7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Munszu #3690 Hát remélem nem lesz olyan mint az iwnet..
Nem tudom én egyszer akartam private match-et, haver bejött, és szürke volt a launch :\, most meg nem hív be mást amikor rendesen játszanánk. :(
De amúgy jó a multija. -
#3689 Nekem is sokszor kiírja, hogy unreachable. Ez talán szerver probléma. Sokszor menet közben megszakad a host, na az idegesitö tud lenni. Egyébként privátban tudtok ketten egymás ellen játszani is. -
#3688 OFF: hol lehet a legolcsóbban BONTATLAN 1,2. részt kapni kell a fém díszdobozomba :) meg szeretnék jáccani is :) -
#3687 Beavatási ceremónia nagyon hangulatos.
nem tudja valaki milyen nyelven van amit az elején mond Enzio: Laa shay'a waqi'un moutlaq bale kouloun moumkine.
Vagy mi a jelentése? :D
Sajnos eddig se latinul se olaszul se máshogy nem tudta lefordítani. :S
-
Munszu #3686 Invelni akarnak party-ba, és azt írja ki mindig hogy: This game session Unreachable, miért van ez?
Hárman is próbáltuk össze vissza invelni egymást... :\
Előre is köszönjük a válaszokat. -
ratgab #3685 relfection egyébként! De az offline mód is sokat segített! -
ratgab #3684 Neked is volt ilyen problémád? -
lolhunter #3683 én már vettem! -
#3682 Belső informátorom pont most mondta, hogy a 17. kerületi Pesti úti Tesco-ban még van 5-6 példány a 6000Ft-os játékból. -
#3681 Az melyik? :D
Most igy fejből nem rémlik -
ratgab #3680 Asszem rájöttem... a tükröződés opció okozza a javát... azzal van valami gebasz... Kikapcsoltam most már tűrhető! -
ratgab #3679 Singleplayerben ha forduláskor leesik (egér mozgás hatására) az FPS azzal mit lehet csinálni? Multinál nincs ilyen problémám... -
#3678 Heh, hát ezen nem nagyon tudnak javítani, mert ez a játékosok számától függ :D -
Hoz_Hun #3677 Ranked meccsre "csak ketten" nem, de úgy igen hogy ti ketten meg mások. Lépj be a ranked mecs/manhunt, nyiss meccset, invite friends. Ha benn van start és várni kell hogy mások csatlakozzanak. Ha elindul a játék automatikusan egy bandába kerültök.
Rankedben csak egymással lehetnek a friendsek. -
Munszu #3676 Egy valamin remélem javítanak, hogy be jelentkezek egy ranked wanted match-re, és csomót kell várni hogy bedobjon egy szerverre :(.
Nektek is? -
Hoz_Hun #3675 Manhuntban két csapat van: 4 vadász és 4 préda. Két kör zajlik le 5 perces intervallumban. Értelem szerűen a vadászoknak le kell vadászni a prédát. Amelyik csapat több pontot ér el az nyer. A rejtözködésért jár a pont prédaként. Ha társ közel van akkor több pontot számol fel. -
lolhunter #3674 Sziasztok.Uj fórumozó vagyok és most kaptam meg a játékot (Tesco 4ever)és ezt irja rajta "Unlock the Harlequin" tehát a bohóc elérhető a tesco-s verzióban.Ráadásul még ezt is irja "ingyenes extrák 2 órányi új egyjátékos tartalmat valamint további többjátékos tartalmat (3pálya 4 játékbód és 4 karakter)tartalmat." Tehát a Tescos verzió kitett magáért xD -
Munszu #3673 Nem arra gondoltam hogy ketten játszunk rankeden, hanem kettönket betesz egy helyre,és a többieket még be invelni.
Amúgy néztétek hogy lehet csinálni klánt? :) -
#3672 Ha lehetne ketten játszani, elveszne a "ranked" értelme. -
#3671 Nem használ DX11-es effekteket, ha arra gondolsz. Nincs is rá szüksége.
