7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • CroftManor
    Hát igen, de mikor elkezdett kicsit "kocogni", akkor már nálad is kigyullad a Piros jelzés, csak addigra már megölt. Én mindig nézek a hátam mögé is.
    Na most elmegyek a tescoba..ha minen igaz, akikor ma este már nyomhatom veletek multiba ^^ de fura lesz mindent előről kezdeni xD
  • Kongy
    Akkor a videóm vége fele mikor megölt az orvos, az tuti sétált addig mögöttem. Hiába... mindig figyelni kell hátra is...
  • Kongy
    Ígyvan. Az még kidolgozása pl full más, mint a 2-ben, már-már fotorealisztikus, a fényeffekteket pedig még tovább csiszolták. Multi amúgy egy az egyben maradt a 2 színvonalán (grafikailag), ami még mindig nagyon szép természetesen, de azért kis változás történik mikor a single-be lépsz. :D
  • CroftManor
    Tévedés :) Csak akkor kezd piros lenni neki, ha te nem bírsz magaddal :D
  • Kongy
    minden pc-s acb-ben benne van a komplett da vinci dlc, csak uplayen kell aktiválni, kód nem kell hozzá.
  • xXtamasXx
    Megnéztem tényleg 6k, szóval esélyes :) Még egy kérdés (ha a warezba kellett volna akkor elnézést) : eddig a törttel játszottam, van benne pár órám és ha megveszem van arra mód, hogy a mentést átvigyem, vagy előlről kell kezdeni? ( az se nagy baj, mert élvezetes)
  • Atkamon
    Na legutóbbi hsz-em óta a single-el nyomom, épp most öltem meg az Executionert. Eddigi benyomásaim nagyon durván pozitívak... 258 órát játszottam xfire szerint a 2-vel, úgyhogy elég jól észreveszek minden apró változtatást... :D
    De nem is apró változtatásról van itt szó... olyan érzés, mintha egy teljesen másik játékkal játszanék... A Grafika iszonyat sokat fejlődött, minden sokkal szebb, mint a 2ben, a sztori pörgősebb lett, és az átvezető jelenetek is sokkal jobbak.
    Milliószor több ez a rész, mint egy kiegészítő. Nagyon is egy teljes új részről van itt szó...
  • Kongy
    Így van, de vannak páran akik annyira megijednek h hülyeséget csinálnak, és akk végzel velük. :D
  • CroftManor
    csak akkor értesíti őt hogy üldözik, ha te elkezdesz felé rohanni, ha csak szépen sétálsz akkor nem.
    A tescos-ban ezek szerint nincs benne az assassinate mód??? Vagy csak a da vinci dlc nincs benne?
  • JethroHUN
    A felvett Assassinoknak hogy lehet más fegyvert adni? Hiába rakok skillntot fegyverre, akkor is csak hiden blade van náluk,equipmentnél.
  • ratgab
    Kijelzi piros felirattal nála is, hogy belockolták és elkezd rohanni!
  • dregnarr1 #3277
    Üdv!

A 100%-os sync-hez a Facebook-os Project Legacy-val összekötött Contractokat és az ingame Investments részeket is teljesíteni kell?

Nem tudom csatlakoztatni uplay-t PL-hez, és olvasva az üzenőfalat, úgy tűnik rengetegen vannak így.
  • xido
    tehát ha tényleg a célpontodat lockolod be,mindenképp megjelenik nála a piros követői jelzés és bepánikol?
  • ratgab
    Nagyon érdemes... állítólag 6000 Ft a helyi Tesco-ban elárazás miatt... Úgyhogy hajrá... Go megvenni!
  • ratgab
    De ezt a charge-ot a pc-s jónép még nem ismeri, de majd kipróbálom! A Visszaváltozás is jó tipp, de ha már van egy alapból ugyanolyan karakter, akkor az sem halálbiztos módszer eldönteni, hogy melyik vagy te!!!

