Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Valóban fejlesztettek rajta, ha nekilendülsz a támadásnak és megölsz valakit és nyomod folyamatosan a kill gombot, akkor automatikusan megöli a következõ katonát is... pár ilyen videót tettem is fel tavaly.

Nothing is True, Everything is Permitted

én a 2ben..glyphek felébe nem futottam bele menet közben
valamint a vége után a felirat alatti dolgokon pislogtam nagyokat
de akkor hozzá szólok..lopakodás volt a 2ben is pár assassin contract is,hogy ha kiszúrnak,vége...szerintem ennél nem lesz komolyabban elmélyítve
Kongy
igen, engem a lopakodás néha frusztrál. az 1-ben pl az a rész mikor Jacopo de Pazzi-t (az öregembert) kell követni, és nagyon könnyen észrevehet, ha meg õ nem akk az õrök szúrnak ki, szal ügyeskedni kellett. A viszonylag nehéz rész még sztem az a Bonfire of the Vanities-ben van, konkrétan mind a 9 célpontot nehéz becserkészni, fõleg a farmosat. 😊 ott jópárszor anyáztam a készítõket h a dlc miért lett alap feature a pc-s verzióban. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
énmeg konkrétan leszartam õket xDDD megnéztem a jutalmat. Csak 1 szar köpeny, amitõl ráadásul az õrök megõrülnek. 😄

sztoriról 1 érdekes dolgot hallottam:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lucy meghal... elvileg.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Hát nem tudom... én szeretek meglepõdni! Egyébként Ass. Creednek a lényege inkább az akció, a mozdulatok, a parkour életérzés átérzése.

Valahol ez az egyik kedvenc elemem az Ass. Creedekben: A Falakon/ Tetõkön mászkálás, végre alakíthatok bérgyilkost (aki nem Hitman), kiváló harcrendszer, gyönyörû grafika, és az érdekfeszítõ sztori csak az 5. helyre kerül.

Érdekes lesz egyébként a nyílpuska is, mint új taktikai elem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A tollak kemények voltak az biztos! Ahhoz még én is igénybe vettem vidit!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Állítólag már az ellentámadás mozdulatok egy részét, akkor is meg lehet csinálni, ha az ellen nem is támad.

Pl.: Kapásból hasbaszúrhatod az ellent...

destiner13
télleg, ha a sztori nagy részét vágom, a befejezést szintén, akkor mennyire lesz élvezetes a történet? azért átélni még mindig más, mint megnénzi, ozt kész, egyébként ne legyünk kíváncsiak, két hét múlva minden kiderül, de sztem annyi a lopakodás kb. mint a kettõben. és télleg össze kéne verõdni multizni meg kéne adni msn címeket ilyesmi.

Nem mintha az AC2 olyan nehéz lett volna. Amihez kellenek a youtube videók azok a fránya tollak, de míg így se bírtam megszerezni mindet...

Kongy
Én a harcrendszerre vok kiváncsi. Állitolag fejlesztették, bár kötve hiszem. 😊

Egyik jó pontja lesz szerintem a sztori módnak a bunyó! Láttam valamelyik videóban, hogy lehet ilyet a játékban!

Kongy
én kb mindent tudok a játékról, csak a sztorit nem (vagyis a befejezést) meg az egyéb fejlesztéseket sem. Végigjátszás videókat semmi pénzért nem nézek! AC2-t is ezek nélkül toltam végig, és a végigjátszása elõtt sem néztem õket! 😊 Viszont volt már játék, aminek néztem a végigjátszását (PoP TFS) mielõtt megvettem, és nem is volt olyan nagy a felfedezés öröme. :S

Oké! Te tudod! Leonardo olyan kreatív emberkének tûnik amúgy is...<#nevetes1> Egyébként annyira nem akarok lelõni semmit, hogy még trailert se nézek!

Ha kijön a játék 18-án össze lehetne verõdni páran innen SG-rõl és közösen lehetne nyomni a multit! Biztos nagyobb élmény lenne normális emberekkel játszani, mint idegenekkel!!!

Kongy
ezzel nem lövök le semmi lényegi poént. 😄 trailerben is látni h vannak Leonardo-nak új fincsi találmányai. 😊

Miért akarod lelõvetni a poénokat kolléga?

