Battle Of The Immortals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tocsek, leírtád hogy melyik kasztnak mire kell pontot tenni, másra nem is kell, csak azokra?
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nehogy már ennyi legyen a magyar színvonal... Mit tudnak a külföldiek amit mi nem?
Rengeteg magyar kószál guild nélkül, szal arra nem lehet fogni hogy kevesen vagyunk.
Akkor?!
A guildról jut eszembe hogy ha a mostani kihalt, igazán csinálhatnátok újat! Rengeteg magyar játszik, és azt egyáltalán nem tartom jó ötletnek hogy mind valami külföldi duildba lép be!!...
A lényeg az hogy ott lehet potikat kotyvasztani(:D) meg ha jól láttam kovácsolni, varrni megy egyebek. Gondolom ezek a szakmák.(vagy craft..)
Ezek közül mi elõnyös számomra, mit érdemes tanulni (vagy fejleszteni) stb.
Mi a helyzet a szakmákkal? Mit érdemes nekem tanulni? (37-es slyr)
Némi kis infó jól jönne róluk :D
(Nem akarom ezt is elkapkodni, mint a pont osztást)
azt hiszem egész szerver 10es skillekkel fog rohangálni :D
Szerintem sly-t kezdek.
legjobb pvp karakter a champion :)
persze vannak érdekes dolgok :)
heretic - spirit
champion - vit
mágus - int
slyer - dex
brz - str
kb ennyi :) hrtc, sly, vagy chmapot érdemes csinálni :) champbol sok van, 1 partyba 1 kell, hereticbõl nagyon kevés mindig kersnek, sly meg jo dps, legersõebb xp skill :)
Melyik karakter jó úgy viszonylag pvpre?
Nem értem miért lenne felesleges. Meg nincs valami más megoldás? Minthogy töröljem a karakterem?
Nincs valami pont újraosztás?
hereticnek full spiritre kell raknia :) a többi csak fölösleges pazarlás, mással nem érsz semmit :)
Gondolom Spr-re is kellene raknom. Meg esetleg dex.
Hogyan érdemes rakosgatni a pontokat?
Olyan hülye vagyok :D
Nem volt ennyi eszem hogy azt nyomkodjam.
Mos tmár 35ös lettem :D
Még 1x nagyon köszönöm :D
valamit nagyon elírtál, amúgy meg c betû és alul update :)
31 es vagyok és 465750 expertet kell összeszednem. Már minden hozzám közel álló küldetést meg csináltam. most tartok 90000 körül.
Ez már azért lol. Megkérdeztem egy 43 lvl-es karaktert, õ azt mondta hogy neki 300k körül kell az expert a szintfejlõdéshez.
Na ha kiderül hogy pont én fogtam ki ekkora állat bugot, akkor fogom magam és otthagyom a játékot a picsába. :@
+ Angolul nem tudok hogy valami panaszlevelet tudjak írni a supportnak.
Na hát szépek vagyunk...
r guild ladder
Köszi a segítséget.
Ja és van valami magyar Guild ahova be tudok lépni?
Az Aquarius szerveren játszok.
És az instákba hogyan jutok el?
Annyit tudok hogy kell hozzá party mert egyedül nem megy.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Kérdésem tárgytalan :D
ezt hogy ne legyen spam
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Ujra én vagyok...
Van egy küldetés a Chromatic seashelles..
átkel változni h megcsinálhassam..megcsináltam átváltozva és kinyomtam az átváltozást mert nagyon irritált h ugy nézek ki viszont most nemengedi leadni a küldit:S
Valaki segitsen h mitkell most tennem léci!Köszi!Bye
Ez a game se isten de az a szar 9d méginkább borzasztó na ennyi
★ 汤姆 李
A mi játékunk a 9D... Nincsenek ilyen buzi insták meg idõzített szarságok.
Aki meg ha azt mondja, hogy rögtön jövök az ne oltogasson másnap, hogy tele van a hócipõje...
Érted?
Az ilyen nem ember, hanem csak egy nyomorult nolifer.
lvl55-ön csatlakoztam a bandához, lvl57-en kiléptem. Ez kb egyik nap délután be, másnap délelõtt ki.
Nekem ennyi idõ elég a véleményformáláshoz a többiek hozzáállását illetõen.
Live: DoZeR 982
Most kezdek egy karit aquariusra mert érdekelne a HUNgary céh..
Csakaz a gáz hogy a küldim amiben majd kapom a mountot(hannibalos)
Azt csak csopiban engedi,de nincs akivel bemenjek!
Valaki eltudna velem jönni egy kiskarijával?(Vagy a naggyal ha azt is beengedi..)
Titánokat kerüld! Nekik teher a segítség!
Kedden indul 9D (elvileg. Utána ne pazarold az idõdet erre a fosra! Nem ér annyit!
:D
Keresek ehhez a játékhoz értõ segítõ kész játékost.
Nekem ez bonyolult, túl sok minden van benne.
mik az alapok amit kellene tennem mi mire való szóval ilyesmikre kellene válasz.
Elõre is köszönöm.
UI: esetleg egy Magyar klán felvétel vagy mit tudom én mi van itt.
Ha van felvétel akkor azt is írjátok ide mit kell csinálni hozzá.
nevem: Gaboca (én megpróbáltam :D)
Volt szerencsém kipróbálni ezt a csilivili hulladékot... A játék még szódával elmegy.
De a Geminin az a Titánok (rofl) Guild egy kalap hulladék! Azt mondjátok Irisz meg én csak nyavalyogni tudtunk. ( O.o )
Meg ez egy nehéz játék... Ez nehéz? A nolifereknek elszakadni a gép elõl a köcsög insta&eventek miatt... Az a nehéz benne! Remélem az a kevés ember akivel volt alkalmam beszélgetni normálisan, és segített is ha kérdésem volt, az nem fogja magára venni.
A többi meg azzal a "Minden" nevû taggal együt tanuljon meg csapatként viselkedni!
9D ben 1 nap alatt megmutatnánk nektek, hogy mi az a csapatmunka. Szarok vagytok a játékotokkal együtt! >.<
9D az összes bugjával többet ért mint ez a lószar. És ott Ligán kívül sem volt szokás szarni a másik fejére, nemhogy azon belül!
Remélem lesz vér a pucátokban, és egyszer látlak majd titeket 9D ben a jelenlegi nickjeitekkel (fõleg PvP zónákban fogjátok díjazni). Akkor majd meglátjuk mi nehéz, és mi nem.
Gubber! Te meg foglalkozz kicsit a szobáddal légyszíves! Nem igen láttunk arrafelé egy ideje. Le kéne cserélni a linkeket...
Béke&Tisztelet a normálisoknak.
És ,,I,, a Titánok (rofl) Guild minden általam megvetett tagjának!