7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • valaminick
    hat az lenne de jo lett volna felrakni es kiprobalni valaki gyors nettel feldobhatna..
  • CroftManor
    Tegyen már fel valaki a multiból videót! You tubeon egy darabot nem lehet belőle találni a pcs verzióból :S
  • Kongy
    Amúgy a Leonardo's Machines-t a sztori végigjátszása után is meg lehet csinálni?
  • Kongy
    Nekem is először az Uncharted jutott eszembe. :D Mondom ez tiszta olyan. :D Főleg a 2-esben a csatornás részre emlékeztetett nagyon. :)

Sztem gyöny9örűen kidolgozott a környezet, tűélesek a textúrák, és gyönyörűen fut! Konzolok elbújhatnak, nekem nem esik le a frame a legnagyobb tömegben sem. :P Pedig azt hittem h a nagyobb frame rate csak marketing szöveg. :D

@valaminick

Akkor marad a visszavivés. Számla ha megvan, akk nincs gond.
  • valaminick
    Hali!

Mint irtam a warez verzioba nem azok a data cab fileok vannak mint a lemezen.
    A lemezen 9 van mig a masikon 5db
  • mike01010101
    Nagyon jó lett a játék. Abbahagyhatatlan. Az első desmondos rész már-már uncharted érzés (bár sose játszottam vele).
    Nekem egy nagyon kicsit elnagyoltabbnak tűnik a környezet, talán a túl nagy város miatt, de lehet, hogy tévedek.
    De miért kellett 4 év ahhoz végre a beállított billentyűket irja ki használatkor a fej-láb-kéz stb helyett?
    Nehéz hibát találni ebben, jogos a 95%-os értékelés.
  • Kongy
    Hát letöltöd a warez verziót, és bemountolod az iso-ját, és kiszeded belőle a hiányzó fájlokat. Aztán az ACB DVD-ről minden fájlt átnyomsz egy mappába a PC-den belül, és onnan telepíted.
  • valaminick
    Na ezt enis tudom de ha a 2db 1 gb os filet nekem elerhetove tenni valaki akkor tudnam telepiteni legalabb.
  • Kongy
    Sajnos nem. Ez azt jelenti h a DVD hibás, mert ezeket a fájlokat nem tudja leolvasni... Vissza kell vinni.
  • Kongy
    ACB topik az első!!!!!
  • valaminick
    Senki nemtud nekem segiteni ebben?
  • HeadHunter86
    Ahogy haladok előre a sztory-ban, egyre jobb és jobb. Most már Leonardos missziókat végeztem ki. Megkaptuk az AC2-t plussz még ezer más dolgot mellé. Vannak unalmas pillanatai a játéknak, de bőven kárpótól bennünket az hogy mennyi mindennel el lehet tölteni az időt benne. Szerintem odaver a GTA4-nek szabadságban. A világ nagyon durván élettel teli lett.
  • CroftManor
    Néha boxon is ez van, de pl manhuntnál soha nem kell várni meg wantednél se. Most toltam 2 assassinate meccset: 9100, 9700 pont / 18 kill, 4 deaths :)
  • CroftManor
    Pont erről tettem fel vidit lentebb belinkeltem, bár ez nem az időre menős mód.
  • xido
    amúgy azt hittem többen lesznek a multiban vagy még korai?
    5 perceket ott döglődik,mire összejön a 6 fő...10x elunom magam a várakozásban...
  • xido
    jaaaa:)

