7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • elitehun
    Passz.
    Kongy: a banner alatti szöveget igazítsd meg pls mert az egész szöveg (a játékosok neveivel együtt) egy link lett ami a warez topikba visz
  • CroftManor
    Nincs benne a controls menüben?
  • elitehun
    Sztem itt inkább space, olés gombbal elég hülyén festene.
    Am Kongy sztem próbáld ki, legrosszabb esetben meghalsz
  • CroftManor
    Az ölés gombbal. Legalábbis boxon az X hosszan nyomva tartva ugrás után. Nem csak viewpoint magasságból, egy magasabb háztetőről is le ugorhatsz, boxon van olyan acsi, hogy ddouble assassinate ejtőernyővel. ^^
  • Kongy
    naja, és az a kérdés h melyikkel :D
  • elitehun
    Ha nem tévedek csak le kell ugrani egy magas helyről és aktiválni egy gombbal
  • Kongy
    Ha az összes Leonardo's Machines mellékküldit megcsináltad.
  • elitehun
    Mikor kapjuk meg am?
  • Kongy
    Charge még sajna nincs meg, 18-as vagyok csak. :D Még mindig volt teendőm a single-ben, de most már nincs től sok tennivaló ott sem, szal most még jobban rágyúrok majd a multira.
  • Kongy
    Na, megszereztem az ejtőernyőt. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:

csak view point magasságból lehet használni?
    és ha igen, akkor pontosan hogy? Melyik gombbal lehet aktiválni?
  • CroftManor
    A hidden gun nem sokat ér. Csak 100 pontot kapsz egy ölésést. Használj inkább smoke bomb + poiosn, vagy charge+ smoke bomb. Ha pl látod h az egyik préda épp le stunnolja a társad, akkor benyomsz egy smoke-ot, hogy ne tudjon elszaladni és fókusz killel megmérgezed. A charge meg arra jó, hogy kikapja a tömegből a prédát, akár morpholt, akár disguise-olt. De már biztos tapasztaltad ^^
  • xido
    játékon belül menü,extra content..
  • JethroHUN
    uplayen kivan pipálva a Da Vinci dlc- de nekem van még egy bonusz tartalom kódom a kézikönyvre nyomva azt hova kell beírni? (tescoban vettem, imént)
  • MerlinW
    Truth jelenet, és a da Vinci DLC vége
    hozzásegít egy kicsit a dologhoz. Egyébként cliffhanger, tehát senki sem tudja, AC3-ban kiderül minden.

Itt pedig van egy jópofa teória (best answer)
  • JethroHUN
    Nekem nem igazán már nem emlékszem mint mondott Subject 16
  • JethroHUN
    Én pl azt, hogy:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az az ős nő, kényszerítette Lucy megölésére Desmondot az almán keresztül? Abstergo ügynök lett volna?
  • elitehun
    Am még mindig nem értem a végére tehát azzal kapcsolatban ne kérdezz :D
    most asszem a 7.-ik résznél vok
  • elitehun
    Mit nem értesz?
  • JethroHUN
    a végét én sem értettem, hogy miért történ az ami történt.
  • skygt90
    hali ! valaki leírná nekem a történetét nagyjjából...vagy legalább a végét hogy most mivan :D mert fogalmam sincs :S:D
  • JethroHUN
    hogy kell majd multizni? ha hosszan nyomom az R-t (akkor célkereszttel manuálisan is kijelölhetek egy karaktert? vki írta) vagy olyan mint a single és amit a gép akar. Gondolom nekem kell majd észrevenni ki a gyanús akkor kijelölve megmutatja hogy az bot vagy player?
  • Atkamon
    Crack-el nem megy a multi, de ahogy előttem is írták, sem a single-hez, sem a multihoz nem kell lemez.
  • elitehun
    Nem kell semmihez se lemez. És még véletlenül se crackelj mert sztem a végén vehetsz egy új gémet
  • elitehun
    Sztem k*rva sok változás van benne :D
  • Hans von Luck
    Hi. Mennyire lett gépigényes a cucc? Egy átlagos gépen hogy futna?
  • JethroHUN
    kell majd lemez a multihoz? nincs kedvem szanaszét karcoltatni
    nem ezért van az az uplay hogy ne kelljen? vagy crackel megoldható?
  • Sponnyabob
    Azt hogy csináltad? Én épp most csináltam meg a leírás alapján és jó lett.

