Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Hát pedig.. én most letöltöttem ilyen a menüje <#taps>

Kongy
majd én csinálok, de még nincs itt az ideje.

da2 igazából nem izgat. vhogy csak el leszek a Gears of War coop és versus módjával, meg CoD Black Ops-al addig. 😊 Remélem. Bár már ezek helyett ezerszer inkább a Brotherhoodot nyúznám.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Jövõ héten itt a DA 2 is.... annyi sok játék és szûkös a költségvetés...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

elitehun
Gecc az még nagyon sok
Támogatva!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fake... valaki kihasználta azok tudatlanságát akik nem értesültek róla hogy a játékot csúsztatták! Pedig nekem is kitágult a pupillám amikor megláttam 😊 ! Amúgy lehetne csinálni egy warez topikot, és kirakni banner alá... még van idõ neki, de jobb elõre le tudni a szétoffolásokat!
Kongy
hát tavaly ilyenkor már erõsen ac2 lázban égtem, márc. 5-én már toltam.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

rayman12
én már ma is toltam volna 😊, amugymeg az nem sok ahoz képest hogy én mien régóta váro már.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Kongy
2 hét 2 nap. :S az nagyon sok, pedig már hnap tolnám...

rayman12
nah márcsak 2 hét kb

destiner13
Így igaz. Tisztességes magyar ember ilyet, nem mond, hogy kurtizán. Tisztességes magyar ember csak azt mondja, amit Kongy is. <#eplus2>

Kongy
hát az rohadtul magyar. 😛 A k*rva az õsmagyar. <#banplz>

Más szóval kurtizán 😊

Kongy
nem van mer nincs. <#idiota>

Igen, a courtesanokra van szép szó magyarul: k*rva.

CroftManor
Azt nem tudom, melóhelyen mesélték, de gondolom ha van is, még nem mûködik.

lolSL
hiányzott már vmi jó kis fake szarság az isohuntról, nincs játék ahol kihagyják

tommygear
hol hol?
A "courteasonkra" van szép magyar szó is.

CroftManor
Kósza hírek szerint, már van "kipróbálható" verzió a neten. <#hehe>

CroftManor
Tegnap érdekes dolog történt single-ban. Épp egy mellék küldit csináltam, el kellett lopni egy dokumentumot egy helységbõl, amit katonák õriztek. Felbéreltem a courtesanokat, akik tették is a dolgukat, én meg gyanútlanul besétáltam a terembe. Jövök visszafelé, két katona meg volt mérgezve xD Én nem nyúltam hozzájuk, a courtesánok meg sehol <#idiota>

szabii98
Nekem egy nagy íróasztalnak a polca van tele, lazán 200-250 lemez(film, játék😛)

I met God. She's black

Rage47
a steam exkluzív azt jelenti, hogy csak Steamre jelenik meg
Atkamon
Jesszus nincs otthon netem 4 napig, aztán 200 új hsz T_T

Kongy
nem baj, engem kifejezetten irritál az egész vv.

láthattad hogy nem szándékosan csináltam😊
Kongy
Tahóvilágot mellõzzük már pls az ACB fórumból legalább...

<#idiota><#banplz>
<#nezze><#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

nesze nekem..multitasking paradoxon befigyelt😊)))))
Na..Anikó Évára fúj,hogy hagyja magát simogatni?
A foglalt pasikra mászás ilyenkor semmi?😊
14k akkor is sok!

elitehun
Én szerencsére nme veszek annyi játékot 😛
Prince23
Megtelt a polc, összevissza hánykódnak a dobozos játékaim. inkább maradok steamnél 😊

Sziasztok!
Segítséget kérnék, xbox-on játszok: már végigjátszottam, de nem kaptam meg a "A Knife to the Heart" achievment-et. És nem tudom hogy hogyan kéne csinálni.
rayman12
Hát azért nem midnegyik elsö osztályu játék, és van köztük egy pár ami kicsit karcos.

hát csak a gépet szerintem még el lehet 20ért..
játékok meg darabja 2-3000 között
rayman12
50?? lol, kevesebbre számítottam

tommygear
<#eljen>
Pont olyan árban mozog a CDG-nél 0 day!

Ezért kértem rá értesítést a CDG-tõl! <#wink>

hát itt az eredeti játék nyomhatja meg..ha egyben ezt sikerülne,akkor olyan 50 körül saccolnám
rayman12
off: ps2 slim et 15 eredeti játékkal, 1 eredeti és egy utángyártott kontroller-el kb mneyiért lehet eladni?

Szivatós a Legacy Róma..2 helyen is rosszul írták a szükséges AP-t..4nek,közben 14es😊
Kongy
Ha mindenhol elfogy akkor tud jól jönni a Steam. 😛

Prince23
30-40 eurót hajlandó leszek kiadni érte, de megjelenéskor nem fogom megvenni.

tommygear
benne van minden 😊))
sõt még extra tarlamakat is kapsz amit a steameshez lehet nem
tommygear
ja ha akció van akkor érdemes onnan, de így nem
Mondjuk abban minden benne van, míg a 9k-s verzióban nincs benne minden!

Én is sokallom amúgy a 14k-t, ha egy árban lenne a dobozossal lazán a Steamest venném, csak hát az az 5k különbség...

lolSL
én is steamen veszem majd meg ha olcsóbb lesz mint most a 2. rész és nem lesz fail a multi és még tolják akkor 😊