798
Battle Of The Immortals [MMORPG]
  • ToCsEk
    szakmák? :D mire gondolsz? v craft?
  • markus1152
    Na még lenne egy kérdésem! :D

Mi a helyzet a szakmákkal? Mit érdemes nekem tanulni? (37-es slyr)
    Némi kis infó jól jönne róluk :D

(Nem akarom ezt is elkapkodni, mint a pont osztást)
  • ToCsEk
    nah végre, 10.én jön az 1.8 :)
    azt hiszem egész szerver 10es skillekkel fog rohangálni :D
  • markus1152
    Köszönöm.
    Szerintem sly-t kezdek.
  • ToCsEk
    pedig hereticből hiány van, azt viszik mindenhova :)

legjobb pvp karakter a champion :)

persze vannak érdekes dolgok :)

heretic - spirit
    champion - vit
    mágus - int
    slyer - dex
    brz - str

kb ennyi :) hrtc, sly, vagy chmapot érdemes csinálni :) champbol sok van, 1 partyba 1 kell, hereticből nagyon kevés mindig kersnek, sly meg jo dps, legersőebb xp skill :)
  • markus1152
    Majd annyi segítség kellene még hogy melyik karinál mire érdemes osztani. Előre thx!
  • markus1152
    Hát ha már kezdek új karit az nem heretic lesz :D Akkor már valami mást mert nagyon unalmas lenne ezt újrahúzni.

Melyik karakter jó úgy viszonylag pvpre?
  • ToCsEk
    hát nem nagyon láttam intes hrtcet, spirites is critel mint állat, de van megoldás 500zenes item, 1,5kk coin min, én törlést ajánlom :) lvl45 megvan 8óra alatt :)
  • markus1152
    De elvileg az int critet is ad.
    Nem értem miért lenne felesleges. Meg nincs valami más megoldás? Minthogy töröljem a karakterem?
    Nincs valami pont újraosztás?
  • ToCsEk
    akkor még most töröld az karaktered :) mert 35 az megvan 1 nap alatt..
    hereticnek full spiritre kell raknia :) a többi csak fölösleges pazarlás, mással nem érsz semmit :)
  • markus1152
    Egyébként Heretic-el vagyok. Eddig int-re raktam a pontokat.
    Gondolom Spr-re is kellene raknom. Meg esetleg dex.
    Hogyan érdemes rakosgatni a pontokat?
  • markus1152
    OOOOHH!! Nagyon THX. Minden tiszteletem :D
    Olyan hülye vagyok :D
    Nem volt ennyi eszem hogy azt nyomkodjam.
    Mos tmár 35ös lettem :D
    Még 1x nagyon köszönöm :D
  • ToCsEk
    most én vagyok a hülye vagy tényleg 465750>90000
    valamit nagyon elírtál, amúgy meg c betű és alul update :)
  • markus1152
    Van még egy problémám.
    31 es vagyok és 465750 expertet kell összeszednem. Már minden hozzám közel álló küldetést meg csináltam. most tartok 90000 körül.

Ez már azért lol. Megkérdeztem egy 43 lvl-es karaktert, ő azt mondta hogy neki 300k körül kell az expert a szintfejlődéshez.

Na ha kiderül hogy pont én fogtam ki ekkora állat bugot, akkor fogom magam és otthagyom a játékot a picsába. :@
    + Angolul nem tudok hogy valami panaszlevelet tudjak írni a supportnak.

Na hát szépek vagyunk...
  • ToCsEk
    talán megvan még a Hunagry guild top20 körül vannak, de már lehet inaktívak lettek,
    r guild ladder
  • markus1152
    Most már elég sok mindenre rájöttem.
    Köszi a segítséget.
    Ja és van valami magyar Guild ahova be tudok lépni?
    Az Aquarius szerveren játszok.
  • ToCsEk
    ha csinálsz 1magad partit 1magad is beenged :)
  • markus1152
    Értem, köszi :D

És az instákba hogyan jutok el?

Annyit tudok hogy kell hozzá party mert egyedül nem megy.
  • Gubberx
    Az első instában dobják a bossok.
  • markus1152
    Helló, valaki nem tudja mi az a stamp? 30-as cuccokat szeretnék venni, de ez miatt nem bírok.

• Doomista
    Nincs mit!
  • mailo9
    Jah és köszönöm(bocsi a sok postért:S)
  • mailo9
    megtaláltam
    Kérdésem tárgytalan :D
  • mailo9
    azt hogyan?
    ezt hogy ne legyen spam
  • Doomista
    abandolni a questet és ÚJRA felvenni.
  • mailo9
    sziasztok!
    Ujra én vagyok...
    Van egy küldetés a Chromatic seashelles..
    átkel változni h megcsinálhassam..megcsináltam átváltozva és kinyomtam az átváltozást mert nagyon irritált h ugy nézek ki viszont most nemengedi leadni a küldit:S
    Valaki segitsen h mitkell most tennem léci!Köszi!Bye
  • Sunrider924
    Nem neked irtam valaszt, ergo nem ertem miert vetodtel ra. AMit irtam abban tobb igazsagtartalom van, mint amit a valaszod alapjan te toleralni birsz, en lvl 62-on csatlakoztam egy bandahoz es addig egyedul elvoltam, mint irtam van jatekban levo funkcio amivel csapatozast meg lehet oldani akarhova es komunikalni is szabad igy lesznek barataid a jatekban, nekem nem szempont hogy magyar legyen.
  • Tomy Lee
    Nincs buzi insta nincs ott semmi,hagyd már azt a szemetet itt ps.
    Ez a game se isten de az a szar 9d méginkább borzasztó na ennyi
  • Doomista

Értem én, csak leszarom :-)
  • ToshiBá
    Az.
  • Super Saiyan
    mi az a 9d? 9 dragons?
  • ToshiBá
    Mint már írtam.

