Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Annyira utálom, amikor manhuntban mindenki szana-szét rohan, nemhogy összefognának... Mikor leütök egy vadászt, akkor nemhogy odajönne õ is segíteni, nem..! áll egy helyben a körben és várja a halát xD Ezért jó inkább haverokkal játszani, mert õk tudják mi a dolguk.

Nothing is True, Everything is Permitted

Atkamon
Jaja, ez már hivatalos... Ideje volt.

Prince23
Végsõ PC-s dátum:

Március 18!

😄
Fárasztó napom volt na. Mondhatni "le fáradtam".

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

elitehun
"le DLC-hetõk"
Ember ez aztán a kifejezés XD
Csakhogy volt bõvitett kiadás (nekem az van meg). Ez ilyen csökentett, bõvitett kiadás. "Da Vinci kiadás" más néven "Pénzlehúzás kiadás". De ha cuccok benne (ahogy remélem) le DLC-hetõk, akkor visszaszívom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerintem:
10 új trófeát = ? (lehet a két templar-os pályáért járt trófea, meg a multis dolgokért)
2 új multiplayer mód = advanced Alliance, chest hunt
4 új multiplayer karaktert = Harlequin, Officer és még 2 akik hamarosan fizetõs DLC-k lesznek

Ez mindig így szokott lenni, aki türelmetlen és megjelenéskor veszi, az jobban járna ha késõbb venné meg a bõvített kiadást.

Azonban ha mindenki erre várna, akkor nem érné meg nekik bõvített kiadást kiadni (sima kiadást nem venné a kutya sem)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

destiner13
nem a legutóbb megjelent részére gondoltak csak hülyén fogalmazta meg a szerkesztõ, egyébként Croft, Hoz_Hun is megmondta hogy a da vinci kiadást azoknak a konzolosoknak gyártják akik szolidaritásból nem veszik meg a PC-s verzió megjelenéséig de sztem majd eg kis plussz pénzért biztos le lehet majd tölteni.

elitehun
Mintha azt mondták volna hogy a sorozat utoljára megjelent része ^^
CroftManor
Egyébként most nézem, hogy a Da Vinci kiadás már elõrendelhetõ. Ami tartalmaz 10 új trófeát, egy multiplayer map, 2 új multiplayer mód, 4 új multiplayer karaktert. Na most ugye aki megvette a megjelenéskor, az nyilván nem ad ki érte pénzt. Letölteni külön meg nem lehet majd <#falbav>

Úgy értik a legutóbbi része (ami megjelent).

CroftManor
Hogy értik azt hogy az: Assassins Creed: Brotherhood, avagy a sorozat utolsó része...??? Egy teljesen új sztorit fognak összerakni az AC3ban? Mert hát a Brotherhood vége eléggé folytatás szagú...

elitehun
Elõször is értelmezni kéne a szöveget, ugyanis a cikkben az áll hogy májusban fogják hivatalosan bejelenteni az AC3-at...
CroftManor
Konzolra november, pc-re jövõ március.

Én ha jól vettem ki, akkor ez azt jelnti, hogy májusban jelentik be mikorra várható a AC3. Nem azt hogy akkor jelenik meg.

destiner13
tökéletesen jól érted, ez tavaly is így volt, már mondták a dolgokat a Brotherhoodról amirõl akkor még nem is tudtuk, hogy nem a 3. rész lesz. Ezt sem lehet tudni hogy mi én csak feltételezem hogy vmi nagy rész amit majd kiadnak a három szokásos platformra.

rayman12
MIVAN? ha most én jól értem pc re még ki sem jött a brotherhood de már elkezdték késziteni a 3 at? uram isten!!

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

destiner13
jó hír emberek, az Ubisoft elmondta, hogy mikorra várható az újabb Assassin's creed játék megjelenése és úgy tûnik ez májusban megis fog történni, konzolosok novemberre PC-sek jövõ márciusra várják az új játékot. itt egy link

CroftManor
Nem, csak ez az egy van. De nyílván ez egy olyan "befejezés", aminek lesz folytatása.

Törölt felhasználó
SPOILER

A játéknak több befejzése van?
Én ezzel találkoztam, de ez nagyon nem tetszett.
CroftManor
Sajnos videókat már nem nagyon fogok feltenni, így is van 25 db multi videóm. Amit max megnéznek 100 vagy 200an. Itt a topikban meg max pár ember. De a meglévõ videóimmal is sztem jól át lehet látnia játék mentetét.

