7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Atkamon
    Nem kiegészítő...
  • Shep
    Hát ahogy így elnézem jó sok mindent zsúfoltak bele ebbe a "kiegészítőbe".
  • CroftManor
    már akinek :(( nekem nem lehet
  • Kongy
    Én is a singlet viszem végig előbb, aztán multi ezerrel, amig ki nem folyik a szemem! :D:D:D Már van 1 kis konzolos tapasztalatom multiban, szal hazai környezetben még jobban fog menni. :) PS3-on is volt sikerélményem azért bőven! :)

De majd ettől függetlenül lehet közös SG-s multi. :)
  • Krisztiam #2833
    köszi
  • Atkamon
    Én is először single-t viszem végig, elég jó vagyok a játékban így is, nem félek különösebben a multitól:D
  • elitehun
    Te talán, de én tuti hogy a single kipörgetem előtte mivel a történet miatt szerettem bele ebbe a sorozatba, aztán jöhet a multi
  • lolSL
    van annyi idő a köv. részig
  • xido
    akarod mondani felfedezgetünk és meghalunk:D
  • ratgab
    Holnap ilyenkor már gyilkolunk multiban...
  • Solid Snake
  • Atkamon
    Szerintem igen... Viszont cdg-ban nem lesz olcsóbb a sima sem, ezért ott jobban megéri a day-1.
  • CroftManor
    Dehogy veszem meg PCre, mindent előről kéne kezdenem multiból, így is egy hónapba telt mire 50es szintre léptem.
  • ratgab
    Melyik Tesco?? Ám nekem már mindegy... holnap jön a CDG-től a Steelbook!
  • xido
    én még mindig csak azon kattogok,opcionálisan miért csak day1 kiadást lehet rendelni..és holnap mi lesz,átveszi helyét az adatlapon a sima?:)
  • xido
    pláne,hogy fél órásba már tesztelték,mire képesek és nagyon jó parkour-os színészeink is vannak...David Belle meg jó is lenne valami alternatív assassinnak:)
  • Solid Snake
    Lehet nem is igaz, majd holnap kiderül
  • xido
    ez a tescos genyaság elég izé volt:)
  • grebber
    Ghost Recon/Assassin's Creed film készül?

AC film hatalmas lenne!!
  • xido
    :))))

helyzetjelentés..gépen a virágbolti verzió,holnap du.eredeti exe vissza és serial élesítése:)

Prince of perisánál is működött így:)
  • Solid Snake
    Úgyis megveszed pc-re is és teszel fel a multiról is
    Szinte már ingyen adják. Fannak kötelező
  • ratgab
    Helyzetjelentés: Gép felkészítve a Pc-s kiadású Brotherhood fogadására...

Ezen játék tiszteletére feltelepítettem egy vadonás új win 7-et, így mindenféle technikai hátrány nélkül fogok holnap belevágni a játékba...
  • CroftManor
    Már megijedtem h az én videóm lett törölve xD Tegyetek majd fel videót a multiról, én arról nem tudok.
  • xido
    éjjel láttam egy videót yt-n,hogy működik odavissza a legacy meg az acb..hát pislogtam csak a kezelésén,hogy is van ez:)
  • Kongy
    Most már nem. ACB védelme is nulla. :P
    CE-hez külön DVD-n lesz... bár lehet az is torrentről. :D
  • Atkamon
    Hát de akkor milyen gáz már :D Illegálisan feltöltött torrentből leszedett soundtrack van az eredeti játékhoz... :D Pedig hát a Ubi mennyire a warez ellen van (DRM) :D
  • Kongy
    Fail
  • xido
    hát..mivel digital delux..azt nem mindegy ki által tömörítve kapják meg?:)
  • Atkamon
    Haha, hallottátok a legújabb Ubisoft AC botrányt?:D
    A PC-s Digital Delux Edition-ben (amelyhez ajándékba adják a soundtrack-et), kiderült, hogy a soundtrack torrentről származik :D
  • Kongy
    lolSL beágyazta konkrétan a játék befejezését egy spoilerbe ám az kilátszott...
  • CroftManor
    Mi van törölve?!
  • Atkamon
    Vagy inkább tovább élhet a PC lehetőség... Egyenlőre az is eléggé nehézkesen megy.
  • Kongy
    Ez igaz. Bár sztem egy AC-nek van már akkora rajongótábora h sokan tolják, meg amúgy is, egy ilyen király multit ki nem tol szívesen??? :D Amúgy meg nemtom lesznek-e dedikált szerók, bár nem hiszem, de engem rohadtul idegesít ez a lobbykeresés. :S
  • xido
    Na bassza meg:)
    Nem azért,mert sajnálom 8k-t a steelbook-ért..csak jobb szerettem volna,ha normált is lehet rögtön hozatni a galaxisból..
  • Solid Snake
    Legalább többen megveszik, tovább élhet a multi lehetőség
  • Kongy
    Normál kiadásért nagyon jó ár! Bőven megéri azt a 6k-t, annyiért szinte ingyen van. :D
  • DRevan
    Nah nekem is megjött a friss Tesco-s szórólap és a korábban említett hír igaz! Azaz a Tesco a normal kiadást 5990Ft akciós áron (a 8k-s akciós árat tovább akciózták:P) fogják adni!
    Nagy pacsit az illetőnek aki meghatározta az árát ^^
  • Kongy
    Videókat ide CSAK linkeljétek ezentúl (á lá CroftManor). Normál videók, beágyazva mehetnek az off topikba. Ezt az 1 napot bírjátok már még ki PLS!
  • Kongy
    Epic Fail. Törölve.
  • CroftManor
    Azért mert valahonnan el kell kezdeni xD Másrészt meg erre volt időm meló előtt...de még lesz :)