7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • tommygear
    ejtőernyő, flying machine meg a csónak amit említettél :D
  • Kongy
    Mármint miket?
  • tommygear
    de ezeket kitől lehet megszerezni?
  • Kongy
    Ha minden kész, és lesz sok pénzem akk megveszem a Pantheon-t. :D
  • Kongy
    De máshonnan is lehet ejtőernyőzni, nem-e?! :D

Nekem még hátra van a Flying Machine 2.0 meg a csónak-szerű vmi. :D Majd a hétvégén megcsinálom őket, mert most semmi időm sincs rá. :S Még van 4 Borgia Tower is, meg egy halom renoválásra váró épület... pedig a fő szál már kész, és az assassinjaim közel sem maxosak még. :D Mennyi a max szint?
  • ac
    Sziasztok a 6.-ik Romulus keyt mikor kapom meg?Küldetés függő?
  • tommygear
    csak fel kell mászni és megkapom?
  • MerlinW
    Nem fogtok benne izgi bérgyilkosos sztorikat olvasni:)
  • MerlinW
    A'shaia wak akla mukla bel kunlun munkin.
    ókori arab

"1. Stay your blade from the flesh of innocent
    2. Hide in plain sight, be one with the Crowd
    3. Never Compromise the Brotherhood

Where other men blindly follow the Truth, Remember... Nothing is true.
    Where other men are limited by morality or law, Remember... Everything is Permitted

Mainly you have the 3 Tenets to keep order, But otherwise all is Permitted"
  • MerlinW
    Anyám, Palazzo-ra milyen körülményes felmászni végigjátszás után:) De sikerült fél óra alatt:) Ejtőernyős acsit ott kapjuk:)
  • ratgab
    Ez érdekesnek ígérkezik... majd holnap én is átfutom!
  • CroftManor
    Ezekkel összefutottam a dlcben, de nem tűnt fel h meg lehet őket verni, mivel a kettőben is voltak ilyen kézen álló figurák Velencében.
  • elitehun
    Amúgy akit érdekelnek az asszaszinok
    I. rész Az eredet
    II. rész: Az asszaszinok fénykora és bukása
    Most találtam, de szerintem én majd csak holnap fogom elolvasni.
  • Rage47
    biztos örülnek majd a szép angol írásodnak, ha magyarul sem tudsz
  • elitehun
    Amúgy meg arabul volt
  • Shep
    Hát az alapján amit leírtál igen, én eddig ezt nem láttam igaz asszem 1 videot sem néztem a játékból, így ezek szerint csak nekem újdonság :)
  • elitehun
    Jaaaa, megvan. Eléggé evidens. Azt jelenti hogy Nothing is true, everything is permitted.
  • xido
    azt,ami a hivatalos opening trailer is volt,nagy tömeg a téren,cesare borgia,meg a csapata,aztán előjön a többi assassin?:)
  • elitehun
    Najó most kész vagyok úgyhogy sztem majd holnap megkeresem, de ha valaki emlékszik hogy körülbelül hol volt vagy hányas hsz-ben? Előre is kösz
  • ratgab
    Igazán nincs mit!
  • elitehun
    Bakker héber xD
    Perzsára gondoltam csak elég fáradt vagyok és teljesen kész vok :D Most is vagy hússzor kell kijavítsak egy mondatot mert vmi szót folyton elírok :D am kösz
  • ratgab
    Azthiszem arab vagy perzsa és valaki már innen az oldalról megtalálta a jelentését... olvass vissza!
  • elitehun
    Amikor assassinná avatjuk a testvériség egyik tagját akkor az elején mond valami héber szöveget. Az nincs leírva valahol magyarul vagy angolul?
  • Shep
    Ti láttátok már azt a videot ami az elején van a játéknak? (ha várok az ENTER-t ütéssel pár percet akkor jön elő) Hát nagyon durván fest.
  • xido
    azért néztem én,hogy milyen barlangban voltál te:D
  • ratgab
    * multit a fenét a singlet toltam...
  • ratgab
    Kicsit toltam ma a multit és a Romulus hívők barlangjában az a parkour érzés az valami fantasztikusan jó volt!!!!
  • lolhunter
    nah küldtem nekik ijen Support Ticketet.Remélem hamar kijavitják.
  • CroftManor
    Lassan lehetne csinálni egy FAQ-ot a multiról. Ha kell szívesen segítkezek :)
  • lolSL
    http://ubisoft.custhelp.com/app/ask
  • lolhunter
    Sziasztok.Hogy lehet ien support ticketet beküldeni?vagyis hova kell és mit kell beleirni
  • Renjike
    Még egy kérdésem lenne :) : lehet itthon kapni Assassin's Creed 2 különleges kiadást Pcre.? gyüjtői , white , black kiadásokra gondolok.
  • goso
    hy valaki el tudná magyarázni nekem hogy az assasinatenek mi a lényege multiban? illetve a játékban a fények átlátszódnak a falon ez miért van?
  • Renjike
    na végigvittem iszonyat jó volt a 2. rész már beírta a leges legjobb és örök kedvencem közé a sorozatot de a Brotherhood mindent felülmúlt ennél jobb játékkal még nem jácottam :) (pedig majdnem mindent kiprobáltam)
  • laol8
    örök hála :)
  • Atkamon
    Nem mennyiségre, hanem minőségre kell menni. Amikor látod a célpontot, semmiképpen se fuss, szép lassan járkálj csak, hogy téged se szúrjanak ki. Türelmesnek kell lenni nagyon. Rejtekhelyről ölni is nagyon jó, az ad 200 pont bónuszt.
  • MerlinW
    documents/user/saved games

(van ám kereső a windows-bam:))
  • laol8
    üdv! Melyik mappában találhatóak a játék mentései?
  • Rage47
    szar a multi, írtam már, az Ubisoft dolgozik rajta, és várja hogy minél többen küldjenek nekik support ticketet, hogy jobban fókuszálhassák a problémát
  • Munszu
    Így sem olyan rossz,ha még finomítanak rajta.
    Amúgy nagyon jó, és most be is tett szerverre, jót szórakoztam rajta.
    Am. LVL 6os vagyok már.