7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#2756 azt kéne csinálni, amit mond a játék. eagle vision (E), az majd megmutatja. -
#2755 kösz :D -
#2754 Hát mássz fel a falon xD -
#2753 hát srácok nekem régi gépem van és 1920x1080-as felbontásban majdnem max grafikán fut..
de már az elején elakadtam, hogy lehet abból a nagy lyukból kijönni? :D -
bajsz #2752 Engem csak az bac fel,hogy az 576 visszaigazolt ,hogy megkapom és várjam a hívásukat! Most ezt az ami felhúz.Egy vicc ! -
Gundark1234 #2751 Ez van. Én sajnos anno lemaradtam a konzolos Codex-ről. Most viszont valószínűleg már benne voltam az első 10-be mert villámgyorsan küldték is az email-t hogy pénteken várhatom a futárt. Most örül a fejem :)
Kíváncsi vagyok a Crysis2 Nano Edition is így fogják-e "elkapkodni" a maga "szerény" 40k árával :) -
bajsz #2750 Az faca akkor 576 jól átbaszott! -
DRevan #2749 Már sehova, csak CDGalaxis forgalmazott Codexet MO-n és az már mind elfogyott. -
bajsz #2748 Olyan kérdésem van, 576-tól kaptam email-t ,hogy én megkapom a Codex Editiont ,de ma felhívtam a Győri és a Pesti boltot és azt mondták,hogy a codex edition -ból nem is lessz Pcre mert az Ubisoft visszamondta!
Most mi a kur....ám van mert Cdgalaxis is vissza igazolt,hogy délután lehetett rá jelentkezni kinek kell,leadni a rendelést.Valaki elmagyarázhatná. Felbasz az ideg!!!!!!!!!!!!! -
DRevan #2747 Ez van kiírva:
"Elkelt.
A játékból korlátozott mértékben érkezett ugyan Codex Edition, amely azonban sajnos, a jelenleg rendelkezésre álló rendelési adatok alapján elkelt." -
DRevan #2746 Nézd meg a rendelési linket, ki van írva, hogy "elkelt blablabla satöbbi" :) -
#2745 Én naiv meg azt gondoltam hogy még hnapra is marad. :D -
#2744 Honnan tod? :D -
ratgab #2743 Hát ez nem semmi!!! -
ratgab #2742 Én tuti nem fogok rohanni se single-ben, se multiban... mostanában a lassabb játék híve vagyok! -
DRevan #2741 Ennyi volt, kifogyott a CDGalaxis a Codex-ből. -
#2740 Na, nem azért mert megbundázom, csak sztem gyors leszek. :D -
#2739 Há de te HG vagy :D nem ér:) -
#2738 Köszi!
Szerintem az lesz, amit mondtam, hátha valaki majd beszáll a versenybe. :) Én top 3-ban benne leszek, az tuti. xD -
#2737 ezt tedd a banner alá
<a href="http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1299161320"><font size=2>Warez Topik</font size</a> -
#2736 Hát nem hiszem hogy vére küzdelem lesz azért hogy a bannerbe kerülhessenek :D -
#2735 Az a baj, hogy ez nem az én gyorsaságomon múlik, hanem a szállítókén:D Aki futárral rendeli, az megkapja pénteken tuti.
Akkor már inkább valami olyan verseny lehetne, hogy mondjuk ki ér el először 100%-ot a játékban... vagy lvl 50-et a multiban... Csak ugye van, aki single-el, van aki multival kezdni, szóval ez sem olyan jó ötlet... :D -
#2734 Csak CE-sek, lehet kitalálok vmi versenyt ezzel kapcsolatban. :) És akkor majd kiírom a fórum fejlécébe. A jutalom az lenne h az első 3 leggyorsabb kikerül a fejlécre. Ki mit szól? :) -
#2733 De persze attól még lehet verseny, csak kicsit hátrányosabb helyzetből indulok XD -
#2732 Nekem nem CE-m lesz... -
#2731 Mármint magáról a Codex Ed.-ről. :D -
#2730 Verseny h kinek lesz fenn előbb képe a játékról? :D -
#2729 Én is megkaptam, nekem pénteken jön :D -
#2728 Az szép. Mert elvileg azt írták nem lehet Pick Packba kérni. :P -
#2727 Na kaptam emailt, hogy elindult a csomagom, és szombaton vehetem át (Pick Pack). -
#2726 nem nyúl bele -
#2725 Utolsó warez hsz, amit nem törlök. -
#2724 Istenem miért néztem én meg Pc-s gameplayt a ACB-ről :(
off:
a skidrow tuti nem nyúl bele a Ubisoft Game Launcherbe? semmilyen körülmények közt?
mert nehogy a többi origi ubis játékaim ne induljanak el... ettől parázok, hogy leblokkálja a tört verza az összes játékaimat, ami ubis. -
#2723 Semmi időm nem volt ma délután, most értem haza, nem hinném h ma tolni fogom, a holnap meg gyors eltelik, pénteken meg már tolom az eredetit. :D
@CroftManor
A névadó bónuszt kifelejtetted. :P VAgyis magát a kódexet, na meg a reneszánsz dobozt. :) -
#2722 Vegyétek csak meg a játékot, baromi jó game, szombaton értem a végére, 43 órám van benne és még csak 86%-nál vagyok. Számomra ez volt a tavalyi év játéka. Kár, hogy tavaly nem fejeztem be. -
ratgab #2721 XD -
vzajcev #2720 Már rég tolja a kis huncut -
ratgab #2719 Hogy bírod, hogy ott van a kezed ügyében a gém? Nem csábulsz el???? -
ratgab #2718 Ezzel ellentétben a Steelbook kiadásban csak 1 + map és 1+ karakter van!
Meg nincsenek hozzá a kézzelfogható dolgok! -
#2717 Majd tegyél fel róla képeket, de gondolom ugyanaz van benne mint a boxos kiadásban. Egy róma térkép, karakter kártyák, lineage film. A multis karakterek, dlc pályák. Vajon mi van még benne?