7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
xido #2920 maradt első helyen Altair péncélja,a fehér ruci könnyen koszolódik,meg csak 4es életereje van:) -
Gundark1234 #2919 Most hozta a futár a Codex kiadást. Jókora a doboz, de kibontani majd csak otthon fogom. -
vzajcev #2918 Ilyen sorrendben jólehet -
xido #2917 több játékos karakterként igen,de itt úgy értelmezem,hogy a single játékban rohangálhatsz vele.. -
#2916 Halequint vmelyik kiadásban megkapod ingyér. -
xido #2915 na..most mi legyen..itt állok m.helyen,uplay oldalon,van 55 uplaypontom a korábbi részből..oldjam 40ért Halequin-t,vagy az Altair páncélt,vagy Ezio civil ruciját?:)) -
xido #2914 most egy érdekes kérdésem van...lehet a virágbolti verziósok megszívják és nem lesz benne nekik a DaVinci DLC?..úgy nézem,hogy azt unlockolni kell uplay-en,térítésmentesen ugyan,de ahhoz hivalatos serialos verzió kell.. -
ratgab #2913 Értem! Kösz a felvilágosítást (nem sok tapasztalatom van a GLS-el)! -
xido #2912 addig nem mennek haza,míg minden ki és bemenő csomag nincs átvéve,ezt szó szerint értsd:) -
xido #2911 az 100%,az azt jelenti,a futár felvette a lerakatból és úton van vele:) -
ratgab #2910 Ha a csomaginfó azt írja, hogy Kézbesítésre átvéve, akkor az azt jelenti, hogy aznap kiszállítják vagy az nem 100 %-ék? -
xido #2909 4 felé már begyűjtenek inkább,szóval addig tuti odaér -
ratgab #2908 Igen! GLS
-
xido #2907 gls? -
ratgab #2906 Hát nem kapkodják el... nálam még mindig nem jártak... -
#2905 Amugy a történet részén gyorsan végig lehet szaladni mert sajnos elég rövid, de igyis csak 40% osan van megcsinálva nekem szal még van dolgom bőven. -
ratgab #2904 Tudom! Virágbolt... Csak csodálkozom, hogy így végigrohannak egyesek!(Nekem pl. ennyi időm nincs...) A másik meg, hogy nem jobb kiélvezni... szépen lassan végigjátszani! -
#2903 nekem is van ilyen tippem, de közel sem biztos hogy bejön. -
xido #2902 ne játszd a meglepettet,hogy "még ki se jött":)
de ez,2 nap alatt nekifeküdni..brr:) -
ratgab #2901 * ma -
ratgab #2900 Még ki se jött!! Eredeti jön neked is mag? -
#2899 Nah én kijátszotam, elég érdekes a vége szerintem a 3 ban már végig desmond al kell menni. -
ratgab #2898 Na az beb...na -
xido #2897 éppen ebben a pillanatban..m.helyre,szóval még van pár órám,de addig már nézegethetem :)
jé,véletlenül belerakták az első 2 rész lemezét is serial kézikönyv nélkül
viccőtem:)) -
ratgab #2896 ratgab most nagyon irígy.... meg is sárgult az irigységtől... -
#2895 Helo én most érkeztem a CD Galaxisból. Kurvajó a Steelbook nagyon igényes.
És kaptam egy posztert! :D
Aaahhh végre telepítem. :D -
ratgab #2894 Valakinél járt már a futár??? -
#2893 Nálam is beakadt néha még a patch előtt. Most érezhetően jobb. -
#2892 PS3-on recések az árnyékok, meg néhány textúra ott is villog. :P
Akkor szaggatott kissé PS3-on, mikor Machiavellit követem lóval az első Borgia Tower bevétele után. Hozzátenném h nem a TV hibája volt, mert az egy FullHD 1080p Samsung LCD TV volt. -
#2891 Ha nálam jól fut, akkor nálad is jól kellene. A VGA-d gyengébb ugyan, de mint mondtam AA nélkül 1680-ban a 4850-es gépen (proci, ram ugyanaz) is tökéletes. -
#2890 Pont ebből a részből akartam holnap vidit felrakni, de nekem egy-két textúra bugos. Nektek is? Pl a gyertya az asztalon :S lehet driver csere kéne? -
#2889 Hát én ilyennel nem találkoztam. -
xido #2888 tegnap is láttam ezt már..ez nem a terület lezárások határai? -
Imperat #2887 Helló! Valaki tudja, hogyan kell kiszedni azt az őrülten idegesítő fehérséget a játék tetejéről, ami olyan mintha valami fehér köd lebegne gradientesen a játék tetején. Valami elképesztően nagyon rossz. Iszonyatos dizájnelem, és ezt felsorolják mint grafikai újítás. Elméletileg ez az animus szélét hivatott reprezentálni... de borzalmas. A szemem kiesik tőle, hogy folyamatosan változik a teljes kontraszthatás, próbálna fókuszálni a szemem, de nem megy neki mert nem tud, mert ez a hülye köd a játékban van... Ez eddig senkit nem zavart még? -
#2886 NV GTX 275, 2 GB Ram, mindössze két magos procival. Egyébként jól optimalizált. Csak most mintha picit nehezebb lenne az irányítás. Legalábbis AC 2-höz képest. vagy csak szimplán elszoktam az ácézástól... -
#2885 Szerintem nincs különösebb gond a gépigénnyel. Hol voltak lassulások ps3-on, mert ha jól emlékszem te említettél ilyesmit. -
#2884 Hmm... egész jól fut nálad! Milyen géped van? -
#2883 na ez a rész nagyon bejött. bár a tavalyi E3-on pont ezt mutatták be, de végre én is túl vagyok rajta :) epic:) ahogy mondani szokás ugye :D
-
#2882 Csak jól fusson... -
#2881 Am látszik is. nagyon szép lett.