Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké, köszi😊

every damn day

Atkamon
Vagy nem is, várj csak... Akkor kapod meg, ha megcsinálod az össze Leonardo's Machines mellékküldetést.

Atkamon
Leonardo-tól tudod megvenni a fõszál közepétõl kb...

srácok ejtõernyõt hol és mikor lehet szerezni? Fõszálat végigvittem és leesett hogy a trailerekben annyit szereplõ ejtõernyõ sehol!😄

every damn day

Értem, köszi! Basszus, lejárt a bankkártyám múlthónapban pont, de jó <#falbav><#falbav><#falbav>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Atkamon
Mostanában vannak emberek elég jól, mindig találok játékosokat, legtöbbször 8 ember is összejön egy meccsre. Már kijött minden DLC és új pálya, szerintem több már nem lesz.

Sziasztok! PC-n mekkora a multis játékosközösség? Van kivel játszani mindig? Mert megtaláltam most 4ezerre leárazva a játékot és gondoltam megveszem, videók alapján bejövõs a multi 😊

Ja, és vannak/lesznek ingyenes DLC-k új pályák meg ilyesmik?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

CroftManor
ez biztos valami cheater lehet. Összesen 16 meccset játszott eddig... és csak 2x nyert... Én megnéztem tegnap este, eddig 2028 meccsen vagyok túl xD Kills: 31248 összesen és 16325 deaths eddig. (értsd tavaly november óta)

Nothing is True, Everything is Permitted

Atkamon
Pedig nem olyan nehezek... Meg is lepõdtem, hogy magamtól rájöttem a legtöbbre, talán az utolsónál kellett segítség. Mondjuk én a képtekerõseket jobban utálom.

gyerekek én a Truth-ot nézegetem a neten,mert segghülye vagyok ebben a tekerõtárcsás kódos megfejtésben...nézem a videót és még így se látom át a logikáját és mocskosul bosszant ám😊))
MerlinW
Cheatengine... :/ Azt az állatot is fejbe lõném, aki készítette...

[merlinw.org]

Atkamon
Ehh...

PC-n így néz ki a lista:
All-Time Score

Az elsõ helyezett profilja:
nomadik2010

Sokat dolgozhatott rajta! <#boxer>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

CroftManor
Jelenleg a 25. vagyok a ranglistán 😄 Boxon olyan kemény assassinate meccsek mennek, hogy rankedben senki nem ússza meg 10-11 halál nélkül. Ha megölsz valakit, a többiek már ott vannak a nyakadban.. figyelnek mint a sas és lecsapnak.

Kissé hanyagoltam mostanában az ACB-t...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Atkamon
Senki sem tudja, hogy miért történtek a játék végén a dolgok, majd a következõ rész lezárja az egészet, és elvarrja az összes szálat.

Kongy
Mondjuk spoilert illett volna használni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Heló mindenkinek.
Gondolom jó néhányan már végig vihettétek a játékot, na hát tõlük kérdeznék valamit.
Végig vittem én is már, angol tudásom is van azért de azért van pár nehéz szó amit nem értettem. Szóval az lenne a kérdésem, hogy a sequence 9-ban mirõl beszélget Desmond azzal az istennel és a többi mért történik?? (nem akarom lelõni a poént azoknak kik még nem játszották végig ezért nem írok többet 😄 ) A választ akkor az a valaki ki majd válaszolni fog privátban küldje.
Elõre is köszönöm.
Kongy
Egérkezelés nem a legjobb. :S A másik dolog pedig h ezt TV-rõl vettem fel, úgy h közben a kanapén feküdtem és onnan irányítottam bill. + egérrel. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

oóóó..a tervrajzos helyszín😊
én ott az elején a várfalon kívül másztam végig,ahol nem volt tovább,bemásztam,aztán megint vissza😊
BoneDragon
0:59-nél.

BoneDragon
Tényleg nagyon elkeseredett lehettél, mert én azt a küldetést a végén 0 életvesztéssel csináltam meg. 😄 Amúgy, ha távol ugrasz és nem kapaszkodik meg semmibe automatikusan, akkor nyomd a shiftet folyamatosan.

Atkamon
Ja, tényleg jó lenne, de kétlem, hogy így lesz, eddig sem volt közös szerver PS3 és Xbox között.

