7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#3934 Már vagy 20-adjkára kérdezed... nem hiszem el komolyan mondom. Irányítás beállításokat nem szoktad megnézni? Google-t nem ismered?! Caps lock off amúgy is. -
#3933 De ember. Van egy baromi egyszerű megoldás. Options -> controls, és kikeresed a megfelelő gombot rá.
Amúgy kontrolleren Y. -
Falatkenyér #3932 DE HA TUDJÁK AKKOR MIÉRT NEM MONDJÁK EL?? NE TÖRÖLD MÁR KI MÁS IS SZOKOTT KÉRDEZNI DOLGOKAT ISTENEM -
#3931 Falatkenyér, ha megkérhetlek, fejezd már be. Egyszer-kétszer beírod az még oké, de nem kéne ezzel árasztani el a fórumot. Nem tudjuk a választ, nyilván azért nem válaszolunk. Amúgy meg kérdezz tapasztaltabb embereket privátban (pl. ratgab, CroftManor...stb) ők tuti tudni fogják. -
#3930 De ez is egy vicc -
DemonHunterW #3929 Egy igen csak velős AC: Brotherhood teszt! -
#3927 Sztem szánalom h az emberek megveszik, azért, hogy aztán lenyúlják azok elől, akiknek téll kell, és ebből haszont szereznek... nem is kicsit. -
"Limitált kiadás, bontatlan, Magyarországra csak pár darab érkezett, E-bayen 250$ az ára, igazi ritkaság. "
tehát külföldről kétharmados áron, szállítással meg tudom szerezni. No comment :D
-
#3925 Codex Edition, akit még érdekel megkaphatja. -
#3924 Most=jelenleg -
#3923 Igen? Helyes:) Atkamonnal is, csak pont akkor zavartak egész meccs alatt. De asszem egyszer így is vérét vettem mint first blood:) -
Gary #3922 "most wanted"-ben? :Ð
Nem egyszer volt nekem is ilyen, meg olyan is, hogy az ellenfelet dobhatta ki, mert éppen levadásztam volna, aztán csak a megdermedt karaktere "villámsúlytotta" szobráról kászálódtam le...
MerlinW: mi már kergettük egymást korábban.
Elég béna vagyok a multiban, sz'al ha kell egy agyaggalamb... inkább vak tyúk (táposcsirke), akkor itt dre4mw4r néven rontom a színvonalat. -
#3920 Multi nevem: MerlinW_HUN -
#3919 Most Wantedben az első 5 percben 7-edik voltam, aztán összehoztam 1 jó 600 pontos killt, és rögtön első lettem, erre nem megszakad a kapcsolat a szerverrel? :S Hát thx... az összes addigi fejlődés oda.... -
Falatkenyér #3918 Hali.
Valaki meg tudja mondani hogy mivel tok belépni a templar nézetbe sokan belépnek észrevesznek de én nem tom mivel kell -
ratgab #3917 Ez nekem új információ, de majd megpróbálom így! Köszönöm! -
#3916 Nekem nem cska a minimap-on mutatja hanem a "játékban" is.... -
#3915 Hát nem mondod. -.- :D És nem nyíl hanem címer, de mind1. :P
De az konkrétan nem mutatja h most lenn van vagy fenn... -
#3914 Nem az emelvényről, meg emelvényre kell dobni, hanem az emelvénynek... Tudod még az első részben is ha valakit emelvénynek dobtál, akkor az ráomlott, itt is azt kell csinálni, ilyen egyszerű... Csak lökd neki, és rögtön meghal. -
#3913 öööö...hát egy piros nyíl mutatja :D -
#3912 Nem is azért linkeltem be mert mint már ratgab is mondta arra vannak más olvasmányok/játékok -
#3911 gyerekek, szégyen bevallani, de az utcsó Borgia Tower nem megy. Asszem ezt mutatták E3-on is, amelyiknél ott van Brutus armorja, ott azon belül merre van a Borgia kapitány? -
#3910 Mért nem tudtad kézzel eldobni? -
#3909 Abban több mindent kell alkalmazni, láttam videón. Kissé összetett. Először is füst bombát kell ledobni, kinyírni egy csapat katonát, utána lándzsával 10 méterről megölni egy másikat, utána heavy weaponnal 10 méterről kinyírni egy újabb őrt. Legalábbis én így láttam. -
ratgab #3908 Még az elején van egy olyan követelmény a 100 %-os szinkronizáláshoz, hogy dobjam le a borgia kapitányt az emelvényre, vagy emelvényről...
