7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • ratgab
    *Nem töltött be: Megvan a létszám, de a pályát még nem nyitotta meg a gép!
  • ratgab
    Volt már ilyen: Mi is próbáltuk összehozni az sg-s csapatot egy ranked matchbe, de nem nagyon sikerült... illetve a végén igen, de tök véletlenül!

Az én tippem az, hogy az unreachable alatt a haverodnak vagy tölt a játék (multiszobát keres) vagy még nem töltött be, vagy max a létszám náluk!

Vagy az is előfordulhat, hogy teljesen mást jelent!
  • Hoz_Hun
    He?!?
  • xido
    mutliban?..szerver offline lehet?
  • Hoz_Hun
    Elvileg de.
  • lolhunter
    Oké ezt értem De van amikor azt irja hogy "The game session is unreachable" erre nem tudtok valamit?
  • ratgab
    De lehet, csak min 6 ember kell hozzá: Múltkor játszottunk 4-en Manhuntot: Atkamon, én, Elitehun és egy másik srác!
  • Prince23
    Leave Animus vagy Abort Mission?
  • xido
    én is hírátok minden játékfolyam választ,3 nap alatt odáig jutottam el,hogy az első borgia torony tutorial meg egy tolvajt meg egy futárt elkapni...tegnap egész éjjelem borgiákra ment el,imádom a tornyos felszabadítós játékot,állat volt egy romos helyen gerillázni,aztán az alagutas pincében a kapitányt kifilézni:)
  • Hoz_Hun
    Gondolom ha valaki tudná válaszolna. :/
  • ratgab
    Attól még, hogy ordítasz nem biztos, hogy más is találkozott ilyen problémával...
  • ratgab
    Ezt én is tapasztaltam.... nem tudom az okát sajnos és így a megoldást sem...

Csatlakozási idő változó... van, hogy várok 10 percet is, de van, hogy rögtön csatlakozhatom... erre nincs megoldás csak a türelem.

Viszont, ha már csatlakoztál, akkor általában hamar a kilépők helyére is belépnek...

Nem szint alapján dob be egy játékba, hanem összevissza! (akár összefuthat egy 1-es egy 50-essel... és annak általában anyázás a vége az 1-estől...)
  • xido
    Ha/amikor összegyűlik annyi SG-arc,hogy multizzanak..azzal a group thing izével nem lehet azt csinálni,hogy gyk.saját szobát-meccset indítunk magunknak?
  • Renjike
    akkor nem neked szólt drága barátom :)
  • Renjike
    valaki méltóztatna válaszolni? ha már minden kérdést leszartok amit más ír és csak magatokkal beszéltek? KÖSZÖNÖM (B+)(#3655)
  • Hoz_Hun
    Akkor nem tudom. Csak találgatok, mert én amúgy Xbox360-on vagyok. De nálunk ilyen akkor volt, ha valakinek nem volt meg az aktuális DLC-je.
  • ratgab
    Én még nem járok ott... Elvette az időt a multi...
  • lolhunter
    Akkor nem tudjátok a választ? Pls segitsetek én is akarom nyomni!!!
  • ratgab
    Mert én már 42 vagyok, de még mindig csak minden 3. meccset nyerem csak meg... főleg, ha próval (stun+mérgez... nem menekül, hanem stun+killel, megáll a smoke előtt és megvárja, míg eloszlik) futok össze...
  • Renjike
    brutálnagy]valaki méltóztatna válaszolni? ha már minden kérdést leszartok amit más ír és csak magatokkal beszéltek? KÖSZÖNÖM (B+)[/brutálnagy]
  • Hoz_Hun
    A Thief Guildben. Menj be aztán ott egy sokaság. Beállhatsz kockázni.
  • Hoz_Hun
    Amikor 22 szintű volt én meg 30, volt hogy elvertem. :)
  • ratgab
    Croft te szoktál multiban kikapni? Csak úgy érdekelne...

Ám van egy két pro a Pc-s multiban is... torony magasan nyernek és olyan húzásaik vannak, hogy leesik az állam
  • lolhunter
    Amugy irjatok ki a listára l0lhunter a nevem (nem O hanem 0 a nevemben)
  • lolhunter
    Hoz Asszem fent van.Voltam a játék Uplay-be és ott ki van pipálva az azt jelenti hogy le van töltve?
  • CroftManor
    Igen, hozzájárt. Sokkal jobb mint az a Romulus-os. Egyébként hol lehet kockázni?
  • Hoz_Hun
    Fenn van a Leonardos DLC?
  • lolhunter
    Valaki tudja mi a megoldás arra hogy ha csatlakozok valakihez friend-ek közül valakire akkor azt irja ki hogy server unreachable.Meg arra nem hogy 1 fél óra mire csatlakozik valakihez(vagy ennek koze van a szinthez?és kevés a kicsi?)Válaszotokat előre is köszi
  • garfield5001
    Köszi a segítséget

Amúgy tetszik a játék vagy jobb volt a második rész?
  • elitehun
    Nem tom, nyilván nálad van a hiba.
  • eN00 Begger
    Hi! AC:Brotherhood posztert vennék. Nyíregyháziak előnyben. E-mail: [email protected]
  • lolhunter
    Na asszem valamit nagyon elnéztek a tesco-sok.Feloldottam a Harlequin-t a tescos kiadással!De még mindig nem oldódott meg a multis probléma.Fél óra mire csatlakozik valakihez...
  • Falatkenyér
    Mit tudnék tenni hogy megjegyezze a game hogy már voltam multizni és ne adja be ujra mindig azokat az infókat(intró,irányitás elfelejtés)plusz nem tudok rögtön multiba lépni uplayből az ikonnal meg nem enged?
  • Hoz_Hun
    Tessék, így tudod megölni: :D
  • szgeri83
    Én meg ugy döntöttem hogy megveszem az auditore edition-t péntekre meg is jön :D Mehet a multi is :D
  • Atkamon
    Felülről mássz be a lyukon, és a falról meg tudod ölni.
  • garfield5001
    Sziasztok
    Elakadtam annál a résznél, amikor kisérem a bankert eljutunk valami nagy épülethez én felmászok a tetejére és van egy átvezető video is és az a feladat hogy észrevétlenül öljem meg az őrt, de engem mindig lelepleznek vagy csak rosszul közelítek?
    Szeretném ha segítenétek.
  • ratgab
    Assassinateben azt mondja, hogy your target has exposed you... tehát a célpontod leleplezett!
  • lolhunter
    CSinálnátok 1 speedtestet mert lehet a netem miatt lassu a csatlakozás tess itt az enyém
  • Hoz_Hun
    Haha, a videóban nagyon tetszik ahogy a második bohócnak rálép a lábára aztán meg kirúgja alóla. :D