Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még én is csak 25-26 körül mocorgok,csak néha az összes AP-met elcsesztem érctermelésre meg favágásra,aztán craftoltam a drágán eladható fegyvereket😊)
Más helyszínek elvétve. A Leonardo küldijeiben (nem az új DLC, hanem amit Leonardo ad a játékban), máshova utazik Ezio. Illetve a végén és elején is vannak más helyszínek. De nem kell aggódni, mert Róma rohadt nagy, és folyamatosan nyitja meg a játék történetében haladva.
Kincset vadászni, zászlót, tollat, fesményt lehet. Sõt még külön bolt küldetések is vannak (úgy hogy a talált tárgyakat nem eladni!), meg guild küldetések, Templar agent vadászat, aréna ökölharc, stb....

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

tényleg lesznek ilyen gyûjtögethetõ mütyûrök?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én nemrég kezdtem, csak 21-es vagyok: Italian wars-ból márcsak az utolsó chapter van hátra!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

városokról nem olvastam még semmit..Rómán kívül vannak még más bejárható helyszínek itt is?..meg kincsvadászat térképpel,festmények vétele,fegyverek,páncélok vétele?
Pénzt kapsz értük a Brotherhoodban. Hogy meg is adja-e magát az épületet a játékban azt nem tudom, mert mire Legacy-t importáltam már minden épületet megvettem.
De ha meg is adta, nem gond, mert az csak a 20 percenkénti bevételedet növeli valamennyivel.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

de mint az õrült és szintén várom az AP-t,az épületek már mind megvannak mindhárom helyszínen<#hehe><#hehe>
tommygear
persze hogy nem, nem is tudom miért van téma ilyesmirõl igazából
Te is rászoktál a Legacy-ra???<#smile>

Most is azt toltam, csak elfogyott az AP-m...

Na meg azt mondd meg nekem,te,aki úgy rémlik,hogy Legacy-t is tolod..
Róma minden egyes épületének megvételekor feljött kis ablak,hogy ezért bónusz jár az ACB-ben..remélem ezzel nem elõre már megvettem a fõ épületeket és nincs semmi dolgom velük,mert nem szeretném a single-t ekkora elõnnyel kezdeni majd😊
Szerintem ezzel az egér dologgal nem lesz probléma. Beállítás kérdése. Ha olyan érzékeny és egy kicsit meglököd az egert 8x körbefordul.

tommygear
mér a multiban máshogy kell körbenézni? <#wow3>
Az a "normál" épületek (Colosseum) renoválása illetve a guildhalok-é (azokat a földtõl újraépítik). A kovácsmûhely meg ezek, csak kicsit pofásitanak ott nincs állványozás.

Engem eredetileg csak a single része érdekelt. Elég annyi hogy végül csak e-milat fizettem elõ a LIVE Goldra, hogy a neten játszahassak. 😊

Nagyjából ugyan úgy. Csak itt egy romhalmaz az egész bedeszkázva. Aztán lehet szépen renoválni.

én a renoválás mennyiségére és mértékére lennék kíváncsi😊
egyik videóban már-már tycoon-i szintû állványozást és felépülést láttam,tetszene,ha random épületeket lehetne vályogházból palotává varázsolni,hogy sarkítva fogalmazzak😊
Egyébkén egyik kedvenc feature-öm a 2. részben hogy van egy saját városunk, amit pénzt termel (minden játékban imádom az ilyen dolgokat: egy alapvetõen harc alapú tps-ben vagy rpg-ben építesz egy épületet, ami hasznot hoz)

Renoválás ugyanúgy mûködik, mint a 2. részben vagy van valami + követelmény (leszámítva a Borgia tornyot) is pl. az említett kovács mûhely esetében?

Jól hangzik!<#eljen>

CroftManor
Egyébként sztem a single is nagyon hangulatos. Ha pl egy kovács mûhelyt akarsz renoválni, akkor elõbb a hozzá kijelölt Boriga tornyot kell felrobbantanod, amiket persze katonák õriznek + a torony õr.. Talán 9 ilyen torony van összesen. Van egy pár Leonardo küldetés is, amiket az Õ találmányai segítségével kell végrehajtani. Itt vannak még az új assassinok is pl, akiket különbözõ küldetésekre küldhetsz el és pénzt kapsz a sikeres küldetésekért. Van hogy egy küldetésre legalább 3 assassint is el kell küldened a nehézségi fokozat miatt. Harc közben is lehet õket hívni, ha éppen nem küldetésen vannak, bár én nagyon ritkán hívtam õket, hisz Ezio is egymagában le tud gyûrni mindenkit.
Ugyanúgy vannak tomb assassination-ok mint a kettõben is, amiért a legvégén cserébe ha megvan mindegyik kulcs, megkapod a Romulus pajzsot. (ha jól emléxem)
Egyébként egy pár multis karakter benne van a singleban is, ezek templair agent formájában vannak jelen.

