7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • tommygear
    sztem se
  • Reg5
    A lovaglás egyrészt tényleg jó, mert Róma nagy, másrészt az összes járókelőn át kell gázolnod, mert ők csak középen tudnak menni. Különösen vicces a helyzet a szűk sikátorokban.
  • Atkamon
    Hát szerintem semmit sem változott...
  • Prince23
    Sztem az irányítás változott. vagy csak elszoktam az AC2-től nem tom. legutóbb január elején toltam.
  • Prince23
    ja valóban. meg azért a valóságban nem hiszem hogy így lett volna. Tiszta trágyadomb lett volna az utca. bár nem tom pontosan hogy élhettek anno.
  • elitehun
    De nem is változott meg szinte egyáltalán :D
  • tommygear
    sztem az a városban lovaglás nagyon fail, kis szűk utcák meg csak az emberek fellökéséről szól kb
  • Prince23
    Én meg Reg5nek mondtam ezt.
  • elitehun
    De benőmenő azt modnta hogy szarabb az egér mint a 2-ben...
  • Prince23
    pl. már lovagolhatunk Rómában, ala GTA feeling. ez eddig nem volt elérhető. Grafika sokkal letisztultabb és reálisabb lett. hirtelen tetőre rugaszkodás funkció elérhető... asszem ennyi :D de én csak két óra alatt mondom ezeket.
  • Kongy
    Na, megjött az első fikázó. Nem tudom, ez olyan menő, hogy most a legjobb játékokat fikázzuk. Dehát mit is várok "benőmenőtől"... -.-
  • Reg5
    Miben lett más? 2 napja játszok vele, de kb ugyanolyan mint a 2-é.
  • Rage47
    az elég erősen coop rész volt, ja
  • Prince23
    Igen az irányítás nagyon megváltozott a 2-höz képest. de amúgy minden tekintetben hozza a második rész színvonalát, több új elérhetőségekkel, fejlesztésekkel.

Amúgy van egy olyan sanda gyanúm, hogy az AC3 nemcsak multit fog tartalmazni, hanem coopot. Ez akkor erősodött belém ez az állítás, amikor a csajjal ugrabugráltunk. és közben az Enslaved is eszembe jutott :) ja meg az is, hogy az ac3 akár a Desmond általi jelenben is játszhódhat. nem lesz múlt, csak jelenbeli játékmenet.
  • Rage47
    volt még 1 ember, aki az egér szaggatására panaszkodott, nálam is csinálta ezt a 2. most tescós ezer forintos egerem van, nem a Logitech, lehet ezért jó:D
  • tommygear
    kapcsold ki a v-syncet
  • elitehun
    A másik meg hogy valszeg nálad van a probléma mert más nem panaszkodott
  • elitehun
    Megpróbáltad beállitani az egér érzékenységét is? -.-
  • benőmenő
    Hú, mekkora csalódás ez a játék. Az egy marha uncsi volt, de a 2-vel marha jól el lehetett lenni. Erre jön ez és vmi eszméletlenül eszabták az egér kezelését. Egyszerűen el nem tudom mondani, hogy miért, de ez még a dead space 1-et is alulmúlta ilyen téren. Meg ezek a plussz vackok a küldikben, te atya ég mennyire frusztrálóak. Már kezdem sejteni miért fikázták annyira azt a hülye zombis játékot ahol mindent időlimitre kellett csinálni.
  • Rage47
    hogyan sikerült? hátha vkinek még lesz ilyen gondja...
  • Kongy
    no és hogyan?
  • Kongy
    Emberek, aki végzett már a single-lel: van egy olyan misszió, hogy Bartalomeo-t kell kísérni, meg a zsoldosait, álcázva. Nos, itt mit javasoltok, a városban időre ki kell nyírni 4-5 embert. Hogy lenne célszerű?
  • valaminick
    Sziasztok!
    Jeleznem sikerult megoldanom a problemat, mukodik.
  • elitehun
    wow, ez nem tom hogy sikerült :D
    am a spoiler tagra gondoltam
  • elitehun
    Bakker, nehéz azt a rohadt [/spoiler] tagot használni???
  • Rage47
    mondjuk ez jobbnak tűnik, mint az SCC - már a single is

az is tetszik nekem, hogy sokkal jobban fut, mégis szebb, mint a 2. része.
  • Renjike
    Sziasztok :) volt 1 küldetés aminek a logója egy kettérepedt szív volt . annak lesz folytatása?
    spoiler : mikor a multban kell követni Cristina-t
  • CroftManor
    Hát boxon mindig van kivel játszani. Nagyon ritkán van az h várni kell játékosokra. Viszont sokszor előfordul h megszakad a host, így a mecsnek annyi. :S Pcn is van ilyen?
  • Prince23
    Sajna nem. Viszont az már vicc kategória, hogy SCC-ben egy multis emberrel sem lehet találkozni. SCCT-ben meg ott vannak a napi 4-10 szerók, amikre lehet joinolni. az meg ugye 2005-ös gamma- érthetetlen. azé a coop sztori jó lett, a mai kornak megfelel, pörgős akciódús...
  • elitehun
    Az igaz.
    Amúgy nem lehet megnézni hogy hányan multiznak? Mint pl mw2-ben ija ahol ki leeht választani a játékmódot
  • Prince23
    De konzolra ötször többen vették meg ha nem 20x-or:D
    sztem a pc-s tulajokból nagyon kevés van.
  • elitehun
    Konzolon már igy is fél éve megy és ahogy én látom egyáltalán nem haldoklik.
  • Solid Snake
    Ez talán kettő is lehet. Kár érte /Splinter Cell Conviction/.
  • dregnarr1 #3295
    Nekem valamiért az összekötésnél a felugró kisablak egyetlen másodperc után bezárul és átirányít a uplay 'error' ablakára.
    A legérdekesebb, hogy ha PL alatt kattintok a Uplay fülre, akkor ott már látja is a hozzácsatolni kívánt accomat (vagyis már valamikor hozzácsatolta), viszont ha pontot akarok költeni, vagy Contracts-ot használni, akkor úgy veszi, mintha még nem tettem volna meg.

Mindegy is, ha nem kell 100% sync-hez, akkor nem szórakozok vele.
    Köszi az infót!
  • xido
    jó az,általános..a platformot serial alapján csekkolja:)
  • Rage47
    tudom, nemrég jelent meg, de mennyi időt jósoltok a multinak? bír annyit, mint a Splinter Cell Conviction? - 1hónap :D -
  • CroftManor
    Igen, de gondolom előtte regelnem kell majd uplayen. Bár én ott regelve vagyok, boxos profilom van. Az nem jó? :)
  • Kongy
    Megyek tolok egy kis singlet, este találkozunk Croft. :P Jössz majd picit Manhunt-ozni? :)
  • CroftManor
    Ezt láttátok?
    ^^
  • ratgab
    Az előbb csináltam meg... módszer a következő:

Bemész a Project Legacy-ban rámész a Contractsra ott kiírja, hogy csatlakoztasd a legacy-t uplayhez, majd követed az utasításokat, ezután ha kiírja, hogy sikeresen csatlakoztattad a legacy-t visszalépesz a project legacy-ba és bal alsó sarokban kiírja, hogy bónuszokat értél el a Brotherhoodhoz!

Egyébknét 100 % sync-hez nem kell a legacy... Úgy tudom, a küldetésekben meg van az ajánlott módszer, amivel érdemes megcsinálni a küldetést (öld meg a célpontot hidden bladdel, ne ölj meg senkit csak a célpontot... ilyesmi).