Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nekem is akadt mint az állat és diavetités volt kb teljesen fullon full hdban aztán jött a skidrow crack és tökéletesen megy.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

itt nem tapasztaltam,pár csak 5 percet futkorásztam az elején és 8x MS meg minden 5 meg high,gépem is kisebb nálad
gameplusz
Az optimalizálás hagy kívánni valót maga után... Várjuk a patch-et. 850-es magórajelen is borzasztóan akad, még 2x-es MS mellett is... LOL.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

MerlinW
Ugyanaz mint a második rész. Fõszál + gyûjtögetés/felfedezés. Viszont ahogy nézem, 99%-ban csak Romában zajlik a dolog. Nem jelent sokat, de a SEQ1 kb egy óra és 10%-a a játéknak. Remélhetõleg lesznek hosszabb fejezetek is.

[merlinw.org]

lolSL
nagyon sokfelé ágazó lehetõségek vannak benne

HeadHunter86
Hát izé, ezek a kihívások (Virtual Training) qrva szopók. Jó ez egyáltalán valamire?

Rage47
az elég nagy intervallum 😄
DarkSector
perc?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
10-20

Rage47
hány óra a játékidõ?
nem kavar bele,most lecsekkoltam a 2.-t,gond nélkül indul,update check,connect..
viszont most csak game.exe csere van,nem piszkál a launcher-be dll formában
igen..felkerül az is..
Prince23
Ez tartalmazza az Ubisoft Game Launcher-t?

mert ha igen, akkor biztos nem, teszem fel a virágboltit!

Krisztiam
sziasztok
kint van a brotherhood!!!!

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Ok <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
na, de most már ON!<#crazya>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Mocsokmód be tud szippantani az a gém is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
jaja nekem mondod már Epic szinten nyomom ki tudja már hányadik karimmal már számolni se tudom ! 😄
Kongy
Én is így vagyok vele, a biztonság kedvéért letöltöm, ha pénteken nem jönne meg, szépen felteszem, hétvégén single ezerrel, aztán héfõn multi. <#eplus2>

@Atkamon

Elõrendelted a Codex-et? Holnap légy résen, és nézd a mailt, én is résen leszek. 😄 Remélem freemail nem fog vacakolni, és megjön a levél, a dolog már csak ezen múlik.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TQ se rossz!

wesker24
Pl ott van a Dargon Age Origins az is HDD szûz még azzal se nyomtam pedig itt van már a DA 2 is ! xD
wesker24
Az elején azért nem játszottam vele mert hónapokig nem volt crack miután meg végelgesen lett müködö verzió utána már más játékok köttötek le ! XD

Most pl a TQ megy ezerrel már 204 órám van benne ! 😄
wesker24
Ááá most ugyis annyi játék van amivel lehet játszani most Épp a Bulletstorm és a Dead Space 2 van folyamatban ! xD
Te meg szégyelljed magadat el most, hogy még nem játszottál vele<#nevetes1>

Prince23
Hát akkor hajrá, 20-25 órás a játékideje... mire végzel vele. én emlékszem valamikor tavaly karácsonya elõtt kezdtem el és 2011 január közepén fejeztem be

wesker24
Hát én se nagyon nézem meg mivel még az AC2 is HDD szûz ! xD
Prince23
Sztem nem, de nem ígérek semmit 😄

Áprilisig warezt se nézel?

Szerintem korai még áprilisban akcióra várni...

Prince23
nem tudom mien a wrz verzió. várok áprilisig, hátha lesz akció steamen. a nyuszik hátha hoznak szerencsét 😊

Hogy érted, hogy ne tudjam mi van benne??? Jó a sztori arra érted?

Akaratgyengék vagytok (no offense csak nem tudtam kihagyni)<#smile>

Én kibírom röhögve péntekig (de ha nem ér ide a GLS, akkor úgy lerántom a netrõl a warezt mint egy ház)...<#eplus2>

Atkamon
Szóval holnap jön az email, hogy lehet rendelni a Codex Edition-t? Mert akkor legalább óránként néznem kell a mailjeimet 😄

Prince23
az 16:10 asszem, szélesvásznú-effekt. már ez a divat pár éve. de am ne tudom mi van benne. majd a teljest megveszem.

Nekem van. De nem játszottam a beállításokkal még.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Hiába rendeltem meg, nem tudtam megállni hogy ne próbáljam ma ki.
Természetesen nem csalódás, picit talán szebb, részletgazdagabb mint a 2. rész. Tökéletes animációk, jó irányítás. Fél óra után ennyi.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Apropó aki tolja a warezt... ebben a részben is van alul/felül a képernyõ egy fekete csík (képarány miatt), vagy végre meg tudták teljes képernyõbe csinálni?

ugye?..péntekre végigrohanni rajta..brrr..😊
<#ticking>

Atkamon
Igen.

AC2-nél egyébként volt olyan,hogy az offline mentést késõbb a netre tudta szinkronizálni?..tehát menet közben lehetett váltani off és online között?
Kongy
nem mert villogni kell vele h õ már tolja, mert sikeresen letöltötte, -és megcrackelte- te meg nem.

elitehun
Nem lehetne linkelni azokat a rohadt képeket????
mi ez a felsõ kép?..Ezio on the Grid?(Tron)<#hehe>
Kongy
PC Gameplay:

Shep
Akkor lehet csak megszépültek az emlékek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dante3
Igazából ezek a képek sem adják vissza a szépségét, játék közben sokkal tisztább, élesebb!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Kongy
Hát én PS3-on játszottam vele, egy FullHD TV-n, és sztem jóval szebb, mint az AC2! De mint már mondtam, vannak frame-esések, de ez konzolos tapasztalat.