Namármost én karddal taszítottam le és nem adta meg a 100 % szinket, azonban megragadni és kézzel ledobni a kapitányt nem tudtam (előbb felcsaltam a torony tetejére...)
Mit illetve hogyan lehet ezt a részt 100 %-ra teljesíteni ( instrukciók eléggé ködösek) -
Hoz_Hun #3907 Királyság. Na majd akkor ezeket én is összeszedem. Meg van valami olyan hogy 10m-ről kell különböző dolgokat beledobni egy őrbe. -
#3906 Az az amikor a felvonó lift segítségével kell megölni egy őrt. Oda kell csalogatni a katonákat és mikor felrepít, a súly leesik. Már megtaláltam hol lehet 10 őrt találni. A da vinci dlcben, mikor kihozzuk azt a fiút a kocsmából, és ott ránk támad 10 őr. (azok a barna kabátos alakok) ott lehet alkalmazni. -
Tipu #3905 Sziasztok!
Multiplayer nevem: Royal_tipu
-
Hoz_Hun #3904 "going up us" az melyik? Ha találsz egy olyan helyet, ahol 10 őr van egyszerre akkor szólj. Lehet küldit kéne indítani: amikor a csajt kiszabadítjuk a toronyból és a híd lábánál védjük a szökését, akkor rohadt sok őr támad meg egyszerre. Lehet ott kéne megpróbálni. De ha találsz megfelelő helyet írd meg. -
#3903 Na az 5 thirsty harlequins az meg van, meg a going up us. Most a "Kill 10 guards with single arrow storm"-al prróbálkozok, de eddig csak 9 jött össze. -
#3902 Nekem van egy, kaptam a tavalyi novemberi gamespoton, de én Bpn lakok. -
#3901 drága -
peete #3900 Hallo!
Érdeklődnék h maga a komplex story-t mennyire tetszett nektek vagy hogy látjátok az elkövetkezendő folytatást így össze vetve a 3 játékot?
Merre tart vagy hová? Menyire esélyes még hogy egy lesz egy történelembeli rész (amerikai forradalom ,francia forradalom) vagy inkább a jelenkorra koncentrálódik a folytatás? -
xido #3899 nagyon csúnya és/vagy drága egy nagy felbontású képet elvinni copy generalba és kinyomtatni A2-ben? -
eN00 Begger #3898 Keresek Assasin's Creed Brotherhood posztert! E-mail: [email protected] -
#3897 10 szint a max, ha elérik akkor jön a ceremónia, beavatás a brádörhúdba.
Én megedzettem őket már seq6 körül, kellemes segítség voltak:) Na meg egy pár küldetésnek az a 100% szinkronja, ha használod őket.
A tornyokat, és a renoválást is folyamatosan csináltam két küldetés között, így a játék felétől már 10k jött 20 percenként:) Nem volt gondom a pénzzel:) -
#3896 felmászol a legtetejére a zászlórúdra (a játék legmagasabb pontja), ugrasz, ernyőt nyitsz és megkapod. -
#3895 thx -
#3894 Flying Machine meg csónak a Leonardo's Machines küldikben van. :D Ha azokat megcsináltad, vehetsz ejtőernyőt. -
ratgab #3893 De engem speciel a valóság érdekel!
Izginek ott vannak a játékok, meg a Brotherhood Multi!