798
Battle Of The Immortals [MMORPG]
-
Sunrider924 #598 Lenne egy kerdesem nekem is, van 2 accountom, a 2ikon inditottam VIP-es berserkert, 1es accon slayernel ott figyel 2 drb sg45os cucc es sehogy se tudom elkuldeni mailben 2es accounton a berserkeremnek, mindig olyat ir ki hogy nem online a masik kari, pedig online, mindket kliens fut es be vagyok lepve mindketton ... -
Sunrider924 #597 Hello. Jah , nekem nem kelett sokat varjak korulbelul 15 masodperc mulva jott is a meghivas.
-
Royalkrisz #596 Hello all.Sunrider924 én nyomtam egy r betüt és kikerestem a klánt s requesteltem.Majd ki irta zöld szövegel amit kell.Gondolom erre gondoltál s akkor most várhatom az elbirálást.
-
NinjaAssassin #595 Szerencse kérdése mikor fogsz be egy szörnyet
-
#594 dehogynem -
#593 De hát nincs igazam ? :D -
#592 cube úr szólott :D -
#591 Elvtársam, ha erre nem jössz rá magadtól, akkor inkább hagyd ezt az MMORPG-t, mert ennél egyszerűbben nem lehet befogni petet egyik online játékban se :-) -
NinjaAssassin #590 valaki elmondaná már hogyan kell befogni a szörnyeket? nem nagy kérés:D -
Sunrider924 #589 Ha el is olvastad volna amit az NPC mond akkor feltunt volna hogy van egy gomb is ott a ladder listan es az van rairva hogy apply, es ha tenyleg jo gombot nyomsz meg jon a rendszeruzi vissza hogy a tagfelveteli kerelmed elment -
Royalkrisz #588 Requestektem a Hungary klánra de nem vágom most mivan mire kell várnom.Egy kis help elkéne.Öcsém a lineage2 b egyszeröbb volt -
#587 Ha jól értem te most azt mondod hogy fogtál már 2-t de nemtudod hogy kell.... -
NinjaAssassin #586 már csak azt szeretném tudni hogyan lehet szörnyeket befogni,elkapni? véletlen szerüen elkaptam 2 de nem figyeltem,hogy kell:S -
Royalkrisz #585 És most mire kell várnom.? -
Royalkrisz #584 Megtörtént.Requesteltem -
#583 r guild ladder top15 hungary request -
Royalkrisz #582 A nevem Royalkrisz 22 szintű Berzeker vagyok belépnék a HUNgary klánba.Csak egy névkéne akinél jelentkezhetnék.Előre is köszönöm. -
Sunrider924 #581 Igen Aquariuson tolom, meglesem, koszi -
#580 ha aquariuson tolod top15. magyar klán -
Sunrider924 #579 Amint hazaerek munkabol meglessz a 60-as szintu Slayer-em, de meg mindig nem sikerult kideriteni melyik klan lenne magyar ahova jelentkezni tudnek -
Sunrider924 #578 Tartossagot nem ertem, de ha a pet-eket kerdezed, a pet kepernyon van egy olyan gomb jobbra lent hogy release. -
NinjaAssassin #577 Én azt szeretném megkérdezni ,hogy hogyan lehet a tartosságát növelni a cucoknál,kinél? és hol? meg azt hogy magus vagyok és hogy lehet törölni a lényeket amiket eltároltam vagy megidéztem mert csak 2/3 helyem maradt. -
#576 hm és ténylegnemjó
itt meg is leeht nézni, nem értem itt miért nem jó na mind1, kicsit sem diablo3 koppintás -
#575 Ma még betölti a videót? -
#574 -
Sunrider924 #573 Aquariuson nincs egy magyar klan amelyik akar 40en is bevenne? kezdem unni hogy egyedul farmolok, es magamba beszelek -
Sunrider924 #572 Mashonnan lett class mountom es fortify+2on egesz pofasan nez ki a csirke. Vagy a knight jail az ad masikat? -