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Ezek fiktív pályák, szal nincsenek benne a singleban. A venice pálya az majdnem ugyanaz, mint ami a kettõben is volt.

Amúgy a multiban fiktív pályák vannak,vagy a single városokból kiemelt kerületek?..Azaz ha az elejétõl kezdve multizok,láthatok olyan környéket,amit single-ben csak késõbb nyílik meg?
elitehun
Ahogy Kongy kolléga is megmondta nyilván az irányítás ugyan az lesz a single-ben mint a multiban
CroftManor
Egyébként nem értem egyesek mit gondolnak. Ha egy manhunt meccset játszunk és préda vagy, fogják magunkat és szana szét rohannak, ahelyett h egy helyen maradnának, hogy ha jönnek a hunterek le tudjuk õket ütni. Eleve esélytelen gyõzni ha már az elején mindenki más hova bújik, sõt vannak olyanok is, akik csak úgy simán elkezdenek sétálgatni.. én nem tom mit gondolnak egyértelmû h egybõl kiszúrják és megölik... <#falbav>

Kongy
csak h lezárjam a témát, gondolom a multi meg a single irányítása ugyanaz, tehát ha mondjuk az ac2-ben körbe lehetett forgatni gond nélkül, akk valszeg a Brotherhood multiban is körbe lehet majd. Ha meg nem, aminek szinte semmi esélye sincs, akk meg a többiek sem fogják ezt megcsinálni, ha nem kontrollerrel játszanak, és sztem pc-n azért többen vannak akik bill+ egér kombóval fogják tolni, köztük én is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
Mért a kettõben volt multi? <#hehe> de sztem ne errõl vitatkozzunk már.

elitehun
Ez már kiderült a 2-nél<#nyes>
CroftManor
Hamarosan kiderül 😊

elitehun
Értem én ^^
Amúgy szerintem is minden gond nélkül körbe lehet fordulni egérrel is. Teljesen zökkenõmentesen és kényelmesen
Kongy
Költõi eszköz: túlzás. De azért tényleg elég érzékeny ahhoz h ezt simán meglehessen csinálni vele.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

elitehun
Akkor valamit elronthattál mert nekem is ilyen egerem van és nem fordul körbe a legkisebb érzékenységen XD
tommygear
olyan mintha egy gta-t irányítanál semmi probléma nincs itt
CroftManor
<#eljen>

rayman12
Hát Ac1 be meg ac2 be semmi gond nem volt pc s írányítással, haveromnál jácotam ps3 an és az roszabb volt szerintem.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

CroftManor
Oks, am kipróbálnám a PCs multit is egyszer. Majd valaki ajánlja fel xD

tommygear
<#eljen>
Kongy
az én egerem (aláírásomban) a legkisebb érzékenységen ha egy centit mozdul már körbeforgott a kamera szal nem lesz gond. 😄 am meg van x360 kontrollerem pc-hez, de én bill + egér kombót jobban szeretem, AC-ben is. 😊

tommygear
ez nagyon könnyed mozdulatokkal megoldható egérrel 😄
usb kontroller azt csókolom😊
el se tudnám ezt a játékot képzelni egérrel meg billentyûvel szöttyögve😊
CroftManor
itt egy példa az elsõ 30 másodperctõl nézd

tommygear
jaa értem, hát nemtom én simán körbeforgatom 360ba bármelyik tps-ben
CroftManor
Hát azért, mert ha épp el akarsz bújni valaki elõl, akkor nyílván folyamatosan forgatnod kell a kamerát, h kiszúrd ki követ. 😊

tommygear
de miért kell 360 fokban elforgatni? 😄 hát akkor ugyan oda kerülök ahol voltam 😄
CroftManor
Már úgy értem multiban. Mert nem tudod 360 fokban körbeforgatni az egeret mert eltörik a csuklód xD

tommygear
szaggatottan?
CroftManor
Kíváncsi leszek PCn hogy fogják megoldani a gyors kamera körbe forgatást az egérrel, mert ugye azzal szaggatottan lehet ide oda forgatni. Boxon simán megoldom a körbeforgatást Biztos lehet majd állítani az egér érzékenységén vagy nem tom.

Kongy
Mondjuk PC-n alapból ott lesz a Da Vinci DLC, szal nem lesz ez olyan rövid (remélem. 😛)

Engem is a single (Saját assassin guild OH my GOD!) érdekel elsõsorban, de tuti, hogy multizni is fogok!

CroftManor
Kb ugyanannyi bár én a kettõt hosszabbnak éreztem.

Kongy
hmmmm.... ez izgisen hangzik, tolni fogom majd, tuti. 😊

Bár fõleg a single miatt veszem én is, ha nem lenne multi akk is megvenném, mint az ac2-t.
Single játékideje ugyanannyi mint a 2-nél? vagy kb annyi?