7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#3121 Hát nagyon úgy tűnik hogy ma nem kapom meg
De remélem hogy holnap hozzák mert ha nem -
Csavez #3120 Szuperül müködik a nvidia surround!
Nem mind az előzőknél. 3D-ben kicsit kevés az fps,de majd csak orvosolják!
Jó kis game!
-
ratgab #3119 Még az intrót sem néztem meg basszus, pedig amiatt vettem meg! Nembaj ami késik nem múlik, most a multi nagyon elkapott (pedig nem nagyon vagyok multis kaszt)! -
xido #3118 húzd ki dugd vissza.. -
#3117 Hát védekezz, ha tudsz. Én a manhuntot ajánlom, azzal hamar bele lehet jönni a multiba! Nekem a wanted, manhunt és az assassinate a kedvencem, általában sikerül az első, második helyen végezni. -
#3116 Szinglivel mi lesz? :D -
Sully #3115 ha tescoba tenyleg annyi akkor megeri,neten legolcsobb a g2play-en -
ratgab #3114 Nagyon drabál... ott még egyet sem nyertem... amúgy 12-ből 3 győzelem... pursuitok 42 %-át megnyerem... szerintem nem olyan rossz... -
#3113 A DA2 BioWare Signature Edition-re gondolt. :) -
#3112 Sztem teszkóban megéri megvenni, steamen nem lesz olcsóbb 1 ideig az tuti. -
#3111 Codex Edition, nem? -
#3110 Ja, az csak ilyen Limited. Gyűjtői nincs is hozzá
Na de majd a Witcher 2. :) -
#3109 Izé, a steam miatt vagyok ilyen helyzetben, de ott ugye 50 euró, majnem annyi mint egy CE kiadás. várok, ill. várnék, de ha a tecsóban valóban 6k az ára, lehet maradok dobozosnál:( -
#3108 Mivan CE-t csak én vettem meg?? -
ratgab #3107 Nem sokra megyek a suttogással, amikor sétál a kis sunyi.... ha meg elkezdek futni rittig belefutok a másik sunyi jószágba! -
#3106 az nem gyűjtői. -
ratgab #3105 Igazából ez az egész játék a helyezkedésen múlik... ha észreveszed az ellent és ő nem vesz észre az a legjobb, de nem tökölhetsz sokáig sem, mert általában téged is keresnek (Manhuntban és Assassinateben is van egy irányjel, ami megmutatja merre vannak a többiek, de nem pontosan csak nagyjából... a sok hasonló npc között viszont nehéz kiszúrni őket, így a tömegtől eltérő viselkedésformát kell keresni: meg megálló npc-k, futó, másfelé tartó, falra mászó npc-k... ilyesmi).
Én azt vettem észre, hogy nem a szaladgálás a célravezető....(egyebet nem árulok el)
Volt olyan, hogy megölték a célpontomat és a pont előttem battyogó kollégát dobta be a játék megölendőnek... szóval kell egy nagy adag szerencse is! -
#3104 Single nagyon jó, multi izgalmas, és élvezetes. Mi kell még? :) -
Csavez #3103 Xbox controllert hogyhogy nem ismeri fel? -
#3102 Eléggé, sőt még sárgaságba is estem, vagy is inkább sárgulok tőletek na :)))) -
Sully #3101 en g2play-rol vettem kulcsot 6500-ert -
#3100 Tescoban 5990 Ft a normál kiadás! Vegyed, vigyed. :P -
#3099 Assassinate olyan mint a CoD-ban a Free For All vagy a Deathmatch. A legprofibb játékosoknak vannak ezek a módok, nemhiába csak a DLC-vel együtt jött... -
#3098 Hallgasd a suttogást! Akkor a közeledben van a vadász! Igen pcre is megveszem h játszhassak veletek :) Bár nekem boxon különálló kláno van: 1 olasz, 2 francia, 1 angol meg én xD -
#3097 Hát komolyan körülbelül mintha annyi idő telt volna el amióta hazaértem. Nem, még mindig nem jött meg. De azt mondták hogy még ma kihozzák bár kezdek kételkedni.... -
#3096 Már sehol sincs. xD -
ratgab #3095 Level 50 a max... igen! De attól még nem leszel az Assassinok Istene, hogy level 50 vagy... úgy is le tudnak alázni rendesen! -
ratgab #3094 Bepörgettünk mi???? -
#3093 és 50 szintes a multi? -
Sully #3092 jaja,csak ha te valasztod ki a tipust akkor eleg sokaig keres -
#3091 Gondolom media marktban nincs ilyen kiadás :S van egy olyan érzésem, hogy nem fogom tudni kivárni április végét illetve május elsejét:P -
ratgab #3090 Én sima join matchre megyek és akkor automatán keres egy játékot! -
ratgab #3089 Azt bénázom el még, hogy későn dobom a bombát, addigra meg kinyír (level 10 vagyok már)!
Meg sokszor van olyan, hogy nem is látom a támadót... hirtelen előtűnik a semmiből!
Ám Assasinate-ban nagyon béna vagyok... -
#3088 17k postaköltséggel együtt. -
#3087 Neked is meg van/lesz a PC-s? -
Sully #3086 nem sokan lehetnek meg amugy,a VIP-es meccsre keptelenseg embereket talalni,keresett vagy 10 percig -
#3085 Van már füst bombád? Mikor kiszúrod a vadászt, dobj le egyet és elkábul, te meg le tudod ütni (stun). Egy leütésért 200 pontot kapsz. -
#3084 mennyibe fájt a CE? -
ratgab #3083 Ha összegyűlünk elegen, akár privát meccset is lehetne csinálni! -
#3082 Lehet csak később tanulod meg a stunolást.
A Manhunt az nagyon jó! De előbb a Wanted-ban bemelegítek. :)