Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Ti mirõl beszéltek? 😄
Nem nagyon olvastam el de gondolom nem vagytok olyan felelõtlenek hogy spoiler nélkül irjatok a sztoriról tehát ezek csak a multis karik lehetnek ugye?
Mondjuk nem nagyon hiszem, hogy meghalt, mert egy kanyi szó sem esett arról, hogy gyereke lenne, ami szükséges feltétele az emlékeknek (pláne az õ esetében). A multi karakterek közül mindnek lehetett kölke (papnak? mondjuk nagy kúrvázós volt, ha jól emlékszem): a fickók csorgathatták akárhova az nem gond, a nõknek viszont ki is kellet hordani és megszülni. Szerintem a Sumgler (aki meghal) ránézésre elég idõs hozzá. Thiefrõl nem derül ki él-e hal-e, az se kizárt, hogy nagycsaládos nagymamaként távozik. Caha-ról (aki szintén meghal) meg semmit sem tudni. Örült, nemesi vér, az se kizárt a bátyától a Harlequintõl lett valami (így egyszerre pipálható ki két emlék, hehehe). De perverz vagyok...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A Courtisan ki van zárva, mivel átállt az Assassinok oldalára. Sõt megpróbálja ellopni az almát is (hogy magának vagy Ezionak az nem derül ki). Cesare elkapja. Hogy eztán mi lett vele, nem tudni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Törölt felhasználó
Most rendeltem meg a játékot zavvi.com-ról. A PS3-as és az Xbox verzió is 8203 forint ha még érdekel valakit.
na azért emlékeztem rá,mert amint lehetett shoppingolni,vettem rá😊
elitehun
Lehet venni rá kesztyût ami nem tom mit növel. A tõröknél lehet megvenni és ahogy megveszed automatikusan rákerül (legalábbis a 2-ben lehetett)
tommygear
nincs rajta és az ujja sincs levágva
sohase?
mert ifjú korában nem volt,de már köpenyes cuccos korában úgy rémlik,de ha nem,akkor maradok a pillangós bicskánál😊
Atkamon
Ezio-n nincs kesztyû, és semmi sincs a kisujján... 😊

CroftManor
Akire én emléxem: footpad, courtisan, smuggler (van róla vidi), executinoer, blacksmith, captain (talán)

Nothing is True, Everything is Permitted

egy helyütt kisujj gyûrûvel gondolják megoldani..kesztyû miatt sose látjuk..

hidden blade
rayman12
azt énis láttam

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

cdgalaxis március 25-re módosította nemrég a februári dátumot..egyelõre abban reménykedek😊
rayman12
amugy az egyik codex lapon ottvan a mehanizmus, és a youtube on is annak egész pofásak.

Atkamon
Javítás: nincs hivatalos dátum még mindig...

március vége
Atkamon
Igen, de viszont nem mindig van ökölben Ezio keze, amikor kinnt van a penge... Amikor a pengék vannak fegyverként kiválasztva, és nyomod folyamatosan a fegyveres kéz gombot, akkor kinnt tartja a pengét és mozgatja az ujjait is... Aztán ha elengeded a gombot, akkor meg a semmitõl visszacsúsznak a pengék😊

Grr1234
PC-re mikor jön?

egyébként is ilyen tenyérben lapuló elsütõre gyanakszom,hiszen annak ha ökölbe szorítod a kezed,pont indokolná is a levágott ujj magasság különbségét..a módosított meg gondolom kiemeli a pengét a zárt ököl fölé..
az ujja se szakad le😊)))
Solid Snake
"fülre akasztva és ha oldalra biccented a fejed,akkor meghúzódik a zsinór" és leszakad a fül <#hehe>
Két dolog jut eszembe,csak mindkettõ sajnos megbukik mindenféle érintésnél,falmászásnál...az egyik egy kis nyomópöcök lenne csukló körül,ami a kézfej emelésére kilöki a pengét,normál kéztartásra meg visszaengedi/húzza a helyére...valamint egy hálóvetõ elsütõhöz hasonló tenyérben lévõ kapcsoló..
vagy egy karokon vállakon nyakon végigfutó madzag a fülre akasztva és ha oldalra biccented a fejed,akkor meghúzódik a zsinór és kiugrik a penge😊
Atkamon
Hát igen... Sajnos amúgy azt, ahogy a játékban van megoldva, nem lehet valamilyen energiaforrás nélkül lemásolni... Meg a játékban Ezio csak a gondolataival írányítja 😄 Semmit nem nyom meg, nem húz ki, stb. 😄 Ez az ujjra akasztós dolog sem túl jó megoldás, simán elszakadna a sok falmászástól😛

