Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Összesítve 45 százaléknál járok...Róma 97%-ig megvan😊
Kérdésem: Korábban volt már olyan, hogy Lucy eltûnt, ki kellett mennem megkeresni, és meg is találtam a ház mögött, a Holdat bámulva, kis szövegeléssel.
Most megint eltûnt, és most nem találom. Van egy vörös nyom, de a lépcsõ aljáig vezet csak, mégis hova tûnhetett? (talán ez a nyom korábban is ugyanígy ott volt)
Nem szeretnék lemaradni az ilyen "köztes" beszélgetésekrõl.

MerlinW
Christina küldetéseket kapod százalékokért (összesítettben)
15%, 30%, 45%, 60%, és 75%-ok után nyílnak meg.

[merlinw.org]

dede..lehet..menüben bemész a dns szekcióba,kiválasztod és újra játszod..
Számít valamit ha a küldetések csak 50% szinkronációsra sikerednek.
Mert mindig van valami alfeladat (Csináld meg gyilkolás nélkül, észrevétlenül, sebzõdés nélkül, stb..) amit nem mindig olvasok el, és a küldés végén kiírja hogy full synchronization failed?
A küldetéseket meg nem lehet újra játszani.

kösz,xido,de nem mûködött
CroftManor
Jó, hát kinek hogy az egyszerûbb... nekem egyszerûbb volt 2x megnyomni a shiftet.

Nothing is True, Everything is Permitted

Atkamon
Nem azt tudja mindenki, csak sok ember számára az az egyszerûbb, plussz úgy vettem észre, hogy a játék készítõi is ezt a megoldást preferálták, mert ki is írja a játék, hogy elérhetõ a romolus lair, amikor megjavítod az aqueduct-ot.

CroftManor
Mindenki csak azt az alternatívát tudja, hogy javítson meg egy aqueduct-ot és akkor majd elérhetõ lesz... van egy másik is: Ha szépen leereszkedsz és nyomogatod a kapaszkodást, akkor elkapja a kiálló peremet és onnan már csak be kell mászni.

ötlet nincs,hogy miért..egy próba jutott eszembe,vedd ki a mentést,kezdd az elejérõl,juss az elsõ mentésig,lássuk ott is fagy-e..aztán annak a helyére tedd be az aktuális mentésedet..
hello
játszottam acb-dal, egyszer csak lefagy, azután indítanám el újra de nem megy mert bejön ez a hibaüzenet:
acbsp.exe mûködése leállt
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: ACBSP.exe
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4d5c55a3
Hiba – modul neve: ACBSP.exe
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4d5c55a3
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0006d2f2
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

a mentéseket kimentettem, újraraktam a játékot, a mentéseket visszaállítottam,de megint kijött ugyanaz a hiba, de amikor a mentéseket kivettem, akkor már rendesen mûködött.
kérlek, nem tudjátok, hogy mi lehet a hiba? már tök sokáig eljutottam és nem szeretném elölrõl kezdeni és az is lehet ,hogy megint, majd késöbb bejön ez a hibaüzenet, elõre is köszönöm
pxxl
egyszerûbb volt megjavítani 2 pillért 😄

bár most meg egy befalazott ajtó állja az utamat 😄 de azt majd késõbb 😊

All hail the double x!

Grr1234
Van egy kilógó tégla, azt el tudod kapni.

pxxl
ahh kössz 😊

All hail the double x!

Atkamon
Javítsd meg az odavezetõ aqueduct-ot, akkor magasabb lesz a víz, és oda tudsz úszni.

pxxl
háj!

gyors kérdés 😊
ide hogy lehet bejutni? <#fejvakaras>
sehogy sem akar összejönni -.-

All hail the double x!

Atkamon
Változatosabb azért. Fõleg az 5 csillagos küldetéseknél már nem mindig elég 3 ember a 100%-hoz, fõleg ha nem mind 10es.

#7455: én is így csinálom, és mindig az utolsó 7-8. sequence körülre éri el midnenki a 10-es szintet, így értettem, hogy ki van számolva.

tapasztalat...nincs változatosság már 10es szinten..sõt addig sincs,mert sajnos nem játszhatod le a küldetéseket "fizikailag"..de szép is lenne😊
Erre van valami tapasztalat?
Vagyis 1* küldetés 1 ember
2*-3* küldetés 2 ember
4*-5* küldetés 3 ember
Vagy ez azért sokkal változatosabb.

