Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rayman12
Hát nem tom én a singli miatt veszem meg elsõ sorban, nekem ez a multi túl összetett meg zavarosnak tünik (codos múlt) de majd bíztos felkukkantok és megnézem.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

CroftManor
Hát ez errõl szól 😄 ha nagyon ügyes vagy, akkor ki tudod szúrni illetve nem tom figyelted e, de amikor jön a huntered, akkor egy halk suttogás hallatszódik a háttérben. Enélkül még nekem is nehezebben menne a kiszúrás

Nothing is True, Everything is Permitted

Kongy
Azt h nem tom megkülönböztetni annyira az NPC-ket a playerektõl, és ha õk szúrnak ki elõbb, akk jön az anyázás. Mert láttam azért van h a nyakadba ugrik 1-1 gyerek.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
Hát sztem nem nehéz, max az elején lehet nehéz amikor még semmilyen képességed nincs. Mi az amit nem látsz egyszerûnek?

Kongy
Codex Edition nekem többet ér.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Prince23
Csak ha bezsákolod a Deluxe editiont 😞

Kongy
Da Vinci DLC-ben nem lesz új kari?

Szerintem mire kiadják PC-re lesz még 2 újabb karakter.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kongy
Codex-el tehát 17. fain, még 3 hét. <#rinya>

<#eljen> Köszönöm a gyors választ!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Összesen 17 db. Alapban 14, +1 az Uplayel (Hellequin) és +2, ha extra kiadásod van meg.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ennyi multis karakter van???? (nem gondoltam volna, hogy ilyen sok)<#wow1> Tudnál nekem egy pontos számot mondani, hogy összesen hány?

Jó videó egyébként<#eljen>!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Pc-s verzióban már hálisten gyárilag benne lesz<#smile>

Kongy
nehéz belejönni? vidik alapján nem tûnik oan egyszerûnek.

CroftManor
Igen mindketten 50en vagyunk. Tavaly novemberben kezdtem és decemberre lettem level 50. Ha nagyon rá kattansz a témára, akkor 1 hónap alatt meg tudod csinálni. Meg tudod nézni h hány meccset játszottál le eddig, én most 800 valamennyinél járok.

Mindketten 50-esek vagyunk. Nem emlékszem meddig tartott. Elsõre léptem vagy 15 szintet aztán elkezdett belassulni a fejlõdés.

Aha, a kinézetüket. Fölpakolnak még ezt-azt a ruhájukra, illetve a színét is lehet variálni. Semmi különösre nem kell gondolni. Azért találták ki hogy ezzel is lehessen menõzni, mekkora magas szinten van az ember (elit cuccot csak 50-esen unlockolja).

CroftManor
Úgy értem a ruháját kiegészitõkkel.

destiner13
egyébként mindketten 50-es szintûek vagytok, Croft? te is meg Hoz_hun is? és Croft, te mennyi idõ alatt fejlõdtél fel 50-es szintre? kb. hány órát játsztottál hozzá?

elitehun
A kinézetét?
Kongy
EZ jó ötlet, bár semmit nem tehetek az ügy érdekében. :S Házigazdaságot mikor kap az ember?

CroftManor
Egyébként sztem lassan ideje lesz egy FAQ-ot csinálni, mire kijön a PCs verzió. Mert így csak ismétlõdnek a kérdések.

CroftManor
Minnél több pontot szerzel egy meccs alatt, annál hamarabb lépsz szintet. Öszesen 50 szint (level) van. Szint lépések során kapsz különbözõ eszközöket, amiket már lejjebb leírtunk. Illetve a karakterek kinézetét is lehet fejleszteni.

elitehun
A fejlõdés?
Úgy fejlõdsz hogy XP-t kapsz a killekért stb.
oó..fejleszthetõ karakterek multiban?😊
nyamm😊
itt jönne a képbe a Legacy-tréning szinkronizálása vagy ez is olyan,hogy minél több sikeres multi-meccs eredménye?
Solid Snake
Igen, akkor ezé gyanúsak a videói biszog csaló <#pias><#nevetes1>
CroftManor
Ez így van 😊

Mondjuk CroftManor barátunk alapból rendelkezik beépített Templar Visionnal, neki nem kell gépi segítség. 800 ember közül simán kiszúrja kit is kell lebökni. 😄

Nekem még nem tûnt fel hogy lennének. Azért az átlag júzernek nehezebb csalni konzolon, mint PC-n. Sajna igen, PC-n könnyen megjelenhetnek a csíterek, de remélni kell hogy okossan szûrik majd õket.

CroftManor
Én néha akkor is használom ha hunter vagyok és mérgezni akarok.
új vidi

Solid Snake
Tényleg itt, mármint a konzolos multin nincsenek csalók? Mert sztem. a pc-n ez fogja "hazavágni" a multit, sajnos <#shakehead>
Hú jót kérdeztél. Füstbombát csak védekezésre szoktam, használni. De szerintem is aki késöbb mert az NPC azonnal reagál.
Március 10. Az nagyon jó. Várom. Még két hét.

CroftManor
"de sztem ezt ne folytassuk, mert nincs értelme." ... de azért Te kezdted el.. 😊

Egyébként HozHun te rájöttél már arra, hogy hogyan lehet megkülönböztetni az alteregót és az igazi prédát? Pl ha két egyforma áll egy körben és pl mérgezni akarsz és ledobsz egy füst bombát, akkor melyik az igazi? Amelyik elõbb kezd el szédelegni, vagy amelyik késõbb? mert sztem amelyik késõbb, de nem mindig találom el :S

Ja és a Da vinci DLC hivatalosan márc 10.én lesz letölthetõ konzolra 😊

Szerintem nem lenne túl jó, hogy ha lenne átjárás multiban a platformok között. A konzolokon, már pár hónapja tolják az emberek, van raklap 50-es, meg kocka, meg már klánok. Összengedni a friss PC-sekkel nem lenne túl etikus.

Szerintem se legyen konzol flém. Én nem bántom a PS3-mat, te nem bántod az XBox360 és egyikünk sem bántja a PC-t. Akkor mindenki örül. Egyébként a #1812 hozzászólástól nekem is kinyílt a bicska a zsebemben.

Kongy
Megvan a véleményem az Xbox-ról, a Háló szériáról, és egyebekrõl...
PS3 foreva. de sztem ezt ne folytassuk, mert nincs értelme.

Én is megyek majd multizni veletek, bár sztem elõször belekukkantok a single-be bemelegítésképp. 😊

lolSL
csak gfwl-el lenne lehetséges

Úgy néz ki veszem majd a 1st Day Kiadást... benne vagyok az sg-s multiban!

uplay és szerverek miatt külön multizás pc és xbox között vagy közös?
CroftManor
ilyeneket nem kéne <#ejnye1>

destiner13
most akkor kb. hán yember fogja PC-n nyomni? mikor megjelenik a játék kéne majd multizni egy nagyot, lehet hogy jobb egymással mint idegenekkel, akikkel nem feltétlen értjük meg magunkat bár nem mindenki van így ezzel.

Kongy
Az a fostalicska még arra se jó. xD

tommygear
<#eljen><#idiota>
tommygear
vótmá
rayman12
XD jah...

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

eladtad?..nem normális vagy..pedig milyen jó pótolni a törött fotel lábat<#hehe><#banplz>
ebben a Virtual training-ben nincs pályaszerkesztõ?😊
annyira adná magát😊
tommygear
köszi
CroftManor