Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdésem: Korábban volt már olyan, hogy Lucy eltûnt, ki kellett mennem megkeresni, és meg is találtam a ház mögött, a Holdat bámulva, kis szövegeléssel.
Most megint eltûnt, és most nem találom. Van egy vörös nyom, de a lépcsõ aljáig vezet csak, mégis hova tûnhetett? (talán ez a nyom korábban is ugyanígy ott volt)
Nem szeretnék lemaradni az ilyen "köztes" beszélgetésekrõl.
15%, 30%, 45%, 60%, és 75%-ok után nyílnak meg.
[merlinw.org]
Mert mindig van valami alfeladat (Csináld meg gyilkolás nélkül, észrevétlenül, sebzõdés nélkül, stb..) amit nem mindig olvasok el, és a küldés végén kiírja hogy full synchronization failed?
A küldetéseket meg nem lehet újra játszani.
Nothing is True, Everything is Permitted
játszottam acb-dal, egyszer csak lefagy, azután indítanám el újra de nem megy mert bejön ez a hibaüzenet:
acbsp.exe mûködése leállt
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: ACBSP.exe
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4d5c55a3
Hiba – modul neve: ACBSP.exe
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4d5c55a3
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0006d2f2
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
a mentéseket kimentettem, újraraktam a játékot, a mentéseket visszaállítottam,de megint kijött ugyanaz a hiba, de amikor a mentéseket kivettem, akkor már rendesen mûködött.
kérlek, nem tudjátok, hogy mi lehet a hiba? már tök sokáig eljutottam és nem szeretném elölrõl kezdeni és az is lehet ,hogy megint, majd késöbb bejön ez a hibaüzenet, elõre is köszönöm
bár most meg egy befalazott ajtó állja az utamat 😄 de azt majd késõbb 😊
All hail the double x!
gyors kérdés 😊
ide hogy lehet bejutni? <#fejvakaras>#fejvakaras>
sehogy sem akar összejönni -.-
All hail the double x!
#7455: én is így csinálom, és mindig az utolsó 7-8. sequence körülre éri el midnenki a 10-es szintet, így értettem, hogy ki van számolva.
Vagyis 1* küldetés 1 ember
2*-3* küldetés 2 ember
4*-5* küldetés 3 ember
Vagy ez azért sokkal változatosabb.
Per Aspera Ad Inferi.
amit szét tudsz osztani közöttük..amit aztán visszaszinkronizálva jóváír a játék..
Munka és család mellett nem sok idõ van rá és nagyon érdekel a játék.
Lenne egy kérdésem hogy a többi bérgyilkost hogyan lehet a leggyorsabban fejleszteni?
Mindig küldjem el õket küldetésekre, vagy a harcokban jobban fejlõdnek?
És amúgy mindenki annyit értett belõle, mint te, majd a következõ részben kiderül, hogy mi miért történt.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
E3 gameplay
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...