7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#2837 Nem kiegészítő... -
#2836 Hát ahogy így elnézem jó sok mindent zsúfoltak bele ebbe a "kiegészítőbe". -
#2835 már akinek :(( nekem nem lehet -
#2834 Én is a singlet viszem végig előbb, aztán multi ezerrel, amig ki nem folyik a szemem! :D:D:D Már van 1 kis konzolos tapasztalatom multiban, szal hazai környezetben még jobban fog menni. :) PS3-on is volt sikerélményem azért bőven! :)
De majd ettől függetlenül lehet közös SG-s multi. :) -
#2833 köszi -
#2832 Én is először single-t viszem végig, elég jó vagyok a játékban így is, nem félek különösebben a multitól:D -
#2831 Te talán, de én tuti hogy a single kipörgetem előtte mivel a történet miatt szerettem bele ebbe a sorozatba, aztán jöhet a multi -
#2830 van annyi idő a köv. részig -
xido #2829 akarod mondani felfedezgetünk és meghalunk:D -
ratgab #2828 Holnap ilyenkor már gyilkolunk multiban... -
#2827 -
#2826 Szerintem igen... Viszont cdg-ban nem lesz olcsóbb a sima sem, ezért ott jobban megéri a day-1. -
#2825 Dehogy veszem meg PCre, mindent előről kéne kezdenem multiból, így is egy hónapba telt mire 50es szintre léptem. -
ratgab #2824 Melyik Tesco?? Ám nekem már mindegy... holnap jön a CDG-től a Steelbook! -
xido #2823 én még mindig csak azon kattogok,opcionálisan miért csak day1 kiadást lehet rendelni..és holnap mi lesz,átveszi helyét az adatlapon a sima?:) -
xido #2822 pláne,hogy fél órásba már tesztelték,mire képesek és nagyon jó parkour-os színészeink is vannak...David Belle meg jó is lenne valami alternatív assassinnak:) -
#2821 Lehet nem is igaz, majd holnap kiderül -
xido #2820 ez a tescos genyaság elég izé volt:) -
#2819 Ghost Recon/Assassin's Creed film készül?
AC film hatalmas lenne!! -
xido #2818 :))))
helyzetjelentés..gépen a virágbolti verzió,holnap du.eredeti exe vissza és serial élesítése:)
Prince of perisánál is működött így:) -
#2817 Úgyis megveszed pc-re is és teszel fel a multiról is
Szinte már ingyen adják. Fannak kötelező -
ratgab #2816 Helyzetjelentés: Gép felkészítve a Pc-s kiadású Brotherhood fogadására...
Ezen játék tiszteletére feltelepítettem egy vadonás új win 7-et, így mindenféle technikai hátrány nélkül fogok holnap belevágni a játékba... -
#2815 Már megijedtem h az én videóm lett törölve xD Tegyetek majd fel videót a multiról, én arról nem tudok. -
xido #2814 éjjel láttam egy videót yt-n,hogy működik odavissza a legacy meg az acb..hát pislogtam csak a kezelésén,hogy is van ez:) -
#2813 Most már nem. ACB védelme is nulla. :P
CE-hez külön DVD-n lesz... bár lehet az is torrentről. :D -
#2812 Hát de akkor milyen gáz már :D Illegálisan feltöltött torrentből leszedett soundtrack van az eredeti játékhoz... :D Pedig hát a Ubi mennyire a warez ellen van (DRM) :D -
#2811 Fail -
xido #2810 hát..mivel digital delux..azt nem mindegy ki által tömörítve kapják meg?:) -
#2809 Haha, hallottátok a legújabb Ubisoft AC botrányt?:D
A PC-s Digital Delux Edition-ben (amelyhez ajándékba adják a soundtrack-et), kiderült, hogy a soundtrack torrentről származik :D -
#2808 lolSL beágyazta konkrétan a játék befejezését egy spoilerbe ám az kilátszott... -
#2807 Mi van törölve?! -
#2806 Vagy inkább tovább élhet a PC lehetőség... Egyenlőre az is eléggé nehézkesen megy. -
#2805 Ez igaz. Bár sztem egy AC-nek van már akkora rajongótábora h sokan tolják, meg amúgy is, egy ilyen király multit ki nem tol szívesen??? :D Amúgy meg nemtom lesznek-e dedikált szerók, bár nem hiszem, de engem rohadtul idegesít ez a lobbykeresés. :S -
xido #2804 Na bassza meg:)
Nem azért,mert sajnálom 8k-t a steelbook-ért..csak jobb szerettem volna,ha normált is lehet rögtön hozatni a galaxisból.. -
#2803 Legalább többen megveszik, tovább élhet a multi lehetőség -
#2802 Normál kiadásért nagyon jó ár! Bőven megéri azt a 6k-t, annyiért szinte ingyen van. :D -
DRevan #2801 Nah nekem is megjött a friss Tesco-s szórólap és a korábban említett hír igaz! Azaz a Tesco a normal kiadást 5990Ft akciós áron (a 8k-s akciós árat tovább akciózták:P) fogják adni!
Nagy pacsit az illetőnek aki meghatározta az árát ^^ -
#2800 Videókat ide CSAK linkeljétek ezentúl (á lá CroftManor). Normál videók, beágyazva mehetnek az off topikba. Ezt az 1 napot bírjátok már még ki PLS! -
#2799 Epic Fail. Törölve. -
#2798 Azért mert valahonnan el kell kezdeni xD Másrészt meg erre volt időm meló előtt...de még lesz :)