsz/nyitok egy publikus játékot és oda be tudsz/tudlak hívni. Aztán majd csatlakoznak mások. Tehát nem privátba toljuk a meccset hanem publikusba.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tegnap jó buli volt. 😊
Pont mire jöttél sikerült beletanulnom ebbe a suttogás felismerésbe és... nem kis segítsé, azt kell hogy mondjam. Eddig nem ismert mennyiségben sikerült megúsznom wantedben a levadászásomat.

Hiába, azért a smoke bomb/charge kombináció elég ütõs, fõleg ha ketten vagyunk. Nem is gatyáztál; betáraztál a pisztolyba rendesen 😄
Azért próbáld ki a késdobást is, jól használható (megállítja a charge-ot is).

CroftManor
Igen, az a nõi hang az. Ez van multiban is. Oké, igérem nem veszem fel, de lehet megöllek 😄

CroftManor
Hát valami kezdõvel játszhattam, mert egyszer sem tudott megölni. Sõt amikor elsütötte a firecrackert, még akkor is leütöttem xD

Majd ha fenn találkozunk, akkor menjünk egy privátot aztán légyszi állj közel, hogy jól beazonosíthassam ez a suttogó nagot.
De ne videózd le! 😄D

Szoktam én is stunnolni, nem az a bajom vele, hanem az amikor rajtam csinálják. Ugye én alapból abból indulok ki, hogy mindenki csak szemmel szúrja ki a huntert (mint én). Pláne, mivel néha rámegyek a fókuszra is. Na most azt a "suttogosoknál" nem lehet megtenni.

Tegnap single playereztem és egyik résznél bejött a suttogás. Egész tisztán halottam (persze semmi hunter vagy ilyesmi csak a játékban aláfestés). Nõi hang szinte lehelve suttog mintha imátkozna (kicsit horror szerû). Gondolom ez van multiban is.

Haha, hát ki volt az akivel játszottál? Evett, vagy mi? Amikor a tetõn sétált és totál az ellenkezõ irányba nézett... nem volt iránytûje, vagy nem értem? De a csúcs az mikor High Profileban elkezdett feléd sétálni, totálban a tetõn. Nem nagyon értem mi lelte szegényt.
Remélem rólam nincs videód?!? (nem szeretnék én is ilyen gyökérnek tûnni)

CroftManor
Ha valakit érdekel még decemberben tettem fel egy tutorial videót

CroftManor
Majd nézd meg a többit is. Ha jó akarsz lenni, akkor jónak kell lenned vadászként és prédaként egyaránt. Fontos a stun, mivel pontot kapsz érte.

rayman12
Jó hogy ti ketten életben tartjátok a fórumot 😄

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Azokat még nem volt idõm megnézni. Biztos jók azok is. 😊
Ezt a videót is csak találomra böktem ki oldalról. De még nem láttam korábban és nagyon tetszik. Kár hogy a Hellequin nincs benne.
Azt leszámítva hogy rühellem a stunt az a videó se rossz, fõleg a zenéje tetszik.

Nálam borzasztó halk, nagyon oda kell figyelnem. Lehet nekem is állítanom kéne az erõsítõmön. :/
De az is lehet, hogy már öreg vagyok. aaaaagh

CroftManor
ez csak egy trailer. Az én videóim nem tetszenek? 😞

CroftManor
hogy hogy nem hallod a suttogást? Én mindig hallom

Itt "én NEM hallom meg a suttogást" akart lenni. Természetesen.

Én nem tudok videózni. 8-ból, jó ha egyszer vagyok elsõ. Inkább második, harmadikra futja. Mondjuk erõsen pályafüggõ.

Fenn vagyok ezen a youtube-on is, de minek. Azt se tudom hol tudlak a "friends"-be tenni. (HozHun egyébként)

Na ez tetszett ezt "lájkoltam". 😊
Video

CroftManor
Kb 20-25 multis, mind elsõ helyezet 😊

Jesszus, hány videód van?!

