7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
ratgab #3081 Steam az amcsikhoz igazít mindig... ott meg 21:00-kor lesz 13:00... -
Sully #3080 en jovok -
#3079 Tegnapra volt kiírva a feloldás... érdekes.
CE elfogyott mindenhonnan? Galaxisnál nem látni, 576-nál eddig se volt... -
ratgab #3078 Egyébként toltam Manhunt-ot és Assasinate-t, ami gyakorlatilag ugyanaz, de mégse!
Manhuntnál fix célpontod van, de többeket is rádállíthat a gép (főleg ha első vagy, akkor meg is teszi)!
Assassinate-nél meg magadnak kell megtalálni a célpontodat...de mindenki lehet az... éppen ezért iszonyat kavarodás szokott lenni! Na ebben ki is kapok elég keményen!
Ám amit nem tudok kivitelezni az a Stun! Sokszor van olyan, hogy észlelem a támadómat és ki is jelölöm, de amikor közel ér nem tudom Stunnolni... ez miért van????? Ilyenkor simán legyilkolnak... -
Pyro82 #3077 Steames vagyok azt írja a játék feloldásáig körülbelül 2 óra van hátra. LOL kicsi bágos vagy késnek. -
ratgab #3076 Ok! Mehetnénk egyszerre sg-ről többen... Ki akar jönni? -
#3075 Lehet nemsoká benézek, és szarrá ölök mindenkit :P -
ratgab #3074 Azért mostmár keményedik a mezőny... vagy jópár emberke, aki nem kicsit veri el a többit! -
ratgab #3073 Nope! Kóddal kell! -
ratgab #3072 Játékon belül kell beírni a kódot az extra menüpontban! -
#3071 Ezt nevezem CE-nek. DA 2 SE elbújhat, RPG léttére. -
Sully #3070 addolj mindenkit aki a fejlecbe van aztan joinolj rank ha fennvagyunk -
Sully #3069 masik 2 benne van alapbol,da vinci-t unlockold -
doggy90 #3068 a dlc-ket uplayben kulon fel kell oldani? mert lattam ott a da vinci-t, viszont a masik kettot nem. -
#3067 2 klikk a nevére és elvileg ott lesz egy join gomb -
#3066 Ha mondotok vmi multi időpontot meg h h joinoljak majd hozzátok akkor megyek én is! :D -
#3065 Na, feltettem az Unboxing videót! Csak óvatosan a megtekintéssel, nem olyan jó a minőség! :D
-
#3064 remélem hozzám is megjön addig :S -
Sully #3063 steameseknek meg 1 ora a jatekfeloldas,jo keson kapjak meg :D -
#3062 Ugyanezt csináltam én is, de ekkor írja ki, miután átlépett a multiplayerbe. -
Sully #3061 elvileg nem ja -
ratgab #3060 Az igaz, hogy nálam nem volt fent a warez... Ráadásul tegnapi a windowsom is... -
#3059 én direkt törültem a warezos game lanchert tűzfal nélkül is próbáltam már
Ha letörlöm és újra rakom akkor a regisztáció marad amúgy és ár nem kéri az ellenőrző kódot ugye? -
ratgab #3058 Táp! Köszönöm! -
ratgab #3057 A végén basszus 200 pont előnyöm volt és az uccsó percbe kinyírtak... imádkoztam, hogy a 2. helyezett nehogy betoljon még egy kill-t... -
Sully #3056 friend listbe dupla klikk a nevre,es ott lesz hogy join player -
ratgab #3054 Lehet olyat is? Hogyan? -
ratgab #3053 Tűzfal blokk!
Én úgy csináltam: Gém felinstallál, majd ubiluncherbe uplay azonosító, jelszó beír! Ezután CD-key beír... ekkor jobb alsó sarokban megjeleni egy play felirat... arra kattint!
Játék elindul... rámegyek, hogy multiplayer.. singleplayer zárja átlép multiba és már megy is! -
Sully #3052 ratgab ja,radjoinoltam :D -
#3051 Ez így igaz! -
Sully #3050 Na a kovetkezo lehet sokaknal a problema,ami nalam is volt...az assassins creed 1 vagy 2 ha warezosan van fenn,akkor az ubisoft game launchert crackelni kellett...es mivel a brotherhood is ezt a launchert hasznalja,ezert wareznak latja a jatekot,es nem enged multiba...ugyhogy lehetseges megoldas,hogy uninstallalod az ubisoft game launchert,es feltelepited a jot a brotherhood dvd-rol -
ratgab #3049 Nem blokkolja a tűzfalad véletlenül vagy a vírusirtó? -
ratgab #3048 Oda nem is kell menni! Legalábbis nekem nem kellett! -
ratgab #3047 Mi összefutottunk az imént nem???? Párszor lelöttél te galád!!!
Ennek ellenére én nyertem a kört -
#3046 Nekem azt írja ki, amikor a multihoz lépnék be (single tökéletesen működik), hogy Sign-in has failed. Verify your installation and internet access.
Másnál is előfordul ez? Ötletek, mit lehet tenni? -
#3045 Na telefonáltam. Még ma ki fogják hozni csak késésben vannak mert sok a csomag. Remélem a multivan nem lezs semmi gond -
Reg5 #3044 Dehogynem. A Brotherhoodhoz viszont tényleg kötelező a 2 ismerete. -
#3043 logging Ubisoft server is not available
ezt írja ki valakinek tipp hogy miért ? -
#3042 Nem... Sőt, a 2 sem igazán élvezhető úgy, hogy nem vitted végig az 1et. -
#3041 Ott nekem is disconnect van. Ez fasza, nem elég hogy késik a csomag de ha a multi sem fo menni.....