Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen errõl én is hallottam... erõ utalás a 3. részre nézve 😊 ! Már az elsõ résznél is gondoltam h az uccsóban Desmond lesz a súlypontja a történetnek... mekkora lesz már, Assassin's in the Real World 😊 ...
Én nemrég vettem meg csak a 2.-t,talán december elején...régen meg csak belenéztem a virágboltiba,még nem is jutottam el benne szinte semeddig😊
Na mondom akkor ideje játszani..de hát az 1-el is kellene,mert abban is talán a 1/3-ig haladtam..uccu neki...de nyomtam mint az állat,hogy kezdhessem már Eziot..aztán azon kaptam magam,hogy azt is élvezem😊
A 2 meg a netovábbja mindennek😊..A vége feliratkor meg frankón megvolt az a hiányérzet,hogy ne már,hogy már vége,pedig azért nem 2 nap alatt vittem végig..Desmond jelenetein is nagyokat pislogtam párszor😊
Végülis még van 2 hetem végigvinni... :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Biztos lesznek ködös foltok a 2 miatt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

CroftManor
Akarsz látni rossz minõségû videót? 😊 tessék
Ilyet én fel se tennék, sztem azért ettõl sokkal jobb minõségûek az enyéim.

Nothing is True, Everything is Permitted

Az 1-nek rossz volt a sztorija(számomra a végjáték volt az értelmetlenség királya), de a játékmenet, a környezet (Kereszteshadjáratok idõszaka<#eljen>, Jeruzsálem, Damaszkusz, Acre fantasztikus volt)

Gyakran kaptam magam azon a 2. résszel játszás közben, hogy vágyok vissza abba a környezetbe, amiben az elsõ részben voltam (pedig továbbszárnyalta a hangulatot a 2. rész, de mégis így éreztem).

Amúgy is Középkor fan vagyok, imádom a történelemnek azt a részét, annyi érdekes esemény, konfliktus volt ( Sosem sikerült az igazi motivációt megértenem a Keresztes háborúk kirobbantása mögött... a vallási magyarázat nekem kevés és sántít is kicsit) és vonz a felvilágosodás elõtti "Sötét Középkor". Fantasztikus idõszak lehetett!

Kongy
Amúgy igen. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Sztem nem. 😊 Mondom h összefoglalja az egészet az AC2 kezdõ képsora. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

elitehun
Õ azt kérdezte hogy a megjelenés napján vetted-e....
elitehun
Viszont a valódi story megértéséhez az összes rész kell 😛
Kongy
Sima kiadás sajnos. <#rinya> Black Edition nem jött MO-ra, White meg nem érdekelt.

Kongy
Brotherhood megértéséhez már kell a 2, mert az pont ott folytatódik, ahol a 2 abbamaradt. 😊 Én tuti végig fogom tolni még ACB megjelenés napja elõtt az AC2 fináléját. 😊

0 day vetted? Vagy késõbb? Én a Konzolos Brotherhood kijövetelekor ruháztam be a 2. részre, már ideje volt, hogy a polcon legyen!

Kongy
Amúgy az 1-et felesleges újraszenvedned, mert kb 1 percben elmondja a sztorit a 2 a legelején. 😊

Kongy
Számomra 2010 legjobb vétele volt (PoP TFS-el együtt).

Akkor az elsõ kettõt és a melléksztorit egymás után... Így már helyes Tanár úr kérem??<#nevetes1>

Kongy
ó, én már március 6-ra végigtoltam a 2-t, alig bírtam letenni. 😄

Bevallhatok neked valamit... teljesen még nem értem végig a 2. részen... Röstellem és pótolni is fogom (Itt figyel az eredeti verzió egyelõre bontatlanul, de tudom, hogy a márciusi játékdömpingben: DOW 2 retribution, DA 2, Ass. Creed Brother, Darkspore, Shogun 2 úgyis félbe maradna az újdonságok varázsa miatt)... valszeg a 3-at végigjátszom egymás után lesz a valószínû!

Az 1-et annó végigvittem!

Kongy
Nem sértésnek mondtam, a videó simán élvezhetõ, és a helyedben én se vennék HD tunert, mert kapja be akinek nem elég ez a minõség! <#nyes>

Sg-sektõl kell kikapni és akkor hátha nem húzod fel magad...<#eplus2>

Kongy
Hát az 1-et én már rongyosra játszottam, sztem mostanában tuti nem veszem elõ. 😊 2 kb dettó, de azt nagyon-nagyon szerettem. 😊 Pont egy éve kezdtem el tolni. 😊 vagyis 1 óra múlva lesz 1 éve h elkezdtem elõször végigjátszani. 😊

Prince23
Eddig két részes az AC 😊

Brotherhood egy "melléksztori", olyan mint a Crysis Warhead.

CroftManor
Milyen kettõs látásra? Hát én azt sajna nem látom, annyit látok h homályos a videó, gondolom a felbontás miatt, mert csak 720x480as. De másokat megkérdeztem, azt mondták annyira nem vészes. Hát egy HD minõségû videó miatt nem fogok 30 ezerért tv tunnert venni, már bocs.

Imádtam a mozdulatokat már az elsõ részben is! Egyre jobban érlelõdik bennem a gondolat, hogy ha kijön a Brotherhood és esetleg egyszer végigérek a single-ön, két multizás közt el kell kezdeni a trilógiát és végignyomni mindhármat!