Egyetértek. <#eljen>
A többivel is. <#eljen>

elitehun
Jujugo:<#eljen><#eljen><#eljen>
ratgab:<#eljen><#eljen><#eljen>
CroftManor
Köszönöm Jujugo és ratgab 😊 Én mindig is próbáltam a gameplay videóimmal épiteni a fórumot, hogy legyen mirõl beszélgetni. Már az AC 2 idején is... Aki szívesen megtekintené a multi videóimat, az továbbra is keresse you tubeon az enhaton profilomat. 😊

Sajnos ez egy kicsit kényszerpálya, ha figyeled játékmegjelenések elõtt a fórumokat (egyáltalán nem jó, de sajnos így van), hogy míg nagyon nincs mirõl beszélgetni nagy többségben elõbb utóbb ellentétekbe futnak az emberek és ebbõl vita van!

Én nem pártolom egyik felet sem (Croftmanor-Tommygear), azért egyszer kíváncsi lennék a konzolosok mit szólnának, ha egy pc-s mondogatná, hogy õ már játszik a játékkal és ilyen jó olyan jó, meg már rongyossá nyomta (Õk meg csak pár hónap múlva kapnák kézhez).

Tudom hogy a játék téma egy lófasz dolog az élet nagy dolgaihoz képest, de ezt mégis mindig olyan "jól megforgatom a másikban a kést" dolognak érzem mindig, amikor ilyen hsz-ek olvasása után (holott tudom, hogy ez az esetek nagy többségében nem szándékos beszólás: Nem ellened beszélek Croft nehogy félreértsd!!).

Croft: Mivel mi PC-sek még nem tudunk videókat felrakni, játékmenetrõl beszélgetni, ezért szerintem nyugodtan rakj föl videókat, hogy lássunk valamit a multiból is (Amire már jól egész jól felkészíthetnek ezek a videók)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jujugo
Állítólag ez a topik a Játékosok fórumában van, de nekem inkább úgy tûnik, mintha Gumiszoba vagy dühöngõ lenne: egyesek úgy lehordják, aprítják a másikat, hogy a szemem elkerekedik.

Nem hiszem el, hogy ilyen piszlicsáré, lényegtelen dolgokon kell összeveszni, hogy konzolon mikor jött ki a játék és hogy pc-n még csak ezután fog.

Én is pc párti vagyok és személy szerint én is rendkívül várom az AC:B-ot , de addig is képes vagyok magam lekötni pl. tanulással, vagy azzal, hogy elõszedem a másik két részt és kicsit felelevenítem a sztorit. Veszekedés és becsmérlés helyett ezeket ajánlom mindenkinek!

A Játékosok fóruma szerintem eléggé nyilvánvalóan a játékosoké, szóval platformfüggetlenül bárki hozzászólhat.Én személy szerint örülök, hogy videók színesítik a témát, mivel így legalább érdemi diskurzust is lehet folytatni a játékkal kapcsolatban, mert valljuk be õszintén, azért a következõkhöz hasonló hozzászólások nem színesítik éppen a topikot: "Jaj, már alig bírom kivárni, gyere Ezio, ments meg!" vagy "Annyit ülök a gép elõtt és várom a játékot, hogy kiújult az aranyerem" stb...

Egyszóval nem értem, hogy miért kell felfújni így egy egyébként nem létezõ problémát és tönkre vágni vele a fórumot. Jelen esetben úgy érzem, hogy CroftManornak igaza van és tesz azért, hogy kicsit színesebb legyen a fórum.

Ennyit szerettem volna hozzászólni. Többet ezzel nem fogok foglalkozni, mert értelmetlen ezt a dolgot tovább görgetni: a fórum látja majd a kárát.

CroftManor
Na az ilyen hozzászólások is növelik a vérnyomást. Azért nincs vagy nem volt a konzolos topikban ACB topik, mert Magyarországon nincs akkorra konzolos tábor. Ez köztudott szerintem.
Ha esetleg olyat írtam volna, ami vérlázító, akkor elnézést. De nem hiszem h ezért be kéne szólni vagy kiközösíteni. Magáról a játékról kéne beszélgetnünk, nem pedig arról, hogy a konzolosoknak nem telik topikra.

