Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet a konzolos szekcióban is kellett volna nyitni,mert oda lesnek be a boxosok alapból😊
Mert mindenki a Dead Space 2 topikban van. Az épp ma jelent meg. 😊
Majd ez is elindul mint atom, mikor kiröppen PC-re.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Hát én több mint 300 meccsen túl vagyok. Tehát igen tapasztalt vagyok xD
De ugyanúgy HozHun is!
Amugy az eléggé fura, hogy csak hárman tartjuk életben ezt a fórumot, összesen két embernek lenne xboxa aki játszik az ACB-vel? :S

Nothing is True, Everything is Permitted

rayman12
hát ha ti mondjátok, mer gondolom ti azért már elég tapasztaltak avgytok etérem, már csak ha visszaolvasok. Majd rákukantok.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

CroftManor
hát így nézve az enyémet még nekem is unalmas, mivel én csináltam xD de játszva tényleg más, mert ahány új mecs, annyi új lehetõség 😄

Jó lett. Néha látni, hogy én is ott teperek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Egy idõ után az (a szexen kívül mi nem?). 😊
De játék közben egészen más ám, mint nézni.

CroftManor
Hát az is! 😊 Így közel 3 hónap után.

rayman12
Hát nem tom negem a single jobban ízgat, azért lehet ránézek majd a multira is. De nekem ez elég monotonak tünik.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

CroftManor
Na itt az utolsó harlequin manhunt 😊)

CroftManor
Azért nem tettem bele, mert mikor felülrõl mutatott (volna) téged hogy rám ugrasz, nem lehetett téged látni, csak a sötét eget. Így kissé hülyén mutat hogy ott állok berogyasztott térdekkel, várva h rám ugorj 😊

De egy másik alkalommal egy háztetõrõl ugrazs majd rám, ott látszódni fogsz 😊

Láttam. 😊
Meg a pados is benne van. Az az egyik kedvenc killem kár hogy ritka. Mikora kurtizán megemeli az áldozat állát aztán nyissz. A másik meg a Hellequin gyilkolása, mikor terpeszben átugrik az áldozat feje felett, közben mellbeszúrja és végül a seggével ellöki. 😄
Kár hogy az a Harlequnes toronyugrás nem került bele. Mondjuk nem nagyon illet volna oda.

CroftManor
ja, csak a vége el lett csúszva hanggal. És nem vettem észre :S
Na mindegy, még feltöltöm a Harlequines videót is, aztán befejeztem egy idõre a videózást. Amúgyis szar minõségûek, mert SD.
Te is belekerültél, rád ugrottam a pienza toronyról xD (meg még egy párszor) <#nyes>

Épp megtaláltam a youtube-on. Szerintem jó lett. 😊

CroftManor
Hát feltettem a kill montage vidit.. de sztem annyira nem lett jó 😞

CroftManor
9 után érek haza melóból. Nekem is olyan van 😊 nagy könyedséget jelentene ha nem kéne irogatni.

Lehet nem pont 9-kor leszek, hanem késöbb. Játszál csak, aztán majd megyek.
Közben rájöttem, hogy van mikrofonos fülesem. XBox360 Elit-em van és ahhoz adtak, csak ott van benne a dobozban. Ha muszáj beüzemelem, de akkor is csak halkan tudok beszélni, mert a család (feleség, két gyerek) már alszik olyankor.

CroftManor
igen 10 kill, de egy párszor kinyirtak 😄 na lehet h holnap felteszem, de ha lesz jobb ahol elsö leszek, akkor azt. Ezen a zenén meg még gondolkodok.

Amit együtt játszottunk? Lehet hogy másodikok lettünk, de ha jól emlékszem kiemelkedõen szerepeltél, valami 10 kill-ed is volt. Jók voltak az ellenfelek. Azt nyugodtan felteheted.

CroftManor
egyébként tegnap sikerült felvenni egy manhunt harlequin párost, de sajna csak második lettem.

CroftManor
hát azért akarok felvenni manhuntos-hrlquines vidit, mert akkor én is az lehetek.

Persze.
A Harlequinnel az a baj, hogy az csak nekem van meg. Azt hogy vágnád össze? De felõlem mehet.
Annyiból jó az ilyen, hogy így hatásosan be lehet forgatni a kamerát, hogy jól nézzen ki. Meg gyakran áldozat szemszögébõl fasza közelítések vannak.

CroftManor
igen erre én is gondoltam. csak vevõ e lennél ilyesmire? 😄
Arra gondoltam h pienzában felmászhatnál arra a magas toronyra és rám ugorhatnál harlequinnel, én meg lennék a kurtizán.

Ha gondolod privátba csinálhatsz egy két beállított Kill-t. Csak a hatás kedvéért. Pl összevágni egy Air assassint: elõ körben felveszed áldozatként, ahogy felülrõl érkezik a gyilkos "te" és bevágod befejezésnek sajáttal. A karaktert meg váltjuk, hogy összeilljenek a videóban, a helyszínt meg pont ugyanott forgatjuk. De nem akarok ötleteket adni. heheh

CroftManor
AC 2 ez jó ötlet, na majd este ha hazaértem melóból, válogatok. este találkozunk multiban 😊

Assassin's Creed 2 OST-rõl valami? Pl. a Earth szám kb 1:30-tól (ott pont van hangszínben is váltás).

CroftManor
ez jó, csak kissé komor. Olyat akarok, ami olyan pörgõsebb és nem komor 😊

Jól tudsz zenét választani. De ha mondanom kéne, ütõs aláfestõ zene nálam az AudioMachine - Akkadian Empire (Avatar trailerje alatt is ez ment). Igaz az csak 1:21.

