7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#3248 Na már most, ha a normal kiadást venném meg, akkor uplay pontokkal feloldható lenne az extra cuccok? pályák, karakterek? -
#3247 ez nem warez volt... -
#3246 Merj írni nyugodtan, csak ha warezról szól a téma, akkor a fenti linket tessék használni. -
valaminick #3245 Igen lemasoltam mindent, de ezt a 2 filet nem akarja, de mar nem merek irni.. köszi mindenkinek aki esetleg tobbet tudna az irjon ram provibe elnezest meg1x -
#3244 Nálam is volt ilyen gond, csak az karcos dvd-vel (pont az AC1-el) és másolás közben ugyanúgy hibát jelez a data fájlnál. -
rage at work #3243 Azt a két filet le tudod másolni a vinyóra a lemezről?
Ha nem akkor a lemez rossz, ha igen, akkor máshol van a probléma
Próbáld meg az egész DVD-t lemásolni egy mappába, s ha sikerül, akkor onnan feltelepíteni. -
#3242 Privátban is megtehetted volna. -
valaminick #3241 Semmi warezrol nem temazok arra kertem egy embert hogy a lemezerol 2 filet toltsen fel netre:) -
#3240 Ez oké, de itt nem témázgatunk a különböző tört rls-ekről. Pont ezért nyitottam a warez topikot, nem dísznek. Én elhiszem h megvetted, de ez nem változtat a tényen h a warez verziókról témázgattok. -
valaminick #3239 en miert mennek at? semmi kozom a tort verziohoz?
kivancsi lennek te nem e probalnad meg igy megoldani hasonlo esetbe -
#3238 Nem te, valaminick. -
#3237 Nekem meg nem megy a multi se a Ubi szerver a játékba mikor elépek alapból sötétebb árnyalatú szürke a multi meg a Ubi fül mintha offline lennék már minden szart próbáltam vagy valami egetrengető hülyeségem van vagy szar alapból multi nekem -
#3236 én? -
#3235 Menj át a warez topikba kérlek! -
#3234 multit nem befolyásolja a single? pl. a megszerzett ubi pontokkal nem lehet venni multis cuccokat? -
valaminick #3233 kiprobaltam masik 2 vel.. azokkal is ez
-
xido #3232 de kipróbálhatja még másik dvd olvasóval.. -
#3231 vírágbolti? mi? -
xido #3230 a singlet addig végig is tudod játszani a virágboltikkal..multit sajna nem,de legalább haladsz.. -
valaminick #3229 Az is meglesz de szerettem volna kiprobalni nem 1 hetet varni postara menni stb -
#3227 Miért nem reklamálsz náluk, hogy xar, adjanak másikat. Kifizetted nem ingyen kaptad tőlük /gondolom/. -
valaminick #3224 mar tulvagyok rajta nem ugyanaz a ketto es kodot se fogadja el hozza itt szivok szombaton vele... -
xido #3219 ubi...akart..törölték?..he?:)
csak nekem nem esik le valami?
Splinter Cellből már van vagy 5 rész:)
ja értem..a Conviction első ötletére gondoltál,mikor Sam Fisher csövi hajléktalan:) -
#3218 Na átvettem én is a Codex Edition-ömet, most telepítem, aztán játszok éjjel 3ig kb xD -
#3217 Jónak tűnik lehet megveszem, habár Szekszárdi tesco-ba nem hiszem hogy megtalálom. -
#3216 Na ezt pl. nem is tudtam, de jó lett volna pedig -
#3215 Itt most a civilek közt lopakodunk? vagy mi ez?
Ubi akart egy ilyen játékot, a neve Splinter Cell volt, de törölték végül. -
#3214 Jó nem kell ezeket linkelgetni úgyis hamarosan lesz MP videóm nekem is a játékból. :P -
#3213 -
#3212 De köszi a linket, fasza oldal, és eddig nem is tudtam h van ilyen :D -
#3211 Nekem is disconnect van. Ha rányomsz kijelentkezel, ez sztem mindenkinél így van... -
#3210 Akinek működik a multi annak itt : http://assassinsnetwork.ubi.com/ bejelentkezés után a bal sarokban mit ír, mert nekem azt hogy disconnect -
#3209 valaki vegye meg nekem a játékot :D -
#3208 Biztató h most az ACB népszerűbb mint a VV. :D
Hamarosan lesz PC-s MP Gameplay, csak fel kell tölteni. :S De már megy felfele. Harlequinnel elég szépet arattam. :D -
syberia2 #3207 -
#3206 EZ nem is PC s verzió omg! -
#3205 Pff gyerekek arattam a multiban. :D szerencsére videóra is vettem! Hamarosan UP! -
valaminick #3204 légyszi valaki...:( -
#3203 Most megyek és csinálok egy SAJÁT gémpléjt a multiból HD-ban! -