Szóval azt akarod mondani, béna vagyok. 😄
Na jól van, tõled eltûröm. 😊
"Abból is ki lehet szúrni, hogy ki a vadász, hogy pl futva közeledik feléd és elkezd sétálni feléd, na az már egyértelmû hogy õ a vadász."
Na ezt én is ki szoktam szúrni. Meg aki bénán mozog a tömegben. De a gyakorlotabakat nem, mivel én hallom meg a suttogást.

CroftManor
Egyébként akit érdekelnek a multis videóim, az megnézhetiõket itt

CroftManor
Többször kérdezték már tõlem you tubeon a videóimat látván, hogy honnan tudom ki a vadász. Hát onnan, hogy bejön az a suttogás. Az a nõi hang. Én is folyamatosan szkennelem a terepet. Így aztán wantedben nemcsak attól nõ a pontod, hogy megölöd a célpontodat, hanem attól is, ha le ütöd az, aki rád vadászik. Simán lehet elsõ, második helyezettet elérni.
Abból is ki lehet szúrni, hogy ki a vadász, hogy pl futva közeledik feléd és elkezd sétálni feléd, na az már egyértelmû hogy õ a vadász.

Na ja, most jut eszembe; van az a szívdobogás szerûség, amit én továbbra sem hallok sose. Gondolom vannak ilyen élesfülûek. Már olvastam olyat forumozóról, hogy leírta, hogy addig játszott az erõsítõjén, mig sikerült azt kihoznia (összes többi hangot meg levette). De hát az ilyen szopogasson kavicsot. Azt se értettem soha, hogy valaki a CS-ben levette a textúrát fehérre a figurákra meg neonszínt húzott a jobb eredmény miatt. pffff

Sose lépkedek sietve, az szerintem nem is igazi low-profile, az nem természetes viselkedés. Ha minden kötél szakad futok, de akkor úgy is mindegy. Már csak azért sem mert wantedben, amikor csak tehetem mérgezésre törekszem és nagyon óvatosnak kell lenni (csak wantedrõl beszélek Manhuntnál még jó hogy ki lehet szúrni akárkit, mert a préda másra sem figyel, meg ismerjük a támadót). Ha ugyanannál fordul elõ többször, mert egyszer nem érdekel bármin lebukhattam. Legemlékezeteseb egy Harlequin volt, sajnos többször is célpontnak kaptam. Kiszúrt bármit csináltam (mást is). Viszont simán kinyírt bárkit. Nem akarom azt mondani hogy csalt, mert nem nagyon tudo róla, hogy lehet-e egyáltalán. Ilyen szélsõséges esettel nem találkoztam, de vannak olyanok, akik úgy wantedeznek hogy közben folyamatosan szkennelik a környezetüket. Ja és nem használtak Templar Visiont.
El nem tudom képzelni, mennyit kell játszani, hogy így kiszúrjuk a low-profileos támadót wantedben.

CroftManor
Hát én is simán kiszúrom low profilban. Mit gondolsz mért tudtam ezt a sok stunt felvenni? 😄 bár nem is csoda, több mint 300 meccsen vagyok túl. Észre lehet venni amikor sietve lépked feléd.

Wanteden néha találkozok olyan vademberrel, akinek hátul is szeme nõtt. Simán kiszúr low-profile-ban tömegben és nem egyszer.
Az kicsit idegesít hogy halál után 80% ugyan azt kapjuk vadésznak (na meg prédának is).

De a counter kill-t vagy stunt még most se tudom, hogy csinálják. Feltételezem az animáció megindulása után nyomja meg a gombot. Még kezdõ szinteken láttam olyat hogy a kill-t ténylegesen megálították, de kb 15 szintõl soha. A counter kill-t az gyakori. Fõleg ha én akarok stunolni egy reflexembert (vagy jobb a netkapcsolata).

Nem jobb csak muszáj néha.
De úgy is lehetne hivni: "Az Alázás"
Amikor, mondjuk úgy, a piac közepén Piedone fülest adsz az ellennek aztán seggbe rúgod,... na az azért elég megalázó.

CroftManor
Amikor préda vagy, akkor nem tudsz ölni, csak leütni a vadászt, aki meg akar téged ölni.