Komoly,de hogy szúrja le az áldozatot,ha kézzel tudja csak visszatolni,illetve ha kézzel vissza tudja tolni?😊
Hol a visszahúz mechanizmus?😊
rayman12
oké, ha tecik csínálok egyet neked is 😊 persze nem ingyen 😄

Ha kész lesz fényképezd le. 😊

Ja bocs, azt hittem kijelöltem #1368-ra válaszolok.
Én rájuk emlékszem a single-bõl: Executioner, Doctor, Footpad, Noble, Captain, Smuggler, Engineer, Blacksmith, Priest

CroftManor
Ki az a Te? 😄 én már alig emlékszem arra h kit lehetett singleban, egy párra emléxem, de rájuk én sem emléxem.

rayman12
nekem félig késsz van 😛 mondjuk az nem ien precíz.

Vannak akiknek sok idejük van barkácsolgatni:
Igazi Hidden Blade

Az Officerre meg a Thiefre te sem emlékszel a játékból igaz? Szerintem õk nincsenek is benne a single-ben. A Legacy-ban sincsenek benne.

rayman12
jah 1 hónap, de kalapácsal kopogom le 😊

elitehun
Ssssss ilyet nem ejtünk ki 😄
tommygear
lesz az 2 is
elitehun
Már csak 1 hónap 😄
Na jó kicsit több
CroftManor
Azért mert láttam egy videót, amitõl ihletet kaptam, ezért is variációs pack a vidi neve, mivel több féle képpen ölöm meg... A footpadot én birom, legközelebb majd õt veszem fel 😊 Kár h múltkor szarakodott a headset :S megint belefutottam egy stunnolos csapatba...

De hát miért csak ezt az egy szerencsétlen Smuglert nyírod ki? Utálod szegényt? 😊
Jó mondjuk én a footpadot írtottam ki párszor Ezioval. De õt tényleg gyûlölöm.

CroftManor
Nincs. Egy SD tv tunerrel veszem fel.

xboxon gondolom fraps lehetetlen..van ennek belsõ felvevõje,mint GTA4-nek is volt?
CroftManor

CroftManor
Ma volt egy nagyon jó wanted meccsem, 1x öltek meg összesen és én 8at kinyírtam xD Kár h nem vettem fel.

CroftManor
Mi benne a zavaros? Van egy pár mód: wanted, manhunt, alliance, chest capture hogy a jobbakat említsem...
A wantedban mindenki vadászik valakire. A manhuntban két csapat van a vadász meg a bujkáló (úgymond). A chest capture olyan mint a manhunt, csak van benne három láda is, ha a közelében állsz, te kapod a pontot, ha meg nem ölnek addig...

Kongy
pedig ez Rómában játszódik. 😄 Venezia jobb volt? 😄
Amúgy nem mindenkinek jön ám be a multi. 😊 Nekem videók alapján elég zavaros, tehát lehet kipróbálom csak, de nem kapok rá, vagy rákapok és függõ leszek 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
Nélam csak a multi miatt übereli a kettõt. A kettõnek olyan olaszos hangulata van. De itt nem különösebben jön át ez az érzés...

rayman12
Énis pc s vagyok és nem spoilerkednek 😊 legalábbis a single vel kapcsolatban nem, a multiról pedig kifejezeten érdekel mit írnak 😊

Meglepõen hosszú és meglepõen jó lett a single. Nekem személy szerint messze jobban tetszik mint az AC2.

remélem a multi nem ment a single kárára és hoz annyi órát,mint az elõzõek..
Igyekszünk Spoiler mentesen hagyni.
Ezért is osztjuk meg tapasztalatokban gazdag multiplayer életünket. 😄D

Na szép dolog😊
Szegény pc-s meg kerüli,mint a tüzet,az idõ elõtti spoilerek miatt😊
Nagy tévedés. 😊
A konzolos topikok max akkor vannak, ha PC-re meg se jelent, és akkor se mennek nagyon. Mindenki ide jön, mert itt pörög az élet. Ez mostanra már amolyan öngerjesztõ folyamat is.