7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#3650 Sziasztok.
Ma megvettem a játékot eredetiben.A gépen azonban fent van a warez verzió is.
Mit kell tennem ahhoz h rendesen működjön a game(az eddigi mentésem is meglegyen) és ne akadjon össze a warezzal,mert szeretnék multizni meg stb..... -
#3649 Am milyen perkek vannak?
És a gear-ek mire jók? -
#3648 Köszi! ;)
majd ti is így fogjátok nyomni, ha meg lesz minden képesség. Assassinate módban én poisont és füst bombát használok. Ezzel lehet a legtöbb pontot elérni, egy mérgezését kaphatsz akár 900 vagy 1200 pontot is. -
#3647 Kongy ajánlom figyelmedbe a lentebb belinkelt videómat ^^
Egyébként ha a vadász civilt öl meg, akkor nem kell füstbomba a stunhoz, akkor csak odamész és stun. Olyankor elveszti a kapcsolatot és nem tud megölni (egy darabig). -
#3646 Szunyi,aljasz,piszkosz caló -
#3645 Igazi profi :D (és ezt nem irónikusan mondtam) -
Falatkenyér #3644 Sziasztok.Nah megvettem én is az év játékát támogatni kell a pc-s játékipart:) Amint feltelepítem jövök is multira,remélem tolhatom veletek -
#3643 A serialt se kérte tőle -
#3642 Kéne egy kis help. Egyik haveromnak nem akar menni a multi. nem is patcheli. Azt irja hogy "internet acces problems". De kábelen kapja a netet és megy rendesen. Valaki ötlet? -
Hoz_Hun #3641 A poison-os killekben mindig azt szeretem, amikor a mérgezett rádöbben hogy vége és még megpróbál tenni valamit a gyilkosával. És torokmarkolva rohangál körülötte.... eszméletlen. Halna meg méltósággal. Ha megmérgeztek és ha van a közelben, szénába vetem magam, vagy simán hagyom összeesni. -
#3640 Kérlek ne oktass ki úgy, hogy lövésed sincs a nyelvtudásomról. Igen, tényleg ez az eredeti jelentése/használata, viszont gamer-szlengbe is bekerült, úgy mint "püfölöm a gombot, mint egy géppuska".
Az, hogy ezt én is átvettem, és hibásan használom, had legyen az én bajom... -
#3639 Poisonos killek odabasznak :D -
#3638 XD -
#3637 Kérlek ne használj angol szavakat, ha nem ismered a jelentésüket:)
spam = fűszeres disznóhús sonkával, löncshús, durva (disznó) beszéd/kifejezés, szemét E mail.
Tehát ne "spammeld" a shiftet... -
#3636 Játszottam most egy kis Manhunt-ot, és OMG milyen noobok vannak. :D Játék elején bemegyek a tömegbe, morph-al elrejtőzök, aztűn jönnek sorra az üldözők, egyik se talál meg. Ott állok 4 percet, még 30 mp van a játékból, és odajön a másik 3 csapattársam XD Erre jön az összes üldöző, számszerint 2, mert a többi low már kilépett, és megöli mellettünk a civilt, erre én smoke bomb, és lestunolom a gyereket, a maradék 6 mp-ben meg elmenekülök. :D Magasan az első lettem nem csak a csapatomban, hanem az összes ember között. :D -
#3635 full kezdő vagyok, tegnap toltam pár kör wanted-et.
az öléssel nincs gond, de az üldözőimet hogyan kéne kivédenem? ha felfedi magát és megjelöli pirossal akkor simán lerázom őket, de mit kéne tenni, mikor rejtve maradnak?
megölni nem tudtam egyet se, hiába lockoltam rá. olvastam a tippet, hogy shifttel stunolni kéne, na de hogyan? ki kell jelölni, arccal felé kell állni, vagy csak spammeljen a shiftet? -
#3634 Annyi volt amíg el nem kapkodták mind:) -
#3633 TESCOban tényleg 6k a játék? tegnap láttam ide írva. -
#3632 Az alap verzióban amúgy nincs benne a Harlequin, csak a day1-ban. -
#3631 Ügyes:) A végén kész mészárlást végeztél:) -
#3630 Köszi! Az elején amúgy csak véletlenül dobtam le a füst bombát de pont kapóra jött, két legyet egy csapásra. :) A Knightot nem vettem észre, de végül őt is megmérgeztem. Mérgezni közvetlen közelről lehet. Szerencsétlen Hellequint egy párszor megmérgezem. Hát igen nagyban befolyásolja a meccset az, h kikkel játszol együtt. -
ratgab #3629 A videón elején láttam egy nagyon okos dolgot! Rendszeresen elkövetem azt, hogy 2 vagy 3 npc is jön felém és nem tudom eldönteni, hogy melyik az ellenfél... de te nagyon okosan elmentél mellettük (Amikor a Márkit ölted meg először... a 3. kill) és amelyik megfordult az volt az ellenfél... gratula hozzá
Azért az ellenfeleid nem voltak valami agytrösztök (például 3:30-nál, amikor ott ül a knight a padon, de meg ott köröztél 3 méterre körülötte... nem volt feltűnő, hogy te vagy aki üldözi... érdekes egyébként, hogy ember és ember között mennyi különbség van: én például felülről közelítettem volna meg az oldalsó kerítéstől)
Ami még nem megy nekem az a mérgezés... valahogy mindig észrevesznek és nem tudok mérgezni (videó alapján rájöttem, hogy azért nem sikerül, mert nagyon távolról próbálom... közvetlen közelről kell ha jól láttam a videón )De te nagyon profin csinálod! -
#3628 A tetőn távozz, ami alatt a tervrajz volt:)
videó, ha nagyon nem menne -
ratgab #3627 DLC feloldása: Uplay-re felmész, onnan fölül a Games fül... ott ránézel az ACB játék sorára(természetesen bejelentkezés után), rákattintasz a View Actions az Reward gombra (jobb oldalt egy viszonylag nagy kék felület.... ott rámész a Rewards részre (itt érdemes átállítani a keresést PC/MAC fülre, mely a platformok között van felsorolva)
Ezen a lapon látod az elérhető Rewardokat: Köztük ott a Da vinci DLC, melynek jobb oldalán ott a REdeem Now felirat... erre csak rákattintasz és már kész is!