Tommygear, te magad is fellengzõs, utálatos tudsz lenni, szal bagoly mondja verébnek, tudod te csak nem ismered el. Én nem fogok vitázni senkivel, akinek kellettek a videóim, az ezek után is megtekinti, akinek meg nem, úgy is jó.

Micsoda parázs vita alakult itt ki.
Nekem csak egy hozzáfûzni valóm van. Ez a játékosok fóruma. Azaz nem csak a PC-sek fóruma. Itt minden platformos írhat. A játékról kéne szólnia.

rayman12
Egyépként ez már nekem is feltünt, de inkább elsiklotam mellete mert nem volt kedvem egy újabb konfliktushoz (oblivion topicban már volt egy)

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

tommygear
<#eljen>
CroftManor:
Én nem vagyok az a kötekedõs tipus,ha annyira az lennék belekötöttem volna akármelyik hozzászólásodba,de mégis csak abba a "Szarrá játszom magam"-ba sikerült.
nincs bajom a konzolokkal igaz világ életembe nem adnák érte pénzt,egyrészt több éve nyomom a pc-s játékokat nehéz lenne átszoknom,másrészt pedig azért nem költök feleslegesen pénzt hogy hamarabb tudjak kockulni.A videókat köszönjük,de te is felfujod kicsit ezt a dolgot hogy az emberek most leszólnak téged.Az offért bocs mindenkitõl

Annyira menõ a konzol, hogy topikra nem futotta úúúújj de nagyon sajnállak.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

tommygear
fellengzõs, utálatos
elitehun
Ez a hozzászólás azért kicsit durva lett...
CroftManor
Az nem menõzés képpen írtam, olvass vissza, elõttem szóló kérdezte, hogy vajon a PC-s verzióban is lehet e egymással beszélni. Én meg erre reagáltam. Nem kell úgy felfújni a dolgokat. Én mindig magáról a játékról beszélek, nem pedig arról, hogy a box az menõ vagy nem.

Atkamon
Azért kötöttem beléd, mert az összes PC-s emberhez szóló hozzászólásodban ott van valamilyen rejtett módon a menõzésed, hogy te konzolos vagy, és már húderég játszol a játékkal. Amire én reagáltam, az is...
"Hááát, ez az XBOX sajátossága, hogy lehet beszélgetni, ez annnyiraaa jóó dolog az XBOX-ban, hogy ezt is meg lehet vele csinálni" Meg még 100 ilyen hozzászólásod van, csak eddig nem szóltam rájuk semmit.

CroftManor
Hát ebben a topikban valóban nem, mivel csak én és HozHun tartottuk eddig életben. Nem is nagyon tudtál volna mit beszólni. Az meg ha mondtam valamit, vagy mondok valamit, annak mindig van elõzménye. Úgyhogy ha nem kötöttek volna belém akkor én se úgy reagálom le a dolgokat.

tommygear
ebben a topikban nem... tudom hogy régen is gyerekeskesdtél az AC1 topikban
de ne keresgélj hanem inkább fejezd be az offolást
CroftManor
De ha gondolod, szívesen visszakeresem õket.

CroftManor
Még hogy nem? 😄 Max már nem emléxel rá.

tommygear
van kismillió a youtubeon
#1561: ilyen konzolfanboy megnyilvánulásokat utálom, eddig egy rossz szót sem szóltam hozzád
CroftManor
Haggyad, Tommygear mindig is mindenhonnan ki akart közösíteni, csakmert nem vagyok neki szimpatikus. Ennyi.

CroftManor
Nemhogy azt néznéd hogy gameplay videókat szolgáltatok nektek. Ehelyett kitessél a topikból. Állísd le magad.

byzhouse
adják már ki bmeg :S

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

tommygear
nem közösíti ki senki, de ilyen nyálverés akkor se kell, hogy õ konzolon szétkockulja magát addig míg pc-re kijön
Prince23
ezért még nem kéne "kiközösíteni"

csak jöjjenek a vidik nyugodtan ide, szerintem. Attól még AC B a játék. és a játékmenet is tök ugyanaz, semmi változás nincs. a másikba meg értelmetlen lenne írogatni, mivel sg-n a PC fórumok pörögnek. ennyi 😊

CroftManor
Milyen érdekes pont 1 perce kelt a topik.

tommygear
tessék
szia <#wave>
CroftManor
Ha meg figyeled a topikot, akkor tudhatnád, hogy már jó rég óta én írom a kommentek többségét.