amúgy vr tréningben az érdekelne,hogy lehet időn belül sok ellent ölni?..tudom,counterrel gyorsan,de csak ott totyakoskodnak értékes másodpercekig körben,mire az egyik méltóztatik betámadni:)
  • Seth
    Nem hiányzik neki, csak behajlította,mikor Desmondnak a tudtára akarta adni,hogy assassin ő is
  • Rage47
    akkor megnyugodtam
  • xido
    láttad,hogy hiányzik Lucy hidden blade ujja?..assassin a csaj
  • BIZ0906
    Multiplayer nevem: BIZ88
    THX! :D
  • CroftManor
    mikor megölöm az egyiket, nyomva tartom a bal egérgombot és nyomom az irányt a következő ellen irányába
  • Rage47
    Amúgy az hogy lehet, hogy a szöszi csaj is ugyanúgy tud ugrálni, mint Desmond? Elég kiábrándítóak ezek a hibák. Azon már túltettem magam, hogy az összes őr ugyanúgy mozog a tetőkön, mint én, most meg ez...
  • Rage47
    nekem is ezt csinálta a 2ben, megoldást nem találtam.
    viszont ebben a részben meg jó, fene érti ezt...
  • Kongy
    Amúgy azt h csinálod h counterrel leölsz zsinórban 5 embert? Nekem csak 2-3 sikerül mindig... :S
  • Kongy
    CDG-ban (már) nincs gyűjtői, az csupán a Day 1 Steelbook amit látsz, azt pedig csak az első napon (vagyis ma) árusították. ;)

Na h lehet megölni egyszerre 2 ellent? :D
  • CroftManor
    mivel multiról nem tudok vidit föltenni, egy kis virtual training
    tök jó hogy egyszerre több ellent is meg tud ölni a dobókésekkel ^^
  • Munszu
    Na már nem bírok várni, nagyon érdekel milyen lehet a mutli része, jónak tűnik.
    De nagy valószínűséggel csak Hétfőn lesz meg a játék,mert Cd galaxisban 9ezer a gyűjtői, 576-ban meg lehet hogy nincs is...
  • CroftManor
    Nem tudsz csak úgy stunnolni, csak ha füst bombával elkábítod az ellent, de már egy párszor leírtam :)
    Kivéve én tudok anélkül is stunnolni, pl mikor beállsz egy olyan helyre pl sarokra, ahol nem lát az ellen és úgy fordítod a kamerát h te lásd őt és mikor besétálna melletted fogod és leütöd xD
  • xido
    alapból ugye minden benne van..csak különböző kiadásokhoz még járnak extra kódokkal feloldható extra cucc:)
  • mophisto
    hülyeséget kérdeztem nem azt akartam:)
    Csak írták lentebb hogy
    "Vajon a Tesco-s változatban benne van a Harlequin?"
    Gondoltam a tescos változatt gazdaságosabb és ki spórolnak belole egy két dolgot:DAkkor a lényeg hogy ugyanaz mint a többi.Erre voltam kiváncsi
  • bajsz
    g2play.net árulja 6500ft környékén!
  • Kongy
    Miért ne menne? :D
  • mophisto
    Lejebb olvastam hogy Tesco-s változat.Ezt mit takar magában?Halottam hogy olyan 6K környékén már meg lehet venni.A multi tescos verzioban is megy?
    ha már lehet mért ne spórolhatnák kicsit?:D
  • xido
    én egyszer se tudtam,pedig sokszor kiszúrom,ha jönnek rám:)
  • Kongy
    Csak azt mondjátok már meg h h lehet stunolni 3-as szinten. :D Gondolom sehogy.
  • Kongy
    jöjjön akkor pár kép tőlem. Unlockoltam a Dragon Armort, ami a CE-hez járt, így néz ki (sztem nem rossz):

És egy kis multi (nekem is CE-m van és tökéletesen megy.)

Nagyon az elején vok még. :D

• xido
    Na mára pont elég ebből az agyfelhúzó szarból..nem szeretem,mikor látom ki üldöz és 10 méterről mégis visszaránt,holott már ugranék lefelé:))
  • ratgab
    Volt már hogy 3-an üldöztek egyszerre
  • ratgab
    Csak ha az üldöződ nem lát, akkor lehet kivitelezni... Ám most kaptam ki 100 ponttal 2900-el második lettem!
  • bajsz
    BO- írtál ez miatt gondolta :D