7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
ratgab #2634 Szerintem korai még áprilisban akcióra várni... -
#2633 nem tudom mien a wrz verzió. várok áprilisig, hátha lesz akció steamen. a nyuszik hátha hoznak szerencsét :) -
ratgab #2632 Hogy érted, hogy ne tudjam mi van benne??? Jó a sztori arra érted? -
ratgab #2631 Akaratgyengék vagytok (no offense csak nem tudtam kihagyni)
Én kibírom röhögve péntekig (de ha nem ér ide a GLS, akkor úgy lerántom a netről a warezt mint egy ház)... -
#2630 Szóval holnap jön az email, hogy lehet rendelni a Codex Edition-t? Mert akkor legalább óránként néznem kell a mailjeimet :D -
#2629 az 16:10 asszem, szélesvásznú-effekt. már ez a divat pár éve. de am ne tudom mi van benne. majd a teljest megveszem. -
mike01010101 #2628 Nekem van. De nem játszottam a beállításokkal még. -
mike01010101 #2627 Hiába rendeltem meg, nem tudtam megállni hogy ne próbáljam ma ki.
Természetesen nem csalódás, picit talán szebb, részletgazdagabb mint a 2. rész. Tökéletes animációk, jó irányítás. Fél óra után ennyi. -
ratgab #2626 Apropó aki tolja a warezt... ebben a részben is van alul/felül a képernyő egy fekete csík (képarány miatt), vagy végre meg tudták teljes képernyőbe csinálni? -
xido #2625 ugye?..péntekre végigrohanni rajta..brrr..:) -
ratgab #2624 -
#2623 Igen. -
xido #2622 AC2-nél egyébként volt olyan,hogy az offline mentést később a netre tudta szinkronizálni?..tehát menet közben lehetett váltani off és online között? -
#2621 nem mert villogni kell vele h ő már tolja, mert sikeresen letöltötte, -és megcrackelte- te meg nem. -
#2620 Nem lehetne linkelni azokat a rohadt képeket???? -
xido #2619 mi ez a felső kép?..Ezio on the Grid?(Tron) -
#2618 PC Gameplay:
-
#2617 Akkor lehet csak megszépültek az emlékek :) -
#2616 Igazából ezek a képek sem adják vissza a szépségét, játék közben sokkal tisztább, élesebb! -
#2615 Hát én PS3-on játszottam vele, egy FullHD TV-n, és sztem jóval szebb, mint az AC2! De mint már mondtam, vannak frame-esések, de ez konzolos tapasztalat. -
#2614 Szerintem jobban fut, mint a 2 futott viszont mintha kicsit csúnyább lenne, bár ebben biztos tévedek. -
#2613 Nem túl erős a masinám, 30-40 fps, belső tereken kicsit több! -
#2612 Gépeden hogy fut? -
-
bajsz #2610 Igaz! -
#2609 Ja, de attól függ h használható-e a kalóz verzió mentése az origivel... attól függ, h letöltöm-e. -
#2608 Ennek a résznek egyébként mennyi a játékideje ha az ember nem akar mindent összegyűjteni, mert gondolom megint lehet majd ilyesmivel szórakozni? -
bajsz #2607 Veszteni nem vesztessz semmit:D legalább a multiba egyből belekezdhetsz,nem kell a singlet végig nyomni, hogy tud miről szól! -
#2606 Szal URL-t h szúrhatok be a fejléc alá? -
#2605 Gondolkozom erősen. :D Péntekre végigtolnám a singlet aztán pénteken belevetném magam a multiba. :D -
bajsz #2604 Lehet játszani vele,de még 2 nap ugyis dolgozom hamar ittlesz:D Nincs kedvem a netem folyamatosan kikapcsolni,hogy menjen. -
ratgab #2602 Letöltöd? Nem bírod ki? -
#2601 -
-
#2599 Nos, ismét lehetőségem adódott PS3-on multizni, és ma a Manhunt-ot próbáltam ki. NAgyon jó volt! A lényege h van 2 csapat, az egyik az üldöző, a másik az üldözöttek csapata. 5-percenként cserélünk. Az üldözőknek értelemszerűen el kell kapni az áldozatokat, az üldözötteknek pedig el kell rejtőzniük/ be kell csapniuk a többi játékost. Ez nagyon vicces szituációkat szül. :) Pl velem olyan történt h Hellequinel beálltam a kovács elé, mellettem pedig még 2 db NPC Hellequin állt. Mindet leölték az üldözőim csak engem nem. :D Akkorát röhögtem. :D
AMúgy téll van crack a játékhoz, demónak jólesz ez. :D
Ja, és kérlek további wareztémát IDE
Ha megmondja vki h szúrhatok a fejlécbe linket, akk belinkelem! -
ratgab #2598 Neked meg egy lónak a nemiszervét a hátsódba... menj innen a hirdetéseddel! -
#2596 hozom rögtön:) -
#2595 képet v hazucc -
ratgab #2594
Még van 2 nap.... hosszú lesz! -
#2593 Én emg crackeltem és játszom már vagy másfél órája:D