Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
miért fizetsz 14000-et steamen, ha itthon megveheted 9000ért is egy igényes fémdobozban?? ezt sose értettem
Prince23
Ja és én steamen fogom megvenni majd 😊

Prince23
Ez nem steam exkluzív 😄 A left 4 Dead 1-2, COD MW2, BO, TF2. na ezek steam exkluzívak. Steam support minden támogatását kiélvezõ játékok.

Most akkor a Bulletstorm mega Dead Space 2 is megjelent a steamen, attól nem exkluzívak.

ACB-t meg a Uplayen vagy az ubi.comon kell regisztrálni. meg eleve nem lehet steam support 100%-os, mivel uplayen acsik lesznek.

A Batman Arkham Asylum is kapható steamen, pont annyi támogatással, mint ahogy ACB kapható lesz. annyi h acb már multis is. de ettõl még a direct2drive-on meg a gamersgate-nél is árusítható lesz, nyilván steam támogatás nélkül.

Ezen nem fogunk összeveszni... én sem találtam máshol ugyanazt a szöveget szóval valószínûleg tényleg félrefordítás történt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lolSL
de nem az, az a magyar hír egy félrefordítás. külföldi oldalon sehol se írtak ilyet.

Hamar elrepül az a 18 nap...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
Bazz ha márc. 5-én jönne mint tavaly. 😄 Már lázban égnék. <#finom>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Így van. 😊 Igazából nekem az elõzõ DRM-jükkel sem volt semmi problémám az égvilágon, jó volt, hogy az elsõ napokban túlterheltek voltak a szerók, de megoldották, és még kárpótlást is kaptunk. Szal sztem egy szavunk sem lehetett. Warezt meg sikerült késleltetni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy komám... így is úgyis megvesszük nem???<#wink><#smile>

Ha már csak 1 Cd key beírása kell a játéknak és mehet offline is akkor logikus lenne a Steam, mint DRM... achit meg lehet hozzá dobni késõbb is ha nagyon akarnak...

Ha jól emlékszem sokáig úgy volt, hogy az elõzõ rész védelme lesz ezen a játékon is sõt még tovább keményítve azt. Ezzel szemben most bedobnak egy olyan hírt, hogy egy egysejtû amõba szintjére egyszerûsítik a védelmet, ami viszont bõven elég lesz ahhoz, hogy szétwarezolják a játékot!

Steamnél azért nem lenne ennyire egyszerû dolguk (az se tartani mondjuk sokáig feltörni)..

Lényeg a lényeg, nekem logikus megoldás lenne a Steam, hamár a jól kialakított elõzõ DRM ment a kukába...

Kongy
Õszintén szólva nekem is. AZért én a Uplaynek jobban örülnék.

Ok! Majd kiderül...

Nekem végülis édes mindegy...

tommygear
biztos h fake
Kongy
De nem érted h paradoxon??? Hogyha a Uplay-en kapsz achit akkor minek a Steam?! A Uplayen megy az egész, mint a 2-nél is. (sztem)

Játék telepítésekor Steam-nél be kell írni a CD-kulcsot! DRM védelem helyett csak ez lesz... tehát KELL hozzá a Steam! Ezáltal Steames a Pc-s kiadás!

Milyen Steames támogatás kéne még neki? Achira ott a Uplay... Steam meg jó a multi szervezésére!

Én is azt mondtam, hogy Steam Exluzív!

Kongy
Lehetetlen. A Steam azért van olyan biztonságos, meg amúgy még fenn sincs. Akkor lehetne fenn max a torrentoldalakon ha vmi belsõs intézkedik (á lá Crysis 2)

Kongy
Van benne valami. Eleve ha Uplay van, meg Ubisoft szerver, mint az AC2-nél is (és most már ahhoz sem kell folyamatos net), akkor ennél mért csak steam lenne? Sztem a Ubi azért eléggé bejáratta már a rendszerét. Persze lesz Steames verzió is, de ez sztem úgy fog menni mint más játéknál, mondok 1 példát: Bulletstorm. Na ahhoz hasonlítanám az ACB árusítását. Sztem legalábbis így fog zajlani. Mindenesetre nagyon kíváncsi lennék h honnan ered ez a pletyka...

JackSparrow88
Ha tényleg nem fake az a verzió ami ma felkerült netre akkor holnapi hírek egyike:"Kilopták a Pc-s Assassin's Creed Brotherhood-ot is" - vagy valami ilyesmi 😄

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Prince23
Elég ha csak felléptek a steamre és ránéztek az ACB adatlapjárta. ennyi. messze nem steames játék. Steames a Left a Mw2 meg BO. és ahol lehet találni achievement supportot, na azok a steam játékok. PC-n steam exkluzív!

lolSL
onnan fordíthatták félre, hogy az eredeti hír szerint a steam oldalára kikerült gépigény mellett nem szerepelt az ubi drm féle mindig kell net figyelmeztetés.

lolSL
ez fals hír, semmilyen steam támogatás nincs a játékhoz bejelentve azon felül hogy ott is meg lehet majd venni.

Kongy
CoD: Black Ops, L4D1-2 is Steamen van meg, és azoknál is csak 1-szer kell beírni a CD kulcsot és vagy töltheted le a Steam szerverrõl v DVD-rõl teheted fel rögtön. Aztán többször már nem kér cd kulcsot soha.

