Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ez a "vakon megvevõs" kategória még annak is aki ritkán vesz eredeti játékot.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

byzhouse
steamen: ~13k 576-nál: 9k :|

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

CroftManor
Tudom.. 😊 ratgab írta hogy.... ha megjelenés elõtt lesz törés, akkor csökkenhetnek az eladások... <#vigyor>

Nothing is True, Everything is Permitted

Vannak is fájlok <#idiota>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

elitehun
Hát most megjelenés elõtt vagyunk<#idiota>
CroftManor
Általában megjelenés elõtt szoktak lenni képfájlok.

elitehun
Az tuti hogy nem fogja abbahagyni PC-re a készítést, a DRM engem meg eddig se zavart.
Meg ha jól tudom akkor eddig egyszer se volt olyan hogy egy sorozat elsõ 3 részét kiadták PC-re de a 4.-iket már nem a warez miatt
Atkamon
És biztos, hogy aza képfájl nem fake?

Mert ha megjelenés elõtt lesz törés, akkor csökkenhetnek az eladások és Ubi ismét átállhat egy Drákói DRM-re... esetleg akár hagyja az egész pc-s piacot a pitlibe...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

elitehun
Ez mért rossz hír?
Rossz hír! Megjelent az elsõ képfájl a játék PC-s verziójáról...<#wilting>

Egyenlõre töretlenül...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Köszönöm szépen az infót! Közben már el is kezdtem a játékot! Tetszik ez a részletes szöveges megoldás! Gyorsan léptem is 5 szintet!

Hálisten! De még elõtte megvettem eredetiben a játékot (egy ideig nagyon ellene voltam a DRM-nek, de végül megtörtem) annak reményében, hogy tényleg kiveszik a DRM-et és lõõn!

Atkamon
Igen, már a 2bõl is kivették azt, hogy folyamatos net kelljen hozzá.

Assassin’s Creed: Prjoect Legacy egy Facebookon játszható játék. Az Ubisoft úgy csinálta meg, hogy az Uplayen keresztül össze lehessen kötni a Brotherhood-ot a Legacy-val. Gyakorlatilag háttértörténet és történet szereplõkrõl eseményekrõl. Az eredményeket meg ide-oda lehet transzferálni a tényleges játék és a Facebookos játék között.

Itt olvashatsz róla bõvebben (angol).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ez mi ez a project legacy?

Nem tudom írta-e már valaki, de lehet, hogy nem lesz a második részhez hasonló DRM a pc-s kiadásban (nem kell állandó net majd neki)! Hivatalos bejelentés késõbb ezzel kapcsolatban!

Itt simán, mert csak ketten vagyunk Allianceban.
Du 6-10? Argh, az nekem pont nem jó. 😞 kb este 10-tõl tudok menni. A péntek kiesik. Esetleg hétvégén.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Du 6tól kb este 10ig. Egy pár kört játszottam ebben a módban, ha itt is megvan az összefogás, akkor nem lesz gond 😊

Benne vagyok. Este mettõl meddig leszel? Nem százszázalék hogy leszek, de legalább tudom mire számítsak.

CroftManor
Nekem is 😊 de a manhunt is. Jó lenne alliancet is ketten kipróbálni.

A szimpla manhunt valóban jobb. De néha kikapcsolódásnak elmegy a Chest hunt is. Az Alliance-t probálgattam tegnap. Egész jó, pörgõs tud lenni. Ezzel együtt a kedvencem akkor is a Wanted marad. 😊

CroftManor
A chest capture nem a kedvencem. Lényegében ugyanaz mint a manhunt, csak van benne + 3 láda. Persze ez teszi intenzívebbé ezt a módot, mert mindig a láda közelében kell tartózkodni.

Jaja, csak a Chest Captur-nál marha peches voltam.
Szerintem a PCs megjelenés után hetekkel fog DLC-vé válni (ha azzá teszik). Mert hogy a Harlequin PCn is bónusz karakter. Biztos várnak még vele.

CroftManor
Mármint úgy értem h maga a karakter 😊 remélem mire kijön pcre, letölthetõvé teszik boxon. Tegnap jó meccseket nyomunk megint. 😊

Hmmm, de végül is csak kattingatni kell meg pontokat elosztani. Igaz, úgy nem valami izgalmas, hogy az ember nem tudja mi is történik. :/

CroftManor
Én egyszer elkezdtem, csak idõközben abbahagytam, erõs angol kell hozzá.

Hát azért tud, csak akkor a történetet nem érti. 😊

Atkamon
Hát, csak olyan álljon szerintem neki, akinek jól megy az angol, mert anélkül viszont nem nagyon tud semmit csinálni.

