7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • uscGhost
    Azt vágom azokkal kezdtem a játékot utánna csináltam a küldetéseket
  • xido
    egész pontosan Leo adja,aztán a szabónál kell mindig venni:)
  • xido
    egész játékot neee...dns és játszd újra ahol nincs meg valami,mutatja,melyikbe hiányzik és beleszámolja a teljesbe
  • Kongy
    Leonardo's Machines side questeket mind meg kell csinálni, aztán Leonardonál lehet venni. Mikor magas helyről ugrassz akkor pedig csak nyomod hosszan a bal egérgombot és kinyílik az ernyő. :)
  • uscGhost
    Ja meg ejtőernyő hogy működik? Sose használtam :D
  • uscGhost
    Már megvan, utánnanéztem és falra fel utánna ugrás jobbra... De viszont kezdhetem előlről az egész játékot pedig már kijátszottam, ugyanis megdöbbenve láttam hogy hiába néztem át mindent a romulus kulcsok vagy milyen küldetések során mindenhol, 3 zászlót elhagytam , szóval kezdhetem előlről hogy begyűjthessem mindet (szeretem 100%-osra kijátszani)
  • Kongy
    Lehet h érdemes lenne valami magasabb helyről ejtőernyő segítségével odaugrani.
  • uscGhost
    Azt hogy az anyámba kell leszedni onnan? Már minden hogy próbáltam.
  • Grr1234
    space+jobb klikk+w-vel simán átugorja.
  • ratgab
    Átfogja!
  • elitehun
    Jó de valld be alulról hasonlit egy aquaduct-ra :DDD
    És a ló át fogja ugrani vagy megtorpan? Mert próbáltam lóval de úgy hogy leugrottam róla XD
  • Grr1234
    Amire azt mondtad, hogy törött aquaduct, az egy törött híd, ott kell átugratni lóval.
  • Grr1234
    Mindjárt megnézem, rég nem AC:B-ztem. :(
  • elitehun
    Király kösz. És nem tod hogy lehet felmászni arra a hegyre?
    A te képeden a vaku (gondolom) fölötti rész pont
  • Grr1234
    EZIO-nál van egy láda, benne egy Srunkenhead.

• elitehun
    OKé most úgyis kinyitom az összes ládát amig a zászlókat gyüjtöm :)

Viszont, vagy én vagyok béna vagy találtam egy megmászhatatlan hegyet//fennsikot amin van egy láda és egy zászló is. Az antico körzet déli részén van, a szaggatott vonalon belül a nyugati részen. Körüljártam vagy 20-szor de nem lehet felmászni sehol. Van egy törött aquaduct izé de azt meg nem lehet megjavitani és átugrani sem.
  • ratgab
    Van 1 láda, ahol találtam 1 db-ot...csak a pontos helyére már nem nagyon emlékszem! Azt tudom, hogy a várostól délre van egy Oszlopokkal körülvett "fennsíkon"!
  • elitehun
    OKé azok már megvannak, most csak az a kérdés hogy hogy a fenébe szerezzek még 1 shrunken head-et? Csak mert biztos van gyorsabb módja is annál hogy befektetek 1 millát :D
  • xido
    egyesével küldd el őket valami mocsok nehézre,hogy tuti beledögöljenek:)
  • elitehun
    Hogy ölessem meg néhány assassinomat? :D
    Csak mert kéne altair kardja és ahhoz kezdő assassinokat is kell használni.
    Vagy elküldöm őket egyesével nehéz küldetésre, ok.
    De ez mit takar és hogy kell kivitelezni?
    5 Assassin Recruits signaled within a core memory.
  • MerlinW
    OFF

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Barátom.. 14 éve ez a szakmám... mondj egy összeget és mondok neked laptopot, amin minden hibátlanul fut. (hibátlan != gyorssal, bár 300-350 környékén már kapni erősebb notit, mint a mostani géped.) 170 és 250 között 10 olyan masinát is írhatok neked (Core i5/i7, HD6400/HD5600/GT500, 4-8GB RAM), amin minden játék elindul és gépigényétől függően relatíve "rendesen" fut. ACB-nek ráadásul nincs nagy gépigénye, bármelyik középkategóriás masinán elszalad.
  • Kongy
    Ja h az 500k-nál kezdődik.
  • Kongy
    Na mutass egy olyan laptopot, amin minden hibátlanul fut. Már megint jössz aztán trollkodsz.
  • MerlinW
    "alap helyzetben egyik játék sem támogatja a laptop VGA-kat... meg a laptop chipseteket sem úgy általában..."

Na ne komolytalankodjunk:) AMD/NV chipsettes laptopokon minden fut. Egyedül IGP-sekkel lehet gond, ha 2008 előttiek.

• FLeT
    Oké. Köszi a segítséget.
  • Kongy
    Nagy valószínűséggel igen, de ez játékfüggő is, pl nekem is van egy laptopom Mobility Radeon HD 6550-nel, és azon pl fut a Bulletstorm, a CoD, meg a legtöbb játék, szóval nem tudom, nem ismerem annyira a te laptop vga-dat.
  • FLeT
    azon fent van és megy is, csak mivel megyek egyetemre el szerettem volna vinni, de mind1. Azt nem tudod, hogy a Heroes 6-al(az is ubisoft) is így járok-e majd mert akkor nem veszem meg?
  • Kongy
    Hát max annyit tehetsz, hogy felteszed egy normális asztali PC-re.
  • FLeT
    akkor nem is lehet semmit tenni?
  • Kongy
    Sztem a VGA-val van itt a gond. A játék egyszerűen nem támogatja.
  • FLeT
    Samsung RV511
    Core i3 2.5GHZ
    4GB DDR3
    Nvidia M315 1GB
  • Kongy
    Milyen laptopról van szó amúgy? Nem csodálom, hogy nem indul, alap helyzetben egyik játék sem támogatja a laptop VGA-kat... meg a laptop chipseteket sem úgy általában...
  • FLeT
    azért köszi
  • FLeT
    sajnos nem segített.
  • Grr1234
    Lehet ez kell.
  • FLeT
    gép elég, tűzfal átengedi, vírusirtó nem jelez
  • xido
    tűzfal,vírusirtó,gép elég alá..stb..?
  • FLeT
    Sziasztok.
    Feltettem a laptopomra is a game-t, de valamiért nem indul. Lefut az update aztán nem csinál semmit. Mi lehet a gond?
  • MerlinW
    Az első két kommentje teljesen kulturált volt, a #7526 után én is lebolondoztalak volna:) Egyébként pedig csak úgy általánosságban írtam a kifakadásodra. Nekem is vannak sz@r napjaim, igyekszem ilyenkor távol tartani magam másoktól a béke érdekében:)
  • Kongy
    Bocs, olyan embert tol le, aki segíteni próbál.