Használni használja a DX11-et, mint minden játék, amennyiben DX11-es VGA-d van és Vista/Win7-ed. A DX9-es játékokat is DX11-el használod, ha a fenti dolgok megvannak (ezáltal gyorsabban futnak az DX10-es erőforráskezelés és a DX11-es többszálasítás által) -
Munszu #3670 Szerk.: Amúgy ranked match-re pl. nem tudunk csak 2-en joinolni, csak priváton tudunk menni?
Mert úgy nem túl izgi :\ :( -
Munszu #3669 Köszi a segítséget, amúgy kaphatok valami leírás félét, a játékmódokról?
Assasinate ha jól emlékszem olyasmi mint a Deathmach, A manhunt-ban pl. mi a lényeg?
Amúgy aki szeretne vegyen fel friend list-re, Arkimonde, ott van fent a nevem. :) -
kr1szmester #3668 egy kis ending explanation-t valaki tud mutatni, leíná magyarul, úgy csak érthetőbb, mert csak részletekben vágom én. -
#3667 Hali! A game tudja a DX11-et?
Köszi a választ! -
Hoz_Hun #3666 Megölni csak az Assassinate-ban tudod. Egybként csak Stun. Azt tudni kell, hogy a "Kill" MINDIG übereli a "Stunt", tehát használj cuccot hogy ne tudjon "Kill"-t használni (Smoke Bomb, Charge, Mute). -
#3665 hogy a francba nyírjam ki az üldözőimet?
látom, hogy sétál felém, tudom, hogy ő az, de simán megöl, hiába nyomom a stun-t. ha felfedi magát és piros háromszög lesz felette, akkor is vagy beadja, vagy nem...
(4-5ször sikerült eddig, utána meg hiába próbálkozom) -
Falatkenyér #3664 egy játékbeli nicket adsz és akkor már kaplak is fel -
#3663 csatlakozom.engem is meg lehet egy darabig ánuszolni míg bele nem jövök:) -
Falatkenyér #3662 felveszek havernak embereket ha nem gond(ma kezdem még lehet elverni szépen,pont farmot tartani rajtam) -
#3661 Eredeti exe-ket visszaügyeskeded, elindítod bejelentkezel, beírod a serial-t és játszol. Nem kell lepucolni.
A warez 99%-ban mindig ugyanaz, mint az bolti (clone + crack), csak utána felülírod bizonyos fájljait a védelem kikerülése céljából. Ha visszamásolod az eredeti állományokat, máris bolti-val azonos játékod lesz. -
Hoz_Hun #3660 Manhuntra lehet. Privát meccset kell indítani és invite friends. -
Munszu #3659 Egy kérdésem lenne mostmár minden okés, lehetséges valahogy úgy menni játszani, hogy 2-en joinolunk be haverommal?
Vagy kötelező a 4-8 ember össze szedése?:\
Ha lehetséges hogy 2-en joinoljunk be, akkor hogy oldható meg?
Előre is köszönöm szépen a segítséget. -
Hoz_Hun #3658 A Gear az semmire, csak látványelem. Illetve menőzni, mivel pár cuccot csak bizonyos szinten kapsz meg. -
#3657 a mentéseket hol tárolja a game?mert letörölném a gamet és tenném fel az eredetit. -
Hoz_Hun #3656 Nekem megvan minden képesség, még se nyomom így.
Hja, gyakorolni kéne... -
#3655 sziasztok 1 pontnál lefagy a játék fő küldetés szóval még kihagyni sem tudom valami ötlet? :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Leonardos küldetés mikor tervrajz kell aztán meg a kocsi az ágyúval -
#3654 Tök egyszerű. felmész az oldalra> bejelentkezel> megkeresed az AC:B-t> kiválasztod mit akarsz és ennyi -
Munszu #3653 Na már értem,csak ezt egyszerübben is megcsinálhatták volna szerintem :).
Amúgy érdemes már most unlock-olni a dlc-t, vagy majd akkor ha már végig játszottam?:) -
Falatkenyér #3652 Nah már települ a kicsike
szerintetek melyik game móddal érdemes multit kezdeni.rutin alapján ki mit mondd?:D -
#3651 Na ez egy jó kérdés. Sztem a legegyszerűbb ha mindent lesikálsz róla. a game launchert is beleértve