Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Hát a warez verziók általában a megjelenés elõtt szoktak megjelenni 1-2 héttel

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Én aztán nem számitok rá, én már november óta ezzel tolom. xD

Warez verzióra csak április közepén számíts (ez a DRM keményebb, mint a 2. részé volt)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

elitehun
Ha tényleg hamarosan jön akkor nem tom mit csinálok, te jó ég milyen nagy lesz a kísértés :S
A legjobb talán az lenne ha megjelenésig eltávolitanám az internetkábelt XD
Warez verzió? Az nem a megjelenéssel együtt kerül ki? Vagy már kilopták?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ubisoftnak egy belsõ hálózata. A játékban kattints az Uplay-re, regisztrálj be és kész. A játék közben kapsz pontokat (pl teljesítetted az elsõ Chaptert kapsz 10 pontot, most csak mondtam valamit). Ezeket a pontokkal meg az Uplay-en elköltheted erre-arra (ruha, felszerelés, mp karakter, ilyesmi).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Oké, bár ahogy elnéztem elég ritkán vagyunk fent együtt. Amúgy sztem ebben a hónapban fog felpörögni a topik, mert jön a warez verzió 😊

DarkSector
Egy belsõ Ubisoft-os rendszer.
A játékokban kapott Uplay pontokat költheted el ebben a rendszerben extra tartalmakra.
Sõt még ha jól tudom egyik játék pontjaiból egy a rendszerben szereplõ másik játék extráit is megveheted.

Kb mint a Mass effect 2-nél a Cerberus, csak ugye ott minden ingyen volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Törölt felhasználó
Nekem most jött meg a játék PS3-ra. Pontosan mi is ez a Uplay?
Akor majd toljuk ketten. 😊
Nekem jó a magyar nyelv is nem ragaszkodok az angolhoz. 😄

CroftManor
Hát ez azért elég nehezen kivitelezhetõ. A társad általában nem ért magyarul... 😊 én meg úgy ahogy tudok angolul. Ha eleve nem fogtok össze, akkor ezt a technikát nem lehet összehozni...

Akkor most megint sokan szeretnek. 😄
Én eddig összesen egyszer játszottam Alliance-t és mi is nyertünk, bár mi a hagyományos módon. 😊

CroftManor
Tegnap kicsit belekezdtem az Alliance módba is. Hát elsõ körben elsõ helyen végeztem a társammal 😄
Amúgy kitaláltunk egy technikát. Ugye mivel három csapat van és mindegyik üldözi a másikat, így azt találtuk ki, hogy megvárjuk szépen míg megérkeznek a mi vadászaink, azokat szépen le stunnoljuk felvátlva, és amíg odaérkeznek az Õ vadászaik, amik egyben a mi prédánk, akkor kinyírjuk Õket xD Így nem kell futkosni utánuk 😊

Mindegyik templar ügynök. Valahol a ruhájukon vagy a felszerelésükön ott is szokott lenni a templar jel. Egy kakukk tojás van csak, aki késöbb átállt az Assassinok oldalára, de ennek a multiplalyer szempontjából nincs jelentõsége.

Nekem is a Hellequin a kedvencem. 40 Ubi pont a feloldása. Én egybõl feloldottam, amint lehetett. Szerintem PC-n is így lesz. A két bónusz karakter valószínüleg PC-n is bónusz lesz egy darabig (Harlequin és az Officer). Szerintem azért is nem lett belõlük DLC mert várnak a PCs megjelenésre és majd arra rá pár honapra lesz DLCs figura belõlük (szerintem).

Il Lupo másnéven Prowler. Igen õ alap és sokak kedvence. Elég jó figura. 😊

rayman12
Am de, csuklya kötelezö 😄

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

nyugalom már..cdgalaxis oldalán még mindig márc.25 van..ha változni fog,látni fogod😊
Prince23
Ubi mondhatna már egy kiberbaszott PC-s dátumot most már 😛

elitehun
Jaaaa tényleg, azt én is láttam már 😊
rayman12
De van egy ien csuklás akinek színtén rejtett pengéje van, nem tom hogy hívják.

elitehun
Nem azért de a multiplayer karakterek egytõl egyig templomosok nem? Amúgy nem tudtam hogy van egy egyenforma ahogy ki kell nézzenek az aszaszinok XD
rayman12
Bocs hogy ilyen hülyét kérdezek de az az assassin kínézetü multi figura alapból benne van?

CroftManor
A Hellequint ugyanúgy fellehet majd oldani uplay pontoként, mint boxon.

CroftManor
Sztem inkább az a kérdés, hogy a Harlequin benne lesz e ingyen a pc-s verzióban.

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a játék végével kapcsolatban, mert nem teljesen értettem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miért kényszerítik Desmondot, hogy ölje meg Lucyt?

Köszi elõre is a válaszokat!