#571 1x csináld meg mert ad mountot -
Sunrider924 #570 Udv
Beleneztem ebbe a jatekba is, Perfect worldbol jovok, szoval szamomra van hasonlosag de van elteres is. Probaltam partizni a lvl 20as Knight jail instahoz de sehogy nem jon ossze, nem jelentkeznek jatekosok, vagy ha igen nem hasznaljak parti chatet vagy mittudomen de eddig 3bol 3 kudarc, szoval lvl 30on meg mindig nincs meg a lvl 20 insta quest. Ezt hogy kellene akkor helyesen megcsinaljam? Vagy hagyja, a fenebe, 30 folott ugysem erdekes mar? -
#569 1. lenyomod a v betűtm elő jö an craft system, itt lehet fejleszteni a dolgokat, és ahoz kel la tech point
2. mágust elvileg full intre kell de talán jó az 1 int 1 spirit is
3. Dragon Emperrorban esik 45ös Soul gear item, Specter Islandon 60as, Gizy Piramydban 75ös és Lavan a 90es
4. jah vendoroktol tudsz venni, vagy akár zenért, salayért, tudsz craftolni is párat ha azt választod, de esnek instában is
-
Sniper B #568 oké rendbe van ha lehet akkor most felteszek néhány kérdést amit nem értek a játékba na akkor sorolom :D
1.Ez a tech pont vagy mi mire jó és hogy lehet hasznosítani ?
2.Varázslónak mit érdemes nyomatni milyen tulajdonságot tudod int , vit megy ilyenek én eddig a intre és a spritre nyomtam :) ?
3.hogy működik ez a gear rendszer vagyis hogy lehet ilyet csinálni és mért jó ?
4.Hol lehet ilyen külső kinéző ruhát venni ami meg is látszik rajtad persze az ingyenes fajta egyet tudok azok a másik játékostól :) géptől nem lehet ?
Na röviden ennyi csak össz vissz a kérdéseim lényegébe bocs hogy ennyire értetlen vagyok de épp ezért akartam egy magyar guildhez csatlakozni vagyis ez lett volna a második dolog XD na válaszokat előre is köszi szint jelentésbe meg annyi hogy 31 vok már .
-
#567 fejlődj fel 60ig és beveszünk, az 1-2hét kb, ha valamit nem tudsz kérdezd itt -
Sniper B #566 ööö ma próbálkoztam a guildel de sajnos mindenki offline volt :( majd még este megpróbálkozok vele de ha esetleg az segít és van a forumba olyan tag
Aki a guildbe tartozik és fel tudna venni annak örülnék pontosan nem tudom hogy működik ez az egész max 3-4 napja játszok a játékkal úgyhogy eddig csak-csak elvoltam de egy magyar közőségbe jobb lenne :)
A nevem Azveny és Mágus vagyok 21 level geminim volt egy 41-esem de inkább átjöttem a közőség miatt :D akkor este remélem összejönnek a dolgok :) -
Sniper B #565 Oh köszönöm :D
-
#564 aquariuson van egy top17 HUNgary guild :D -
Sniper B #563 Sziasztok tudna valaki mondani egy jó magyar guildet én most a gemini szeron vagyok de még nem igazán kezdtem el a játékot ezért akár melyik szerorol jöhetnek az ajállások a írásokat ere is köszönöm :D
-
#562 lol, hát reméljük sokár jön, mert eu boi a kínai közelében sincs. -
darkling #561 2. rész bejelentés -
cicuka0521 #560 hopp az kimaradt h ez gemini server ID :P bocsika -
cicuka0521 #559 Sziasztok!
Itt egy ID ha spec VIP jutalommal akarna vki kezdeni.
6190116G060207023001831S3f6fb1
A játékban megtaláltok SunaSzaft néven ha vki segitséget szeretne kérni:)