RatBaG
miért lenne kiszámolva? én pl amíg a mellékküldetéseket és egyéb dolgokkal szöszöltem, simán felfejlõdtek sorban 10. szintre. folyton mentek küldetésre, meg se álltak. az a jó mikor már 2-3 assassinnal el lehet intézni a sokcsillagos megbízásokat, így fejenként elég szép xp-t kapnak.

Per Aspera Ad Inferi.

Atkamon
Küldetésekkel a leggyorsabb, de ki van számolva elég jól, hogy a játék végefelé éri el mindenki a 10es szintet. Harccal is kapnak XP-t, de azzal nem olyan sokat szerintem.

10es szintig tudnak menni...fejlõdnek a küldetések során is..harcokból talán,abban nem vagyok biztos,ellenben a Facebook játék során is van lehetõség fejleszteni õket...úgy emlékszem 4 óránként kapsz 75 pontot,
amit szét tudsz osztani közöttük..amit aztán visszaszinkronizálva jóváír a játék..
Igen én!
Munka és család mellett nem sok idõ van rá és nagyon érdekel a játék.
Lenne egy kérdésem hogy a többi bérgyilkost hogyan lehet a leggyorsabban fejleszteni?
Mindig küldjem el õket küldetésekre, vagy a harcokban jobban fejlõdnek?

Cool. Akkor Jöjjön ki szépen, minél hamarabb, hogy beszerezhessem: )
Atkamon
Spoiler taget esetleg használhatnád...

És amúgy mindenki annyit értett belõle, mint te, majd a következõ részben kiderül, hogy mi miért történt.

destiner13
szasztok, mindenki felvehet a multiban a haverjának, a nevem: Amurass

Rage47
😄DDDD
Kongy
WTF?! Ez milyen FullHD felbontás? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MerlinW
Siess, mert 8 perced van végigjutni rajta <#zavart1>

[merlinw.org]

Atkamon
Körbe kell mászni a falakon... Úgy tûnik, ez nem a te játékod.

CroftManor
nézd meg ezt és tudni fogod. You tubeon érdemes videókat nézni, ha elakadsz valahol.

Nahh már megint elakadtamm:S Itt sem tudom mit kéne csinálni:S

CroftManor
Egyébként pont írja is a képen: Catch the Thief.

Köszike😊 Sikerült😄

Grr1234
Ha a közelében vagy, futás közben nyomd meg a shiftet, és ráugrik.

Sziasztok!
Nemrég letöltöttem a játékot egy ideig ment is, de most elakadtam nem tudom itt mit kell csinálni:/ Követtem azt az embert de hiába:S

JethroHUN
Az a DLC-s knife belt, alapból csak 15-ig lehet fejleszteni, azzal lesz 20 és az nem látszik, ha jól emlékszem AC2ben sem látszott.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

KollerN
LOl én most vettem észre hogy a knife beltet hiába vesze meg nem látszik a ruhán (pc második végigjátszás)

CroftManor
Ott 3:35-nél amikor elkezdtél rohanni a Dama Rosa felé és már üldözõ "státuszban" voltál, olyankor fölösleges megmérgezni, mert csak 100 pontot kapsz a killért.

blackxlay
Nem tudja valaki pc-n mûködik már a templar grade?😊

Kongy
Mûködik a multi! 😊 Vagyis most fél perc alatt betesz, és van elég játékos. Mi van, mindenki rákapott újra a Revelations láttán? 😄 Vagy elkezdtek edzeni? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Prince23

Valaki tud megoldást a Machine gunos crashre? Lefagy a játék azon a pályán, de úgy, hogy újra kell indítani a gépen. Googleben rákerestem sok embernek van ilyen problémája, annyit írnak hogy vegyék le azon a pályán a grafikát.Hát én levettem mindent minimumra és mégis lefagy <#rinya> Ötletek?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

CroftManor
Ja bocs... <#hehe> Jó lenne ha tényleg egyszerre jelenne meg õsszel.

Grr1234
CroftManor
Lassan lehetne nyitni AC Revelations topikot is. Megjelent már pár teaser és most itt az elsõ gameplay is!
E3 gameplay

CroftManor
Tegnap beszéltem SeryHunnal, kérdeztem is tõle hogy tud e Rólad valamit... 😊

Hú de rég multiztam. Menni kéne egyet nekem is. Teljesen leépülök. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

azt vettem észre,pláne ha újrajátszol egy pályát,aztán visszatérsz a "jelenbe"😊
CroftManor
néha hirtelen magától is elfogy... xD

aztán meg a szabónál kell venni,ha elfogy