7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Kongy
    Köszönöm szépen, ezt privátban is megírhattad volna. A másik meg, hogy ha valaki "lebolondoz" valakit az neked nem agresszív hsz? Mert én azt töröltem.
  • MerlinW
    Egyrészt utoljára 1 hónappal ezelőtt volt téma, 100 hozzászólással ezelőtt. másrészt a fórum célja hogy segítsünk másoknak. Nincs most igazad, ha rossz hangulatban vagy, ne válaszolj, majd más megteszi helyetted.

Üzenetet törölni pedig csak nyomós indokkal szabad a nem saját fórumokban:

"Hozzászólások törlése:
    Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.
    Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
    Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
    A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
    Céltalanul vitát szító hozzászólások.
    A szándékosan nagyméretű képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer működését lényegesen lassítja.
    A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkező esetben törlésre kerülnek.
    Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
    Szándékos flood és reklám esetén.

A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe."
  • Kongy
    De ha úgy vesszük igaza van, mert bolond vagy, ha az ilyennek akarsz segíteni... nem? :D
  • Atkamon
    Te meg tanulj meg írni. Meg esetleg olvasd újra, amit írtál.
    "A repülő szerkezetet hogy kell már irányítani? .. rá nem jövök.. Írja hoyg a Shift-el és a Space-vel kell mozogni,"
    Most ebből szerinted mit lehet értelmezni? Azt, hogy a space-el, meg a shift-el akarod a repülőszerkezetet irányítani. Tanulj meg angolul, aztán akkor játszál a játékkal, meg mondd azt, hogy bolond olyanra, aki segíteni akar. Szerencsétlen.
  • Bhalage
    nem az epuleteket kell felujitanod, hanem csatornakat
    angulul aquaduct, jopar helyen hianyzik belole, es all azokon a helyeken egy architect ember aki kis penzert megcsinalja!

nem mindegyik elerheto rogton a jatek elejen, mert van terulet ami kesobb lesz elerheto.

masik megoldas a ejtoernyo ahogy elottem szoltak. de az is kesobb lesz szal mind1
  • Renjike
    on leugrottam és használtam az ejtőernyőmet XD és ott voltam.
  • ratgab
    Nincs mit!
  • ratgab
    Egyszerűen felújítod a Vízelvezető csatornákat (Magasan menő Viadukt,azaz a földtől jó pár méterre hatalmas "oszlopokon" nyugvó vízelvezető csatorna: Úgy néz ki, mint a kilenclyukú híd... Ezek az Aquadect-ek)!

Ezeket kell felújítani úgy, hogy a víz eljusson az adott helyre, ami meg fogja emelni a vízszintet!
  • Kongy
    Komolyan mondom, most már elég volt. Ha 5x nem lett megkérdezve, akkor egyszer sem, alig kéne visszaolvasni, és meglenne a válasz... neem egyszerűbb megint beírni. Következőt most már tényleg törlöm...
  • belapeter
    ööö hogy mondod? :D

Nem tudom mit értesz aquadetctek alatt..
    egy romuluszosnál már kellett ilyet,aztán beszakadt a padló..
    De körbenéztem,nincs itt semmi aktivátor vagy valami hasonló..
    Vagy csak lépjek a következő szintre?
  • ratgab
    Aquadecteket felújítva megemelkedik a víz!
  • belapeter
    De most újabb akadályba ütköztem.. Egy kis akrobatikára gyanakszom,hogy oda csak ejtőernyővel lehet beszállni.. sehogy máshogy nem lehet..
    aszt hiszem már csak ez az utolsó Romulusos küldetés van hátra..
    Szerintetek hogy? vagy ti hogy csináltátok meg? :DD

• Bhalage
    tuz "feletti" meleg levego felroppenti mindig, szal vagy durranst magad ele/ala, vagy hasznald ki a bombazas okozta tuzeket kulonben le fogsz esni, sztem kis probalkozas kell es utana nagyon ra lehet erezni.
  • xido
    sokáig levegőben maradni nem is..csinálj tüzeket és menj föléjük sűrűn..
  • Atkamon
    Öhm... Hol írja, hogy shift-el és Space-el mozogj? Az irányítógombokkal kell irányítani... Tehát WASD...
  • belapeter
    Ssziasztok..

A repülő szerkezetet hogy kell már irányítani? .. rá nem jövök.. Írja hoyg a Shift-el és a Space-vel kell mozogni,a spésszel a lábakat mozgatom,de nem jövök rá hogy hogyan is..
    Lőni ,célozni,megy xD de sokáig a levegőben maradni nemtok :/
  • CroftManor
    Egyébként meg ott van a virtual training is, ott is tudsz gyakorolni. Van egy pár mód benne.
  • glights
    Igazad volt, köszi szépen, valami hasonló volt a megoldás :)
  • Gary
    Hehe, nem akarlak elkeseríteni, de ha ezt lehetetlennek találod, mi lesz később! :Ð
    Opcionális gyakorlási lehetőség van a játékban!