Ez nem bérgyilkos... ez az ember már inkább hentes!!!<#nevetes1>

Prince23
Jaja😄

Kongy
anyááád ezt h? 😄

Kongy
nem a minõségre gondolt sztem, hanem az enyhe kettõs látásra xD

CroftManor
Milyen felbontású a monitorod? Nekem 1920x1080ban elég kellemes 😄
Mit vársz egy SD tv tunnertõl? 😊 Vannak ennél sokkal rosszabb minõségû videók.

CroftManor
Nem, hanem erre

Prince23
Jól tolod, csak a videó nagyon képhibás 😊

Kongy
Hát ja, vannak Desmondos részek a 2-ben is, most erre gondolsz?

CroftManor
egyáltalán nem. Nem is te irányítod õket xD Errõl sajnos nem tettem fel videót... Annyi lényegében, hogy összesen 10 assassinod lehet, amiket a különbözõ küldetésekre küldhetsz el, de te ebbõl semmit nem látsz, csak kiválasztod, hogy éppen hova menjenek és kb 5-10 perc után sikerek küldetést kapsz, pénzt kapsz vagy éppen rewardokat, amik igen fontos szerepet játszanak a Shop quiestek miatt.
Most nézem csak youtubeon, hogy lehet menni Desmondal is a singleban o.O

Kongy
a rendszer elég bonyolultnak tûnt. 😊

Kongy
az assassinok irányítása nehéz? tehát pl xy-t elküldeni xy helyre?

CroftManor
Hát ha elfogy a készleted, akkor valahogy pótolni kell és ráadásul ez ingyen van 😄 nem kell megvenni a kovácsnál... bár igazából mindegy mert egy idõ után annyi pénzed van, hogy nem tudod mire elkölteni. Nekem most 1 millió felett van...
Hát amúgy elég könnyen idegrohamot tudsz kapni, ha nem az elsõ helyen végzel xD A multival csak egy baj van: ha nagyon belejössz, akkor mindig azon kapod magad, h már megint éjfél van xD
Leütött a Thief, de elõtte megmérgeztem <#nyes>

xXtamasXx
A 2-ben én szinte mindíg úgy kezdtem, hogy megvettem az adott terület térképét és a kincsek nagyrészét begyûjtöttem 😊
Amúgy, hogy lehetne egyáltalán csalni egy ilyen játékban?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Kongy
én nem szoktam az ilyen cuccokat gyûjtögetni, itt maga a sztorimód a lényeg. 😊 remélem majd a multival is elleszek, és nem b.sznak majd fel a csíterek.

CroftManor
A kettõben úgy emléxem 600 valamennyi kincs van, azért az kissé túlzás. Még mindig nem szedtem össze az összeset, de sztem már nem is fogom...fõleg a brotherhood multija miatt 😊

Kongy
Az kirááály!!! A 2-bõl is csak az hiányzott nekem h a szekvenciákat nem lehetett újrajátszani! Pedig megvolt a menü csak betölteni nem lehetett õket! De most minden küldetést újra lehet tölteni?

áh egyre jobban felvok csigázva. <#taps>

h tirexi szavaival éljek: "izgatott vagyok mint az állat" xDDD

oó...na..hát nem kattintottam rá valóban,mikor kiemelt egy "dns korongot",csak néztem,hogy zongorázik,meg lecsekkoltam hány kincset nem találtam még meg😊
CroftManor
Hát pedig nem lehetett, nem mondanám ha nem így lenne xD Csak a secret tombokat, a memóriákat csak úgy tudtad végigjátszani újból, ha új játékot kezdtél. Emléxem mikor kijött boxra a két DLC, azokat is csak új játék kezdésével lehetett újrajátszani.

legalábbis gondolom én nemcsak statisztikának lehet egyenként végiglapozni a dns fájlokat😊
2ben is újra lehet ám..mindent,az utolsó assassin contractig😊
CroftManor
Egyébként a single-nek van egy nagyon jó tulajdonsága 😊 Újra lehet játszani a memóriákat (replay memory)
A kettõben nem lehetett, csak a secret tombokat. Ami sztem nagyon jó ötlet még, az az ejtõernyõ. A mérget most már nem feltétlen csak közvetlen közelrõl tudod használni, hanem ki is tudod lõni. A tetõkön járkáló íjászoktól értékes cuccokat lehet begyûjteni, pl: nyílpuskához nyílvesszõk, füst bomba, dobó kés....
Ja és lóval is lehet közlekedni Rómában, mivel elég nagy terület van. Egy füttyentés és máris ott terem a semmibõl a lovad <#nyes>

Kongy
Faszányosan hangzik. <#smile>

CroftManor
Én azt birom, amikor az egyik õrbe "beledobja" a lándzsát, vagy vannak olyan kardok is (ilyen nehézfegyver kategória a kovácsnál) amikkel szintén telibe kaphatod az õröket xD Aztán persze ha nem akarod otthagyni szegény kardot, ki kell húznod a fejébõl <#nyes>

Kongy
Jól néz ki. 😊 Azért remélem a jó öreg counterrel is el lehet lenni. 😊 lefegyverzés, meg hasonló fincsiségek miatt. 😄

CroftManor
Igen. Persze ha épp úgy jön ki a helyzet, akkor használhatod a countert is, mert hogy épp ölöd az egyik katonát és neked rontana a másik, akkor átválthatsz counterbe. (ilyenkor az ellen feje fölött a piros pöttyök villogni kezdenek, ez a támadást jelenti)

hoppá..kombóba blokkolás és counter nélkül?