7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • tommygear
    lol minek veszed meg ha mér megvan boxra?
  • xido
    ne is mondd...péntek éjjel manhuntot is kipróbáltam,épp rejtőzős rész volt..hát komolyan potya volt,mondom ez a tipus csak enni?..álltam egy kicsit itt..aztán átmentem oda..aztán leültem egy kicsit a padra,alig mozogtam 10 métert összesen az 5 perc alatt:)
  • MerlinW
    XP :
    C:/Documents and Settings/(User Name)/Application Data/Ubisoft/Assassin's Creed Brotherhood

Vista/Win 7:
    C:/Users/(User Name)/Saved Games/Assassin's Creed Brotherhood
  • elitehun
    Jó de én (nagyképűen kimondom :D) egész jó vagyok és irritál hogy a rohangáló idióták leszúrják a célpontjaimat. Majd ma kipróbálok vmi új jtáékmódot
  • Kongy
    így készült videók, trailerek, meg sok-sok artwork, zenei aláfestéssel

Én most manhuntoztam megint, és tényleg van 1-2 gyerek, akik rohangálnak össze vissza, azt 100 pontokért leölik a célpontjaimat, holott és sétálva 500-ért is le tudnám őket ölni... Nem a mennyiség számít, hanem a minőség. De volt olyan manhunt h elbújtam a járókelők között, és még csak nem is kerestek xDDD Ja, meg megtanultam h kell stunolni, sokat segít a smoke bomb, de gonosz vok, mert mikor a tömegben amelyikben vok civilt ölnek, akk stunolom gyors az üldözőt, és rohanok elfele xD
  • Atkamon
    Biztos, hogy nem jött 200 db, de szerintem még 100 sem...
  • xido
    én a harlequin dobozost sajnálom,hogy nem volt nálunk
  • Krisztiam #3481
    sziasztok
    a Bonus Disk-en mi található?
  • szgeri83
    De ahhoz képest hogy 200 db Codex Editionnek kellett volna jönnie magyarországra és ehhez képest jó ha a fele bejött az a gáz. De külföldröl se lehet szerezni mer egész europába nincs belöle. Vagy ahol van onnan meg nem éri meg 90 euroért haza hozatni:( Auditorte edition meg van ez a fura. Lehet benevezek egyre, hamár nincs codex:(
  • ratgab
    Na de nem sírok már ennyit a multi miatt, mert még fürdős ku...vának néztek

Gyakorolni kell még ... nem vagyok elég jó! Ennyi a lényeg!
  • ratgab
    Amikor zsinórban 5-jére kapsz ki 1-200 ponttal, akkor azért baromi bosszantó tud lenni...

A másik, amikor a sok összevissza rohangáló "ma...jom" 100 pontokért lelő vagy üldözve elkap elba....va a jól megtervezett 500 pontos hidden bónuszos kill-edet az is baromi bosszantó. Mindezt azért, mert rohannak Wantedba is, de nemcsak a célpont közelébe rohannak, hanem úgyis kapják el... persze vesztenek, de az ember győzelmét is elk....ják.

Most éppen azon gondolkodom, hogy hogyan lehetne elkerülni, hogy elkapjanak és csak 2 dolog jut az eszembe: Blending és Átváltozás... így talán nem találnak meg.
  • Kongy
    Engem őszintén szólva nem érdekel a helyezés. A lényeg a fejlődés egyelőre.
  • ratgab
    Heheh! Na mi van elkezdett keserű lenni a szőlő?

Isten hozott a klubban..
  • KAKOLUKIA
    Sziasztok!
    Hol vannak az AC Brotherhood mentések?
  • Atkamon
    Már szerdán elfogyott az összes Codex Edition, ha limitáltat akarsz, akkor jóóelőre meg kell rendelni... Én is még akkor jegyeztem rá elő, amikor bejelentették a játékot...
  • Kongy
    Direkt azért limitált. Már megjelenés előtt résen kell lenni.

Sequence 9-hez értem. Gyönyörű a játék, az biztos. Nem tudom a sztori végigjátszása után is végig lehet-e tolni a Da Vinci DLC-t meg a Leonardo's Machines-t?

