7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Prince23
    Értem, köszi
  • Kongy
    mindegyik verzió tartalmazza a Da Vinci DLC-t. A CE játékbeli tartalmáról azt tudom, hogy 2 bónusz SP map van benne, és 2 bónusz MP karakter, de én főleg a kézzel fogható dolgok miatt veszem. :)
  • Prince23
    Kicsit van bennem egy kavar-hatás. Most a Codex edition tartalmaz mindent + da vinci küldit is vagy a Digital deluxe edition?
  • Kongy
    De az a Jack in the Box kiadás, amihez dobozból kiugró Harlequin van, és az GameStop vagyis USA exkluzív. Sztem a Codex Edition jobb annál.
  • elitehun
    :D
    Harlequin a legjobb :D
  • DRevan
    Harlequin dlc-t Gamestarhoz is adták ingyen.
  • CroftManor
    Ebayen méreg drágán hírdették a boxos Harlequint, most meg az ubi beletette a Da vinci dlc-be. Még jó h nem vettem meg Ebayon. :)
  • Atkamon
    Itthon mondjuk olcsóbb, mint külföldön... play.com-on pl 20ezer Ft körül van, ha átváltod.
  • DRevan
    Kíváncsi vagyok mennyi ebay betyár veszi meg a Codex Editiont.
  • Kongy
    Tudom, de erre az van ráírva h PC-DVD!!! Nem Xbox 360 vagy PS3. :P:P:P
  • ratgab
    Én meg már telepíteném!
  • Atkamon
    Hát meg már voltak is képek a konzolos Codex Edition-ről is, az is ugyanolyan... Én már csak a kezemben akarom tartani :D
  • Kongy
    Speedlink Xbox 360 Style kontrollerrel ment a 2 is meg az 1 is, sztem a Brotherhood sem kivétel.
  • Kongy
    No nekem is, csak nekem a Codex Edition-é! :D

Immár 100% h lesz Codex Edition-öm!
    Majd pénteken jövök a képekkel, bár tuti lesznek gyorsabbak, de nembaj. :P
  • Police88
    Rá lehet bírni valahogy a gamet h Xbox 360 wireless kontrollerrel lehessen vele játszani? (wireless gaming receiverrel természetesen)
  • ratgab
    Hajrá, hajrá! Én is így gondolkodom, de még nem szedtem le...
  • ratgab
    Akkor én is írok helyzetjelentést! Jött a Csomagindítási visszajelzés a 1st Day Steelbook kiadásom indításáról!!!! Remélhetőleg Péntekre tényleg ideér!
  • Prince23
    hát ha tesco ilyen epic failt elvét megint, akkor kénytelen leszek lemondani a steames verzióról...
  • DRevan
    Én személy szerint nem láttam még az új Tesco-s szórólapot (márc 18-xy), de többen is jelentették, hogy benne van az AC Brotherhood normal kiadás 6.000Ft-os áron. Ha ez igaz és sikerült 1 újabb árfailt összehozni a Tesco-nak (volt már rá példa többször is, pl kecskeméti Target Center Tescoban a Spore 7990Ft helyett 990Ft volt a télen;) vagy a Dead Space 1 esete is), akkor aki még ennyit se hajlandó kiadni egy ilyen jól sikerült játékért és inkább letölti, hogy végigjátssza, az szó szerint eláshatja magát.
  • Prince23
    Az a dlc is max egy órás :S
  • Atkamon
    Én most még játszok a Bioshock 2 Prtector Trials DLC-vel, az is vártam már egy ideje, elleszek vele ACB-ig:D
  • Kongy
    Én amúgy letöltöttem a játékot, de csak akkor telepítem fel, és kezdem el játszani a singlet, ha nem jön meg péntekre, bár a rendelés leadását tekintve ez elég valószínűtlen, szóval csak ellen kell állni a kísértésnek péntekig. :D Ami nehéz lesz valljuk be.
  • DRevan
    Megnyugtató, hogy másnak is sikerült még időben Pick Pack Pontra leadni rendelést. Ha csak azért lőtték le, mert túl sokan rendelték és kezdte nem megérni nekik 300Ft ár mellett, akkor nincs más lehetőségük, minthogy teljesítsék a már eddig leadottakat...ha csak nem akarnak a Homár blogra kerülni :)
  • Atkamon
    Nincs itthon senki reggel 8tól kb du 2ig az a baj, úgyhogy én is Pick Pack-al rendeltem. De nekem mondjuk rögtön jött vipmail-re az email, minden oké.
  • DRevan
    Amikor én leadtam a rendelést, akkor még élt a Pick Pack Pont oldal, sőt gond nélkül vissza is tudtam igazolni (pár perc volt mire megjött visszaigazoló e-mail), 1-2 percet miután visszaigazoltam került lelövésre a Pick Pack Pont rendelési lehetőség.
    Szóval a "szerződés megköttetett", ha megszegik max rájuk borítom az asztalt ^^
  • Kongy
    Rendeld GLS-el sztem... Nekem azonnal megjött a visszaigazoló levél, ami igen ritka freemailben. :D Vagy a másik lehetőség h Gmail-es címmel rendelsz, mert a citro meg freemailt nem nagyon szereti az oldal. Telefonálhatsz is, sztem elfogadják a panaszodat!
  • Kongy
    Gyerekek, topikból én voltam az első? :D Haha. :D
  • DRevan
    Ez érdekes. Pick Pack Pontba rendeltem a Codex Edition-t, meg is jött a visszaigazoló e-mail. Azonban, most próbaként másik e-mail címmel is próbáltam leadni rendelést (hogy megnézzem tényleg csak a regisztrált e-maileket fogadja-e el), azonban most már azt írta, hogy "ACB Codex Edition nem rendelhető Pick Pack Pontra", 2 perc múlva pedig full lelőtték az egész Pick Pack Pont oldalt...na most wtf? :D
  • destiner13
    nekem is megjött meg is rendeltem még gyorsan, majd tolunk egy jó kis officer-es Manhunt-ot, vagy Chest Capture-t.
  • DRevan
    Codex Edition-ra rendelés leadva. Már csak a visszaigazoló e-mailt várom.
  • Kongy
    Ja, és warez/spoileres hsz-eket törölni fogom, péntekig. Aztán már csak a warezeseket fogom törölni, mindjárt kirakom a topik linkjét a fejléc alá.
  • Atkamon
    Yaay, én is megrendeltem :P
  • Kongy
    Ez a játék ilyen, ezt kell szeretni. Mint már mondtam PS3-on van gyakran hirtelen jött frame esés.
  • Kongy
    Ez full zártkörű rendelés, mert más email címet megadva nem is engedte elküldeni.. :) Sőt, nem előrendelők nem is látják a Codex Editiont!
  • Kongy
    Nekem is. :D Már meg is van rendelve, vissza is van igazolva. :D 5 percre a levél érkezése után elolvastam, szal sztem elsők között vok. :D
  • Gundark1234
    Nekem most jött az értesítő a Codex Edition-ról. Aki nem akar lemaradni róla az nézze meg a postaládáját.
  • MerlinW
    OFF, de mindet tartalmazza.
  • DarkSector
    Szerintem ne itt tárgyaljuk ki ezt.
  • Kheled
    ez a warez verziós tartalmazza valamelyik dlc-t?
  • DarkSector
    Pedig a te gépeddel borzasztóan kellene durvulnia.