Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
senki se tudja milyen védelme van amíg az ubitól nem jönnek le a védett inditófileok a megjelenéskor.

Pedig lepkefing védelme van ennek a résznek! Hamar fel lesz törve!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

elitehun
Vagy rendeld elõ máshol, pl CDgalaxis
Jani21
Én amióta regisztráltam az új oldalon nem tudok belépni. Új jelszót se küld (bár tudom, hogy jó jelszót adok meg), a felhasználónevem is jó. Telefonon már beszéltem velük még tavaly, azt ígérték továbbítják a problémát az illetékeseknek. Máig nem jó... Nem nagyon zavar a dolog, de ha te mindenképp ott akarod megrendelni a játékot, akkor regisztrálj egy új felhasználót (azt hiszem ez esetben másik e-mail címet kell megadnod, mint az elõzõ regisztrációnál).

lolSL
próbáld másik böngészõvel

Sziasztok.
Elõ szeretném rendelni az 576-ban de nem tudok belépni.
Másnak nincs ilyen gondja az oldallal?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

ja várj..3.is van..rohadtul magába rántott az olasz vonal:)
én még nem vagyok szent...ritkán veszek 0 day játékot,persze idõvel minden nagy kedvenc megvan..ennek 2 elõnye van most:a 2.nél nem hiszem,hogy könnyebb és gyorsabb lenne a feltörése...multizni akarok:D
elitehun
Ismerõs :D
*régen

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na ez az a játék, aminek a tört verziójának írmagja sem lesz a gépemen!!! CSAk és Kizárólag Eredeti verzió!!!! (Pedig régóta mekkora warezkirály voltam... mára meg már szinte csak eredeti... hiába... öregszem)

Atkamon
Most lett meg rá a pénz xD

na..hirtelen miért?:)
Atkamon
Na, jólvan, mostmár tuti, hogy én is Codex Editiont veszek, ha beledöglök, akkor is xD

destiner13
az a baj, hogy nekem csak msn-em van skypeom nincs, de ezen még leht segítek majd ebben a három napban

Atkamon
Elég régóta van már, de crack nincs.

nemzeti ünnep<#hehe>
Assassin's Creed Brotherhood - CloneDVD (PC/2011/Multi 11)
CroftManor
Persze h nem lesz olyan mivel mindenki nulláról kezdi. Igen van ilyen, morph-olt tömeg, de van ellene ellenszer: pl te is ezt használod és az npck átváltoznak a Te alteregóddá és az igazi meg úgy marad. Vagy van a charge, ami automatikusan "kikapja" a tömegbõl az igazit. Meg van még a templar vision, kéken világít az igazi célpont, de akkor te meg fehéren, így kiszúr téged is az ellen.

Nothing is True, Everything is Permitted

Kongy
Ez oké, de attól még sztem nem mindig olyanokkal sorsol össze, tehát full 50-esek nem lesznek a meccsen úgy, hogy te közben 1-es vagy. :D Gondolom. Amúgy meg én tapasztaltam h 50-eseket is ki tudtam nyírni 5-ös szinten, bár mikor bement a tömegbe beszélgetni, és átváltoztatta a tömeget az õ klónjaivá az egy buzi húzás volt. :D És rosszat választottam, így civilt öltem meg. :D De ha szerencsém van, akk akár meg is ölhettem volna. :)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
boxon minden harmadik 50es. Ha nagyon jó vagy, egy hónap alatt megvan. Nekem decemberben lett meg.

Kongy
Ja, nekem van mikrofonom, felõlem mehet a voice chat! Skype jólenne. :P

Az én kedvencem a hóhér. :) De a Harlequin-re nagyon kíváncsi vagyok, azzal nem volt alkalmam játszani.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Figyelj, PS3-on már november óta kinn van, és alig találkoztam 50-esekkel. Amúgy meg attól, hogy 50-esek még van esélyed ellenük. Oké, õ jobban el tudnak elõled rejtõzni, de ha szerencséd van kiszúrhatod õket nagyon könnyen.

CroftManor
Nekem több is van, a borbély, kurtizán, footpad, harlequin, hellequin, dama rossa, knight.

LOL <#eljen>

Nekem a Hellequin. :)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

elitehun
Ez a videó mekkora :D
...he took those suckers out. XD
elitehun
Én mindenképpen a Harlequinnel fogom kezdeni. Már csak azért is mert a kedvenc ellenségem Joker és Õ emlékeztet rá <#nevetes1>
Atkamon
Nekem is a Prowler a legszimpatikusabb, assassin-os kinézete miatt...

Neked mi a kedvenc karaktered Croft?

Kinek mi a kedvenc multis karaktere (Pc-seknek melyik karakter a legszimpatikusabb, akivel kezdeni fogja a multit)?

Nekem így elsõ blikkre a Prowler egy nagyon szimpatikus karakter (nagyon sok jól eltalált van egyébként, nehéz választani), de a harlequin is sanszos lesz kezdõ multis karakternek...

Nektek mi a "kedvenc"?

én csak attól félek,nem lesz idõ single-re,különben mindenki elhúz 50-re:)
pedig a single-t se 2 na alatt szabad végigrohanni:)
CroftManor
Igen valóban van benne ilyen bunyós rész, bár én nem nagyon foglalkoztam vele. Fogadhatsz arra h levered az ellent. Nehezítésként idõre megy. Minnél nagyobb tétet teszel fel, annál többet nyerhetsz vagy éppen bukhatsz. A multi annyira leköt még mindig, h csak egyszer toltam végig a singlet. A wantedet ajánlom, a manhuntot és az assassinate módot. :)

Vagy inkább elhúzni a másik nótáját!

pedig a multiban karaoke-zni kell:)
Nekem nincs mikrofonom.

destiner13
sztem, ha összegyûlünk akkor azt úgy kéne, hogy kiírjuk az msn címeket, azt közben dumálunk, vagy valami, úgy a legpoénabb vagy mikor mindenki kész kiírja a felhasználó nevét, ide mert lehet, hogy macerásabb elküldeni mindenkinek aki PC-n nyomja azt így könnyebb, egyébként kinek van mikrofonja, hogy tudjuk hangchattel nyomni?

Nekem már tök mindegy, csak már játszanánk!

Jajj ne csigázz már...<#smile> Imádom a játékokban a szerencsejátékot!

Kongy
Én kipróbáltam már PS3-on mint mondtam. Toltam is 1-2 órát. :)
Nagyon jó, de amúgy ja sokan összegyûlünk, akkor lehet megyek veletek/ellenetek. :) Én Wanted-ot javaslom, az nekem nagyon bejött. :D Az Alliance kevésbé.

és ne feledd a kockázást meg a virtual tréning sok szintjét:)
Úgy látom jó sok mellékküldetés lesz a single játékmódban?

Konzolos kollégák: Régebben láttam egy bunyózós részt.... az mellékküldetés vagy fõküldetés része?

Atkamon
Nem lehet hozzáférni a fájlokhoz.

Mármint Brotherhoodra értem... most olvasgatom a Wikia-t! Egyébként Project legacy-ban is van sok!

nem
régen valami olyat olvastam,hogy nem tudják mivel megnyitni
jah..sokat képtelenség is elérni:)
Prince23
Am készül AC2-höz magyarítás?

Azért jöhetnél egy-két meccs erejéig... Legalább kipróbálni ezt a multi dolgot!

Italian warsba már most 500k-t keresek 8óránként!

Witcher 2 prémium itt is befigyel, ha minden a terveim szerint alakul!<#smile>