7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#2796 De a tökömér mindenki az elejéről csinál gameplayt. :P:P:P:P -
#2795 Holnap ilyen tájban unboxing videó érkezik tőlem. :) Alany: Codex Edition. -
#2794 Csak követni kell őket semmi extra nincsen benne.
CroftManor kösz. -
#2793 meg az elejen a varban valahol ott vagyok......akkor csak kovessem oket? -
#2792 Hát ezt most igy nehéz lenne megmondani, van jó pár ilyen feladat a játékban... Akkor kezd csak visszaszámolni, ha eltávolodsz tőlük, maradj a közelükbe. -
#2791 en most ott vagyok hogy kovetnem kell par ort talan de lejar az idom...mit kell csinalni? -
#2790 Válaszd ki a rejtett tőrt, nekifutás majd bal egérgomb. -
#2789 Azt, hogy kell megcsinálni mikor áll egy tag én futok felé majd ráugorva ledöfi? Tudom ,hogy mindegyik részben volt ilyen és akkor tudtam is de most hol sikerül, hol nem. -
#2788 Á nem :) Csak úgy letöltöttem h megnézzem milyen pcn. Maradok boxon, a multihoz sajnos ubis accountot kér, nekem meg csak boxos van. -
#2787 Ja télleg, bocs! xD -
Hoz_Hun #2786 Mész szétcsapsz a PCsek között tapasztalt orvgyílkosként? :) -
#2785 PC-re szebb. -
#2784 Ez fake, nem a Te videód nincs szellemkép -
#2783 PC gameplay -
#2782 Azért mert PCn legalább tudok HD minőségben fölvenni :)
Nem vettem meg. -
Hoz_Hun #2781 Minek PCs gamplay? Amúgy megvetted PC-re is? -
xido #2780 amúgy meg mindek pc-s gameplay,mikor csak a billentyű kiírások másak és már ősz óta tele van a net videókkal? -
#2779 Rosszul írtam, már a felvett anyag is ilyen :S
De van, azt csinálom csak kissé macera egy 15 perces videót végig ellenőrizni hogy nincs e benne csúszás. Van ahol előbb van a hang, van ahol később. -
xido #2778 nincs benne csúsztatási lehetőség?tedd direkt arrébb 1-2000 ms-el.. -
#2777 Tennék fel pc gameplayt.. csak az a gond hogy a felvett anyagban még jó a hang, de mikor renderelném Sony vegasban, ott el van csúszva a hang a képtől ilyen 1-2 sec-re. Mitől lehet ez vajon? -
Hoz_Hun #2776 "most meg romába vagyok." Gondolom inkább Rómában vagy. Bár ha van gusztusod romában is lehetsz. :) -
Hoz_Hun #2775 Jah, Brutus páncélját meg tőrét (amivel leszúrta annak idején Cézárt). Mindegyik nagyon randa egy cucc, nem érdemes érte teperni, csak ha ki akarod pörgetni fullra a játékot. -
#2774 a szupermotort valaki már megszerezte? -
#2773 Armor of Brutus-t. -
xido #2772 jól van..van ennek a vr tréningnek egy kontrollert monitorba odabaszós bája:)) -
xido #2771 2 dolgon azért most felröhögtem..egyik bánatomban,hogy milyen szerencsétlen megoldás...kijöhetünk az Animusból és kimehetünk kicsit körbejárni..de csak 10 percünk van...aztán...nem történik semmi,visszarak minket a játék a bázisra..ha kimegyünk rögtön,megint 10 perc...ez nem túl kreatív...a 2.ami állat...körbedumcsi,mint a 2-ben is,mielőtt beülünk..Lucy asztalán 2 monitor,az egyiken Facebook Project Legacy,a színekből ítélve Róma 4.memory:))) -
#2770 a brotherhoodban mit kapunk ha összegyűjtjük a kulcsokat?? úgy értem, hogy a 2ben megkapjuk altair cuccát itt mit kapunk?? -
#2769 Ha már elfogyasztottátok (tuk) a CD Galaxisból a CE-t. :P -
#2768 A fejlécben kiírt versenyre van jelentkező? -
bajsz #2767 igen nem lenne rossz! -
syberia2 #2766 hmm top 10ben 6.dik -
#2765 Okéj bocs...
-
#2764 Mellőzzük már az efféle képeket. Nyugodtam mehetnek az elakadások az off topikba, amíg ki nem jön az eredeti game.... -
#2763 Itt tartok.
Írd le pm be pls...
-
xido #2762 Na akkor én is írok..kipróbáltam kicsit komolyabban nekifeszülve és csak annyit,megerősített a tudat,hogy Ezio mennyire jól fel van építve,az a csibészség benne,meg az érzelmek..odáig mentem el,hogy használható a Virtual training és én most itt el is leszek egy jó ideig azt hiszem,nem akarok tovább haladni,nehogy aztán az eredetivel ne legyen kompatibilis a mentés..báár..csak offline kell tenni,nagyon úgy néz ki,hogy elég lesz a serialt beírni és már éles is a játék.. -
#2761 Mivel nem akarom végig spoilerezni a fórumot a megoldásokkal, így inkább nézz you tubeon végigjátszás videót az xboxos verzióból. -
ratgab #2760 Na asszem péntekig nem nézek ide be, mert kezdődik a spoiler özön... -
#2759 de ott vagyok :S
-
#2758 Ez nem az a rész amikor a "farkasemberek" barlangjába vagy? -
#2757 Jó estét.
Én is zuzok a gamel nagyon vad megvolt a nagy háboru az elsö eksön meg a jelenbe is zuztam most meg romába vagyok.
Viszont a föld alat vagyok egy kör alaku terembe és nem tom hogy menyek az ajtohoz(hogy lehet eljutni).
Valaki aki itt tart az segítsen és elöre is köszönöm...