Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Én csak holnap kapom, mert Pick Pack Pontos vagyok 😛

Na mindjárt fent van a gém!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

több ágyút szedj le..mindkét oldalon van vagy 8-9
elitehun
XDXD
ratgab: ja tényleg, el is felejtettem
LOL XD <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Assassinok praktikus homlok és kéz törlõ kendõcskéje, légmentesen csomizva <#pias>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Gondolom a multis karakterekrõl szóló kártyák...

elitehun
Abban a kis kék tasakban (Linage DVD alatt) mi van?
Empty
Mármint mikor menet közben? Az elsõ ágyúval 2 fatorony plusz 2X3 ágyút lekapok. A másodiknál egy fatorony meg 3 ágyú és mindig elvész majd újrakezdi a pályát!

elitehun
Bár amikor a l4d-et rendeltem akkor is 5 elõtt 5 perccel hozták ki. Máskor meg már reggel meg szoktam kapni :S
elitehun
Már mindenki megkapta csak én nem? :SSS
menet közben próbálj még leszedni legalább egy közeledõ ostrom tornyot
Grat hozzá. Én még csak most bontogatom az enyémet. Képet meg azért nem fogok rakni mert tönkrement a fényképezõm. A telefonomon lévõ meg zsírgagyi.

<#nezze><#eljen>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Empty
Hiába csinálom a lenti videó alapján! Desynchronized és újra kezdi!

Biszog Kongy-nak már tuti müxik, nem írt egy ideje <#hehe>

lehet idõeltolódás miatt még nem lõtték fel?
Akkor pár nem túl jó minõségû kép tõlem! Elõre is elnézést nem vagyok nagy fotómûvész és csak telefon állt rendelkezésemre!

KollerN
Mûködik nektek a multi? Nekem azt írja nincs szerver próbáljam újra, nálam van a gáz vagy valmit rosszul csinálok?

káros következmény az lehet,hogy esetleg pótolni kell majd a cuccokat nekik pénzért..legalábbis ha a Legacy logikáját követi..
Számít az? Tûkön ülünk már xDD

Shep
Kösz, nem gondoltam ,hogy lehet assassin bajtársakat hívni mindenféle káros következmény nélkül 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

elitehun
áááá én még nem kaptam meg :S
Remélem hamarosan telefonál a futár hogy itt van 😄
még nem telepítette,várjál😊))
Mostmár hogy lenyugodtál, multis beszámolót a népnek. Üsse kavics videó is megteszi <#taps>

lõj amennyit tudsz,aztán úgyis elvész a város😄
Empty
Máris az elején megakadni? Az Enemy Canon résznél, hogy lehet megcsinálni a feladatot? Egy sor ellenséges ágyút kiírtok aztán elvész a város? Valamit nem jól csinálok? Köszi!

és akkor trenírozhatod a Legacyban tovább õket😊
MerlinW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én a szénásba ugrottam az elején, behúztam az õrt, majd hátramentem a házfalhoz, a tetõn levõ õrre küldtem egy csoport assassint, akik elintézték mind a 2-3-at. Ezután felmásztam a templom tetejére, onnan is leküldtem egy assassin csoportot, akik elintézték a kaput õrzõ öröket. Ezután már csak 1-2 õr maradt a bankárral.

Innentõl több megoldás van, ha teljesíteni akarod a szinkront, akkor odasomfordálsz az egyik padhoz kihasználva tömeget és onnan kapod el, vagy megölöd a bankárt méregnyíllal/assassinokkal.

Méregpenge/nyíl sok mindenre jó. Egyrészt vicces. másrészt nem veszik észre, ha nem szembõl szúrsz (méregnyíl még észrevehetetlenebb), valamint zavart kelt, elvonja az õrök figyelmét, a mérgezett egér elkezdi kaszabolni a körülötte levõket, stb. Az egyik leghasznosabb cucc.

Miután végeztél, van fent az egyik póznán egy madártoll, onnan pedig leugorva ejtõernyõvel (Leonardo küldetéseivel ekkorra már illik végezni) el tudod hagyni a veszélyzónát.

Ez az assassin toborzás, fejlesztés dolog nagyon nagyot dob a játékon😊 Van már 4 lvl9-es és 7 lvl6-8-as pajtásom, csak úgy írtják a katonákat😊
A nyílzáporos fícsör pedig már-már cheat kategória😊

[merlinw.org]

tudom már,ez nem remegõs szellemképes fotó..3D,csak szemcsi nélkül ilyen😊
Kongy
Na, most higgadtam, nem remegõ kézzel, unboxing után, telepítés elõtt:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Nem azt letakartam 1 papírlappal. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Jólvan hát izgatott vagyok/voltam mint az állat. 😄

direkt csinálta,nem akarta,hogy lássuk a címzett nevét😊
Lolmá, remegõ kézzel fényképezve <#taps> epic

há' nem kell mérgezéssel szöszögni vagy korrekt társat kell találni😊
CroftManor
Hú de utálom amikor multiban megmérgezel valakit, jön a társad, az meg megöli! xD Majd ti is fogtok anyázni 😄 mert ilyenkor a 600-7000 pont helyett csak 50et kapsz...

Nothing is True, Everything is Permitted

"Kedves megrendelõnk!
Mivel kézhez kapta a codex kiadást és itt vagizik vele,jutalmat érdemel..a kézikönyvön levõ serial számot csak eagle vision-ben láthatja,ha nem képes rá,így járt"<#hehe><#hehe><#hehe>
akkor most te vagy az elsõ egyelõre a fejlécben😊
Kongy
Lesz unboxing vidi! 😄

ez jó kérdés,én se használtam élesben😊
szerintem lassabban veszik észre a támadásod,akkorra már leléptél,mire a delikvens kinyúvad😄
Kongy
Végre MEGÉRKEZETT

Az ACB Limited Codex Edition! (szörnyûek a képek, de remélem a lényeg látszik xD)

Shep
Kösz. Egyébként a mérgezett penge mire jó pontosan? Az elõzõ részben sem igazán vágtam a dolgot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dobj egy marék aprót,aztán mikor lehajol érte assassinold meg😊))
Shep
A Bankárt, hogy lehet észrevétlenül elintézni?

destiner13
Got it.

jaja..sose fogom megszokni a nõi nevét😊
Szerintem Hellequint akartál te mondani!

Ketten vannak ugyanis: Harlequin és Hellequin. Õk egy testvérpár a Harlequin a férfi, míg Hellequin a nõi karakter (Mindkettõ úgy néz ki mint Joker a Batmanbõl). A Harlequin benne van a Steelboxban, Hellequin meg feloldható!

Mindkettõ Multis karakter!!!! Max sztoriban legyilkolhatóak!

Multiról írjatok majd, milyen lobbis ez is vagy miféle a csatlakozás módja.

javallanám az azonnali bontást,hogy minden benne van-e..tok,benne a lemez papírtasakban,kézikönyv a kódokkal..