798
Battle Of The Immortals [MMORPG]
-
#678 magyar leírással nem tudok szolgálni, de ezeket tartsd meg: soul jade, raw jade, fortyfi crystal sahrd, fortyfi crystal
-
#677 Pár órát nekem is ment most, de utána megint meggajdult.
Utána meg megint jó, elég furcsa :)
Viszont nem tudsz magyar leírást a játékhoz? Pl: miket érdemes megtartani (elég sok MMO-ba jártam úgy, hogy eladtam dolgokat és kiderült, hogy rosszul tettem, mert hasznos valamire). -
#676 nálam minden oké most -
#675 jó kérdés :), péntek dél óta nem nyomtam :), este kopróbálom. -
#674 Köszi!
Viszont most tapasztalom, hogy rohadt nehéz bejutni a szerverre, folyton kidob.
Ez csak hétvégén van?
Tegnap este gond nélkül játszottam, most meg ha be is enged, azonnal kidob. -
#673 kettő magyarról tudok, Hungary és Congelo, az utóbb haldoklik kb 7 aktív tagjuk van, szóval inkább az elsőt ajánlom, guild ranklistnél megtalálod őket. -
#672 Üdv!
Az érdekelne, hogy [EU] Aquarius szerveren van-e magyar guild?
Ha igen, van-e szinthatár vagy valami?
Tegnap kezdtem a játékot, 27es Heretic vagyok jelenleg. -
#671 "Nem kell válaszolnod, igazam van." :D -
#670 értem én csak leszarom :D, nem vagyok téker :D -
#669 nem érted...attól még hogy nem írod ki, még ték. -
#668 csak a lámák tékeznek -
#667 szép ték...ha nem bánod akkor majd elmennék a temetésedre!
-
#666 ez az új insta (shadow manor) elég nehéz .. -
#665 jah értem :D én kérek elnézést -
#664 nem gondolom. tudom. :DD -
#663 gondolod te. -
#662 nincs életed. csak második. -
#661 hm, napi 1-1,5kk coint össze lehet szedni :D -
#660 minden maxolva. táp patch. -
#659 nah 1.8 meg is jött :D imba táp ;)
100kk epxből meg 400k coinbol minden skillt fel tudsz vinni 10, 15re :) -
#658 igen jól tudod :) majd meglátjuk :) -
markus1152 #657 látszik álmos vagyok.. :D
Helyesbítve:
Knight's Jail 5x, meg az a Dragon emperroros insta sem lenne hátrány, mert ha jól olvastam ott hullik egy szett. :D -
markus1152 #656 Insta :D Knight's Jail 5x meg az a Dragon emperroros se lenne hátrány mert jól olvastam ott hullik egy szett :D -
#655 merthogy? :D mikéne? -
markus1152 #654 Tocsek holnap valamikor akármikor ráérsz? :D Alkalmazkodom :D -
#653 itt van event meg instance = dungeon -
#652 insta az ugye..olyan mint a dungeon? -
#651 #648 igen akkor jársz a legjobban ha arra raksz mindig :)
#649 én ott játszok :) -
markus1152 #650 Cracky, igen csak arra kell osztani. Amikor játszol majd írja is a játék hogy melyik kasztnak mire kell osztani.. Én is furcsálltam. -
markus1152 #649 Ki játszik az Aquarius szerveren?
Jól jönne most a segítség pár instában. :) -
#648 szevasztok, új vagyok c(:
tocsek, leírtád hogy melyik kasztnak mire kell pontot tenni, másra nem is kell, csak azokra? -
#647 midn1 én nem mondok semmit :) majd magadtól rájössz, én sem tudok angolul mégis megértetem magam mindenkivel :D szóval nem nehéz, ennyire mindki tud angolul :D -
markus1152 #646 Egyébként meg aki nem tud angolul? Az szívhatja a fogát mert nem tud külföldi guildba lépni? Na-ne! Kapásból ha így álltok hozzá hogy a magyar guildok gyengék akkor így el is van intézve az egész.
Nehogy már ennyi legyen a magyar színvonal... Mit tudnak a külföldiek amit mi nem?
Rengeteg magyar kószál guild nélkül, szal arra nem lehet fogni hogy kevesen vagyunk.
Akkor?! -
#645 v plattform tech pool-t kell fejlesztened, csak coinba kerül :) -
markus1152 #644 Hogyan tudom növelni? gondolom ilyen pénzes itemekkel nem? -
#643 magyar guidlek gyengék, épp ezrét a magas lvlűek kilépnek és mennek top külföldibe, tech pontot kaspz folyamatosan ha online vagy, a tech pont nagyságát lehet növelni, meg a töltődés gyorsaságát is tudod fejleszteni. -
markus1152 #642 Ilyen tech pontot egyébként hogy kapok? Mert ha jól látom abból tudom fejleszteni a dolgokat. :D -
markus1152 #641 Értem köszi.
A guildról jut eszembe hogy ha a mostani kihalt, igazán csinálhatnátok újat! Rengeteg magyar játszik, és azt egyáltalán nem tartom jó ötletnek hogy mind valami külföldi duildba lép be!!... -
#640 platformban mindent, forageban min 10ig mindent, de ezt is fullra :D, refflinet csak ha kell, a 4 választható közül érdemes a legalsót mert azzal tudsz potit gyártani, a felső 3nak csak 100körül veszed hasznáét, vagy kreálsz rá 3 karit, 45re elég felhúzni és mind3nak szétosztod, vagy ha guildba lépsz megkérsz valakit hogy craftolja le. -
markus1152 #639 Konkrétan tech-nek hívják az egészet... (vagy minek) ..
A lényeg az hogy ott lehet potikat kotyvasztani(:D) meg ha jól láttam kovácsolni, varrni megy egyebek. Gondolom ezek a szakmák.(vagy craft..)
Ezek közül mi előnyös számomra, mit érdemes tanulni (vagy fejleszteni) stb.