Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maradt elsõ helyen Altair péncélja,a fehér ruci könnyen koszolódik,meg csak 4es életereje van:)
Most hozta a futár a Codex kiadást. Jókora a doboz, de kibontani majd csak otthon fogom.<#wave>

Ilyen sorrendben jólehet <#nevetes1>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

több játékos karakterként igen,de itt úgy értelmezem,hogy a single játékban rohangálhatsz vele..
Prince23
Halequint vmelyik kiadásban megkapod ingyér.

na..most mi legyen..itt állok m.helyen,uplay oldalon,van 55 uplaypontom a korábbi részbõl..oldjam 40ért Halequin-t,vagy az Altair páncélt,vagy Ezio civil ruciját?:))
most egy érdekes kérdésem van...lehet a virágbolti verziósok megszívják és nem lesz benne nekik a DaVinci DLC?..úgy nézem,hogy azt unlockolni kell uplay-en,térítésmentesen ugyan,de ahhoz hivalatos serialos verzió kell..
Értem! Kösz a felvilágosítást (nem sok tapasztalatom van a GLS-el)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

addig nem mennek haza,míg minden ki és bemenõ csomag nincs átvéve,ezt szó szerint értsd:)
az 100%,az azt jelenti,a futár felvette a lerakatból és úton van vele:)
Ha a csomaginfó azt írja, hogy Kézbesítésre átvéve, akkor az azt jelenti, hogy aznap kiszállítják vagy az nem 100 %-ék?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

4 felé már begyûjtenek inkább,szóval addig tuti odaér
Igen! GLS

gls?
Hát nem kapkodják el... nálam még mindig nem jártak...

rayman12
Amugy a történet részén gyorsan végig lehet szaladni mert sajnos elég rövid, de igyis csak 40% osan van megcsinálva nekem szal még van dolgom bõven.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Tudom! Virágbolt... Csak csodálkozom, hogy így végigrohannak egyesek!(Nekem pl. ennyi idõm nincs...) A másik meg, hogy nem jobb kiélvezni... szépen lassan végigjátszani!

Palinko
nekem is van ilyen tippem, de közel sem biztos hogy bejön.
ne játszd a meglepettet,hogy "még ki se jött":)
de ez,2 nap alatt nekifeküdni..brr:)
* ma

Még ki se jött!! Eredeti jön neked is mag?

rayman12
Nah én kijátszotam, elég érdekes a vége szerintem a 3 ban már végig desmond al kell menni.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Na az beb...na

éppen ebben a pillanatban..m.helyre,szóval még van pár órám,de addig már nézegethetem :)
jé,véletlenül belerakták az elsõ 2 rész lemezét is serial kézikönyv nélkül

viccõtem:))
ratgab most nagyon irígy.... meg is sárgult az irigységtõl...<#smile>

DarkJedi
Helo én most érkeztem a CD Galaxisból. Kurvajó a Steelbook nagyon igényes.
És kaptam egy posztert! :D
Aaahhh végre telepítem. :D

Valakinél járt már a futár???

gameplusz
Nálam is beakadt néha még a patch elõtt. Most érezhetõen jobb.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Kongy
PS3-on recések az árnyékok, meg néhány textúra ott is villog. :P
Akkor szaggatott kissé PS3-on, mikor Machiavellit követem lóval az elsõ Borgia Tower bevétele után. Hozzátenném h nem a TV hibája volt, mert az egy FullHD 1080p Samsung LCD TV volt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MerlinW
Ha nálam jól fut, akkor nálad is jól kellene. A VGA-d gyengébb ugyan, de mint mondtam AA nélkül 1680-ban a 4850-es gépen (proci, ram ugyanaz) is tökéletes.

[merlinw.org]

CroftManor
Pont ebbõl a részbõl akartam holnap vidit felrakni, de nekem egy-két textúra bugos. Nektek is? Pl a gyertya az asztalon :S lehet driver csere kéne?

Nothing is True, Everything is Permitted

Shep
Hát én ilyennel nem találkoztam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tegnap is láttam ezt már..ez nem a terület lezárások határai?
Helló! Valaki tudja, hogyan kell kiszedni azt az õrülten idegesítõ fehérséget a játék tetejérõl, ami olyan mintha valami fehér köd lebegne gradientesen a játék tetején. Valami elképesztõen nagyon rossz. Iszonyatos dizájnelem, és ezt felsorolják mint grafikai újítás. Elméletileg ez az animus szélét hivatott reprezentálni... de borzalmas. A szemem kiesik tõle, hogy folyamatosan változik a teljes kontraszthatás, próbálna fókuszálni a szemem, de nem megy neki mert nem tud, mert ez a hülye köd a játékban van... Ez eddig senkit nem zavart még?
Prince23
NV GTX 275, 2 GB Ram, mindössze két magos procival. Egyébként jól optimalizált. Csak most mintha picit nehezebb lenne az irányítás. Legalábbis AC 2-höz képest. vagy csak szimplán elszoktam az ácézástól...

Shep
Szerintem nincs különösebb gond a gépigénnyel. Hol voltak lassulások ps3-on, mert ha jól emlékszem te említettél ilyesmit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kongy
Hmm... egész jól fut nálad! Milyen géped van?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Prince23
na ez a rész nagyon bejött. bár a tavalyi E3-on pont ezt mutatták be, de végre én is túl vagyok rajta :) epic:) ahogy mondani szokás ugye :D

http://www.youtube.com/v/jOEymynSxc4?fs=1&hl=hu_HU&rel=0

Kongy
Csak jól fusson...

Prince23
Am látszik is. nagyon szép lett.

amit közöltek is,hogy állítólag kis graf-tuningon esett át a pc verzió a konzolosokhoz képest..
Kongy
Vki aki németes (pl Tirexi xD) mondja már meg h ez mit jelent: Die PC-Version von Assassin's Creed: Brotherhood stellt sich dem Grafikvergleich mit Xbox 360 und PS3.

Kongy
PS3-as verzió nagyon ködös. Én játszottam vele PS3-on, és nem így nézett ki. :S X360-as verzió a legszebbnek tûnik a képeken, de a PC-sek se rosszak.

grebber
van kép,amire azt mondtam,na mi a fene:)
HeadHunter86
Képek tõlem is: LINK

Klemice
Hello!

Elakadtam, a Corleone család fejét kéne megölnöm, de azt írja, Szicíliába menekült, viszont nem találom az oda vezetõ utat. Szóval merre is kell a Keresztapa után eredni?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Kongy
Így már mindjárt más. <#wink>

Csupán azért töröltem mert megmondtam h a játék késõbbi részeibõl videó/képanyagot linkelni szabad, ma éjfélig. Off topikba mehet korlátok nélkül amúgy.

elitehun
Akkor hajrá :P
Én úgyis csak a single után jövök
Prince23
Ez a game valami fenomenális. nem gondoltam volna hogy az AC 2-t is felül lehet múlni :)

igaz még a mem2-nél vok. ez tuti vétel lesz. csak sokat gondolkodom a CDG-n meg a steamen is.