7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Falatkenyér
    de nem tudok multiba rögtön belépni,singleböl átlépve meg végig kell néznem a multi intróját mindig..
  • Munszu
    Akkor próbáld meg kontroller nélkül, én ezt tudom ajánlani.
    Billentyűzet meg egér nélkül is teljesen jó.
    Amúgy milyen címre kell elküldeni a panaszokat?
    Előre is köszönöm a válaszokat.
  • Falatkenyér
    meg multiba se tudok rögtön belépni mert azt írja az ubi game launchert más használja és csak ok-zni tok, a singlen keresztül meg mindig intro jön és kb elfelejti a controller meg ieneket.
  • Munszu
    Szerintem holnap megkérem barátnőmet, úgyis idegenvezető lesz. XD
    Azért köszi a segítséget.
  • Munszu
    Kellet megszólalnom :D ,rögtön a 2. meccset játszom. és 3. lettem X)
  • Falatkenyér
    valaki pls erre valamit
  • Kongy
    Megírjam neked azt a fránya angol levelet? :)
  • Munszu
    Nem tudom mi lehet a baj kenyér :(.
    Rage: Nem vagyok annyira jó angolból, hogy egy levelet meg írjak nekik.
    De abban reménykedem, hogy ezt hamar ki küszöbölik, amilyen gond ma ütötte fel a fejét, mert kb. 20 perce próbálok multizni, de nem sikerült csak 1x.. :'(
    Pedig reggel még jó volt!
    Na mind1, mentem aludni,majd holnap du.
    Jóéjt, sziasztok
  • Kongy
    Van a térképen egy DNS ikon, ha rámész kiírja: "Restored Memory" - ezt bejelölöd, odamész, és kezdődik a Da Vinci DLC.
  • Rage47
    azt írják, ha bajotok van a multival, akkor mindenképp küldjetek support ticketet és küldjétek el a problémát a multival kapcs., valamint a dxdiagot, országot, van-e router vagy tűzfal.
  • Falatkenyér
    könyörgöm valaki válaszoljon vagy reagáljon tudom nektek megy de ha valaki tudna bármit mondani megköszönném
  • Munszu
    Na feltettem a Leonardo-s kieget, egy másik kérdés lenne, honnan tudom hogy benne van a játékban ?:)
    U play-en ki van pipálva. :)
  • Rage47
    A multi részét mások csinálták, 2x jobban fut és jó az egér.
  • Munszu
    Csatlakozom Atkamonhoz, a mutli amúgy hibátlan,és nagyon jó lett,megéri megvenni.
    Én nem érzékelek különbséget kontrollerel és nem azzal játszó emberek között. :)
    Szerintem fair play van.
  • Atkamon
    Ööh, nem értem miért elcseszett single-ben az irányítás, én hajszál pontosan el tudok érni minden pontot... Multiban van egy jó kis kijelölés múdszer, nyomva tartod a kijelölés gombot, akkor lesz egy kis crosshair, és bárkire rá tudsz célozni, hogy kijelöld.

Amúgy az, hogy pár nappal a megjelenés után lett valami hiba a multiban még nem jelenti azt, hogy nem lesz hosszúéletű... Minden rendszert be kell jratni, hogy jól működjön.
  • lolhunter
    Titeket mindig bedob 1 szerverre vagy ti is vártok 1 jó 10-15 percet hogy bedobjon?
  • Kongy
    Hú, gyerekek, most csináltam meg a Hell on Wheels küldit vagyis a tankosat... és ezek a küldik a legjobbak a játékban sztem. Kár h csak mellékküldetések, és nincsenek beépítve a főszálba. :S Bár vmilyen szinten meg is értem h nem tették bele őklet a kötelezőkbe, mert elég nehezek. De a lényeg mindig h megtaláld a jó utat, onnantól kezdve könnyű. Gyakorlottabb AC játékosoknak ajánlom ezeket a küldiket kizárólag.
  • JethroHUN
    ha már nem most működik akkor nem lesz egy hosszú életű a multi.

amúgy milyen multiban? PC-n megéri megvenni? vagy mint singleben ugyan olyan elcseszett az irányítás és soha nem azt jelölöd ki akit akarsz.
    vagy aki kontorellel játszik az verhetetlen, vagy hasonló vélemények érdekelnének, nem igazán találni pc-s gameplayt.
  • Falatkenyér
    pls valaki.nem tudok játszani sehogyse:S
  • CroftManor
    Reméem azért a boxos működik, nemsokára kiderül.
  • Rage47
    Elkúrták a játék multiját, az Ubi dolgozik rajta
    link:
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1802906
  • gabo91
    Hálás köszönet!
  • Falatkenyér
    Hali
    Segítsetek pls.uplay mindig elfelejti a felhasználóm meg a jelszavam belépek ok.playre megyek bejön az egész intró minden és elfelejti a beállításokat hogy controllerrel tolom meg ilyeneket és amikor multira rámegyek ott akkor jön az intró rész megint.mindig ezt csinálja.pls help
  • Hoz_Hun
    Gabo91: ITT nézd meg.
  • gabo91
    Köszönöm!
    Akkor nem is erőlködöm vele tovább.
  • MerlinW
  • The Protector
    Javítás.A nickem:

ConstantinHUN
  • BIZ0906
    tessék :)
  • The Protector
    ConstantinHUM

Aki akar az vegyen fel barátnak.
  • MerlinW
    Mert ókori:)

Kérek szépen valakit, töltsön fel nekem egy 1.1-es ACBMP.exe-t mert birka módon töröltem:)

A multis nevem egyébként MerlinW_HUN, ha majd nekiesem így találtok meg.
  • gabo91
    Hát arabbal sem fordítja. (perzsa sem nyert)
  • lolhunter
    Ezt én is kérdem.Meg amugy most se csatlakozik
  • Hoz_Hun
    Nem kavar be. Tedd fel nyugodtan, sőt nagyon jól jársz vele. :)
  • Munszu
    Én még nem tettem fel a Leonardo-s kieget, lehet nem ártana?
    Ha felteszem attól még nem kavar be a singleba ugye ?:)
    Ha tényleg ez volt a gond, én meg örülök, pont erre nem gondoltam volna.
  • Hoz_Hun
    "Laa shay'a waqui'n moutlaq bale kouloun moumkine."
    "Nothing is true, everything is permitted"

Asszem perzsa nyelven van.
  • Hoz_Hun
    Vagy tele van, vagy telepítettek valamit ami te (vagy ők) nem. Pl Leonardos kiegészítőt.
  • lolhunter
    MIért nem tudok 1 hostra se csatlakozni?Pedig nagyon szeretnék online-ba játszani!
  • MerlinW
    Nekem megvan egy ideje, de még el sem indítottam a multit... elijesztettek a videók:) Meg alapból nem csípem ezt a szint lépegetős hátránnyal indulok dolgot. Talán, majd ha sok türelmem lesz.
  • MerlinW
    Arab
  • Kongy
    Igyekezzetek minél többen megvenni a gamet, h a multi tovább élhessen!