Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
every damn day
every damn day
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ja, és vannak/lesznek ingyenes DLC-k új pályák meg ilyesmik?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Nothing is True, Everything is Permitted
All-Time Score
Az elsõ helyezett profilja:
nomadik2010
Sokat dolgozhatott rajta! <#boxer>#boxer>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Gondolom jó néhányan már végig vihettétek a játékot, na hát tõlük kérdeznék valamit.
Végig vittem én is már, angol tudásom is van azért de azért van pár nehéz szó amit nem értettem. Szóval az lenne a kérdésem, hogy a sequence 9-ban mirõl beszélget Desmond azzal az istennel és a többi mért történik?? (nem akarom lelõni a poént azoknak kik még nem játszották végig ezért nem írok többet 😄 ) A választ akkor az a valaki ki majd válaszolni fog privátban küldje.
Elõre is köszönöm.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
én ott az elején a várfalon kívül másztam végig,ahol nem volt tovább,bemásztam,aztán megint vissza😊
nagy elkeseredésemben csináltam egy videót xd
utána két nap alatt letudtam a félbe hagyott bulletstormot, 3 nap alatt szépen végigmentem a portal 2-n, most meg szerda óta dirt 3 megy ezerrel. alázok multiban <#hehe>#hehe>
Per Aspera Ad Inferi.
Mondom, játszok egy kis ACB-t, mert rég toltam, erre várok fél órát, minden játékmódban, és semmi. Összejött a 6-ból 3 ember, aztán kiléptek, mert látták h reménytelen... Szal ez elég elkeserítõ...
majdnem megvolt,csak a szokásos..videó után tuti,hogy más irányba nézek,mint ahogy érkeztem,aztán mentem a rossz irányba..és jéé..egy sose látott szoba zászlóval..na mondom oké,ez még jól is jött ki😊
[merlinw.org]
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
azért 3 rész után rájönni szép reakció idõ😊
Most nézem hogy Lucy-t arról a színésznõrõl mintázták aki a Fanboys c. filmben játszott, ezért volt olyan ismerõs. Kristen Bell-rõl