• syberia2
    Nem tudom hol voltál, de én például az XboX/PS3 felirat alatt találtam meg őket jól eldugva:)
  • Rage47
    ez már a 3. tesco volt?
  • CroftManor
    Hát elmentem most a tescoba, de nem volt, csak AC 1 :( De végülis mindegy, megvan boxon. Azért szívesen játszottam volna veletek.
  • Solid Snake
    Időutazás
  • xido
    hagyd már..éjjel volt egy olyanom,hogy a célponton úgy lagzott,hogy öröm volt nézni,mint nagyon régen gta vice city online csinálták...szó szerint az orrom előtt is alig bírtam lefogni,nem tudom az ilyen mit tud élvezni a játékból...
  • szgeri83
    Sziasztok! Én is codex edition-t akartam venni de sehol nem kapni, van egy bolt ahol auditore edition van, de az mégse vonz annyira:( Bár lehet azt kéne megvenni mer az se lessz :( Ubisoft-ot nem értem miért nem tudott elég darabszámot legyártani belöle, ha meg mégis akkor miért nem lehet szerezni:(
  • elitehun
    Csak semmi értelme beolvadni ha minden 2.-ik ember a tetőn van -.-
  • elitehun
    Ma életemben először elértem a 4.-ik helyezést...
    Komolyan, mindenki összevissza rohangált nagyon szar volt :S
  • KAKOLUKIA
    Sziasztok!
    Miért fagy le az Assassin's Creed Brotherhood (PC)?
    A sequance 4 vége felé tartok és folyton lefagy a játék 1-2 perc után. Eddig zökkenőmentesen futott a játék, most nem tudok vele játszani 2 percnél többet. Kikapcsolni is csak úgy tudom ha újraindítom a gépet.
    Vegyem lejjebb a grafikát?
  • gabo91
    "alapanyag" beszerzéssel vannak nehézségeim. Treasury map -hoz nem találok sehol sem. Merre érdemes keresni?
  • Fabio Capello
    No, fél nap telt el mióta fenn van a játék, és most esek neki a harmadik szekvenciának :)
  • gabo91
    Én alapból azzal kezdtem, hogy egzisztenciámat feltornásszam. Minden pénzt boltokba fektetek, szépen hozzák a pénzt amíg egy két küldit csinálok. 20%-on vagyok, és így van 13000f jövedelmem 20 perc alatt. Mindenképpen megéri szerintem az összes boltot megvenni. Ott tudsz fegyvert venni/kiválasztani, potikat venni (ok legyilkolt enemytől is szehedsz fel) Vannak elég drága fejlesztések fegyverek amikhez magas jövedelem nélkül nem valószínű hogy hozzájutnál. (pl van egy 4-5-5 kardom 24k volt)
  • Metontour
    Rómában ha invesztálok boltba pénzt akkor az csak az adott boltba megy vagy mindegyik ugyanolyanba?Megéri mindegyikbe invesztálni vagy csak azokba amik vörös területen vannak tehát jól hoznak.
    Ha megcsinálom a bordélyban kitett feladatokat amik ilyeneket takarnak hogy tereld el x őr figyelmét prostikkal meg ilyenek milyen jutalmat kapok?
  • xido
    Na hajnal 3 körül még azért egyet multiztam lefekvés előtt...wanted meg assassination..utóbbi nem az én területem,ám előbbiben volt egy jó pillanatom,mikor fél meccsen át 1 voltam és egymás után kaptam el a célpontokat meg stunnoltam füstbombával.aztán lelöktek a 3.helyre,de legalább volt sikerélményem:)
  • Kongy
    Sztem nem.

Nekem singleben volt 1 olyan bugom h nem volt notoroius mikor az volt a feladat h a kurtizánok között menve ne vegyenek észre az őrök. Mondom oké, azt végigszaladtam az egész pályán így. :D Aztán vmiért meghaltam, és kezdhettem elölről. :S Meg egyes küldetésekben beakadnak emberek. Mikor a szenátort kell kísérni a pénzzel, akkor volt h a tolvajok lökdösik őket és nem engedték őket tovább xD Meg mikor Bartalomeo zsoldosaival megyünk Bartalomeo gyakran beakad közéjük. Ilyenkor nincs mit tenni, él kell lökni az embereit XD
  • CroftManor
    Ha esetleg mégis megvenném ma a játékot..és aktiválom a CD kulcsal, később még el tudom adni?
  • Gideon Wieth
    igen, főleg mert itt jön elé az AC lényege a legjobban, vagyis olvadj be, ahogy a Rangoban is mondták :D
  • elitehun
    Csak akkor ne szaladj ha látod a célpontot.
  • xido
    utállak:D
  • CroftManor
    Én most nyomtam egy assassinate módot, a hátralévő negyedik percnél kapcsolódtam be és első lettem :D
  • xido
    hááát..nehezen akarok belegyünni..wanted meg assasination...nem szaladok,ahogy szól a tipp,de alig kapok el lófaszt sem az assasinationban főleg:)
  • Shep
    A végére értem a történetnek. Kár, hogy a fonalat már valahol az első részben elveszítettem aztán a másodikban kicsit sikerült vissza kapszkodni de az élienes dolog óta teljesen vágányon kívül futok. A végén a hülyét alig bírtam megölni először valami halhatatlanság bugba ütköztem, mert akárhogy ütöttek nem haltam meg aztán egyszer csak benyomtam egy gombot és azonnali halál lett a jutalmam, második nekifutásra már csak életnégyzete volt erre bebugzott és a tag csak állt egy helyben nem tudtam megsebezni, 3. próbálkozásnál megölt egy nagydarab katona, aztán negyedjére sikerült elintézni. A végén az a hülye ugrabugra az emelvény körül nagyon nem hiányzott bele.
  • Kongy
    Én Manhuntot tolok, néha hangosan röhögök a gép előtt mikor disguise-zal beállok az áldozatok közé, és nem engem ölnek meg hanem az NPCket. :D Mikor meg vadászom akk csak rohanok, aratok. :D Egyesek a szénakazalban próbálnak elbújni xDDD sza a manhunt nagyon tetszik, az egyik legjobb mód sztem
  • ratgab
    Nem tudom mit csinálok rosszul, de mindig elkapnak...pedig igyekszem nem egy helyben maradni... Na sebaj, majd talán holnap.