Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én a szénásba ugrottam az elején, behúztam az õrt, majd hátramentem a házfalhoz, a tetõn levõ õrre küldtem egy csoport assassint, akik elintézték mind a 2-3-at. Ezután felmásztam a templom tetejére, onnan is leküldtem egy assassin csoportot, akik elintézték a kaput õrzõ öröket. Ezután már csak 1-2 õr maradt a bankárral.
Innentõl több megoldás van, ha teljesíteni akarod a szinkront, akkor odasomfordálsz az egyik padhoz kihasználva tömeget és onnan kapod el, vagy megölöd a bankárt méregnyíllal/assassinokkal.
Méregpenge/nyíl sok mindenre jó. Egyrészt vicces. másrészt nem veszik észre, ha nem szembõl szúrsz (méregnyíl még észrevehetetlenebb), valamint zavart kelt, elvonja az õrök figyelmét, a mérgezett egér elkezdi kaszabolni a körülötte levõket, stb. Az egyik leghasznosabb cucc.
Miután végeztél, van fent az egyik póznán egy madártoll, onnan pedig leugorva ejtõernyõvel (Leonardo küldetéseivel ekkorra már illik végezni) el tudod hagyni a veszélyzónát.
Ez az assassin toborzás, fejlesztés dolog nagyon nagyot dob a játékon😊 Van már 4 lvl9-es és 7 lvl6-8-as pajtásom, csak úgy írtják a katonákat😊
A nyílzáporos fícsör pedig már-már cheat kategória😊
[merlinw.org]

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nothing is True, Everything is Permitted
Mivel kézhez kapta a codex kiadást és itt vagizik vele,jutalmat érdemel..a kézikönyvön levõ serial számot csak eagle vision-ben láthatja,ha nem képes rá,így járt"<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
szerintem lassabban veszik észre a támadásod,akkorra már leléptél,mire a delikvens kinyúvad😄
Az ACB Limited Codex Edition! (szörnyûek a képek, de remélem a lényeg látszik xD)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ketten vannak ugyanis: Harlequin és Hellequin. Õk egy testvérpár a Harlequin a férfi, míg Hellequin a nõi karakter (Mindkettõ úgy néz ki mint Joker a Batmanbõl). A Harlequin benne van a Steelboxban, Hellequin meg feloldható!
Mindkettõ Multis karakter!!!! Max sztoriban legyilkolhatóak!