19
-
Noru #19 Facebook over:
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account -
szarvasdinnye #18 ugyanmar, trollokra ne pazarold a draga idot! Ha magatol nem kepes a kerdeset megvalaszolni, felesleges irni neki, a reagalasod ugyis tovabbi troll hozzaszolasokat fog generalni.
"A szakember a fiatalokat megszégyenítő módon tele van ambíciókkal és ötletekkel. Szerinte nem csak nekik lehetnek jó elképzeléseik és a web nem csak a 20 éveseké."
Igen, lattunk mar ilyen elkepzeleseket, amik aztan szepen eltuntek a sullyesztoben. -
G_ArchAngel #17 Fotos... -
Betonparaszt #16 Persze hogy hozzáteszik, hiszen a lelki nyomorékok már csak ilyenek Van aki védi és van aki fikázza. Van aki azért védi, hogy más fikázhassa és így legalább kapjon valami visszajelzést és vannak olyanok, akik hasonló okokból fikáznak. Aki az internetet használja az mind a pokolra kerül! Aki pedig a facebookot is.... nos abba jobb nem is belegondolni
-
opeca #15 Amúgy érdekes, eddig ahol fikáztam a facebook-ot, ott akik védték mindig hozzáttették, hogy ők amúgy nem komálják:))) -
opeca #14 Milyen munkát? -
opeca #13 Tehát semmire sem jó. Nincs igazi célja, csak úgy van. -
G_ArchAngel #12 raadasul tele van munkalehetoseggel, en is kaptam mar kisebb munkakat FB-n keresztul... -
Betonparaszt #11 Micsoda egy félrevezető cím......
opeca, nem kell feltétlenül lelki nyomoréknak lenni ahhoz, hogy facebook felhasználó lehessen az ember - de nyugodtan csatlakozhatsz te is még akkor is ha az vagy . Közösségi portál ahol rengeted ismerősödet találhatod meg - még a lelki nyomorék pajtásaidat is ha regisztráltak .
Vannak olyanok, akik csak beugranak pár percre és megnézik, van-e valami üzenet és vannak olyanok akik képesek órákat eltölteni azzal, hogy különböző játékokat játszanak vagy csak egyszerűen ismeretlen emberek képeit böngészik .
Persze mielőtt még azt gondolná valaki, hogy nagyon védem a facebookot..... " egyél szart! Több milliárd légy nem tévedhet." -
opeca #10 Valaki elmagyarázná nekem, hogy miért olyan népszerű ez a facebook?
Vagyis, hogy miért ennyire népszerű?
Tényleg ennyi ember lelki nyomorék, hogy csak ilyen közösségi szájtokon képes lélegezni? -
G_ArchAngel #9 Azert a Google mar elkezdett egy komplett vilagot epiteni maga kore es nem keves hardvergyarto fugg toluk...
Konnyen alakithatja a sajat vilagat zarta a kesobbiekben, szvsz... -
kvp #8 "Számomra a kereső az egy szövegmező meg egy SEARCH gomb"
Az egy kereso, mig a yahoo egy portal. En a yahoo-bol csak a yahoo groups-ot meg a mail-t hasznalom, de keresni a google-el keresek. Viszont van hotmail-es es tortenelmi okokbol freemail-es account-om is. A yahoo fele kaoszt egyebkent eleg egyszeru limitalni, csak at kell allitani a feuletet. Nekem a yahoo site-jabol a keresosoron kivul csak a mail classic, a groups es a news latszik, tehat kb. azt hozza amit egy atlag minimalista webmail felulet.
A yahoo hozzaallasa pedig szimpatikus, es erheto is, mert ha tenyleg atall a vilag a zart alkalmazasokra, akkor a yahoo (es a google) huzhatja le a rolot. Ok nem alltak be egyik taborba sem, hanem megprobalnak minden letezo platformon szolgaltatni es ezzel tulelni a jelenlegi versenyt, mig a google probalja eroltetni a nyilt es ingyenes vilagot, mert csak az passzol az uzleti modelljebe. -
BlackVoid #7 Mailben meg a google alkotta meg az átláthatatlan szart (message threading - fujj). A Yahoo mail meg zseniális avval, hogy bármennyi ablakot meg lehet nyitni. -
gmagich #6 Egyébként sem szeretem a Samsungokat, de ezek után szerintem már csak azért sem venném meg, mert hogy a Yahoo beleintegráltatja magát. Utálom a Yahoo-t, átláthatatlan szar. Számomra a kereső az egy szövegmező meg egy SEARCH gomb = Google. -
czyi #5 hát. jó.
hajrá neki.
ámde: úgy vélem, a fészbúkot azért kedvelik olyan sokan, mert jó.
ha jön a yahoo és lekoppintja a fészbúkot, attól még egyáltalán nem biztos, hogy jó lesz. sőt. valószínüleg nem lesz jó.
hát így. -
gmagich #4 Az szerzik meg, ami hozzájuk illik. Én sem "birtoklom" az összes nőt (sajnos), csak azt, amelyik hozzám való. Persze itt abban bukik el a dolog, hogy ő nem lehet mindenkié... -
phoenix1 #3 "Mi azt szeretnénk, ha a közösségi média mindenkié lenne. Fontos számunkra, hogy ne birtokolja senki egyedül ezt az ágazatot. ... meg fogjuk szerezni azokat a szolgáltatásokat, amik illenek hozzánk."
Akkor most mit is szeretnének, hogy senki se birtokolja vagy, hogy az övéké-e legyen? -
#2 Jól mondja, am. sunáznám. -
richard45 #1 marha jó