7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
xido #2880 amit közöltek is,hogy állítólag kis graf-tuningon esett át a pc verzió a konzolosokhoz képest.. -
#2879 Vki aki németes (pl Tirexi xD) mondja már meg h ez mit jelent: Die PC-Version von Assassin's Creed: Brotherhood stellt sich dem Grafikvergleich mit Xbox 360 und PS3. -
#2878 PS3-as verzió nagyon ködös. Én játszottam vele PS3-on, és nem így nézett ki. :S X360-as verzió a legszebbnek tűnik a képeken, de a PC-sek se rosszak. -
#2877 PC vs PS3 vs Xbox 360 grafikai összehasonlítás -
xido #2876 van kép,amire azt mondtam,na mi a fene:) -
#2875 Képek tőlem is: LINK -
#2874 Hello!
Elakadtam, a Corleone család fejét kéne megölnöm, de azt írja, Szicíliába menekült, viszont nem találom az oda vezető utat. Szóval merre is kell a Keresztapa után eredni? -
#2873 Így már mindjárt más.
Csupán azért töröltem mert megmondtam h a játék későbbi részeiből videó/képanyagot linkelni szabad, ma éjfélig. Off topikba mehet korlátok nélkül amúgy. -
#2872 Akkor hajrá :P
Én úgyis csak a single után jövök -
#2871 Ez a game valami fenomenális. nem gondoltam volna hogy az AC 2-t is felül lehet múlni :)
igaz még a mem2-nél vok. ez tuti vétel lesz. csak sokat gondolkodom a CDG-n meg a steamen is. -
ratgab #2870 Most én voltam a hülye ez tény!
De lehet nem hülyeség, amíg nem jöttök multizni elküldöm ugyanazt az üzenetet...! -
xido #2869 :)))))))))))))))))) -
ratgab #2868 Ez tény! Meg is lepődtem én is amikor rájuk kukkantottam! -
#2867 Még elküldöd párszor? XD -
ratgab #2866 2863 és 2862! -
#2865 Azért a linkelt képeknél már van egy két spoileres, úgyhogy nem is nézem őekt inkább, de az tény hogy gyönyörű a grafika :D -
ratgab #2863 *singlevel -
#2861 Ehh, hát ezt én sem értem miért kellet kitörölni... -
#2860 Játék képeim csekkoljátok le...
-
#2859 Sztem nem volt szükséges törölni, semmi spoiler nem volt bennük -
#2858 AZ biztos hogy szebbek a karakterek nagyon jó az anatómia kidolgozottság ügyesek megcsinálták a karakterek az uborka szoftnál.
-
#2857 Sokkalsokkal szebbek az arcok, mint a 2-vel... Épp most játszottam picit a 2vel, és ezekhez képest abban undorítóak az arcok. -
ratgab #2855 *singlevel -
xido #2854 ne álmodj:)..az introkat megcsináltam,aztán mikor azt láttam,hogy az már 7%,megijedtem,hogy rövid lesz,így átmentem VR tréningezni..úgyhogy a multi pont jól jön,hogy a hangulat meglegyen,de a történet is beosztódjon:)..azt majd akkor nyomom,mikor nyalogatjátok a sebeiteket:))) -
#2853 Majd belenézek estefele. Tolhatjuk ha akarod. Csinálok pár shotot, ide a fórumba. :) -
ratgab #2852 *singlevel -
ratgab #2851 Mindenki sinle-vel kezdi?????
Nekem mindegy... így se sok esélyetek van multiban, de ha még kapok pár szint előnyt is, akkor még ennyi se lesz.... -
#2850 Hátjah. De jó lenne ha már hnap délután lenne. :P -
#2849 Jó, szerintem igazából tökmindegy... De csak rá kell nézni a játékra és látszik, hogy simán van olyan, mint a 2... Plussz még ugye a multi is... -
#2848 Jól van na, csak kérdeztem mert fingom nincs a DA sorozatról, nem nagyon érdekel -
#2847 Őőőő.... Nem? -
ratgab #2846 Nem! Kiegészítő! -
#2845 egy kiegészítőben nincs 3x annyi tartalom/lehetőség mint az alapjátékban, ebben meg bőven több van mint a kettőben. -
#2844 Az Awakening nem egy DLC véletlenül??? -
#2843 És sztem az AC2 óta ez a game annyit fejlődött 1 év alatt, mint a CoD 10 év alatt. -
#2842 Nem kieg, mert ez egy ún. "spin off", az AC2 közvetlen folytatása.
A kieg. az pl a Dragon Age-nek az Awakening. -
#2841 akkor mi ha nem új rész? ennyi erővel minden cod kiegészíző -
gregtom6 #2840 Hát nem is új rész, ebből egyenesen és egyértelműen következik, hogy ez bizony kiegészítő. -
#2839 igazság szerint olyasmi -
#2838 Azért tettem idézőjelbe :(