Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Szerintem jobban fut, mint a 2 futott viszont mintha kicsit csúnyább lenne, bár ebben biztos tévedek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dante3
Nem túl erõs a masinám, 30-40 fps, belsõ tereken kicsit több!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Kongy
Gépeden hogy fut?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Igaz!

Kongy
Ja, de attól függ h használható-e a kalóz verzió mentése az origivel... attól függ, h letöltöm-e.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Shep
Ennek a résznek egyébként mennyi a játékideje ha az ember nem akar mindent összegyûjteni, mert gondolom megint lehet majd ilyesmivel szórakozni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Veszteni nem vesztessz semmit:D legalább a multiba egybõl belekezdhetsz,nem kell a singlet végig nyomni, hogy tud mirõl szól!

Kongy
Szal URL-t h szúrhatok be a fejléc alá?

Kongy
Gondolkozom erõsen. :D Péntekre végigtolnám a singlet aztán pénteken belevetném magam a multiba. :D

Lehet játszani vele,de még 2 nap ugyis dolgozom hamar ittlesz:D Nincs kedvem a netem folyamatosan kikapcsolni,hogy menjen.

Letöltöd? Nem bírod ki?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

rvn

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

rvn

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Kongy
Nos, ismét lehetõségem adódott PS3-on multizni, és ma a Manhunt-ot próbáltam ki. NAgyon jó volt! A lényege h van 2 csapat, az egyik az üldözõ, a másik az üldözöttek csapata. 5-percenként cserélünk. Az üldözõknek értelemszerûen el kell kapni az áldozatokat, az üldözötteknek pedig el kell rejtõzniük/ be kell csapniuk a többi játékost. Ez nagyon vicces szituációkat szül. :) Pl velem olyan történt h Hellequinel beálltam a kovács elé, mellettem pedig még 2 db NPC Hellequin állt. Mindet leölték az üldözõim csak engem nem. :D Akkorát röhögtem. :D

AMúgy téll van crack a játékhoz, demónak jólesz ez. :D
Ja, és kérlek további wareztémát IDE

Ha megmondja vki h szúrhatok a fejlécbe linket, akk belinkelem!

Neked meg egy lónak a nemiszervét a hátsódba... menj innen a hirdetéseddel!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

rvn
hozom rögtön:)

szabii98
képet v hazucc

I met God. She's black

<#ticking>

Még van 2 nap.... hosszú lesz!

rvn
Én emg crackeltem és játszom már vagy másfél órája:D

Én csak hétvégén leszek szal majd akkor csatlakozom!

Akkor neked is leírom: Idézett tõlem ( #2566-ban írtam) és berakta az állandó internetkapcsolatat igénylõ játék feliratot (jobb alsó sarok a képen) tartalmazó dobozképet... szóval le volt maradva az infóval, nem hitte el amit írok!

Te meg olvass vissza, hogy mire válaszolt úgy, mielõtt leba....szol!

Cd Galaxisról való idézet:

"Fontos tudni: A játék egyjátékos módja online ellenõrzés után állandó internetkapcsolat nélkül játszható. A játékkal kapcsolatos technikai segítségnyújtást az An-Tec nyújtja, elérhetõségük a játék útmutatójában olvasható."

Tehát nem kell a singleplayerhez állandó internetkapcsolat, mint a 2. résznél... multihoz értelem szerint kell!

õ beszúrta erre, hogy a dobozképen rá van írva, hogy állandó netkapcsolatot igényel... ami már nem aktuális és valós információ!

Prince23
Tökre ugyanazt írta:)

Már mi itt megbeszéltük a kollégákkal, hogy közösen multizunk! Pénteken itt gyülekezõ, aki benne van!

Inkább Te értelmezd az Õ hozzászólását jobban, mielõtt te reflektálsz hülyeséget! :)

Amúgy sokan lesznek akik megveszik,mert jó lenne majd magyarokkal multizgatni valahogy:D

Állítólag már van mûködõ törés!

Ha egymással valamilyen oknál fogva tudnak akkor sztm mind1:D

Biztos, hogy nem!

enlightened
Én elõrendeltem, pénteken megyek érte! A 2 is eredetiben van meg. Amúgy a warezolok szerintem nem fognak tudni multizni a rendes playerekkel.

Én már várom nagyon,fõleg a Codex Editiont:D Nagyon jó lessz:D

A "Fontos Tudni" a lényeg!

Nézz utána mielõtt hülyeségeket írsz!:

Dobozkép alatt elsõ mondat

DarkSector
gg!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
"Egyszeri aktiválást igényel, utána net se kell neki.."

[merlinw.org]

rvn
Mehetne a warez mert van crack.

Atkamon
Wareztopic linket ki kéne ide rakni...

DarkSector
Virágbolt ON

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Ami késik nem múlik ! xD

Be lesz majd pótolva ha lesz rá idöm ami szerintem nem mostanában lesz mert jön a Crysis 2 itt a Dragon Age 2 ott a Dead Space 2 jön a Sims Medieval is ! xD
Súlyos hiba!

Lehet, hogy elõbb végigtolom a Brotherhoodot és csak utána szinkronizálom a legacy-t... nem akarok indokolatlan elõnyhöz jutni.

wesker24
Nem volt rá idõ mindig is akadt másik játék amivel lehetett játszani aztán feledésbe merült a dolog ! xD
Az csak opcionális!

ja..meg a másik..uplay és Legacy szinkronizáció:)
Tessék szépen bepótolni!!!

Egyszeri aktiválást igényel, utána net se kell neki... nem lehet valami nagy védelem.

Úgy vannak vele, hogy a multi miatt úgyis megveszik (és igazuk van)

meg ne lássunk a topikban addig:D
elitehun
Ez nem a 3...
wesker24
Én anno csak az 1 részel játszottam még a mai napig fent se volt az AC2 nem hogy a 3-ik rész ! :D