Tesco-sban Harlequin van és Aquadects... ennyi!
  • xXtamasXx
    Jó lett, grt :) Most kedvet kaptam a multihoz, azoktól kérdezem akik PC-re megvették: érdemes-e, valamint mennyibe fájt?
  • ratgab
    Ok! Célkövetés... ne az áldozat után menj (hosszú kóvájgás az eredménye a pályán, ráadásul, ha más is üldözi, akkor végigüldözheted a meccset... az meg ugye csak 100 pont, hogyha elkapod is), hanem kerülj elé!

Figyeld az útvonalát (merre fordul az iránytűn a kis kék negyed/félkör) és próbálj meg minél gyorsabban (nem futva, hanem a legrövidebb távon) kill távolságba kerülni... ha más elől menekül, akkor háztetőről a legjobb, de az utcán is kivitelezhető...
  • CroftManor
    Köszi :)
    A morphot én csak akkor használom amikor már ketten vagy hárman vadásznak rám, de ők is megtudnak ám szivatni, mert ha belémjön charge-al, akkor automatikusan kikap a tömegből. Vagy ha nála is morph van és használja a tömegemben akkor mindenki átváltozik, te meg úgy maradsz. :S
    Na most próbálom kitalálni h mi lehet a tesco-s változatban, h érdemes e megvennem vagy nem...
  • ratgab
    Én első 10 meccsen szemtől szemben akartam stunnolni... de a támadás gyorsabb, mint a stun, így esélyem sem volt...
  • Solid Snake
    Irigy-e vagyol? Módszertot a népnek, vagy gazemberség, hupákolás az egész
  • ratgab
    Aztabetyá ez már igen!!!

Kicsit haladok mivel már level 17 vagyok (blacksmith unlockolva).

Apropó ez a hidden gun jó valamire, mert engem már megöltek vele párszor, de csak piti 100-akat kapnak érte (szerintem jobban megéri bedobni egy smoke bomb-ot és egy morph-ot a kellékek közé)..

Apropó Morph... az milyen egy szívatós cucc, amikor az ellen szembejön 5-6 ugyanolyan karakterrel mint én én meg el vagyok rejtőzve közéjük... Ott nagyon kevés esélye van már a menekülőnek meghalni... kivéve, ha látták, amikor beolvadok, mert akkor vége...
  • Kongy
    Jaa h akk jelenik meg az üldözöttnél a piros jelzés, és általában akk kezdődik az üldözés. :D Most jöttem rá. NA, majd a single után belevetem magam a multiba, mert most kb 2 óra single között játszok 10 perc multit. :D
  • ratgab
    stunhoz: Vagy akkor tudod, ha látod a követődet...belockolod, de ő nem lát téged vagy ha dobsz egy füstbombát és belesétál, ekkor közel mész (gyakorlatilag kéznyújtásnyira) és akkor leüti... azonnal kapsz 200 pontot!
  • CroftManor
    Akkor te már jó úton jársz :)
    Az én eredményeim: kép 1
    kép 2
  • ratgab
    De pontosan kell belockolni a célpontot (ha jót lockolsz rohan, ha nem jót, akkor nem)
  • ratgab
    Van még egy jó kis dolog, amit nem fedek fel, de utóbbi 3 meccsben ezt alkalmaztam és mindig bejön...