Atkamon
Mint multis karaktert... Érdekes lenne single-ben skinnek... Nõi karakter, aztán megszólal Ezio hangján... 😄

elitehun
Igen tudom hogy PC-n is lesz Uplay (már a 2-ben is volt) csak az a kérdés hogy a Hellequint mint multis karaktert lehet feloldani vagy mint single player-ben használható Skint
Atkamon
Szerintem PC-re megkapjuk az össes DLC-t, illetve PC-n is lesz UPlay, amivel majd fel tudod oldani a Hellequint.

elitehun
Illetve remélem hogy nem csak egy skin hanem multis karakter? Vagy PC-re megkapjuk alapból mint a DLC-ket?
elitehun
Király. Most nézem a Ubi oldalán hogy Uplay pontokért cserébe fel lehet oldani a Hellequin multis karaktert. Ennek azért örülök mert így látásra Õ az egyik kedvencem és azt hittem hogy kimaradok a jóból 😄
CroftManor
<#taps> Hát igen 😊 talán jobban is szeretem azt a módot. 😛

Nem csuklottál játék közben? Mert biztos hogy páran emlegették a nevedet és nem éppen hálaimát mormoltak... <#nevetes1>

Hallod-e, te aztán nagy Stun betyár vagy. 😊

Ugyanabban a korban ugyanazzal a fõ karakterrel (VI.Sándor,R.Borgia) de egyéb köze nincs a játékhoz. De biztos jó lesz.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

CroftManor
Na tegnap feltettem. <#nyes> Ez már tényleg az utolsó 😄

CroftManor
Mondjuk a 4 új karakternek örülnék.
Amúgy tökre utálom, mikor kiadja a kiosztást a két csapatba, de valaki kinn marad úgymond és várni kell, mire bekerül az egyik csapatba. Van hogy 5 percet is vártam, mire nagy nehezére megvolt a létszám <#falbav>

Hali!
OFF: A "The Borgias" címû filmnek/sorozatnak Jeremy Irons-sal lesz valami köze az Assassin's Creed-hez, vagy teljesen független? Ha nem akkor tudtok róla hogy lesz vagy tervben van-e film a történetrõl? Jó lenne filmen is látni.

tommygear
nemhinném, hogy sok ilyen lett volna 😄D
Ez külön az együttérzõ konzolosoknak készült. Akik addig nem voltak hajlandóak megvenni, míg PC-re ki nem adják. 😄

tommygear
micsoda pénzlehúzás...
Nem tudom mit képzelnek? Hogy újra megveszem, vagy mi?

"Assassin's Creed Brotherhood: Da Vinci Edition (Xbox 360)
A csomag tartalmaz az alapjátékon túl egy Premium egyjátékos küldetést. 10 új trófeát, egy multiplayer map, 2 új multiplayer mód, 4 új multiplayer karakter. És természetesen minden korább ULC is benne van!"

4 új mp karaktert??? Dögöljenek meg, ha ezek nem jönek normál DLC formában.

destiner13
úgy tûnik egy újabba kiadás érkezik xboxra és ps-re, a pc megjelenésekor, úgynevezett da vinci edition. ám nem tom, hogy a tartalom a pc-s codexben is benne lesz e vagy sem, mert azért ez elég kecsegtetõnek hangzik, szóval félév várakozás után remélem nem lesz annyi bõr a képükön hogy a pc-seket ebbõl is kizárják. tessék itt a link:

http://www.konzolokszervize.hu/playstation3/assassins-creed-brotherhood-da-vinci-edition-ps3-ps3

CroftManor
Igen jó már a multi. Ma vagy holnap teszek fel új vidit: disguise & smoke bomb cimmel. 😊

Jó már a multiplayer, mert pár napja nem voltam?
Én a firecrackert nem szeretem, mert nem annyira hatásos. Vakít ha telibe kap, de általába némi körvonalakat én mindig látok. Majdnem mindig sikerül elmenekülnöm, mikor azt használják ellenem. Támadásra meg simán nem használom, mert van annál sokkal jobb. Charge, Smoke Bomb magasan übereli szerintem.
Ellenben a Disguise az tényleg nagyon jó. Mind támadó és védekezõ módban is (Manhunt). Wantedben védekezõként ugyan jó, de ott a Smoke Bomb szerintem hatásosabb.

CroftManor
Egyébként most a változatosság kedvéért, elkezdtem új taktikákat bevetni. Pl wantedban, ha kiszúrom a vadászomat, akkor nyomok egy firecrackert és nem lát semmit xD én meg simán le stunnolom. 😊 Na persze ez nem mindig jön össze, fõleg ha folyamatosan nyomkodja az X gombot.
Aztán manhuntban meg az alakváltást használtam tegnap és persze simán elsétálok a vadász mellett és leütöm 😄

CroftManor
Nem, soha. Csak mindig elfutottak és eltüntek. Igazából ritkán hivtam õket, mert önmagában Ezio legyõzhetetlen 😄

😄
Tegnap nyomtam egy kicsit a singlet. Második végigvitel, de felszabadultabban játszok, mert nem görcsölök a 100% szinkronizáción. Ha elrontom, nem kezdem újra a küldetést. Most egy "all-female" assassin csapatot képezek ki. Hehehe. 12 csaj már megvan. Rendes kis Sisterhood. Képzelem milyen jó hangulat lehet a céhben, fõleg egy-két sikeres küldi után. 😊 Az érdekes, mikor mester assassinná avatják az egyiket, férfi tagok állják a sorfalat. Meg nekem a Legacy-ból is az jön le, hogy többen vannak, mint amit a játékban használunk. Biztos õk azok, akik közvetlenül Ezionak felelnek. Párszor keresgéli, kell a csaj jelöltek után.
Neked volt olyan, hogy letérdeltek Ezio elõtt akció után (nem amikor megmented, hanem egy bevetésen)? Nekem nem, vagy nem vettem észre, de valahol olvastam, hogy van, amikor letérdelnek. Az gyekran van, hogy mondanak pár szót, meg lecsukják a halott szemét.

Nem, semmi spoiler. Ennek egy része (történés) ráadásul a Legacy-ban van.

CroftManor
Igen, õk. Amugy én úgy olvastam, h a Thief az elmenekült... Tegnap este megint nem müködött a szerver, nem lehetett játszani.

CroftManor
Na azért ne irj ilyeneket, még beindítod a topik olvasók fantáziáját xD meg az enyémet is 😄