Ám a lopakodás részre én is kíváncsi lennék (egy assassin bizony lopakodjon nem?)XD

rayman12
A válszt erre lécci spoiler mezõbe írjátok köszi.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Kongy
am beszélhetnénk kicsit a single-rõl. úgy hallottam több benne a lopakodás mint a Splinter Cell Conviction-ben? Ez igaz? Mondjuk ott nem volt mindig kötelezõ lopakodni, sõt... AC2-höz képest mennyi a lopakodás? mert azt szeressük. 😄

a másik pedig h néztem írásos végigjátszást, és side questként ír egy olyat h Leonardo's Machines. Ez most csak amolyan mellékküldetés vagy szerves része a sztorinak?

Köszi annak aki válaszol. 😊

Kongy
Ne kínozz ok? <#szomoru1>

Még pontosan 2 hét és én is tolhatom végre.

CroftManor

rayman12
nem tom nekem mostmár rendesen behozza,

elitehun
Általában ezt a hibát szokták elkövetni az emberek
rayman12
Mivan lol? én hozzá sem nyúltam semmihez automatikusan bevok lépve állandóan.

elitehun
Egyszerû.
Nem volt bejelentkezve és meg próbált belépni a warez topikba, ami nem sikerült. Ezután bejelentkezett hogy elmondja hogy nem tudott belépni. Miután megirta megpróbált belépni újból (immár bejelentkezve) és lám sikerült D:
tommygear
és ha nincs bejelentkezve szted akkor hogy ír ide? <#ravasz1>
elitehun
XD Nemrég kezdtem el nézni 😛
Kellett valami ami kitölti az ûrt az új Dr. House-ig, meg ameddig feltöltenek újabb Eureka részeket 😛
Kongy
hmm gyilkos elmék 1. évad? jó cucc, de már készül a 6./7. asszem. 😄 mindet láttam am.

elitehun
rayman12
mien saját fórum?

elitehun
Tanuljuk már meg hogy a saját fórumokba csak akkor lehet belépni ha be vagy jelentkezve
rayman12
nekem nem nyitja meg.

Kongy

Kongy
ja, ez jó ötlet, sztem elküldöm majd privátban a steam accom, vegyél fel azt toljuk. 😊

destiner13
a gyík,ez elég szar lehet télleg, egyébként Kongy, te is nyomod Black Ops-sal, akkor nyomhatjuk egytt akár, mert nekem is meg van. Mond majd meg ha akarod, hogy milyen néven vagy fönn azt fölveszlek havernak. Várhatjuk együtt az ACB-t a COD-ban vállt vállnak vetve. <#mf1>

CroftManor
...Ú mennyire utálom, amikor megmérgezel valakit, erre jön a csapattársad és megöli <#falbav> Pedig látja h meg van mérgezve... ezért a 700-800 pont helyett, csak 50et kapsz <#violent>

Kongy
majd ha megjön a codex akk nem lesz fake. <#eljen>

CroftManor
Ja mondjuk sztem is <#rolleyes> Na mind1, biztos lesz még pár ilyen fake verzió.

Kongy
az ac brotherhood felirat. nagyon gáz. :S szomorú h ezzel ugratják az embert....

tommygear
hatalmas nagy fake <#taps><#taps>
CroftManor
Milyen kép jobb oldalt? Innen szedtem le

Kongy
úristen. lerí róla h fake. Nem létezik h ien lesz a telepítõ. mi az a kép ott jobboldalt. amatõr. am honnan van?

Kongy
Mindenesetre örülnék ha kipróbálhatnám, vmennyire megnyugtatna v nemtom. <#smile>

CroftManor

Kongy
na, egy nap egy téma, szal sztem vki más nyissa. 😛

Kongy
lehet h van ien nolife geci, aki azzal tölti az idejét h csináljon egy jónak tûnõ fake-et? na neee, ez már sok. De a warez topikot megnyitom mindjárt.

CroftManor
Na igen ezt én is néztem, de tényleg van telepítõje.

tommygear
virít róla h fake 😊
eleve ha ez pc, mit keres jobb fent, hogy PAL? ASD
CroftManor
Hát írtam lejjebb h a kósza hírek szerint van már warez verzió... és kicsit utána néztem és tényleg van. Bár serial kódot kér a telepítõ, szal egyelõre állunk egy helyben.

És ez mi? Honnan? Mikor? Hogyan?

elitehun
Tetszik az aláírásod 😊