Más... megölhetnek engem 100 pontért nem zavar, amíg én 400-500-akat kapok 1 killért
  • ratgab
    Sokan elkövetik ezt a hibát, hogy rohanva ölnek és eldobnak killenként 300 pontot... én meg nem... így nyerek, főleg mióta megy a stun is (smokebomb rulez) és az elmenekülés is. Ez utóbbinál az ember legjobb barátja a morph, főleg, ha már hárman nyomulnak a nyakamba De az elrejtőzés is jó lehet, ha nem lát az ellen, mert nem biztos, hogy megtalál...
  • ratgab
    Na most léptem ki multiból zsinórban 3 nyert wanted... mindegyiken 6000 pont felett végeztem!
  • Kongy
    Akk már értem egyesek h szereznek 3200 pontot 1 perc alatt. :D Stunolni viszont rohadt jó lenne. Bár ahogy a videóban is láthatod, ha rohanok akk kevesebbszer kapnak el. :D
  • CroftManor
    Nem, bárkit belockolhatsz, de ha kiszúrod az igazit, belockolod és ha pl beáll egy tömegbe elrejtőzni, te akkor is tudni fogod melyik az igazi.
  • CroftManor
    Nézz meg ezt a meccset Tudom neked még nincsenek ilyen képességeid, de én sosem rohanok, belockolom a célpontot így nem veszítem szem elől. ^^
    Egy jól időzített öléssel akár 700-800 pontot is kaphatsz, ha már meg lesz a kétszeres szorzó akkor ez 1600 pont is lehet akár egy mérgezésért!
  • Kongy
    @Pyro82

Köszi, ez a Wanted volt.

@CroftManor

Nem tudom még rohadtul kezdő vagyok, de majd még finomítom a dolgokat. :D Nem, még nincs füstbombám, level 4es vagyok. :)
  • xido
    na most akkor tutorial-t kérek:)
    tehát ha rálockolsz,akkor a kislakat CSAK a valós célpont feje felett jelenik meg?..tehát véletlenül se tudnál civilt lockolva megölni,ha erre figyelsz?:)
  • CroftManor
    Megnéztem :) Te miért rohansz? :) Ahogy írták lejjebb ha rohanva ölöd meg a célt, akkor csak 100 pontot kapsz. Ne fedd fel magad. Én mindig be lockolom a célpontot és ha olyan helyre kerül ahol nem látom, a kis lakat a feje fölött akkor is látható. Nincs még füst bombád?
  • xido
    nézz valahol adatlapot,mert szerintem nem
    van ami csak a codex-hez bónusz,van ami csak a steelbook-hoz
  • mike0013
    Sziasztok!
    Egyik barátom megvette eredetiben a játékot, de az a gondja akadt, hogy nem tud a multiplayer résszel játszani, mert kiírja, hogy az uplay nem elérhető. Próbáltunk mindent, hosts buhera, hosts törlés, tűzfal, stb... egyik sem vezetett megoldásra. Visszaolvastam, nem találtam választ. Hálásak lennénk ha valaki tudna valami hasznos információt nyújtani:) Köszi szépen előre is!
  • Pyro82
    Grat a videóhoz. :XD Ez melyik játék mód?
  • Kongy
    Megérkezett a PC-s Multiplayer videóm (ajánlom CroftManor figyelmébe. :P)

• CroftManor
    Hát ezek elég bénák szinte sétálnak egymás mellett. A manhuntnak nem ez a lényege, ez nem wanted. Viszont amit Solid Snake belinkelt az már jobb. :)
    Lehet én is megveszem ma a tescoban..bár még filózok rajta, már meguntam a multit tavaly november óta azért már...
  • destiner13
    látom, jó sokat írogattatok két nap alatt. Kongy nekem is megvan a codex nyugi, és télleg rohadt jó, ám valamit meg kell hagyni rohadtul elcsesztem, az ubilauncherbe be voltam jelentkezve és azon aktiváltam a kódot, majd a multy-nál látom milyen szar, hogy a szar ubis felhasználó nevem van multinál, amit inkább nmem mondok meg, de nem tom mit kezdjek vele, ha valaki majd megveszi és nem akarja a multit első szintről kezdeni akk küldje át nekem a telepítési kódot, ha akrja én meg elmondom az adatokat az account-hoz. egyébként valakinek van ötlete, hogy most ezzel mit kezdhetnék m ert csak emiatt van keserű szájízem a multival meg úgy az egész játékkal.