CroftManor
Hát boxon azért jobb a helyzet, de sztem már ott is érezhetõen kevesebben játszanak, mint eddig. Már én sem tartom annyira izgalmasnak, nem látok benne már kihívást. Viszont az nagyszerû lenne, ha õszre közös szerver lenne és akkor pc vs xbox is mehetne 😊

CroftManor
A végét éppen hogy túlélted egy életkockával 😄

Kongy
úgy tûnik a singlet jobban szeretik az emberek...

nagy elkeseredésemben csináltam egy videót xd

RatBaG
elõzõ hét elején még toltam, de már csak úgy ímmel-ámmal, aztán úgy felkúrt, hogy polcra tettem. tényleg kezd kihalni a multi, alig akart összejönni egy assasination meccs, ha nem tett be rögtön valahova.
utána két nap alatt letudtam a félbe hagyott bulletstormot, 3 nap alatt szépen végigmentem a portal 2-n, most meg szerda óta dirt 3 megy ezerrel. alázok multiban <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

ha eszük lesz és a novemberi egyszerre jön ki,akkor multi multi lesz benne,all platform közös szerverek
kijött a Fable,a Witcher 2,a Dirt 3..soroljam?😊
Kongy
És sokan megvették, mint ahogy az a fejlécbõl is látszik. Emberek hol vagytok??

Kongy
Nagy kár, mert a játék még csak 2 hónapja jött ki PC-re. A 2009 eleji BioShock 2 multiban több játékos van, mert ott legalább pár perc alatt összejön egy meccs...

Atkamon
Nagyon nincs mostanában ember multiban...

Kongy
Halottak a multi szerverek.

Mondom, játszok egy kis ACB-t, mert rég toltam, erre várok fél órát, minden játékmódban, és semmi. Összejött a 6-ból 3 ember, aztán kiléptek, mert látták h reménytelen... Szal ez elég elkeserítõ...

Kösz a tippet 😊
azt is szeretem😊
majdnem megvolt,csak a szokásos..videó után tuti,hogy más irányba nézek,mint ahogy érkeztem,aztán mentem a rossz irányba..és jéé..egy sose látott szoba zászlóval..na mondom oké,ez még jól is jött ki😊
Atkamon
Oh, az még könnyû nagyon... Nekem ma lett meg végre a 100% sync-em, szenvedtem picit a tankos Leonardo küldetéssel 😊 Romolus küldikbõl az egyikkel szenvedtem, amit 8 perc alatt kell végigfutni...

Tegnap megint próbáltam kicsit kozmetikázni a 100% sync-eket...Hát kivagyok azon,hogy "ne veszíts 1 kockányit se az erõnlétedbõl",erre már akkor is bukom,ha csak jelzésképpen beröccen,majd visszatölti....ez annál a 13 romulusnál van és persze,hogy a videó a játékra nagy vakító szarsággal vált,minek következtében az elsõ támadót mindig elbukom,mert nem is látok még semmit,nemhogy lockoljam és countereljem😊
elitehun
Ja most láttam hogy Veronica mars-ban is játszott de azt se néztem ^^
MerlinW
3 évadnyi Veronica Mars is élvezheted a kicsi fenekét, fõszerepben😊 Illetve a Hõsök c. sorozatban is játszott egy évadot, asszem a harmadikban.

[merlinw.org]

Én is ejtõernyõztem ott. Érdekes.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Na már megválaszolták. Igen, a törött hídon lóval kell átugratni. Máshogy nem lehet odajutni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

elitehun
Jó eddig nem láttam egy filmben se, és ma láttam elõször a Fanboys-t ^^
wesker24
Nekem már az AC1-bõl ismerõs volt a csaj hogy ez a Heroes-ban volt Elle a villámos csaj ! xD
sõt õ is adta neki a hangját😊
azért 3 rész után rájönni szép reakció idõ😊
elitehun
Lol!
Most nézem hogy Lucy-t arról a színésznõrõl mintázták aki a Fanboys c. filmben játszott, ezért volt olyan ismerõs. Kristen Bell-rõl
CroftManor
pontos ugrásokkal hamar le lehetett jutni a csávóhoz. Az elején kapásból le engedtem magam egy szinttel lejjebb, onnan meg jól irányított ugrások..és már lent is voltam 😊

bakker tényleg..éjjel én is ott köröztem,már kínomban ernyõt is vettem,de aztán nem fordultam vissza oda..😊
DarkJedi
A törött hídon lóval át tudsz ugratni.

furi..én majdhogynem csak úgy tudtam jó idõvel kezdeni onnan fentrõl lejutni a csávó mellé a porondra..
CroftManor
nekem a colosseumi idõre futós, gömb gyûjtögetõs résznél nem engedett ejtõernyõt használni. :S