Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennyi <#worship>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

CroftManor
Vam wanted, manhunt, alliance, chest capture mód. Nekem a wanted és a manhunt a kedvencem. Wantedban mindenki vadászik valakire, majd amikor már az elsõ, második vagy akkor egyszerre akár három embernek is ki vagy adva.
A Manhuntban két csapat van, a hunter és a préda. Gondolom egyértelmû mi a feladat. Fél idõnél cseréltek.
Alliancéban ketten vagytok, úgymond coopban nyomjátok.
Chest capture olyan mint a manhunt, csak itt ládák is vannak, amikre vigyázni kell. Ha a préda ellopja a ládát, akkor a pont oda megy, a vadásznak az a dolga h megölje a ládák közelébe próbálkozó prédákat.

Nothing is True, Everything is Permitted

Lol, most jelentették be hogy mégse jön Pc-re <#hehe> Veheted vissza boxot......

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

végre jön pc-re
el is adtam az xboxot

Jóféle videók, tud a fiú <#vigyor5>

tommygear
na azokat megnézem
Kongy
Amúgy lehet h a Harlequint pl nem is fogom használni... lehet h lesz ami jobban tetszik. 😄 De rohadtul várom már, csak lenne 1 hónappal késõbb... már rég multizni fogok jövõ hónapban ilyenkor. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
Én vagy 20 videót belinkeltem ide....

Nekem például egyszerûen szükségem van rá, hogy választhatóak legyenek még akkor is ha nem használom õket (amúgy is lootbitch vagyok a játékokban, kell minden)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
olvass vissza. =P

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

rayman12
Jah azt hittem valami + van bennük.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

tommygear
valaki meséljen már a multiról
milyen játékmódok vannak, mi a lényege? öldöklés és kész vagy vmi taktikázós dolog is van benne?
A két extra karakter nem tud többet. Csak egyedibb a megjelenésük... illetve még az sem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kongy
na ez az. Ugyanazt tudja, csak más fegyverekkel, meg kinézettel (gondolom). Tévedés ne essék, semmi cheat nincs benne, meg semmi god mode.

robotnyk
nem jelent semmilyen gyakorlati elõnyt.
robotnyk
rájöttek, hogy tökmindegy
rayman12
jó ok azt megértem hogy vannak gyüjtök akik nem sajnálják rá a 20k t, de víszont én azt szemétségnek tartom hogy a pénzért vett karakterel elönyt nyerhetünk a többi játékossal szemben.

Kongy
"Az Assassin’s Creed: Brotherhood személyi számítógépes átiratára több hónapot kellett várnunk, ezt a késést azonban most elnézzük, hiszen a játék nem tartalmazza a játékosok körében komoly ellenérzéseket kiváltó, túlságosan is szigorú másolásvédelmet. Ezio római kalandját tehát folyamatos internetkapcsolat nélkül is élvezhetjük, ami mindenképpen egy jó pont az átirat mellett -- hát még az, hogy a játék tartalmazza az eddig megjelent két multiplayer frissítést (Abstergo Project Update 1.0-2.0) és a szólistamódot kiegészítõ, konzolokon fizetõs The Da Vinci Disappearance DLC-t, illetve kétféle extra kiadásban is meg lehet majd vásárolni. "

Hiszem ha látom. <#vigyor3>

Kongy
A csomagból a multiplayer karakterek érdekelnek legkevésbé, sokkal jobban csábít az Artbook, meg maga a doboz.

Kongy
Mert imádom a játékot, és rajongónak tartom magam, így nekem 20k-t megér egy AC-s doboz.

elitehun
Mert van aki nem csak a játékot szeretné például...
És mi ezen a kapzsiság? Az activision na az egy kapzsi cég hogy van pofája elkérni 14 eurót 5 mapért úgy hogy ebbõl kettõt csak átraktak cod4-bõl...
rayman12
Meg ezeket a különleges multis karaktereket sem értem minek kellet beletenni, jobbak mint az alap karakterek? mert ha igen akkor értem, kapzsiság.

rayman12
Én õszíntén szólva nem értem mi értelme van ezeknek a különleges kíadásoknak, én bõven beérném magával a játékal, elvégre azt várom már november óta hogy jácchasak vele.

tommygear
thx
Kongy
na ez az. Remélem lesz ehhez is extra méretû kartondoboz... tán csak...

Meg az sem lenne jó ha utazás közben szétbarmolnák az Assassin reneszánsz ládikát.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kongy
csak nemtom mibe raknak egy ilyen gyûjtõit xD mert nem akkora mint a normál, érti vki mire gondolok? 😄

Kongy
De én már elõrendeltem, szal nekem LESZ!

Az olyan mint a AC2-ben az assassin sírok, csak itt nem sír, hanem Aqueducts építkezési a helyszín. Meg van még egy, valami Templaros pálya.

tommygear
de a galaxisnál nincs gyüjtõi, sõt sehol
Kongy
azt én is tom, a normál kiadásoknál, de gyûjtõit még nem rendeltem. 😛

elitehun
Rég rendeltem tõlük de emlékeim szerint egy elég masszív kartondobozba teszik
tommygear
kartondoboz
Kongy
am ha cd galaxistól rendelem házhozszállítással akk mien dobozt adnak a szállításhoz? adnak egyáltalán?

Kongy
Remélem sikerül elcsípnem nekem is. =P

tommygear
The Aqueducts egyjátékos térkép

ez am mi??
Volt amelyiknél nem használtam vakut, mert azt hittem úgy jobb, de nem. Már mindegy azért azt is felraktam.

Assassin's Creed Brotherhood Codex Edition
Kép 1.
Kép 2.
Kép 3.
Kép 4.
Kép 5.
Kép 6.
Kép 7.
Kép 8.
Kép 9.
Kép 10.

CroftManor
De 😊 Az arra jó, h aki meg akar ölni, azt leblokkolod 2 másodpercre. Így nem tud megölni és te leütöd. De akkor is jó ha a prédádat akarod megölni, mert akkor pl nem tud ledobni füst bombát.

Kongy
mute? 😄 az nem arra van h lenémítsd aki üvölt TS-be? XD

CroftManor
Ja meg még van hidden gun és throwing knife. Illetve tudod fejleszteni a karakterek ruháját is. Biztos van róla leírás egyébként.

CroftManor
Hát van egy jó pár "képesség". Van smoke bomb, mute, charge, decoy, morph, poison, disguise, firecrackers. Én most nem tudom leirni mi mire jó, de ezek vannak.

elitehun
Am a multiban a szintlépéssel miket lehet kapni?
Kongy
azt kéne. 😄

CroftManor
Már bánom h nem a kódex editiont vettem,de remélem idõvel letölthetõvé teszik a harlequint boxon is.

Elõkapod a Hidden Blade-t és az üzletek kapualjaiban várod az elhaladó tulajokat? <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
de sztem meg ja, mert mivel már mindegyik elkelt elõjegyzésben, így kegyetlen verseny lesz, és én nem kímélek senkit. 😊 Megszerzem. Bármi áron.

Gyakorlatilag Magyarországon NINCS már Kódex kiadás... elõvételben elfogyott!!

Magyarországi pc-s kiadású Kódex editionrõl infó

Oké, estefele, ha hazamentem lefényképezgetem aztán felteszem a képeket.

Prince23