7978

Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
uscGhost #7577 Azt vágom azokkal kezdtem a játékot utánna csináltam a küldetéseket -
xido #7576 egész pontosan Leo adja,aztán a szabónál kell mindig venni:) -
xido #7575 egész játékot neee...dns és játszd újra ahol nincs meg valami,mutatja,melyikbe hiányzik és beleszámolja a teljesbe -
Leonardo's Machines side questeket mind meg kell csinálni, aztán Leonardonál lehet venni. Mikor magas helyről ugrassz akkor pedig csak nyomod hosszan a bal egérgombot és kinyílik az ernyő. :) -
uscGhost #7573 Ja meg ejtőernyő hogy működik? Sose használtam :D -
uscGhost #7572 Már megvan, utánnanéztem és falra fel utánna ugrás jobbra... De viszont kezdhetem előlről az egész játékot pedig már kijátszottam, ugyanis megdöbbenve láttam hogy hiába néztem át mindent a romulus kulcsok vagy milyen küldetések során mindenhol, 3 zászlót elhagytam , szóval kezdhetem előlről hogy begyűjthessem mindet (szeretem 100%-osra kijátszani) -
Lehet h érdemes lenne valami magasabb helyről ejtőernyő segítségével odaugrani. -
uscGhost #7570 Azt hogy az anyámba kell leszedni onnan? Már minden hogy próbáltam.
-
space+jobb klikk+w-vel simán átugorja. -
ratgab #7568 Átfogja! -
Jó de valld be alulról hasonlit egy aquaduct-ra :DDD
És a ló át fogja ugrani vagy megtorpan? Mert próbáltam lóval de úgy hogy leugrottam róla XD -
Amire azt mondtad, hogy törött aquaduct, az egy törött híd, ott kell átugratni lóval. -
Mindjárt megnézem, rég nem AC:B-ztem. :( -
Király kösz. És nem tod hogy lehet felmászni arra a hegyre?
A te képeden a vaku (gondolom) fölötti rész pont -
EZIO-nál van egy láda, benne egy Srunkenhead.
-
OKé most úgyis kinyitom az összes ládát amig a zászlókat gyüjtöm :)
Viszont, vagy én vagyok béna vagy találtam egy megmászhatatlan hegyet//fennsikot amin van egy láda és egy zászló is. Az antico körzet déli részén van, a szaggatott vonalon belül a nyugati részen. Körüljártam vagy 20-szor de nem lehet felmászni sehol. Van egy törött aquaduct izé de azt meg nem lehet megjavitani és átugrani sem. -
ratgab #7561 Van 1 láda, ahol találtam 1 db-ot...csak a pontos helyére már nem nagyon emlékszem! Azt tudom, hogy a várostól délre van egy Oszlopokkal körülvett "fennsíkon"! -
OKé azok már megvannak, most csak az a kérdés hogy hogy a fenébe szerezzek még 1 shrunken head-et? Csak mert biztos van gyorsabb módja is annál hogy befektetek 1 millát :D -
xido #7559 egyesével küldd el őket valami mocsok nehézre,hogy tuti beledögöljenek:) -
Hogy ölessem meg néhány assassinomat? :D
Csak mert kéne altair kardja és ahhoz kezdő assassinokat is kell használni.
Vagy elküldöm őket egyesével nehéz küldetésre, ok.
De ez mit takar és hogy kell kivitelezni?
5 Assassin Recruits signaled within a core memory. -
OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Barátom.. 14 éve ez a szakmám... mondj egy összeget és mondok neked laptopot, amin minden hibátlanul fut. (hibátlan != gyorssal, bár 300-350 környékén már kapni erősebb notit, mint a mostani géped.) 170 és 250 között 10 olyan masinát is írhatok neked (Core i5/i7, HD6400/HD5600/GT500, 4-8GB RAM), amin minden játék elindul és gépigényétől függően relatíve "rendesen" fut. ACB-nek ráadásul nincs nagy gépigénye, bármelyik középkategóriás masinán elszalad.
-
Ja h az 500k-nál kezdődik. -
Na mutass egy olyan laptopot, amin minden hibátlanul fut. Már megint jössz aztán trollkodsz. -
"alap helyzetben egyik játék sem támogatja a laptop VGA-kat... meg a laptop chipseteket sem úgy általában..."
Na ne komolytalankodjunk:) AMD/NV chipsettes laptopokon minden fut. Egyedül IGP-sekkel lehet gond, ha 2008 előttiek.
-
Oké. Köszi a segítséget. -
Nagy valószínűséggel igen, de ez játékfüggő is, pl nekem is van egy laptopom Mobility Radeon HD 6550-nel, és azon pl fut a Bulletstorm, a CoD, meg a legtöbb játék, szóval nem tudom, nem ismerem annyira a te laptop vga-dat. -
azon fent van és megy is, csak mivel megyek egyetemre el szerettem volna vinni, de mind1. Azt nem tudod, hogy a Heroes 6-al(az is ubisoft) is így járok-e majd mert akkor nem veszem meg? -
Hát max annyit tehetsz, hogy felteszed egy normális asztali PC-re. -
akkor nem is lehet semmit tenni? -
Sztem a VGA-val van itt a gond. A játék egyszerűen nem támogatja. -
Samsung RV511
Core i3 2.5GHZ
4GB DDR3
Nvidia M315 1GB -
Milyen laptopról van szó amúgy? Nem csodálom, hogy nem indul, alap helyzetben egyik játék sem támogatja a laptop VGA-kat... meg a laptop chipseteket sem úgy általában... -
azért köszi -
sajnos nem segített. -
Lehet ez kell. -
gép elég, tűzfal átengedi, vírusirtó nem jelez -
xido #7541 tűzfal,vírusirtó,gép elég alá..stb..? -
Sziasztok.
Feltettem a laptopomra is a game-t, de valamiért nem indul. Lefut az update aztán nem csinál semmit. Mi lehet a gond? -
Az első két kommentje teljesen kulturált volt, a #7526 után én is lebolondoztalak volna:) Egyébként pedig csak úgy általánosságban írtam a kifakadásodra. Nekem is vannak sz@r napjaim, igyekszem ilyenkor távol tartani magam másoktól a béke érdekében:) -
Bocs, olyan embert tol le, aki segíteni próbál.