CroftManor
Tegnap megint jó meccseket nyomtunk xD Ma elkezdtem csinálni a Kill Montage vidimet a Stun Montage után... de nem tudom milyen zenére csináljam meg :S Maximum 2 perces lehet és valami ütõsnek kéne lennie. Valakinek ötlet? 😄

CroftManor
A smuggler meg azt hitte h majd benyelem a füst bombát...közbe nem 😄

Haha, jó volt. A Courtisan irányító emberke nem volt a helyzet magaslatán.

GamEszti
Épp a zenés videókat nézem, azok marhajók! 😄

Csunya csunyog!

CroftManor
Köszi! Törekszem a minõségre! 😊 a profilomon megnézheted, ha van még olyan, amit nem láttál.

GamEszti
Nagyon király! Bár nem hiszem, hogy túl sokat fogok játszani a multi résszel 😄 Nekem valahogy marha bonyolultnak tûnik. Amúgy igen jók a videóid. ^^

Csunya csunyog!

CroftManor
Pedig simán le stunnolhatott volna mérgezés elõtt. Nagy mázlim volt xD de a tetõn belémrúgott...

Velence? Footpad??? Ááh a leg antibb a számomra. A legjobban utált pálya a legjobban utált karakterrel. Azért végig fogom nézni. 😊
Látszik a Courtizán megmérgezése (ilyen mák mérgezésem is ritkán van). És utánna MEGINT neked rohan!! Mekkora láma. 😊

CroftManor
egyébként most már elérhetõ a videóm.

CroftManor
Tegnap olyan volt, h egy player matchba csatlakoztam, már kiválasztottam a footpadot, meg a képességeket...erre bejön a meccs, egybõl kinyírtak xD csak annyit láttam h nyakon szúrtak.

A másik nagyon "szerencsés" esetem tegnapról. Szintén Wanted. Elsõ helyen vagyok, 3 üldözõ a nyakamon. Kinyírom a célpontot, közben veszett suttogás. Épp mellettem van az a tetõre felrántós cucc, gondoltam meglépek. Ráugrok, husss fel a tetõre. Landolok a borbély mellett, aki éppen lefele néz fölötte a piros B-betû. Na gondolom MÁK most stunolom. B gomb megnyomom erre lefüggeszkedtem a tetõrõl. Csávó egybõl meglátott és lerúgott. ÁÁáááá.
Na ja lock-olnom kellett volna, de ki számított erre.

Tegnap, Wanted: közeledek a csávóhoz aki a célpontom volt. Épp Stunnolja a Hellequint. Szépen odamegyek, leszúrom. Hellequin feláll... *ping* vörös pötty a sarokba… "egy új üldözõt kaptál!" Hellequin leszúr... WTF?<#wow1>
Néha tarthatnának némi minimum távolságot mielõt beadják a célpontot.

CroftManor
Hogy rohadna meg a you tube, pedig az elsõ pél percben megmérgeztem a kurtizánt xD

Asziszem a ranked meccseknél (de lehet pont a másiknál, nem tudom, meg kéne néznem) akik "friends"-ek nem játszhatnak egymás ellen. Amikor az egyik csapatot választ automatikusan berakja a többit is oda, vagy automatikusan csapatot választ nekik.
Amikor hirtelen felugrik belépés után 7-8-ra az azért van mert õk már ott voltak, csak még nem szinkronizálta le õket a gép. Igen sajna így nehéz. Olyankor lehet csak szólni, mikor áll az 5/6-on vagy 6/6-on.
A másik lehetõség amit ki kéne majd próbálni, azaz amikor valamelyikünk nyit publikus meccset. Bár sok reményt nem fûznék hozzá, mert ki csatlakozna 2 játékoshoz.

CroftManor
Látom, mert karbantartás van a you tubeon :S addig nézd meg a többi videómat 😄

GamEszti
"Videó még nincs feldolgozva" :/

Csunya csunyog!

CroftManor
egyébként tettem fel egy új wanted videót
Csak második lettem, ilyen se fordul elõ sûrûn xD

Abstergo logo = Grand Master
De majd négy hétbõl összesít és abba számít a heti és ebbõl átlagol. Még új a dolog, gyanítom hamar romlani fog a rang. Ezen nem is érdemes görcsölni, úgy se marad meg.
"Ha gondolod, valamikor újra játszhatunk és fel teszlek you tubera 😄"
Isten ments. Játszhatunk, de ne "csövezzünk". 😊

CroftManor
nekem abstergo 😛
Ha gondolod, valamikor újra játszhatunk és fel teszlek you tubera 😄

Nem, ha megfigyeled sok különbözõ van. Azt nem tudom, hogy alapfeltétele az 50-es szint vagy sem. Látsz egy jelet a menüben, de elméletileg különbözõek a különbözõ játékmódokban. Az Absergo jel már azt jelneti kocka vagy <#nyes> (igazándiból nem tudom ám)
Nekem egy csicsás hatszög. 😊

Pienzában te is csak kétszer. 😊 Elõször még azt hittem milyen jó vagyok aztán beszivattál a sok stunnal. Hullot is a hajam rendesen. Utánna jobban figyeltem. 😊

CroftManor
Én csak annyit vettem észre, hogy a nevem mellett ez szerepel: ilyen
Én úgy gondolom, hogy akinek ez a jel van a neve mellett, az ugye 50es szinten van, vagy ahhoz közeli szinten. De biztos nem így van xD