Ajánlom minden játékosnak (platform függetlenül), hogy – ha még nem tette meg – álljon neki a Project Legacy-nak. Ha meg lesz a játék (vagy ha már megvan) pedig linkelje az UPlayhez. Azon kívül, hogy jó szórakozás még hasznos is (fõleg Ezionak). 😊

Tegnap SIKERÜLT linkelnem a Brotherhoodot a Project Legacy-hoz. Pontosabban az UPlay-hez. Beolvastam a mentett állásom és kaptam cuccokat a játékban. A Project Legacy-ban pedig beolvasta az Assassinjaim. Itt akár tréningezhetném õket de már mind kiképeztem mesterré a játékban. Viszont most küldhetem õket bevetésre a Legacyban. A megszerzett cuccokat vissza transzferálhatom a játékba, mikor legközelebb fellépek a LIVE-ra, illetve a játékba. Marha jó.

Assassin Guildem

Vállalható küldetések az Assassinjaimnak a Legacyban. A szerzet javakat vissza transzferálhatom a játékba. 😊

Krisztiam
nekem is megvan az elsõ 2 rész.. a kettõ Ezio szoborral 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

elitehun
Az lehet de én általában szeretem a polcomon sorban látni a részeket pláne ha egy olyan sorozatról van szó amit imádok mint az Assassin's Creed
Kongy
Ha elfogy a boltban jól jön az. <#vigyor3>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Krisztiam
március 18-án jelenik meg pc-re! bocs ha volt már

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

elitehun
Aki elõrendeli a játékot, ( pl Steam) az automatikusan a Digital Deluxe verziót fogja megkapni extrákkal.

Én inkább dobozpárti vagyok de gondoltam elmondom
elitehun
Tetõrõl leugrani? Túl feltûnõ, inkább szerzek néhány szerzetest és közéjük állva megközelítem a futár-t leszúrom és még mielõtt összeesne eltûnök egy AC:B példánnyal 😄
Atkamon
Hehe, én is így leszek 😄

Ölsz, lopsz, hátbaszúrsz, tetõrõl ráugrasz, de megszerzed!! <#nyes>

Kongy
Majd márciusban kell résen lenni, rendelés szerinti sorrendben küldik ki a cuccokat, így aki késõn rendel lehet nem kap. Én megszerzem, az biztos!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Az benne van a multiplayer karakter kártyalapok között.

CroftManor
Nekem a harlequin kellene nagyon 😞

Szuper, köszi. Sajnos én sem hiszem, hogy a PCsbe beteszik, de sose lehet tudni.

destiner13
ok, ám nem hiszem, hogy a mi verziónkban benne lesz, de ha igen értesítelek, de jó, hogy azonnal elõrendeltem a cs galaxisnál mikor felröppent a hír hogy lehet majd kapni.

Multiplayer Characters Collectible Trading Cards:
Ebben az idegesít, de rohadtul, hogy a 17 multi karakter közül 16 kártyát adtak ki. És pont a Hellequin (nagy kedvencem) nincs közte. Valószínûleg azért, mert a többi 16 karaktert autómatikusan tartalmazza ez a kiadás, a Hellequint meg unlockolni kell az Uplayen. De akkor is kiadhatták volna.
Ha a PCs-hez mégis kiadják és valakinek nem kell annyira, akkor szívesen megveszem a Hellequin karakter kártyalapot.

Ez a Codex kiadás, ez van meg nekem is. Eddigi legjobb delux kiadás, amit vettem. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Mind minõségre, mind tartalomra kiváló.

rendelem is elõ,mint a picsa😊
lolSL
Digital Deluxe Edition
2 Exclusive Single-Player Maps: The Trajan Market & The Aqueduct
2 Multiplayer Characters:
The Officer - Death's Finest Ally: Few have seen him. Even fewer have lived to tell about it. Fear is his friend, and Death is his ally.
The Harlequin - The Walking Nightmare: Behind the gaudy costume and twisted smile lies the soul of a merciless Assassin.
1 Ezio Skin - Helmschmied Drachen Armor: Fashioned by the Helmschmied Armory in 1489, only a few sets were completed due to the weight of the metal. Very few men proved strong enough to wear it.
The Original Codex Written by Altaïr: Take a closer look at the history of the Assassins and art of Assassin’s Creed Brotherhood.
Multiplayer Characters Collectible Trading Cards: A set of trading cards featuring all the characters of Assassin's Creed Brotherhood Multiplayer, including their kill moves and biographies.
Map of Rome
Assassin’s Creed Lineage - The Complete Movie: Explore the events that revolve around Ezio’s father, Giovanni Auditore da Firenze, and gain insight on the Assassin’s Creed story and universe.
Making-Of Assassin’s Creed Brotherhood - Behind the Brotherhood: Go behind the scenes with the development team to learn about how the game was made and Ezio’s continuing story.
Game Soundtrack: 22 songs from the original game soundtrack by Jesper Kyd.
Digital Premium Edition content is only available via download

tommygear