CroftManor
ezt én csináltam <#taps>

rayman12
Ez a stunolás mért jobb az ölésnél?

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Szép is lenne ha ez így mûködne. Jól összevágták. Nálam 9-bõl jó ha egyszer bejön a stun. A nekifutásból simán lestunnolás meg soha! Persze alacson szinten jól mûködik, de mire elérik az emberek az 50-et reflexet növesztenek. És mint tudjuk a "Kill" gomb übereli a "Stun" gombot.

Ahogy mondod. De a Codex kiadás amúgy is jobb.

Atkamon
Kétlem... Az nem csak Amerikában volt?

Collectors edition(Nem a CODEX!) kapható itthon?

every damn day

CroftManor
Na egy kis Stun gyûjtemény <#taps>

CroftManor
ja csak méreg drágán lehet megvenni õket. Én nem is tudok licitálni rájuk, mert Magyarországra nem "küld" az eladó <#falbav> Pedig csak a kód kéne, amit e mailben át tudna küldeni...

Hmmm, akkor biztos valamihez hozzá adták külön. Mint pl a Dragon Age-ben benne volt a Mass Effect BD armor kód, vagy már nem tudom mihez kaptam egy Avatar játék kodot (azt sose használtam fel).

CroftManor

Eddig ezt összegeztem a multi player karakterekrõl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezio öli meg Singleplayer-ben: Executioner, Doctor, Footpad, Noble, Captain, Smuggler, Engineer, Blacksmith, Priest.
Fiora (Courtesan) öli meg õket miután átállt az Assassinok oldalára (vagy közremûködik a megölésükben): Mercenary, Harlequin, Hellequin, Barber, Prowler.
Magáról a Fioráról nem tudni mi lett. Jó eséjjel Cesare kinyirja mert el akarta lopni tõle az POE almát. De ezt nem lehet tudni.
Az Officer és a Thief elméletileg életben lehetnek, róluk nem tudtam meg semmit

Jaja, nagyon kelendõ, sokaknak kell Cahin (Harlequin). Szerintem idõvel, úgy is feldobják DLC-nek, csak várnak a PCs megjelenés miatt, hogy ott is exclusive legyen egy darabig.

szabii98
Sajnálom hogy ez van, de nekem most így jobb mert így megjelenés napján tudom venni 😛

I met God. She's black

Nekem csak egy kód volt, az tartalmazott mindent: a két plusz mappot, a két bónus mp karaktert és a plusz vértet. Nem is tudom, hogy lehet külön árulni, úgy hogy vigyázz. Olyat keress, aki egybe árulja mindet.

grebber
CroftManor
ja, ezt mondom én is, h ugyanolyan mint a manhunt, csak ebben van pluszba 3 láda is. Így nem lehet csak úgy simán elbújni, hanem mindig az adott láda közelében kell lenni.
Kár h nekem nincs harlequinem 😞 Próbáltam venni ebayen, de horribilis összegért lehetne venni, mivel licitálós oldal.

Tegnap megnéztem az új módot, hááát kicsit csalódás. Tök olyan mint a manhunt, egy pici csavarral. Játszottam 2-tõt vagy 3-mat aztán visszamentem wantedezni. :/

Az én kedvencem Caha a HELLEQIN aztán Fiora (Courtesan) és Cahin (Harlequin). A többi semleges kivéve Lanz (Footpad). Õt gyûlölöm! Még jó hogy ki lehet nyírni Ezioval a singleplayerben hehehe.

Annál valamivel több: 17 db
- Il Carnefice (Executioner)
- Malfatto (Doctor)
- Lanz (Footpad)
- Silvestro Sabbatini (Noble)
- Donato Mancini (Captain)
- Lia de Russo (Smuggler)
- Gaspar de la Croix (Engineer)
- Auguste Oberlin (Blacksmith)
- Brother Ristoro (Priest)
- Fiora Cavazza (Courtesan)
- Rocco Tiepolo (Mercenary)
- Cahin (Harlequin)
- Caha (Hellequin)
- Baltasar de Silva (Barber)
- Il Lupo (Prowler)
- Teodor Viscardi (Officer)
- Faustina Collari (Thief)