Amúgy nagyon fasza a játék nincs sok változás, de pont annyi plusz van benne amitől mégis érdekes lesz. Szerintem megint nagyon jól eltalálták. Amúgy a multi milyen azt még nem próbáltam? Van sok ember vagy még gyengélkedik a felhozatal? Kicsit félek tőle mert elég sokat bénázok, de majd megszokom újra az irányítást. Egyébként játszik valaki gamepaddal?
  • JethroHUN
    megvan,csak chrome blokkolta flasht
  • JethroHUN
    az tök jó mert PC/Mac nincs ott az ACB
  • Munszu
    Most be másolok,mert nekem is ezt írták és ez alapján csináltam meg: DLC feloldása: Uplay-re felmész, onnan fölül a Games fül... ott ránézel az ACB játék sorára(természetesen bejelentkezés után), rákattintasz a View Actions az Reward gombra (jobb oldalt egy viszonylag nagy kék felület.... ott rámész a Rewards részre (itt érdemes átállítani a keresést PC/MAC fülre, mely a platformok között van felsorolva)

Ezen a lapon látod az elérhető Rewardokat: Köztük ott a Da vinci DLC, melynek jobb oldalán ott a REdeem Now felirat... erre csak rákattintasz és már kész is!

Szintén a Rewardok között látod a (legalsó) a HEllequin nevezetű multis karaktert... ennek feloldásához 40 uplay pont kell, melyet megkapsz, ha játszol a játékkal!

Harlequin megnyitása: Amennyiben a dobozban találtál a CD kód mellett egy + kódot (bónusz kód), akkor azt a játékba belépve az Extra menüpont alatt tudod beírni (van ennek egy külön menüje)... ott beírod és már meg is nyílik a multis karakter!

Remélem tudtam segíteni. :)
  • JethroHUN
    Megjött a játék, teszem fel, kellene egy kis segítség h kell feloldani a bonuszokat, ezen az uplayen?
  • Kongy
    Engem múltkor templar vision-nel kaptak el, nem tudtam mit jelent h olyan vakítóan fényes lett az ellenség. Sztem az a lényege h gyorsan kell csinálni. :D

Amúgy nekem van 2 profile setem amit használok: az egyik a smoke bomb & morph, ezt manhuntban szokásom, ha üldözött vok főleg, a másik a throwing knife & hidden gun kombó. Ezt meg üldözőként ajánlom. Aztán van még olyanom h disguise & smoke bomb, de sztem sokat nem érek vele, kb annyit mint a morph-al, viszont a morph tartósabb, ezért hasznosabb... Ha meg disguise-olsz, és pont az ellenfeled előtt változol át/vissza, akk is le lehet lepleződni elég gyorsan. Én így kaptam el nem is egy embert...
  • ratgab
    Semmit nem ér, de szerintem ezt pont kenyérnek magyaráztam üzentben a multiban!

Hogy miért rossz, mert felfed az ellenfeled elől... 2 ability-t jobban is fel lehet használni sztem!
  • ratgab
    Először is be kell rakni az ability-k közé a customization menüben asszem (ehhez természetesen meg is kell nyitni azt a képességet... fejlődéssel) ,... ekkor megszabhatod, hogy a Q-val vagy az E-vel "indítod" a képességet!
  • Kongy
    19-en oldódik fel a templar vision, ugye? Nagyon buzi képesség.
  • ratgab
    Legnagyobb bugom: Valahogy az ellenfelem lockolásból kiugrott és mellé csaptam és ezért láthatatlan lettem az ellenfeleknek.. de cserébe nem tudtam ölni... sem stunnolni!

A mai nap folyamán 1x engem is kivágott a multiból!
  • ratgab
    Húú most mekkora multi meccseket nyomtam... 10 meccsből CSAK 1x voltam 2. helyezett minden egyes alkalommal nyertem, mindezt Assassinateben... Legnagyobb pontszám 6900 (ez csak a killekből... a bónuszokat nem adtam hozzá... amúgy lenne kb. 7990). Átlagos kill 11/ meccs (azon röhögtem, hogy a 2. helyezettnek 10 volt, de 1000 ponttal kevesebbje volt)

Legnagyobb értékű kill... 1200 pontért (észrevettem a támadót... kapott egy smoke-ot... ezután stunnoltam...majd belockoltam... vártam, míg körbeér a kis kés ikon körül a "mutató" majd mivel egy álló csoport mellett álltam, így míg a fókusz mutató körbeért, addig visszablendeltem, hogy megkapjam a hidden bónuszt!

Így Incognito: 300 + Hidden bónusz: 200 + Poison: 200+ Greater Variaty : 400 (ez azért jár, ha sokféleképpen ölsz) + még kaptam 2 db 50-est is, ezt nem tudom miért!

A másik szép killem, amikor az ellenfél besétált abba a haladó npc csoportba, ahol én blendelve voltam és kapott arcába egy adag mérget úgy, hogy észre sem vett... Eredmény 1000 pont, ezért a megmozdulásért!
  • ac
    Ha jól emlékszem fent van a torony tetején.
  • Kongy
    Eleve 19-es szinten oldódik fel a templar vision, és sztem az E-vel kell aktiválni, mivel gyakorlatilag ugyanaz mint az eagle vision a single-ben.
  • Kongy
    #3918 - már megkérdezted egyszer nem is olyan rég, ezt kéne már felfogni végre....