Nekem van még egy 8 perces menetem, a tankos, a röpködős, meg az utolsó tolvajos (gömböket kell gyűjtögetni) futás a teljes 100%-hoz.

Ja, olvastam korábban, a windózos egérgyorsításról. Multiban nagyon jó, de single-ben mintha csak hátráltatna. Vagy elszoktam a single irányításától.
  • Atkamon
    Iszonyú könnyű megcsinálni... #7511 tökéletesen leírja... Meg nézz videót youtube-on.
  • Kongy
    Abszolút nem lehetetlen, max te nem érted mit kell.
  • glights
    Nem tudom, de marhára idegesít! Nem szeretem, amikor egy játékban lehetetlen dolgokat kell csinálni!
  • Bhalage
    sztem nem kell folymatosan couterezni, hanem egyet kell counterezni, megolni az ellenfelet (es ha rendesen korbe vagy véve enemikkel,) es mialatt megolod az enemit, akkor uj enemy iranyaba nyomod a mozgas gombot (a kivalasztott enemy korul ilyen feher korvonal lesz) es nyomogatod a rendes tamadas gombot.

igy egyhuzamban egymas utan korbe leirtasz mindenkit aki korulotted van.
  • glights
    Az a vicc, hogy ezt csinálom, és nem fogadja el! Van úgy, hogy 5-6 ellennel is végzek zsinórban, de akkor sem f@sza! Én PS3-mal nyomom, itt ír valamit a kivégzésnél, hogy tartsam nyomva a bal kart és úgy üssek vissza, de ekkor nem láttam, hogy ekkor bármi különöset csinálna.
  • Kongy
    Igen, az a titka, hogy counterezni kell. tehát kivárod míg az enemy támad, és mikor épp odaérne hozzád a kardcsapása, akkor gyors visszatámadsz, ezzel kivégzed az ellenséget, és aztán az iránygombokkal gyors fordulj a többiek felé, és rögtön tudod majd counterezni őket, ha közben nem ütnek meg.
  • glights
    Az is kivégzésnek számít, ha védekező állásból egy gombnyomással ölök? Mert így nem jött össze!
  • glights
    Köszönöm szépen a gyors segítséget!
  • mike01010101
    Zsínorban 5 kivegézést kell csinálni. Ez a "kill streak"
  • Kongy
    Szerintem anélkül kellene leverni 5 őrt, hogy közben megütnének.
  • glights
    Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Próbálom 100% sync végigvinni a játékot és van egy rész, ahol nem egészen pontosan értem az utasítást. Arról beszélek (még viszonylag a játék elején van) amikor Caterina-t kell lóval kikísérnünk a kastélyból, azzal nincs is semmi gond, majd jön egy rövid átvezető videó és utána időt kell neki nyernünk a meneküléshez úgy, hogy a ránk támadó őrökkel kell harcolni. A harc az megy, életben maradok, de valami mégsem sikerül, nem teljesítem a feladatot 100%-ra. Az utasítás: "Achieve a kill streak of at least 5 guards"

Mit kell itt csinálni??? :(
  • xido
    akkor azért vártam hiába ugyanott a rohadékot:)
  • Atkamon
    Fix helyük van.
  • xido
    mák..partokon találhatóak..csak öklöst,se fegyver,se vízbe lökés:)
  • Atkamon
    Van hozzá útmutató, meg kell verni őket. Egy achievment jár érte, ha mindet megvered.
  • scottish
    Sziasztok. Végigjátszottam a játékot, aztán csak bóklásztam. Egyik alkalommal egy harlequim-es karaktert céloztam be. Miután megöltem kiírta, hogy ötből egy megvan. Ez valami bonusz dolog? Van hozzá útmutató, mint a tollakhoz, zászlókhoz, vagy teljesen random és nagy mák kell, hogy rátaláljak?
    És mire jó az egész?
  • Grr1234
    Igen
  • simonl #7497
    Sziasztok srácok, ebben a játékban is "vissza" lehet menni a stáblista után játszani, új küldetéseket felvenni, gyűjtögetni, várost építeni?

Köszönöm
  • Kongy
    Mindegy. :P
  • CroftManor
    És ennek mi köze a Brotherhoodhoz? :) Van AC 2 topik is.
  • mike01010101
    Megvettem a könyvet (cdgalaxis-ból) és nagyon tetszik. Egy az egyben az AC2-t írja le. Szó szerint ugyanazok a párbeszédek és jelentek mint a játékban (Desmond-os rész nincs benne csak Ezio). Akinek tetszett a játék de mondjuk nem értett meg minden párbeszédet pontosan annak tökéletes ez a könyv. Elég jó a stílusa is.
    OFF
    Az utóbbi időben 4 játék könyvet olvastam (DA,ME,Witcher,AC) és szerintem a ME könyv toronymagasan a legjobb.
    ON