7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#3000 Tudom de akkor is. Már szinte folyton nézem a kaput hogy mikor áll meg egy kocsi :D -
#2999 Ha ennyire szíved ügyére veszed, hívd fel a futárt, és ad meg neki a csomagszámot. beüti és megmondja h minden okés. és még időpontot is fog tudni mondani, hogy mikor legyél otthon. -
ratgab #2998 Meglesz az ne aggódj! Szerintem sok CDG-s dobozkát szállítottak ma... -
#2997 Előbb én a singlet fogom elkezdeni, legalábbis pár upaly pontokat szerzek, aztán jöhet a multi. -
ratgab #2996 Nem vész az kárba! De azért holnap jöhetnél, sőt minél többen annál jobb! Milyen néven vagy uplay-en, mert akkor felveszlek friendbe!
Sőt, akinek van kedve multizni vegyen fel friendnek... bármily hihetetlen ott is ratgab vagyok! -
#2995 De most igy átgondolva nem értem hogy miért izgulok? Mert ugye ott van a futárnál és az ma ki kell hozza gondolom. -
#2994 Mondjuk már olvastam olyanról hogy 17h után kapta meg valaki mert sok volt a rendelés vagy nem tudom. De a remény hal meg utoljára :S -
ratgab #2993 Na megyek vissza! Köv. játszmánál már 2. szintű leszek! Elsőnél 1 kill választott el a szintlépéstől! -
#2992 Tom h mien a multi PS3-on elég sokat toltam múlthéten. :) De előbb téll csak singlet akarok, mert ha most megint rákapok a multira nem tudom majd letenni single-lel meg mi lesz? :D -
ratgab #2991 Nekem is 14h körül jött a futár... -
ratgab #2990 Logan ez musthave... nekem baromira bejön! Lehet, hogy ma még a singlehöz hozzá sem fogok... -
ratgab #2989 Kongy gyere toljad te is, mert ez baromi nagy! Én még ilyen jól multival nem szórakoztam!
2 kattintás és találtam is meccset... simán bekerültem... nem kell várni! Csak áradozni tudok.... -
#2988 Legalábbis reménykedek benne -
#2987 Nekem eddig 11:20 volt, amikor hozták a gammet legkésőbb.
Egyébként mindig 9:40 és 11:30 között hozták ki nekünk házra a példányokat. sose ment át ez 14:00 és 17:00 közé. -
#2986 Lehet hogy kívülről kezdik és befelé a főváros felé haladnak :D -
#2985 Az vicces, mert én szegedi vok és mint már mondtam 2-kor kaptam meg. xD -
#2984 Huh, az jó, majd vmikor holnap tolhatjuk. :D De ma single 1000-rel. :P
Van sok ember? Nem nehéz játékosokat találni? -
#2983 Nyilván a fóliát szedte le róla -
#2982 De jó már valaki(k)nek :)
április végéig mindenképpen beszerzem. addig remélem nem hül ki a multi része, mert akkor csalódott leszek.
mindegy. nem várok tovább. a single is olyan adrenalin pompával bír, hogy csak na. májustól én is tolom végre:D ennyi határidőt adok csak magamnak. (akciók miatt) -
#2981 CDG. Igen tudom hogy megbizhatóak eddig mindig tőlük rendeltem, és most néztem hogy ma reggel megkapta a futár.
Csak azért furcsállom mert eddig csak 1-szer volt olyan hogy délután hozták ki :S
Amúgy én viszonylag közel lakok BP-hez, Pest megyében -
xido #2980 mi a jóistent matattál te ott bicskával?:))) -
#2979 Én is CDG-től rendeltem, 2-re jött meg a game, elég későn ahhoz képest h más gamek már délben megjönnek. :) -
#2978 Abban a kék tasakban a multis karis kártyák vannak. :D Jött anyám mikor kibontottam és megkérdezte ő is mi az: reneszánsz csoki? XDDD
Multit még nem próbáltam, de nem érdekel az se ha a szerók még nem mennek (gondoltam amúgy h ez lesz az első napon) mert előbb mindenképp a single végére akarok érni!
Így legalább nem csábulok el. :D
Singlet tolom, 7%-nál vok jelenleg, Desmonddal aktiválgatom az áramot, h befekhessek az Animusba. :) A game nagyon jól fut, minden maxon van, persze AA nincs, de az nem is kell. Textúrák, effektek maxon, és eddig jobban fut mint az AC2, és szebb is! Nem is kicsit. Azt hiszem komoly hétvége elé nézek. :) -
#2977 CDG-től vagy 576-tól várod?
CDG nekem 100%-ig megbízható, és nem vok pösti gyerek. -
ratgab #2976 Lenyomtam az első multis meccsem! Smugglerrel voltam mindenki mindenki ellen!
4. léttem 1350 ponttal! Hát gyerekek ez kurvajó (még most is remeg a kezem az adrenalintól).
Az iránytű nem sokat segít célpont keresésnél, mert sok ugyanolyan játékos van és gyakran ha rohaszn belefuthatsz az üldöződbe! Az első 3 killem után 2 emberke akart levadászni (sikerült is nekik )
Multi tökéletesen fut... LAG NINCS! A játék gyönyörű! Rég voltam ilyen izgatott... iszonyat nagy volt!!! -
#2975 Nem vagyok babonás de ha nem gondolok rá akkor is beteljesedhet -
#2974 Nem szabad rosszra gondolni, mert beteljesedhet. -
#2973 vigyázzatok a fémdobozzal, nagyon sérülékeny rajta a festék.
én kinyitáskor sikeresen le is karcoltam két helyen a bicska tompa oldalával, szerencsére alig látszik... -
#2972 De a gond az hogy én ma kéne megkapjam. És folyton csak arra tudok gondolni hogy elkeveredett, nem fogom megkapni meg hasonló szörnyűségek :S -
xido #2971 ez már inkább Pick Pack Pontatlan -
#2970 Én csak holnap kapom, mert Pick Pack Pontos vagyok :P -
ratgab #2969 Na mindjárt fent van a gém! -
xido #2968 több ágyút szedj le..mindkét oldalon van vagy 8-9 -
#2967 XDXD
ratgab: ja tényleg, el is felejtettem -
ratgab #2966 LOL XD -
vzajcev #2965 Assassinok praktikus homlok és kéz törlő kendőcskéje, légmentesen csomizva -
ratgab #2964 Gondolom a multis karakterekről szóló kártyák... -
#2963 Abban a kis kék tasakban (Linage DVD alatt) mi van? -
#2962 Mármint mikor menet közben? Az első ágyúval 2 fatorony plusz 2X3 ágyút lekapok. A másodiknál egy fatorony meg 3 ágyú és mindig elvész majd újrakezdi a pályát! -
#2961 Bár amikor a l4d-et rendeltem akkor is 5 előtt 5 perccel hozták ki. Máskor meg már reggel meg szoktam kapni :S