Szintén a Rewardok között látod a (legalsó) a HEllequin nevezetű multis karaktert... ennek feloldásához 40 uplay pont kell, melyet megkapsz, ha játszol a játékkal!
Harlequin megnyitása: Amennyiben a dobozban találtál a CD kód mellett egy + kódot (bónusz kód), akkor azt a játékba belépve az Extra menüpont alatt tudod beírni (van ennek egy külön menüje)... ott beírod és már meg is nyílik a multis karakter! -
#3626 A war machineos küldetésre van valakinek valami tanácsa? Lassan huszadjára próbálom, és az utolsó pillanatban az az ogre a tervrajzoknál mindig észrevesz :| -
Munszu #3625 Oké, már értem köszönöm a segítséget! :) -
Hoz_Hun #3624 Hát ez ritka jó lett! Magadat is felüllmúltad, vagy már ennyire jó vagy? Már rég játszottam multit, lassan megint mennem kéne egy-két kört. Ez az Assassinate mód ez nekem is tetszik. -
Munszu #3623 Hát én itt nézem,de nem látom sehol T.T, lehet csak elsiklik felette a szemem,de ha valaki bővebben le tudná írni nekem megköszönném, hogy hol kell feloldanom a DLC-t?( Ha fel kell, de lehet félre értettem valamit, meg ha úgy van megkapjam multiba a bohóc csávó karaktert. )
Bár van egy érzésem hogy azt csak Day 1 book-osok kapták meg,vagy CE-sek. :)
NA mind1. Előre is köszönöm szépen a segítségeket.( Többet ezzel kapcsolatban nem írok már) -
#3622 Na ilyen se volt még: 12000 pont assassinateban ^^
21 Kills/ 2 Deaths
Érdemes végignézni :) -
#3621 Egyébként én is csak véletlenül jöttem rá, mert boxon ugyan tudtam h van ez az új harcrendszer, de azt nem hogy hogyan kell ilyen módon többet leszedni egyszerre :) Bal egérgomb + irány a következő ellen felé. -
#3620 Oké, most réjöttem... :D A dobókéseset sem értettem... :D De akkor nyomnva kell tartani tényleg a bal egérgombot... Heh, eddig szenvedtem ezekkel a killstreak vitrual trainingekkel, most meg tök könnyen meglett az arany xD -
xido #3619 az ugyanaz lesz,mint a tőr+dobókések,csa a másik fegyvert válaszd,ami mellé a pisztoly társul:) -
#3618 A játékban kell elérni bizonyos dolgokat, hogy kapj UPlay pontokat. Ha azok megvannak, akkor a pontokat be tudod váltani a Rewards részen. De a Da Vinci DLC ingyenes.
Croft! Olyat hogy lehet, mint amit a videóban csináltál, hogy az egyik őrbe beleszúrja a tőrt, a másikat meg lelövi pisztollyal? Nekem eddig csak a sima streak ment, hogy folyamatosan szúrkálja le az embereket, de egyszerre 2-t még nem sikerült megölnöm :D -
#3617 Pár kép
Spoileres-ek lehetnek, szal óvatosan. -
#3616 Végére értem... megint mekkora cliffhanger...anyám:) Ahogy előttem már javasolták, feltétlenül nézzétek meg a Truth-ot a végjáték előtt!:)
Az olykor nehézkes irányítás és az idióta kamerabeállításokon kívül egy rossz szavam sincs a játékra. Talán kicsit túl könnyű volt. Azonban ismét nagyon összerakták. Egy élmény volt. -
xido #3615 de állat volt..wanted,jött az üldözőm,beálltam tömegbe,eltolt egy flashgranade-t,tök fehér volt minden,elkezdtem csapkodni a stunn-t vakon,mert mondom közelbe kell legyen ilyenkor..és leütöttem:)) -
xido #3614 uplay.com
jelentkezz be ott,games,acb és látni fogod -
xido #3613 weeeee...assasinate 1.hely 5450 pont:) -
Munszu #3612 Szerk.: Előre is köszönöm a válaszokat. :) -
Munszu #3611 Most itt nézem, azt hogy hol kéne fel oldani.
De nem látom.
Mert olyan van itt hogy Actions 1/4 Completed,és hogy 20 Uplay pontom van,amit nem tudom miből szerzek?
Alatta hogy Get Rewards, és kész.
Game links..., oldalt twitter és play.
Hol kellene akkor fel oldanom?
Amúgy nekem a karakterek között nincs bohóc csávó, ha alapból kéne lennie.
Vagy Unlockolni kell majd szint lépéskor?