Kongy
Márc. 18-án jönnek majd a Codex Edition képeim, lehet készülni. 😛

Én 13-nál járok... nagy részét a karácsonyi akcióhullámban szereztem!

Achievement az uplay-en keresztül fog menni!

Tessék:
CSak egy szimpla Steame aktiválást kér az Assassin's Creed Brotherhood

rayman12
Nekem cod6, cod7 meg serious sam hd van meg rajta.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

elitehun
Én is imádom a steamet, van vagy 8 steames játékom
Nekem nincs vele problémám! Amennyire Steam ellenes voltam még 1 évvel ezelõtt is, annyira megszerettem ezt a rendszert!

Prince23
nem lesz steam exkluzív.

akkor steamen az adatlapján közölnék ezt. achievement támogatással stb.

csak single és multi van.

elitehun
Oké csak mondom hogy én nem használnám úgy mert nekem valahogy nagyon gagyinak tûnik úgy
Nekem magyarra van állítva...

elitehun
Tuti hogy nem fog senkinek se gondoöt okozni a steam, pláne hogy mostmár van magyarul is (bár én sosem használnám úgy😛)
Lehet én is ránézek, mielõtt hozzák a 1st day kiadást...

Steamet már most bekészítheted neki, ha eredetit veszel: google-be beírod azt, hogy Steam... ott leszeded a steam klienst és készítesz egy accountot (nagyon jegyezd fel a jelszót és a felhasználó nevet, mert okozhat kellemetlen perceket, ha elfelejted, mert akkor nem tudsz bejelentkezni)!

Én se vettem még Steam exluzív játékot, de szerintem mindent elmagyaráz majd a telepítõ (azt hiszem, hogy csak a cd-kulcsot kell beírni és már települ is)!

Steamet olyan helyre telepítsd, ahova a játékokat is raknád, mert a Steam mappába települ minden steames játék (Ergó ha sok játékod van helyigényes)!

elitehun
Én tuti hogy nem. Kevés játékot veszek meg/várok ennyire mint az assassin's creed részeket ezért ezeknek megvárom a megjelenését 😄
Tévedés, mert Steames (steam exkluzív) lesz!

Kongy
Hogyha Márc 18. elõtt kijön a warez ACB, akk tuti letöltöm, mint 1 demót. 😊

Kongy
No, ez Steames lesz, és meg is mondom miért: Multiplayer.

DarkSector
DRM nem lesz a játékban ezt már rég megmondták, sõtt elbúcsúztak tõle egy nemrégi hírben, mondván hogy a felhasználók életét akik megvették nem szeretnék ilyen védelmekkel megnehezíteni, mivel a warez ellen nem nyújt sok védelmet úgy nyilatkoztak, hogy többet egy játékban sem lesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
hmm... lehet benne vmi. 😊

KollerN
"március 18-án érkezõ PC-s Assassins's Creed: Brotherhood egy szimpla Steam-es aktiválást kér csupán, majd ha ez megtörtént, jöhet a korlátlan móka, ha van internet, ha nincs internet." Ilyeneket lehet olvasni minden felé és speciel itt olvastam : http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/nem_a_ubisoft_drmjet_hasznalja_majd_az_assassins_creed_brotherhood

tommygear
nem lesz steames
Kongy
Eleve Uplay-be kell beírni a CD kulcsot, ami játékhoz jár. Steamen ez nyilván máshogy lesz, de sztem a 2 verzió különbözõ.

Kongy
WTF?! Nem steames lesz a játék (mármint a dobozos verzió) tudtommal.

elitehun
Illetve akkor ha a játékhoz muszáj steam (pl mw2 esetében) de itt nem tom hogy muszáj lesz-e
elitehun
A játékkal együtt települ a steam.
lolSL
dobozos nem steames

KollerN
Helló
Egyszer már kérdezõsködtem ilyen téren és kaptam kielégítõ válszokat úgyhogy mivel felmerültek azóta új információk megint zaklatom a hozzáértõket:
Ez a Steam-es dolog hogy is lesz? Konkrétan a telepítése érdekel a játéknak, nem nagyon vágom a Steam-et azon kívül hogy lehet rajta vásárolni játékokat
Tehát ha dobozosan vásárolom majd a játékot akkor a telepítéskor regisztrálok a stem-en vagy azt is telepíteni kell és akkor ott adod meg a dobozban talált kódot hogy bizonyítsd a játék eredetiségét vagy hogy is van ez?

Tudom kicsit hosszú és értelmetlen a kérdéseim ,de aki tud és meg is válszolja annak nagyon köszönöm 😊

lolSL
tred

Ne aggódj, csak szivatlak! Project legacy Wiki a következõt írja:

"Finding and combining the Auditore Trail Mnemonic Set can be used to unlock Brotherhood content, and buying certain landmarks within both Project Legacy and Brotherhood (such as the Colosseo) will net you florins in both games. "

Olvasatomban ez azt takarja, hogy az épületek megvételével csupán pénzt kapsz, ha egyik játékban megveszed õket, attól még nem lesznek benne a másikban alapból!