7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
valaminick #3201 hat az lenne de jo lett volna felrakni es kiprobalni valaki gyors nettel feldobhatna.. -
#3200 Tegyen már fel valaki a multiból videót! You tubeon egy darabot nem lehet belőle találni a pcs verzióból :S
-
#3199 Amúgy a Leonardo's Machines-t a sztori végigjátszása után is meg lehet csinálni? -
#3198 Nekem is először az Uncharted jutott eszembe. :D Mondom ez tiszta olyan. :D Főleg a 2-esben a csatornás részre emlékeztetett nagyon. :)
Sztem gyöny9örűen kidolgozott a környezet, tűélesek a textúrák, és gyönyörűen fut! Konzolok elbújhatnak, nekem nem esik le a frame a legnagyobb tömegben sem. :P Pedig azt hittem h a nagyobb frame rate csak marketing szöveg. :D
@valaminick
Akkor marad a visszavivés. Számla ha megvan, akk nincs gond. -
valaminick #3197 Hali!
Mint irtam a warez verzioba nem azok a data cab fileok vannak mint a lemezen.
A lemezen 9 van mig a masikon 5db -
mike01010101 #3196 Nagyon jó lett a játék. Abbahagyhatatlan. Az első desmondos rész már-már uncharted érzés (bár sose játszottam vele).
Nekem egy nagyon kicsit elnagyoltabbnak tűnik a környezet, talán a túl nagy város miatt, de lehet, hogy tévedek.
De miért kellett 4 év ahhoz végre a beállított billentyűket irja ki használatkor a fej-láb-kéz stb helyett?
Nehéz hibát találni ebben, jogos a 95%-os értékelés.
-
#3195 Hát letöltöd a warez verziót, és bemountolod az iso-ját, és kiszeded belőle a hiányzó fájlokat. Aztán az ACB DVD-ről minden fájlt átnyomsz egy mappába a PC-den belül, és onnan telepíted. -
valaminick #3194 Na ezt enis tudom de ha a 2db 1 gb os filet nekem elerhetove tenni valaki akkor tudnam telepiteni legalabb. -
#3193 Sajnos nem. Ez azt jelenti h a DVD hibás, mert ezeket a fájlokat nem tudja leolvasni... Vissza kell vinni. -
#3192 ACB topik az első!!!!! -
valaminick #3191 Senki nemtud nekem segiteni ebben?
-
#3190 Ahogy haladok előre a sztory-ban, egyre jobb és jobb. Most már Leonardos missziókat végeztem ki. Megkaptuk az AC2-t plussz még ezer más dolgot mellé. Vannak unalmas pillanatai a játéknak, de bőven kárpótól bennünket az hogy mennyi mindennel el lehet tölteni az időt benne. Szerintem odaver a GTA4-nek szabadságban. A világ nagyon durván élettel teli lett. -
#3189 Néha boxon is ez van, de pl manhuntnál soha nem kell várni meg wantednél se. Most toltam 2 assassinate meccset: 9100, 9700 pont / 18 kill, 4 deaths :) -
#3188 Pont erről tettem fel vidit lentebb belinkeltem, bár ez nem az időre menős mód. -
xido #3187 amúgy azt hittem többen lesznek a multiban vagy még korai?
5 perceket ott döglődik,mire összejön a 6 fő...10x elunom magam a várakozásban... -
xido #3186 jaaaa:)
amúgy vr tréningben az érdekelne,hogy lehet időn belül sok ellent ölni?..tudom,counterrel gyorsan,de csak ott totyakoskodnak értékes másodpercekig körben,mire az egyik méltóztatik betámadni:) -
#3185 Nem hiányzik neki, csak behajlította,mikor Desmondnak a tudtára akarta adni,hogy assassin ő is -
#3184 akkor megnyugodtam -
xido #3183 láttad,hogy hiányzik Lucy hidden blade ujja?..assassin a csaj -
BIZ0906 #3182 Multiplayer nevem: BIZ88
THX! :D -
#3181 mikor megölöm az egyiket, nyomva tartom a bal egérgombot és nyomom az irányt a következő ellen irányába -
#3180 Amúgy az hogy lehet, hogy a szöszi csaj is ugyanúgy tud ugrálni, mint Desmond? Elég kiábrándítóak ezek a hibák. Azon már túltettem magam, hogy az összes őr ugyanúgy mozog a tetőkön, mint én, most meg ez... -
#3179 nekem is ezt csinálta a 2ben, megoldást nem találtam.
viszont ebben a részben meg jó, fene érti ezt... -
#3178 Amúgy azt h csinálod h counterrel leölsz zsinórban 5 embert? Nekem csak 2-3 sikerül mindig... :S -
#3177 CDG-ban (már) nincs gyűjtői, az csupán a Day 1 Steelbook amit látsz, azt pedig csak az első napon (vagyis ma) árusították. ;)
Na h lehet megölni egyszerre 2 ellent? :D -
#3176 mivel multiról nem tudok vidit föltenni, egy kis virtual training
tök jó hogy egyszerre több ellent is meg tud ölni a dobókésekkel ^^ -
Munszu #3175 Na már nem bírok várni, nagyon érdekel milyen lehet a mutli része, jónak tűnik.
De nagy valószínűséggel csak Hétfőn lesz meg a játék,mert Cd galaxisban 9ezer a gyűjtői, 576-ban meg lehet hogy nincs is... -
#3174 Nem tudsz csak úgy stunnolni, csak ha füst bombával elkábítod az ellent, de már egy párszor leírtam :)
Kivéve én tudok anélkül is stunnolni, pl mikor beállsz egy olyan helyre pl sarokra, ahol nem lát az ellen és úgy fordítod a kamerát h te lásd őt és mikor besétálna melletted fogod és leütöd xD -
xido #3173 alapból ugye minden benne van..csak különböző kiadásokhoz még járnak extra kódokkal feloldható extra cucc:) -
mophisto #3172 hülyeséget kérdeztem nem azt akartam:)
Csak írták lentebb hogy
"Vajon a Tesco-s változatban benne van a Harlequin?"
Gondoltam a tescos változatt gazdaságosabb és ki spórolnak belole egy két dolgot:DAkkor a lényeg hogy ugyanaz mint a többi.Erre voltam kiváncsi -
bajsz #3171 g2play.net árulja 6500ft környékén! -
#3170 Miért ne menne? :D -
mophisto #3169 Lejebb olvastam hogy Tesco-s változat.Ezt mit takar magában?Halottam hogy olyan 6K környékén már meg lehet venni.A multi tescos verzioban is megy?
ha már lehet mért ne spórolhatnák kicsit?:D -
xido #3168 én egyszer se tudtam,pedig sokszor kiszúrom,ha jönnek rám:) -
#3167 Csak azt mondjátok már meg h h lehet stunolni 3-as szinten. :D Gondolom sehogy. -
#3166 jöjjön akkor pár kép tőlem. Unlockoltam a Dragon Armort, ami a CE-hez járt, így néz ki (sztem nem rossz):
És egy kis multi (nekem is CE-m van és tökéletesen megy.)
Nagyon az elején vok még. :D
-
xido #3165 Na mára pont elég ebből az agyfelhúzó szarból..nem szeretem,mikor látom ki üldöz és 10 méterről mégis visszaránt,holott már ugranék lefelé:)) -
ratgab #3164 Volt már hogy 3-an üldöztek egyszerre -
ratgab #3163 Csak ha az üldöződ nem lát, akkor lehet kivitelezni... Ám most kaptam ki 100 ponttal 2900-el második lettem! -
bajsz #3162 BO- írtál ez miatt gondolta :D