Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most én voltam a hülye ez tény! <#smile>

De lehet nem hülyeség, amíg nem jöttök multizni elküldöm ugyanazt az üzenetet...! <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

:))))))))))))))))))
Ez tény! Meg is lepõdtem én is amikor rájuk kukkantottam!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

elitehun
Még elküldöd párszor? XD
2863 és 2862!

elitehun
Azért a linkelt képeknél már van egy két spoileres, úgyhogy nem is nézem õekt inkább, de az tény hogy gyönyörû a grafika :D
*singlevel

Atkamon
Ehh, hát ezt én sem értem miért kellet kitörölni...

adikakk

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

elitehun
Sztem nem volt szükséges törölni, semmi spoiler nem volt bennük
adikakk
AZ biztos hogy szebbek a karakterek nagyon jó az anatómia kidolgozottság ügyesek megcsinálták a karakterek az uborka szoftnál.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Atkamon
Sokkalsokkal szebbek az arcok, mint a 2-vel... Épp most játszottam picit a 2vel, és ezekhez képest abban undorítóak az arcok.

*singlevel

ne álmodj:)..az introkat megcsináltam,aztán mikor azt láttam,hogy az már 7%,megijedtem,hogy rövid lesz,így átmentem VR tréningezni..úgyhogy a multi pont jól jön,hogy a hangulat meglegyen,de a történet is beosztódjon:)..azt majd akkor nyomom,mikor nyalogatjátok a sebeiteket:)))
Kongy
Majd belenézek estefele. Tolhatjuk ha akarod. Csinálok pár shotot, ide a fórumba. :)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

*singlevel

Mindenki sinle-vel kezdi?????

Nekem mindegy... így se sok esélyetek van multiban, de ha még kapok pár szint elõnyt is, akkor még ennyi se lesz....<#eplus2>

Kongy
Hátjah. De jó lenne ha már hnap délután lenne. :P

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Atkamon
Jó, szerintem igazából tökmindegy... De csak rá kell nézni a játékra és látszik, hogy simán van olyan, mint a 2... Plussz még ugye a multi is...

elitehun
Jól van na, csak kérdeztem mert fingom nincs a DA sorozatról, nem nagyon érdekel
Kongy
Õõõõ.... Nem?

Nem! Kiegészítõ!

lolSL
egy kiegészítõben nincs 3x annyi tartalom/lehetõség mint az alapjátékban, ebben meg bõven több van mint a kettõben.

elitehun
Az Awakening nem egy DLC véletlenül???
Kongy
És sztem az AC2 óta ez a game annyit fejlõdött 1 év alatt, mint a CoD 10 év alatt.

Kongy
Nem kieg, mert ez egy ún. "spin off", az AC2 közvetlen folytatása.
A kieg. az pl a Dragon Age-nek az Awakening.

tommygear
akkor mi ha nem új rész? ennyi erõvel minden cod kiegészízõ <#wow3>
Hát nem is új rész, ebbõl egyenesen és egyértelmûen következik, hogy ez bizony kiegészítõ.

elitehun
igazság szerint olyasmi
Shep
Azért tettem idézõjelbe :(

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Atkamon
Nem kiegészítõ...

Shep
Hát ahogy így elnézem jó sok mindent zsúfoltak bele ebbe a "kiegészítõbe".

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CroftManor
már akinek :(( nekem nem lehet

Nothing is True, Everything is Permitted

Kongy
Én is a singlet viszem végig elõbb, aztán multi ezerrel, amig ki nem folyik a szemem! :D:D:D Már van 1 kis konzolos tapasztalatom multiban, szal hazai környezetben még jobban fog menni. :) PS3-on is volt sikerélményem azért bõven! :)

De majd ettõl függetlenül lehet közös SG-s multi. :)

Krisztiam
köszi

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Atkamon
Én is elõször single-t viszem végig, elég jó vagyok a játékban így is, nem félek különösebben a multitól:D

elitehun
Te talán, de én tuti hogy a single kipörgetem elõtte mivel a történet miatt szerettem bele ebbe a sorozatba, aztán jöhet a multi
lolSL
van annyi idõ a köv. részig

akarod mondani felfedezgetünk és meghalunk:D
Holnap ilyenkor már gyilkolunk multiban...<#smile>

Solid Snake
<#law>
Atkamon
Szerintem igen... Viszont cdg-ban nem lesz olcsóbb a sima sem, ezért ott jobban megéri a day-1.

CroftManor
Dehogy veszem meg PCre, mindent elõrõl kéne kezdenem multiból, így is egy hónapba telt mire 50es szintre léptem.

Nothing is True, Everything is Permitted

Melyik Tesco?? Ám nekem már mindegy... holnap jön a CDG-tõl a Steelbook!

én még mindig csak azon kattogok,opcionálisan miért csak day1 kiadást lehet rendelni..és holnap mi lesz,átveszi helyét az adatlapon a sima?:)
pláne,hogy fél órásba már tesztelték,mire képesek és nagyon jó parkour-os színészeink is vannak...David Belle meg jó is lenne valami alternatív assassinnak:)
Solid Snake
Lehet nem is igaz, majd holnap kiderül
ez a tescos genyaság elég izé volt:)
grebber

Next PC upgrade: 2022

:))))

helyzetjelentés..gépen a virágbolti verzió,holnap du.eredeti exe vissza és serial élesítése:)

Prince of perisánál is mûködött így:)