7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • HarryProf
    Nevem multiplayerhez: Cevys
  • KollerN
    http://assassinsnetwork.uk.ubi.com/ itt a profilomba piros bettűkkel az van hogy disconnect nektek is?
  • elitehun
    NEM
  • ratgab
    Nekem megy az uplay...Vettem! Mikor tolunk egy meccset?

Össze kéne jönni minimum 6-an innen fórumról és akkor már lehetne!
  • ratgab
    Tévedsz, csak multizni fogsz! Mióta elindíttam nem tudok róla lekattanni!

Már level 5-ös vagyok és megvolt az első meccs győzelmem! 4. meccs manhuntban és pappal sikerült elérni! 2300 pont, ami rattyi még, de mindenki béna gyakorlatilag!

Tanács: Multiban folyamatosan nézzetek a hátatok mögé, mert ha kiszúrod az üldöződ csak 100 pontot kap, míg ha téged nem szúrnak ki akkor 400-at is kaphatsz... így nagyon könnyen lehet nyerni... pont kontrollal!
  • Bacsa09
    Úgy is élvezhető a szingli, hogy nem játszottam az Assassin's Creed 2-vel?
  • ratgab
    A hiba a te gépedben lesz! Én azt csináltam, hogy regeltem egy uplay accountot és amikor bejön a launcher ott beírod jelszót, azonosítót, majd után kéri a cd-key-t ezek után gond nélkül tudtam indítani a multit!

Bonus tartalom eléréséhez meg játékon belül kell az extraban beírni a kódot!
  • Sully
    uplay nem megy most,de multi van...ratgab addoltalak
  • KollerN
    Mostmár kiváncsi vagyok mi a szart ba....am el hogy nincs multim se Uplayem pedig regisztráltam játékindításnánál ugye ahova kérte a kódot is kell még valami más?
  • Atkamon
    Atkamon lesz az én multi nevem holnaptól :) Rájöttem, hogy a sok jó után, amit a multiról hallottam, egyszerre fogok single-el, meg multival játszani... :D Egyszer ez, egyszer az... :D
  • ratgab
    Legalábbis utána már sz..art se ér a kód, ha nincs hozzá jelszó, meg e-mail!
  • ratgab
    Így van! De már regeltem szóval mindenki kitörölheti vele!
  • elitehun
    Pazar minden vonal foglalt....
    Akkor tehát nem marad más mint a várakozás
  • elitehun
    Najó 5-kor felhivom a futárt
  • Sully
    Sully1979 neven nyomom multit,aki akar addoljon :p
  • Kongy
    Szóval akkor küldjetek ide a fórumra vagy privátban Uplay ACC neveket, ki lesznek írva a fejlécben!
  • xido
  • xido
    Na telepítés kész,csak letöröltem előtte a virágost..most szépen összehangolom uplay-al,talán megcsinálom az introt is,hogy mentés legyen a Legacy szinkronhoz is,aztán meglesem azt a tömegmészárlást:)
  • Kongy
    Najó, extrém ratyi a minőség, szal ha nézhetetlen lesz, akk letörlöm. :P
  • xido
    majdnem mindegy,végül is újat nem mutatsz vele,csak PC logó virít a dobozon:)
  • Kongy
    Na, unboxing videó kész, minőség nem lett jó, de meglátjuk h mutat majd YT-on!
  • Kongy
    Akkor az sem jobb sokkal. :D
  • elitehun
    Még meg se jött a játék de már nagyon pörgök :D
    Erre csak rátesz egy lapáttal hogy épp Metallica szól :DDDDD
  • KollerN
    Nekem még mindig nincs multiplayer
    Neztem a Uplay accountomat ott disconnect van a játékba meg a mult meg a Uplay szürkén van kiírva és ha rámegyek azt írja nincs szerver próbáljam újra
  • xido
    steelbok-ban a kézikönyv elejére igénytelenül oda van ragasztva a 2 matrica az előre nyomtatott üres mezőre:)
  • vzajcev
  • Kongy
    lesz majd nyugi!

Amúgy képzeljétek el h a CE-ben amaga a Brotherhood full angol (borító/kézikönyv minden), és csomagoltak plusz 1 magyar kézikönyvet a game mellé! :D Mondom WTF?! Még1 kézikönyv? Minek? :D

Nektek is ilyen lekaparós a CD kulcs, én kicsit féltem h nem fog látszódni, de jól meg van csinálva és le tudtam olvasni. :D
  • vzajcev
    Valami ilyesmi faxa lenne
  • Kongy
    Még van negyed órád, nyugi!
  • Prince23
    Sztem fél órán belül már csengetni fog :)
  • Kongy
    Kis help kéne, ha akartok CE Unboxing videót. MOV fájlokat nem ismer fel a Movie Maker. Vmi jó MOV konvertáló progit tudtok?
  • elitehun
    Igen a példányom már a futárnál van (utána néztem^^) ezért mondom hogy tuti ma megjön. A kérdés csak hogy mikor
  • elitehun
    De rossz!
  • Prince23
    Sztem a példányát már kiküldték, a GLS-nél lehet
  • vzajcev
    Fejlécbe kéne egy kisokos a nevek miatt, olyasmi kellene mint ami a Splinter cellbe is van a fejlécben.
  • Kongy
    De a CDG zárva tart hnap. Ki van írva a honlapra.
  • elitehun
    Héhéhéhééh. Olyat nem mondunk hogy nem jön meg ma mivel még ma meg fogom kapni :D
    És ha mégse jön meg ma (de meg fog) akkor holnap még mindig ki tudják hozni mivel munkanap.
  • Kongy
    Figyelj, legrosszabb esetben ha ma nem jön meg, akk töltsd le a játékot, singlet tod tolni hétvégén, aztán majd hét elején jöhet a multi! :) Én így terveztem, de szerencsére megjött a CE! :)
  • elitehun
    Tudom hogy minden okés mert ott van a futárnál csak izgulok :D
  • Kongy
    Én persian0077 néven futok. :) Vegyél fel, azt holnap aratunk. :D Manhunt, meg Wanted mehet rögtön.:D