A mi játékunk a 9D... Nincsenek ilyen buzi insták meg időzített szarságok.
    Aki meg ha azt mondja, hogy rögtön jövök az ne oltogasson másnap, hogy tele van a hócipője...
    Érted?
    Az ilyen nem ember, hanem csak egy nyomorult nolifer.

lvl55-ön csatlakoztam a bandához, lvl57-en kiléptem. Ez kb egyik nap délután be, másnap délelőtt ki.

Nekem ennyi idő elég a véleményformáláshoz a többiek hozzáállását illetően.
  • Sunrider924
    Van egy pici problema, espedig ez a jatek MMO azaz MASSIVELY MULTIPLAYER, ergo a legtobb dologhoz csapat kell, tehat meg kell tanuld hogy mukodik a jatekban a csapatepitesi opcio. Annyit segitek, hogy a party nevu gombra klikkelve, Intentions-nal bekattintod mit akarsz event/instance, aztan ha elkezd villogni az ikon megint akkor acceptalod a meghivot es tisztazod party csatin hogy melyik event/instaba hivnak. Ha varsz amig valaki majd raer az sokaig tarthat es klanon belul is nem tuti hogy a magas szintu kari el tud szakadni segiteni neked , mert lehet eppen ketyeg valami buffja, vagy indul egy realmhez kotott idozitett event, stb. Furcsan hangzik, de meg kell tanulj boldogulni segitseg nelkul, a klanos csapat az elozetes egyeztetessel mukodik hipp hopp senki nem fog (tudni) raerni. Remelem nem hangzik oltasnak , nem szantam annak, anno Perfect Worldban ez allando problema volt klanon belul, a kisebb karik elvartak hogy a nagyok terelgessek oket olyasmiben amiben a jatekban van beepitett opcio es relative jol mukodik, de sokan voltak kenyelmesebbek es inkabb panaszkodtak ha a nagyok nem ugrottak azonnal mindenert
  • mailo9
    Sziasztok!
    Most kezdek egy karit aquariusra mert érdekelne a HUNgary céh..
    Csakaz a gáz hogy a küldim amiben majd kapom a mountot(hannibalos)
    Azt csak csopiban engedi,de nincs akivel bemenjek!
    Valaki eltudna velem jönni egy kiskarijával?(Vagy a naggyal ha azt is beengedi..)
  • ToshiBá
    Gab...
    Titánokat kerüld! Nekik teher a segítség!
    Kedden indul 9D (elvileg. Utána ne pazarold az idődet erre a fosra! Nem ér annyit!

:D
  • Fenyi111
    Sziasztok!
    Keresek ehhez a játékhoz értő segítő kész játékost.
    Nekem ez bonyolult, túl sok minden van benne.
    mik az alapok amit kellene tennem mi mire való szóval ilyesmikre kellene válasz.

Előre is köszönöm.
    UI: esetleg egy Magyar klán felvétel vagy mit tudom én mi van itt.
    Ha van felvétel akkor azt is írjátok ide mit kell csinálni hozzá.
    nevem: Gaboca (én megpróbáltam :D)

• ToCsEk
    jobbak aquarioson nyomják
  • ToshiBá
    Hello Mind!

Volt szerencsém kipróbálni ezt a csilivili hulladékot... A játék még szódával elmegy.
    De a Geminin az a Titánok (rofl) Guild egy kalap hulladék! Azt mondjátok Irisz meg én csak nyavalyogni tudtunk. ( O.o )

Meg ez egy nehéz játék... Ez nehéz? A nolifereknek elszakadni a gép elől a köcsög insta&eventek miatt... Az a nehéz benne! Remélem az a kevés ember akivel volt alkalmam beszélgetni normálisan, és segített is ha kérdésem volt, az nem fogja magára venni.

A többi meg azzal a "Minden" nevű taggal együt tanuljon meg csapatként viselkedni!
    9D ben 1 nap alatt megmutatnánk nektek, hogy mi az a csapatmunka. Szarok vagytok a játékotokkal együtt! >.<

9D az összes bugjával többet ért mint ez a lószar. És ott Ligán kívül sem volt szokás szarni a másik fejére, nemhogy azon belül!

Remélem lesz vér a pucátokban, és egyszer látlak majd titeket 9D ben a jelenlegi nickjeitekkel (főleg PvP zónákban fogjátok díjazni). Akkor majd meglátjuk mi nehéz, és mi nem.

Gubber! Te meg foglalkozz kicsit a szobáddal légyszíves! Nem igen láttunk arrafelé egy ideje. Le kéne cserélni a linkeket...

Béke&Tisztelet a normálisoknak.
    És ,,I,, a Titánok (rofl) Guild minden általam megvetett tagjának!
  • Sunrider924
    Lol erre nem is gondoltam Koszi
  • ToCsEk
    nem működik még a küldés, simán trédeld át.